| Autor |
Zpráva |
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 17:13
- Nahlásit
eva od jondy
posouvám, nikdo se neozývá, vypadá to teda dost bledě
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 17:57
- Nahlásit
eva od jondy
Neboj, až se štěníci narodí a budou fotky, tak se někdo ozve .
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 18:10
- Nahlásit
rendik
jj, já vim, fotky udělaj hodně, ale chtělo by to aspoň nějaký předběžný zájemce, aby štěníci vůbec dostali šanci..
pořád ale doufám, že to nebude tak horký, protože věřim, že až ne naroděj, neměl by být mega problém je udat..
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 18:19
- Nahlásit
eva od jondy
kdybych mohla, tak ho beru všema deseti takovej čoklik by byl fakt skvělej na agi apod
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 18:50
- Nahlásit
Shelticka
taky si myslim a o to víc mě štve, že si vzít nemůžu..
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 18:50
- Nahlásit
Shelticka
eva od jondy
Já kdybych mohla, tak beru všema deseti všechny možný i nemožný křížence (třeba tu fenečku jak jí koupili od cikánů, teď nevím, jak se tady to fórum jmenuje)... Navíc tihle fakt budou na sporty úžasní!!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 19:25
- Nahlásit
rendik
jj, však mi zatim ještě nevyšel ten "plánovanej a pečlivě vybíranej pes", už dvakrát.. a sem zvědavá, jestli vůbec někdy.. ale tohle jak se mě týká osobně, je to tak nějak horší..
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 19:57
- Nahlásit
eva od jondy
Nic buj, jednou to vyjde
Myslim na ty štěnda nonstop, ale taky mě napadlo, jestli to nejni moc akční kombinace, co když je člověk "neupracuje"?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 20:12
- Nahlásit
eva od jondy
Mě jednou plánovanej a vybíranej pes vyšel (nebo si to teda aspoň myslim), takže další už zase může bejt neplánovanej a nevybíranej... teda mohl by - teoreticky...prakticky bych musela jít bydlet pod most asi... Můžu se zeptat jak moc osobně se tě tohle týká? (jestli to nechceš řešit tady, tak klidně na mail - rendik@centrum.cz )
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 10:42
- Nahlásit
Venuše
rendik
máte obě mejlík
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:27
- Nahlásit
Kdyby bylo jen na mě-a rodiče šťěnat by byli vyšetření a zdraví atd...,tak bych si zamluvila fenečku...Ale mamka nepovolí...(máme totiž doma jednu kokří špuntici-je mamky )
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:29
- Nahlásit
Smajlík neměl být
|
skaldena
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 19:55
- Nahlásit
Děkuji všem co pomáhali najít hodné majitele pro mé foxderky. Štěňátka se již narodila a všechna jsou již zadaná. Ještě jednou DÍK.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 21:12
- Nahlásit
Jéje, a to bylo strachu
|