Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nenašel by se někdo??
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Cigi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
Je/byl ten pes alespoň někde v inzerci?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:21
- Nahlásit

Cigi
Je/byl ten pes alespoň někde v inzerci?
bude to vědět hally,co vim bylo to na FB a dávala sem to an ifaunu..jestli myslíš klasický inzertní servry tak to nevim

hally001
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 10:11
- Nahlásit

ahoj, no byl na FB, tady, na ifauně.....není to asi pes o kterýho by se rvali , ale ráda bych aby někde dožil.....
utracení-no snažila jsem se jí vysvětlit, že by bylo lepší mu dát injekci, než ho dávat nějakej pošahancům na řetěz k boudě-jedinou nabídku měla od příbuzných, který souhlasili s podmínkou toho řetězu. Pes je starší, krátkosrstej a vděčnej za společnost a...jenže ona na "to" nemá, tak požádala mě a já jí řekla, že ona je majitelka, pes je na ní zvyklej a když s ním půjde ona, tak ví prd že nejde na očkování, ale jí by to prej utrhlo srdce-klasika.....((

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 12:26
- Nahlásit

jindra 22
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:12
- Nahlásit

Hafík pěknej, což vo to. Jen nevím, jestli najde majitele. Já svýho mám. Doba je zlá... moc zlá.

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:31
- Nahlásit

jindra 22
Jen nevím, jestli najde majitele. Já svýho mám
majitele?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:41
- Nahlásit

Chovatele. Prostě toho, kdo se o něj postará... je to tak k smíchu?

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:56
- Nahlásit

jindra 22
no tak takhle to rozhodně neznělo teda, proto se směji.

Fenečka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:11
- Nahlásit

Kámoš vám ho může vystavit na aukru, libo-li. Chtělo by to přidat ještě nějaké pozitivní informace, jestli teda jsou.

Z Jindry mám moc velkou radost, že ho vystavovat nemusíme neb svýho majitele a nebo chovatele má. Šikovný to tvor.

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:15
- Nahlásit

Fenečka

že ho vystavovat nemusíme

koho, jindru nebo jeho psa?

Fenečka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:26
- Nahlásit

Možná oba. Těžko říci z předchozího psaného.

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:28
- Nahlásit

Fenečka

Těžko říci

tak to řekni lehko, ty jedna Fenečko, co jsi tady sváděla kdysi
Psíčka - smajlíkcodělátytyty

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 15:40
- Nahlásit

sunu Baka-tak pozitivního, viděla jsem ho dvakrát....kouká, že by mu člověk dal korunu a je vděčnej...mazlivej a hezkej. Jinak majitelka by mu posílala granule...co o něm napsat, je to chudák, na kterym se podepsalo několik hovad a vyšel z toho celkem dobře.

Fenečka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:27
- Nahlásit

A proč že si ta majitelka nemůže sehnat bydlení, kde by mohl být i pes? Bude léto, stan by stačil.

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:38
- Nahlásit

Fenečka-hele já s postupem majitelky nesouhlasím absolutně-je to známá, ne kamarádka.....podle mě se ani nikdo nesnaží najít bydlení, kde by s nima mohl být-je to na hovno, ale realita, bohužel.....jediný čím můžu pomoci psovi je, že se poptám a pokusím se najít někoho slušnýho, kdo by ho bral jako partnera a ne jako věc , kterou vždycky někdo odloží, když bude mít v životě zrovna něco lepšího. Já sem nasraná , ale to mu bohužel nepomůže.
On by šel možná protlačit do útulku, ale myslím že "už má naloženo" dost z minulosti a takovej konec života ...někde v podělanym kotci a jednou tejdně ven s nějakym dobrovolníkem. Je už dost starej....a je tam riziko...no prostě komu se dostane do ruky...útulky sou nacpaný, dávaj to každýmu...situace na pytel

Fenečka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 00:03
- Nahlásit

A není to trestný brát psa jako partnera...?

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 09:37
- Nahlásit

Fenečka-není, pokud on s tím souhlasí...poznáme to z výrazu jeho tváře....v naší přítomnosti se usmívá....jen trochu, pokud při úsměvu vykouknou špičáky už nejde o úsměv a snažíme se ve vztahu brzdit)

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 16:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

hally001

Ahoj, zkusím se poptat u nás jedněch lidí, kterým před časem zemřel stářím pes. U nich by se měl dobře, rozhodně žádnej řetěz...

Když to shrnu, pes je střední velikosti, v dobré kondici, cca 9 let. K lidem a fenkám v pohodě, se psama možný konflikt. Základní výcvik a přivolání má...
Napadá tě jěště nějaká další informace?

Je chovanej doma nebo venku? Pokud doma, je čistotnej?
Kolik má cca kilo a jakou výšku v kohoutku?

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 20:22
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka-hele já myslím že je velkej asi 40v kohoutku..já mám děsně blbej odhad..a tak do 20kilo-je hodně hubenej. Jinak je zvyklej bejt v baráku a bordel nedělá, venčí se na zahradě..občas s ním zajdou ven-mají ho na volno a přijde..Jinak ohledně základního výcviku-nynější majitelé používají asi 4povely, co jsem tak vypozorovala, ale jak je ovladatelnej venku nevím. Jinak během víkendu za ním zajedu a vezmu ho ven a uvidíme..napíšu víc.

Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 00:33
- Nahlásit

hally001

Díky, zítra večer sem kouknu a pak pošlu info dál...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

hally001

držím palce, aby se Hipíkovi podařilo., A mám návrh - domluvte se s útulkem zda by nemohli Badíka dát na stránky jako externího. Nemusel by být tím pádem v útulku a vy byste měli kontrolu, kam pes půjde. S některými útulky se tak domluvit dá.
Držím mu moc palce, zasloužil by si najít pohodu.

edit - ještě bych se zkusila domluvit s Dejavu - z Loveckýho psa v nouzi, zda by ho tam mohla umístit do nabídky, páčč já tam v něm toho ohaře vidím , třeba by se někdo vhodný našel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 20:42
- Nahlásit

info od raduny..
Bak chodí na zavolání, sedne ,lehne,na vycházkách ho pouštěj,akorát ho připínaj pokud jde kolem psů a na poli z obavy ,že by lovil..tot zatim vše,až se Radka dostane z práce,,dostaví se sama.ted má noční..

Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

davidkova renata

Ahoj, díky. Dneska jsem mluvila s tou známou, chtějí si pořídit štěně, takže s Bakem to u nich bohužel nevyjde .
Ale slíbila jí, že až budu mít všechna info, pošlu jí je mailem. Bude se také ptát. Je jí jasné, že cenu to má jen lidí, kteří by se o něj už nafurt dobře postarali... I já se budu ptát dál. Chjo...

Fenečka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:34 - Změnil/a: Fenečka
- Nahlásit

nemá ségru...?
http://www.youtube.com/watch?v=x29AXIRLlcw&feature =relmfu

Fenečka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 21:51
- Nahlásit

A nebo dcérečku
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_12582_0.html

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:17
- Nahlásit

posouvám Baka, má čas do konce června...

Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2012 00:02
- Nahlásit

Hop nahoru...

hally001
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:06
- Nahlásit

posouvám Baka....majitelka mě informovala, že poslední dobou nějak nežere(((tak se "to" možná vyřeší samo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit

hally001
že poslední dobou nějak nežere(((tak se "to" možná vyřeší samo...
hm,moc tomu nevěřim esi mi rozumíš.-((

hally001
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:30
- Nahlásit

davidkova renata-prej dost pije, nežere....návštěva veteriny má prej čas....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání