Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nalezeno 27 mrtvých psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:29
- Nahlásit

aren
jo byli tam,vipadali jak basenži,somao všechny kříženci,jako vypadali tak a žrali něco na zemi mezi odpodky,myslíž že do večera to bude na netu

aren
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:32
- Nahlásit

brezen2008
dík.
Jsem totiž slyšela verzi, že místostarosta ji nějaké psy odvezl živé, ona měla strach o jejich osud, tak zbytek smečky otrávila sama. Tak nevím, co si o tom mám myslet.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:18
- Nahlásit

ve zprávách na primě hovořila "nějaká" paní Šíblová z EFASu, že se o psy postará?!

Kelly
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:24
- Nahlásit

Tak jsem slyšela, že byli otráveni další 3 psi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:29
- Nahlásit

Ebony
ve zprávách na primě hovořila "nějaká" paní Šíblová z EFASu, že se o psy postará?!
Nekecej? Už zase?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:33
- Nahlásit

Biluška
Ebony
KDO TO JE?

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:33
- Nahlásit

Biluška
no právě mi to vyrazilo dech, já myslela, že skončili

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:36
- Nahlásit

jezis, tak ve Starnove ma utulek Vladka Koudelova, tak snad to nedopusti tohleto

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:58
- Nahlásit

dejavu
Vlaďka je přeplněná a dost hnusně tam po nich jdou lidi ze vsi

Ebony
no právě mi to vyrazilo dech, já myslela, že skončili
Ale houby, jsou jak AIDS. Rozlezlý a nezničitelný

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 21:03
- Nahlásit

Biluška
tak to je setrvaly stav od pocatku vzniku utulku a ani mne nenapadlo, ze by Vladka pomohla ustajenim, myslela jsem spis na neco jineho, no nic, nechme to byt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 21:26
- Nahlásit

dejavu
těžko s ní asi nadělá něco jiného. Podívej se na to z hlediska toho starosty. Má na krku dvacet psů,neví co s nima. Do toho se nadšeně přihrne Šíblová a oznámí mu, že se o ně postará ona. Divíš se, že po tom skočil? Myslíš, že by poslouchal někoho, kdo by řekl " Franto, nedělej to, tam se ti psi nebudou mít dobře" ?

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 21:39
- Nahlásit

Ona fakt ještě funguje? No, že se ptám... takový lidi nezničí nic...

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 23:35 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Biluška

Prosim te, tohle je tak zjevne jasny, ze netreba vysvetlovat, nic takovyho jsem nemyslela, fakt, jeste jsem furt pricetna, neboj, ale to se dela jinak, ale nechci o tom psat.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:46
- Nahlásit

Poslyšte, já nemám moc čas to sledovat a ke zprávám se taky nedostanu každý den, ale ten starosta z toho přece nemůže vyjít se zdravou kůží? Nějaký postih přijít musí, já si říkám, že on je ještě větší pakin než ta bába, protože zabít otravou 27 psů a nebát se postihu a navíc je naházet někam kousek od obce k rybníku...., to už musí být echt gold tydýt... Jakože mor a tyfus a choleru z rozkládajících psů na něj bych poslala... a tou dešťovou vodou z jejich těl bych mu zalila kafe hajzlovi.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:54
- Nahlásit

Včera jsem tam byla podařilo se mi jednoho odvézt místo mám tak na 10 psů, nesnesou vodítko tak to bude problém dnes se pokusím znovu

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:56
- Nahlásit

nemáte někdo adresu na zprávy včera jsem je nestíhala a potřebuju vidět co jsou to za psy jaké velikosti a tak do objektu se z bezpečnostních důvodů vejít nedá a ani mě tam paní nepustila. Já jen že bych ušetřila čas který jinak strávím hledáním.

aren
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:58 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/sokujici-nalez-mrtv ych-psu-zrejme-je-otravila-majitelka.html
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/zene-ktera-otravila -27-psu-jich-dalsi-desitky-odeberou.html

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:00
- Nahlásit

Garfield
u soudu verze "někdo mi to nařídil" asi neobstojí. A podle včerejší reportáže místostarosta se už radí s právníkem. Obvinění založené na svědectví babky se 70 psy v bordelu....tohle nemá šanci. Kde je pravda se nikdy nikdo nedozví.

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:12 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Hanko, jsi skvělá, moc díky !!! Pokud budeš cokoliv potřebovat, ozvi se mi na mail.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:15
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Hanko, jestli chceš tak můžu přijet pomoc se socializací a učením na vodítko. V podstatě kdykoliv, záleží jak se domluvíme. Ubytovat momentálně nemůžu žádného, mám plný hotel , ale tak od září bych mohla něco ubydlit i u nás.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:31
- Nahlásit

No každá pomoc bude dobrá, uvidíme kolik jich dorazí k nám začala se o to zajímat Úkoz a prý nabídla rozmístění psů po republice, k odebrání dojde nejdříve v pondělí neb je před námi víkend já jedu za chvíli zkusit vytáhnout ještě nějaké po dobrém neb do pondělí dle mého daleko. Uvidíme, ale pokud jich zde budu mít těch 10 tak pomoc uvítám

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:37
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Kdykoliv písni, naženu Mášenka do auta a můžeme pomoci s odvozem i s tou prací kolem nich.

ati
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:40
- Nahlásit

dejavu
nevíš jak to vypadá s rotvičkou v Chebu,už se ví co to má za nádory?

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:43
- Nahlásit

ati

to bude chvili trvat, pocitam, ze to bude chtit biopsii, az to budu vedet, pripisu to k jejimu popisu na strankach

ati
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:48
- Nahlásit

dejavu
OK, budu to sledovat

aren
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:54 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Další články:
http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/starnov-gr ohmanova-20080828.html
http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/bohunovice -mrtvi-psi-20080827.html
http://olomoucky.denik.cz/z_domova/pitva_psi_otrav eni20080829.html

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:35
- Nahlásit

díky za pomoc další 3 jsou zde a tak to jedu zkusit ještě dokud je paní vstřícná

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

Tak mám jich tu devět 2feny zbytek psové na web je nahážu až v pondělí

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:31
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Už je tam Šíblová? Zkoušela jsem kde koho v okolí kdo by je mohl zachránit, ale všechny soukromé i městské útulky jsou beznadějně plné

Chceš pomoc s těma co tam máš? Mám odpoledne přijet?

podvedený
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:03
- Nahlásit

Biluška
Šíblová tam asi nebude, dnes ráno vypovídala na KPPP v Olomouci jako obviněná z přestupku, křivě vypovídala na policii ve věci podvodů svého druha Radovana Úlehlu, no a po výslechu se klasicky zhroutila. Nechápu, proč jí už státní orgány nezabrání v páchání trestného činu i v souvislosti s jejími aktivitami ve sdružení Efas - údajně miluje zvířata..... znám jí 5 let, to je ale blábol.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání