Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nenašel by se někdo??
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:48 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

davidkova renata

Jo, ale taky nevidím tu fotku, kterou jsem dala k tomuhle příspěvku... A zmizely i fotky z prvního příspěvku Hally, tak snad je to jen nějaká technická...

hally001
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:36
- Nahlásit

ahoj, na fb jsem sdílela a odesílala přátelům....jinak, pes včera na veterině....zvracel pěnu....zhubnul jak svině...má šelest na srdci....další napíšu po kontrole....musím majitelce zavolat

Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit

hally001
zvracel pěnu....zhubnul jak svině...má šelest na srdci.

...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit

díky leták dorazil su kretén asi sem smazala na rajským to album a tim se to vygumovalo
nicméně jak tak čtu,možná to bude zbytečný

Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 10:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

davidkova renata
nicméně jak tak čtu,možná to bude zbytečný

Furt sem koukám, až se ozve Hally, a furt doufám... Nicméně mám dost blbý a paranoidní představy...

Včera jsem na Baka hodně myslela. Byla jsem v jedný blízký vesničce pro stromky a potkala jsem tam staršího strejdu v montérkách s kříženkou pastevce.
Fenka byla trochu buclatá, neměla úplně vypilovaný přivolání, ale byla v pohodě k lidem i ke zvířatům.
Pán určitě nebyl žádný na slovo vzatý kynolog a tady by ho nejspíš někdo roznes na kopytech, ale s psicí to intuitivně uměl a co hlavní, bylo jasný, že ji má moc rád.
Tak jsem si říkala, jak by bylo fajn, kdyby se pro Baka našel takovej hodnej strejda nebo teta...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 10:27
- Nahlásit

Tak jsem si říkala, jak by bylo fajn, kdyby se pro Baka našel takovej hodnej strejda nebo teta...
tak víš jak...to by musel bejt zázrak a ty se často nestávaj.-((( i když někdy jo..ale pokud bude nemocnej navíc..

Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:48
- Nahlásit

hally001
....musím majitelce zavolat

Tak jak?

hally001
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 07:54
- Nahlásit

Ahoj, tak včera jsem s ní v práci mluvila...Bak už nezvrací, prý mu tedy přestala dávat "pedigrí" a je veselej. Ten šelest, říkal doktor, musí mít už delší dobu, po lécích se nepoptala, když stejně nebude u nich....tak asi tak.Omlouvám se za zpoždění, byla jsem několik dní v práci a nepaMATUJU SI HESLO NA CZPSA, TAK JSEM NEMOHLA vkládat. Tímto Baka posouvám a děkuju všem za zájem, doufám že se někdo najde.

Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:56
- Nahlásit

hally001
Ten šelest, říkal doktor, musí mít už delší dobu, po lécích se nepoptala, když stejně nebude u nich...

Aha...

Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:17 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Bak...

Text letáku ohledně zdravotního stavu Baka případně upravím, až budeme vědět trochu víc...

hally001
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit

Ahoj, tak jsem dnes navštívila veterináře, ke kterému chodí majitelka s Bakem. Bylo mi řečeno, že majitelka se na celou léčbu vysrala-doslova. Bak potřebuje brát léky na srdce a po měsíci léčby musí na kontrolu, aby se zjistilo, zda je dávkování dostačující nebo je třeba dávku navýšit. Majitelka prý léky odmítla a na kontrolu se nedostavila. Koupila jsem teda ty léky a zítra je tam vezu, snad mu je bude dávat, potom beru Baka na kontrolu.Jinak léky nejsou drahé cca 150Kč na měsíc, ale bude je muset brát po zbytek života.Tak jediné novinky, jinak se nikdo neozval Ptejte se...léky bych platila. Posouvám Baka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 20:05
- Nahlásit

hally001
to je kráva!! ale přesně to sem si myslela

Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

AKTUALIZOVANÝ LETÁK

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:03
- Nahlásit

Posouvám Baka, stále čeká na nový domov...lhůta od nynější majitelky je do konce června. Léky a měsíční kontroly budu hradit-jedná se o zjištěný šelest na srdci. Psovi jsem vyzvedla v pátek léky a od včerejška je dostává. Kontoly budou třeba jen do doby, než se léčba-tj.dávkování-vychytá. První kontrolu má zhruba za měsíc, pojedu tam s ním...majitelka , vzhledem k tomu, že u ní pes nebude, nechce mít výdaje. Poptejte se...je to sympaťák, soužití s fenkou i malým psem zvládne...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:58
- Nahlásit

Tak jak to vypadá s jeho zdravotním stavem?
Uz se neco rysuje nebo porad pri starem?

hally001
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:08
- Nahlásit

ahoj, jedu s ním v červnu na kontrolu k veterináři, ten mě ještě upozornil, že majielka trvala na vakcinaci pouze na vzteklinu, tak by doporučoval doočkovat zbytek, než by šel k případnému zájemci-moc to nechápu, nechávám vždycky očkovat tu "kombinaci" a myslela jsem , že už jednotlivý vakcíny neexistujou, teda neaplikujou se. Musím ho odčervit, nikdy nebyl...no ale jinak je prej veselej, žere, běhá po zahradě....dle slov majitelky, dostanu se tam až příští tejden. Jinak se bohužel nikdo neozval.....tak se ani neumím z toho jeho zlepšenýho zdravotního stavu radovat, protože nevím co s ním...resp.kam s ním...

hally001
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:31
- Nahlásit

tak posouvám baka...čas se mu krátí

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 09:55
- Nahlásit

tak zítra odpoledne vyzvedávám Baka a jedeme na veterinu....napíšu aktuální informace....

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 20:17
- Nahlásit

tak jsme dnes navštívili veterináře, Bak byl poslušnej, na to že mě viděl potřetí v životě ....nastoupil do auta, choval se způsobile, na veterině držel..a v čekárně se na startujícího ovčáka ani nepodíval. Má 22kilo, vet říkal, že by mu 2,3kila navíc neuškodila. Jinak zvýšil dávky léku na dvojnásobek....je to prdelka, není zvyklej moc na pozornost, tak zpočátku neví, ale bězhem 10minut mi ocintal celej obličej. Tak se ptejte...pprosím

hally001
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 21:12
- Nahlásit

posouvám chudáčka Baka

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 21:17
- Nahlásit

hally001

co s ním bude, když se někdo nenajde? Zbývá už jen pár dní do konce měsíce, děsí mě pomyšlení, kam se vrtne, co se stane

hally001
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:38
- Nahlásit

Posouvám psa.....má čas do konce června

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 00:04
- Nahlásit

Tak Baka asi ukončíme, děkuji za spolupráci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 12:13
- Nahlásit

hally001
Dalas ho na Facebook?

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 12:18
- Nahlásit

hally001

Baka asi ukončíme

jak to myslíš?

Cesmina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 12:31
- Nahlásit

To se pak možná dočteš v tématu za duhovým mostem...

hally001
V útulku Tibet jste se ptali?

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 12:45
- Nahlásit

Eninka-má jen necelý týden a nikdo se nenašelCesmina-do útulku ho nedám, ale děkuji

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 16:09
- Nahlásit

hally001

má jen necelý týden a nikdo se nenašelCesmina-do útulku ho nedám

on bude fakt uspanej? To je hrozný, ach jo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 17:03
- Nahlásit

Eninka
Dala jsem ho na ten FB sama. Do několika skupin a na svůj profil. Už se to pomalu začíná sdílet.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 17:31
- Nahlásit

Vlčáčková

Na FB je už dlouho.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání