| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 10:38
- Nahlásit
Tak vím,že je toho požehnanně,ale plním prosbu kamarádky a zkusím to..
Kolegyni dal exekutor barák do dražby a ona ho do nového pronájmu nemůže vzít. Jedná se o křížence dobrmana-z něj má jen hlavu-velikostně takovej střeďák. ...v roce 2005-06ho našli přivázaného v lese a dali ho do areálu autobazaru, kde ho nechali samotného když bazar zkrachoval, odtud si ho kolegyně vzala v dost zbídačeném stavu. pejsek je podle očkováku 9ti letý, těžko říct ale je docela v kondici, má raději ženy ale roman se mu líbil a nebál se ho, žije momentálně po boku jednoho vysírače typu pepka a zvládá to...s kočkama se neví, cizí na zahradě honí, ale to je normální, jinak je to takovej submisivní blbounek, kterej je rád na gauči a hodil by se k nějakým i staším lidem do pohody...venku chodí i na volno, ale prý se občas pere se psama, jinak vodítko zvládá. Má čas do léta, kdy musí rodina opustit dům....
kontakt
Hally01@seznam.cz
608 827 371
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
Ten je krasnej. Chjo, o nikom nevim.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 20:55
- Nahlásit
A lokace? praha?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:34
- Nahlásit
ne lokace je čáslav, ale dá se domluvit zdarma převoz....je skvělej, kdybych neměkla superdebilku pepku jdu do něj....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:59
- Nahlásit
vypadá skoro úplně stejně jako moje běhací holky, takže to zjevně bude nějaký "nepotřebný" ESPéčko
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:17
- Nahlásit
dám to k nám do inzerce, ale prosím praštit traverzou, až se udá
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 20:39
- Nahlásit
ahoj děkuju...jen bych prosila kdyby se nikde neobjevilo to o exekuci baráku.....zatím posouvám
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 20:54
- Nahlásit
jdu to umazat
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:00
- Nahlásit
hally001
s tím co píšeš, ty důvody, už s tou situací nejde nic dělat?
Já nevím v jaký fázi to je a je mi jasný, že to tady nejde psát,
ale mnohdy něco podobného hrozí a přesto k tomu nemusí
nakonec dojít. Řešili to přes někoho, kdo je zastupoval, nebo
sami? Já se fakt nechcu vnucovat, jen jsem se už x-krát setkala
s tím, že to nakonec dopadlo jinak, než to hrůzně vypadalo původě. Akorát si říkám, že ten termín co říkáš už je docela
brzy - léto, což naznačuje, že asi (soudím) došlo k nějakýmu
konečnýmu aktu.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2012 12:52
- Nahlásit
Eninka-ne nedá...už je to dávno vyřešený...spíš bych potřebovala najít někoho slušnýho pro toho psa
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2012 17:59
- Nahlásit
posouvám....
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 17:18
- Nahlásit
sunu badíka....poptejte se prosím, je to zlatej pes
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 12:18
- Nahlásit
posouvám, nemá možnost to někdo dát na ifaunu a další?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 12:38
- Nahlásit
hally001
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/12358 76/neujal-by-se-ho-nekdo
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:31
- Nahlásit
děkuju a posouvám
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 16:00
- Nahlásit
sunu Baka.....vemte si ho někdo....
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 10:41
- Nahlásit
Je mi ho líto, ten hafíček působí dost sympatickým dojmem. A za nic nemůže. Krucinál, co je to za lidi, kteří nechají dojít věci do stadia, že přijdou o střechu nad hlavou? To radši budu bydlet v maringotce... ale ve svojí a bez dluhů.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:43
- Nahlásit
jindra 22To radši budu bydlet v maringotce...Tak bydlení v maringotce už někdo zkoušel a spokojené psy to nezaručilo
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:52
- Nahlásit
No jo... pan Desenský. Jeho filosofii rozhodně nevyznávám.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:53
- Nahlásit
Na bydlení psům až tak nezáleží... ale to ví přece každý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 13:57
- Nahlásit
rozhodně bych nerozváděla, jak se lidi do problému dostali, to se totiž může stát komukoli celkem dost nečekaně a i na tu vlastní maringotku musís mít vlastní pozemek a to si většina běžné populace taky dovolit nemůže, jinak by nikdo nebydlel v králíkárně ale každej by měl svoji králičí maringotku na svým fleku...
no snad se to nějak podaří vyřešit. Není třeba možné, že by si psa vzal někdo z okolí rodiny, že by ho rodina aspo+n mohla venčit, být v konktaktu atd a až se to zlepší, vzít si ho zpět?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:00
- Nahlásit
Přijít o střechu nad hlavou je pro mě něco nepředstavitelného...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:39
- Nahlásit
jindra 22
jasně, to je nepředstavitelný pro všechny... ale třeba já mám hypotéku, když přijdu o práci a neseženu novou, tak stejně pudu do exekuce nebo tak, protože dům prodám max za pořizovací cenu, a co ty úroky co sem podepsala ve smlouvě, a když prostě ta práce nebude ani žádný příbuzný, co by mě k sobě vzali, tak ti stejně zbývá leda azilovej dům nebo most a upřímně, protože ze sociálky možná neumřes hlady, ale na nájem už to není... a dneska přijít o práci a být pak dlouho na pracáku není v době nedostatku volných míst zas tak těžký...
nebo typicky vemeš si chlapa, kterej bude pěstovat hazard, veme si tunu půjček, pak se s ním rozvedeš protože tě bude štvát ale ejhle, půjčky si vzal v době manželství a najednou máš na krku dluh přes půl melounu a co s tím, že?
a to ještě nemyslím na to, když má nekdo treba 2-3 deti ve veku, kdy fakt nemuzou na brigadu, aby rodinymu rozpoctu prilepsili...
proste se to můze stat skoro komukoli, a to, ze tyhle pripady se tady nemnozej bych brala spis jako dobry znameni... nerikam nic o tom ze rodina mozna mohla resit veci driv, do toho ale nevidim. Obecne jen chci rict, ze je snadny odsoudit takovy lidi, pokud my sme v takovy situaci nebyli anebo sme dostali pomocnou ruku, ktera jim mohla chybet...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 17:01
- Nahlásit
To cernej caj:
Kdo tvrdí, že musíš brát hypotéku? Drželi ti pistoli u hlavy? To je každého svobodná volba, jestli se stane vazalem systému. A pak, máme přece každé čtyři roky svobodné volby...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 18:34
- Nahlásit
jindra 22
Kdo tvrdí, že musíš brát hypotéku? Drželi ti pistoli u hlavy? To je každého svobodná volba, jestli se stane vazalem systému. A pak, máme přece každé čtyři roky svobodné volby...
Nezoufej Jindro. Blbost odkvete a přijdou plody. V tvém případě patrně budou větší než melouny.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 18:45
- Nahlásit
Já nezoufám, Biluško. Jsem svobodný člověk. Nemusím splácet hypotéku...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 19:18
- Nahlásit
jindra 22Hele máš i klíče vod klenotů?Onehdá bylo zavříno tak že bys mě nechal aspon nakouknout já bych to zlatý jabko děsně chtěla vidět
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 19:28
- Nahlásit
Já žádné hmotné statky nepotřebuju. Nic mi to neříká. Mám kde spát, co jíst, pro mě největším klenotem je dobré srdce. I když to zní klišovitě.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 21:23
- Nahlásit
Lidi situace oholedně baka...majitelka mě požádala zda bych s ním zajela na utracení.....ptejte se prosím...sama tam nepojede, tak má ještě nějakej ten pátek čas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:08
- Nahlásit
hally001
...majitelka mě požádala zda bych s ním zajela na utracení
super.. at si tam jede sama ne?nebo na to nemá koule?to je divný teda..
|