Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nenašel by se někdo??
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:34
- Nahlásit

hally001
Tak to je hnus velebnosti....

Fenečka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:40
- Nahlásit

Cukrovka se dá určit jen odběrem krve a nebo na ni jsou i informativní papírky z moči?

Cukrovka může mít takovéto příznaky a pokud počkají ještě pár týdnů, tak fakt nebude co řešit.

Nemůžeš ho vzít k veterináři alespoň na odběr krve, když už jsou majitelé budižkničemové?

hally001
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:09
- Nahlásit

zejtra s ní budu mluvit...tak zjistím co a jak...no a pak pojedu k vetovi....pokud by to bylo něco vážného, tak by bylo asi nejrozumnější to skončit. Nikdo se o něj nerve a nemám tušení co s ním hodlaj nakonec udělat...je tam možnost těch příbuzných, tj. bouda a řetěz...což je na hovno

Fenečka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit

Jinak majitelka by mu posílala granule...

Nějak mi tohle nesedí, když s ním není schopna jít ani na veterinu...

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 21:37
- Nahlásit

Fenečka-no řekla to...pokaždé když se ptá jestli se někdo našel, nezapomene dodat že to obrečí....dneska mi říkala, že se Bak zase rozežral a že by neměla na to ho nechat utratit, tak že by ho dala do útulku....a že mu koupila "čapy"...aby mu přilepšila ...a že na to mám teda měsíc a půl....tak tímto posouvám

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit

hally001
Hod si ho na dobrman v nouzi, na lovecaky v nouzi.. Teda si ho. Ji ho. Muzu zkusit ho pridat do darovacich na Skrivani web, ale je to dost asi daleko od Bydzova.. Kdyz ho teda mas pod kridlem, zkus ho nacpat i na bazos, annonci, ruzny bezny inzertni servery, krom pejskarskych. Pokud na to mas cas a energii.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

hally001
tak že by ho dala do útulku....

Tomu nevěřím, stojí to podstatně víc než smrtící injekce...

To s granulema jsem ani nikomu něříkala, protože tomu nevěřím. Možná, že jednou, dvakrát... nějaké tesco granule..., a tím by to haslo...

Kurva, jak já tohle nesnáším!!! V životě se prostě někdy dějou blbý věci a člověk neví kudy kam, ale řešit to tak, že se psa zbavím jako postradatelný zátěže je na pěst!
Tohle není případ těžký nemoci nebo nástupu do krimu a tak, kdy to prostě jinak řešit nejde...

Božínku, jak je to dojemné, že si popláče, že pejska "musí dát pryč",.... Do prdele! Do prdele!... Ufff... jsem si potřebovala aspoň trochu ulevit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:37
- Nahlásit

Do prdele! Do prdele!... Ufff... jsem si potřebovala aspoň trochu ulevit...
Tvuj song.. Cejtim to stejne. http://www.youtube.com/watch?v=89VJG5qd8fE

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:47
- Nahlásit

člověk neví kudy kam, ale řešit to tak, že se psa zbavím

mám to stejně, kdybych měla zdechnout někde pod mostem,
nikdy bych neopustila svýho psa, byl by tam se mnou, no, ale¨
každej to má jinak....moc přeju tomuto psíkovi, aby našel novej domov, kdybych neměla svoji smečku "na hraně", vzala bych jej k sobě, místa dost, ale ty vztahy mezi třema fenkama, co mám...jsem ráda, že to ukočíruju mezi něma navzájem

Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eninka
vzala bych jej k sobě, místa dost, ale ty vztahy mezi třema fenkama, co mám...jsem ráda, že to ukočíruju mezi něma navzájem

To je jasný... Mám to podobně, pátýho psa mít už nechci, to by bylo nad moje síly. A především, Hipík by psího kluka hodně těžko zvládal, to mu nemůžu na starý kolena udělat. Tři buchtičky jsou až až...

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 23:05
- Nahlásit

pátýho psa

já myslela, že máš jen tři psíky, kdo je ten čtvrtej?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 23:11
- Nahlásit

A tak ja myslim, ze tady ma kazdej svuj stop stav, co je schopen ukocirovat. O to vic me dovede nasrat, kdyz krasny a vdecny zvire, jako je Bak, se takhle jen posunuje a sune na diskusi.
Kdyby doprcic mela ta majitelka skutecnej zajem o jeho udani, da si bezplatny inzose treba v mistnim platku, ktery vychazi, udela letaky (ikdyby je mela malovat na papiry pastelkama), doruci je a poprosi o vyveseni v mistnich samoobsluhach, postach, cekarnach u lekare, veterinare, cvicakach atd. K tomu net nepotrebuje. Nic, nebudu se rozcilovat.

Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 23:35
- Nahlásit

Eninka

Žofka - foxka po mámě...

Fifi
Kdyby doprcic mela ta majitelka skutecnej zajem o jeho udani

Tak...
Navíc, vůbec nehodnotím proč přišli o barák a chápu, že je to depresivní, stresující a tak... Ale pokud je člověk zdravej, tak se to dá řešit.
Sehnat levnější pronájem, kde by mohli mít jednoho psa, se mimo Prahu a větší města dá celkem snadno, jen to chce chtít...

Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 23:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Abysme Baka nezakecaly...

Kolegyni dal exekutor barák do dražby a ona ho do nového pronájmu nemůže vzít. Jedná se o křížence dobrmana-z něj má jen hlavu-velikostně takovej střeďák. ...v roce 2005-06ho našli přivázaného v lese a dali ho do areálu autobazaru, kde ho nechali samotného když bazar zkrachoval, odtud si ho kolegyně vzala v dost zbídačeném stavu. pejsek je podle očkováku 9ti letý, těžko říct ale je docela v kondici, má raději ženy ale roman se mu líbil a nebál se ho, žije momentálně po boku jednoho vysírače typu pepka a zvládá to...s kočkama se neví, cizí na zahradě honí, ale to je normální, jinak je to takovej submisivní blbounek, kterej je rád na gauči a hodil by se k nějakým i staším lidem do pohody...venku chodí i na volno, ale prý se občas pere se psama, jinak vodítko zvládá. Má čas do léta, kdy musí rodina opustit dům....

kontakt:
Hally01@seznam.cz
608 827 371

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 23:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

A sem si rekla, ze nic, ze proste at si majitelka namaluje plakatky... tot muj edit.

Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 23:55
- Nahlásit

Fifi

jj provedu... Hodím ho sem, i tobě a Hally do mailu.
Zatím jsem jen vytiskla info a fotky, ale letáček bude lepší...

ale ty jeho oci.

No právě, ty mě dostávaj... má laní pohled jako Rozinka a celkově je podobnej našemu druhýmu psovi Donovi vulgo Bubákovi vulgo Krasoduchovi... Bak též vypadá velmi krasodušně...

Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 00:00
- Nahlásit

Fifi
ze nic, ze proste at si majitelka namaluje plakatky...... tot muj edit

Víš, že ne... Stačí pročíst dřívější příspěvky... nejde o "majitelku" ale o Baka a když už jsme se zaháčkovaly... Leták je za chvilku a třeba pomůže...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 00:02
- Nahlásit

si to stihla precist, jo
Prave, ze jde o toho psicka... ses zlato Pohlad stehynka zabi, vis ktery spesl (Tonicky!!! ).

Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 01:21 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Bak...

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:14
- Nahlásit

Fifi-no to by musela mít majitelka zájem o to, kde ten čokl skončí...myslíš, že ona nemá net? Já jsem se o tom dozvěděla mezi řečí o kokotinách...a protože už po těch letech sraní s lidma poznám, kdy má cenu něco s ní řešit nebo se unavovat návrhama...protože jí jde jen o to, aby prostě pes nebyl...toho druhýho si do bytu bere..no a protože mě jde o psa-tedy pokud o nějakém chudákovi vím a mám alespoň sebemenší možnost se nějak angažovat, tak to prostě nabídnu, ač si osobně myslím že mám svejch starostí dost ..a ona té nabídky prostě jen využila a jediný její zájem je, že když se jednou za tejden potkáme v práci, zeptá se kdy si ho kdo vodveze...tak asi tak....sorry za ten ton

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:32
- Nahlásit

Žofka - foxka po mámě

hally001

ten pes je fakt nádhernej, já snad přemluvím Vlčáčkovou, ať
si jej vezme, ona má kliďasy důchodce doma (myslím psiska),
tak jestli 4 nebo 5, ach jo, kdybych neměla doma psychoEninku
a šílence bocku, neváhala bych ani vteřinu.

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:50
- Nahlásit

Eninka-já si nejsem jistá jestli je vhodnej do smečky psů.....tímto baka posouvám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:23
- Nahlásit

hally001
to je kráva přece zní to hnusně,ale než psa cpát za každou cenu někam bůhvíkam,snad je lepší ta injekce..vono smrt neni někdy to nejhorší..prostě usne a už se nevzbudí.doufám,že vona má nějaký fakany ,který jíé to jednou pěkně vrátěj.
tak že by ho dala do útulku....

Tomu nevěřím, stojí to podstatně víc než smrtící injekce...

prosom tě...řekne že ho našla nebo tam s nim někoho pošle!

Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
..vono smrt neni někdy to nejhorší..prostě usne a už se nevzbudí

Není to to nejhorší, ale definitivní. Ještě je čas mu najít novej domov...

řekne že ho našla nebo tam s nim někoho pošle!

jo, to asi jo...

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:06
- Nahlásit

davidkova renata-NO JENŽE NA INJEKCI S NÍM ONA NEPŮJDE, TO NEJDE SKTZE JEJÍ VOBROVSKÝ CITY A...VONA NA TO NEMÁ, tak by byla jediná možnost, kdybych tam s ním zajela já....ale s úplně cizím člověkem to nebude ten košer klidný odchod ....myslela jsem že jí šoupnu k našim, ale byla jsem tam, minulej tejden a otec dokázal belu tak zmrvit svou opičí láskou, že by to opravdu nešlo....tímto Baka sunu.....

Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 19:32
- Nahlásit

Šup nahoru...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 19:43
- Nahlásit

kde je ten obrázek???

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
kde je ten obrázek???
O neco vyse. Nebo jsem ho placla na net do galerky, tak muzes linkovat kdyztak. http://www.cz-pes.cz/obrazek-16682-q-Bak-

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
kde je ten obrázek???
dyť sem ho včera sdílela na fejsu

Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:42 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata

Ten leták? Mě se zobrazuje normálně. Pošlu ho Renatě mailem.

Edit: poslala jsem leták oběma (měla jsem adresu, jak jsme dělaly ty potisky polštářů)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání