| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:57
- Nahlásit
podvedený
Nekecej, tos mi udělal radost . Už jsem měla depku, že zase zničí další psy. Mimochodem, nakoukni k Davídkové, něco jsem o Úlehlovi vygůglila
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:18
- Nahlásit
Někteří Štarnovští jsou již hozeni na naše stránky zbytek časem http://www.djax.cz/olomouckyutulek/gallery.php. V tuto chvíli jsme schopni ještě pár pejsků přijmout, nabídla jsem pomoc i při odchytu tak teď již záleží na odboru živ. prostředí Šternberk nejspíš to však nebude otázka jednoho dne odlovit a umístit tolik psů je docela problém
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:29
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Máš maila
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:02
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
zaplati to ten Starnov?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 19:26
- Nahlásit
dejavu
Co jsem tak četla na netu, tak platit nechtějí ...
P.S:Taky máš maila
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:14
- Nahlásit
Hádejte, kde skončila polovina psů, co odvezla "dobrá duše" Šíblová?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:16
- Nahlásit
Mucholabka
v nějakém kravíně?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:45
- Nahlásit
brezen2008
Ne, porozdávala to do jiných útulků. Které už tak mají dost co dělat samy se sebou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:50
- Nahlásit
Mucholabka
|
aren
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Mucholabka
porozdávala to do jiných útulků.
Pokud si dobře vzpomínám, tak před pár lety se tady na ni zuřilo, že psy z Dětmarovic do jiných útulků porozdávat nechtěla. Tak teď nevím, jak je to teda správně.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:18
- Nahlásit
Pokud si dobře vzpomínám, tak před pár lety se tady na ni zuřilo, že psy z Dětmarovic do jiných útulků porozdávat nechtěla. Tak teď nevím, jak je to teda správně
aren
Problém je v tom, že se zviditelňuje v médiích, bere na ně příspěvky od naivních hloupých debilních lidí a pak je stejně prskne i přes protesty do jiných azylů a ještě si honí triko, jak je pozachraňovala. A ty další azyly z toho mají hovno a problémy k tomu. A nikdo o tom neví, zatímco pipinky pějí chválu na Šíblovou, tak práci za ni stejně odedře někdo jiný.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:50
- Nahlásit
Těch 9 dovezených asi ne a pokud dojde k odebrání a my ještě nějaké vezmeme tak ti by již proplaceni měli být.
email: olomouc.utulek-loz@seznam.cz
nebo přímo na mě HanaDedochova@seznam.cz
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:52
- Nahlásit
Ví se kolik jich odvezla?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:56
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
V tom azylu jich je cca 10, měla to být fena se štěňaty, fena zemřela, a další fena se štěňaty, a ty nevím,jestli porodila tam nebo již v azylu. Je jich okolo deseti, půjdu tam asi až v sobotu.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:10
- Nahlásit
Všichni Štarnovští již odvezeni u nás je jich dalších 16 na stránky dám nejpozději v pondělí
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 01:08
- Nahlásit
útulek LOZ Olomouc:Mám nenápadný dotaz. Jak to vypadá s podáním trestního oznámení na starostu? Sice tvrdí, že jí žádné otrávené granule nedal, ale silně pochybuji, že ta paní si je dokázala koupit. Dík za odpověď.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:36 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Hanko, diky, jste zena cinu, klobouk dolu.
Houšková
Nebyl to starosta, ale mistostarosta a na tohle umi odpovedet patrne jedine byvala majitelka psu. Vzhledem vsak k jeji povaze a socialni situaci tezko cekat, ze se bude soudit.
Trestni oznameni externistou, ktery nebyl svedkem, muze podat kdokoliv, ale z praktickych duvodu doporucuji podat na neznameho pachatele, je to mnohem bezpecnejsi a vyhnete se neprijemnostem a soudnim vyloham protistrany, pokud to dotycnemu nebylo prokazano.
Mucholabka
Do jakých azylů byli ostatní psi rozvezeni? Pokud nechceš zveřejnit, napiš mi to na mail, prosím.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 10:58
- Nahlásit
já to podle včerejší reportáže pochopila tak, že paní měla suma sumárum těch psů až 100. Spočítám-li si 100x50 (50=poplatek za jeden útulkový den), tak takováto pološílená paní přijde záchranáře, ochranáře a stát potažmo obec na 5000 Kč denně.
začínám sběratele zvířat nesnášet.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 15:37
- Nahlásit
dejavu
Jistojistě to vím o jednom, 10 jich dovezla k Synkové, jeden umřel, takže jich je tam devět. Ale jsou úžasní, moc pěkní-takové pinčovky, dobrmánci. Mám foto ve foťáku, teď jsem u našich, takže to nestáhnu. Má nějaké štěňata asi 3-4 měsíce-ňuňátka, už si zvykli na lidi, a něco má 8 měsíců-ti jsou plašani, ale asi by si taky zvykli. Jeden je trvaqle zalezlý za záchodem a kouše. Jedna fena je dospělá, blíže neurčeného věku, nenechá na sebe sáhnout, nenechá se chytit. Ale fak tmoc pěkní a hlavně malí, do bytu, měli by se co nejdřív rodělit od sebe a HLAVNĚ ať nezůstanou v tamější smečce, jinak budou neudatelní.
A ještě je tam 4 měsíční jezevčík s PP, snažím se sehnat chovatele, podobný scénář jako u Bucky-po pár dnech je štěně omrzelo tak jí ho tam dovezli. Ten tam za ŽÁDNOU CENU NESMÍ ZŮSTAT!!! Byla by to škoda. Jenže chovateli ho Synková nechce dát, říkala že za trest, že to namnožil. To už je ale dokonale pokřivené vidění světa. Rychle s ním někam, než pochytí manýry zdejší smečky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 15:52
- Nahlásit
Mucholabka
to je tristní představa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 08:21
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:11
- Nahlásit
V pátek jsme se stavovali u LOZ Olomouc kouknout na ty štarnováky. No, můj hrnek kafe teda tenhle typ psa není, ale kdo má rád "pinčoidní" psy tak si fakt může vybírat. Jsou jich dva typy - vyšši, černí a černí s pálením, takoví jako o příspěvek výš. A pak takový menší (cca 30 cm), bílí s hnědýma,nebo černýma (nebo obojíma) flekama. Takový ala papilon, nebo Špionka od Wami. V pátek tam jedu i s holkou, zkusíme jich pár socializovat, v pátek se akorát schovávali v boudě.
Mucholabka
Zkus s paní S. promluvit, že bysme jezevce zatím hodili k nám. Než najdem toho chovatele, nebo nového majitele. Aby nechytal ty manýry. Mášenek je na jezevčíky ulítlý, takže bude všema deseti pro.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:16
- Nahlásit
Ta a Zorka je tak krásná, já snad ukecám mámu.... strašně moc se mi líbí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:18
- Nahlásit
Jimmi
Zorka je z těch bázlivějších. Ale je mladá. Potřebuje "ochočit".
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:31
- Nahlásit
Mucholabka
mám dva pesany, byla by pro ní společnost vetších psů spíš stresem?nevíš jak bude veliká? určitě bych jí musela nechat vykastrovat, ale u nás by se měla jako princezna
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:32
- Nahlásit
mam misto pro 15 zvirat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:33
- Nahlásit
Kde vlastně je? Jak je to daleko od Prahy? sem by sem se jela podívat, jenom juknout víš
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:34
- Nahlásit
Jimmi
Zorka je v Ostravě. Stres by to pro ni určitě nebyl, spíš potřebuje zjistit, že i člověk patří k životu. Bude malinká.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:36
- Nahlásit
Jimmi
Zorka pujde do utulku u Prahy, tak si ji tam muzes pak vyzvednout a prispet na dopravu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:37
- Nahlásit
Mucholabka
spíš potřebuje zjistit, že i člověk patří k životu
Jak dlouho to bude zjišťovat?
Kdy se můžu přijet podívat? Si vezmu dovolenou, v Ostravě sem za pár hodin
|