| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 00:06
- Nahlásit
A mimochodem: smajlíky skoro nepoužívám schválně. Myslím, že je to náhražka potence vyjadřování, a nechci si to tudíž zavádět. Stačí, že jak v posledních pár letech nemůžu skoro nic číst (krom cz-psa, který mi slovní zásobu moc nerozšíří, že?), tak se mi ta slovní zásoba značně zužuje. Tož se obávám, že zanedlouho dospěju k neartikulovaným zvukům.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 00:10
- Nahlásit
hally001
já například čtu knihu o nějakém sériovém vrahovi, ale ...když se mě zeptáš co čtu, tak....řeknu že o lásce a porozumnění...
Když tedy odhlédnu od známé hlášky, že jsou chvíle, kdy by se optimisti měli střílet, musím uznat, že bych to takhle potřebovala mít. Protože v poslední době (asi tak předešlých 13 let) to začínám mít ale úplně přesně naopak.
A už jdu fakt spát. Zítra musím zase makat jako magor.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 01:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Pořád ještě myslíš, že tam je něco nadřazeného, kachno?
já tě žeru fakt zase mi připomínáš Klause
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 07:08
- Nahlásit
Tuhle chovku by jeden s chutí doporučil. Maj PP, takže to rozhodně nemůže bejt množírna, že ne?
http://www.libami.cz/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 09:17
- Nahlásit
Adiddaska
zase mi připomínáš Klause
Šmarjá. Dík za upozornění. Musím si zas oholit knír.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:29
- Nahlásit
Gi a smečka
Tuhle chovku by jeden s chutí doporučil. Maj PP, takže to rozhodně nemůže bejt množírna, že ne?
hele zas člověk trošínku znalej věco si prostě odtama neveme nic,páč je mu to jasný..naběhne si ale asi začátečník,pokud má rozum,příště se jí vyhne.Taky vim o chovkách odkama bych si NO prostě nevzala
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
No já to myslela v kontextu Vlčáčkovýho prohlášení, že chovatelé jsou s PP a množitelé bez PP.
O stránku zpátky se o tom mluvilo. Že je jako lepší lajkům tvrdit todle a hájit PP chov, než přiznat pravdu, že aj v PP chovu je pěknej bordel.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:23
- Nahlásit
Gi a smečka
Neber si mě do huby. Zvláště když absolutně nejsi schopná pochopit, co píšu. Nejsou totiž všichni jako ty a chápou věty správně, takže si to přeberou bez tvýho zcestnýho tlumočení. A když ne, můžou se zeptat. Tvé fikce o tom, co píšu, si laskavě nech od cesty. Opravdu už nevím, jak lidem jako ty některé věci vysvětlit, když už nepomůžou ani naprosto polopatický příklady. Takže mi laskavě nedělej mluvčího.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Neber si mě do huby.
Zakážeš mi to? Oujeeee, abych se začala bát.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:57
- Nahlásit
Gi a smečka
Že je jako lepší lajkům tvrdit todle a hájit PP chov, než přiznat pravdu, že aj v PP chovu je pěknej bordel.
A já bych k tomu dodala, že není v zájmu psů na PP chov rezignovat A že koupit si psa, není jako si koupit v krámě hajzlpapír...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 12:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
není v zájmu psů na PP chov rezignovat
No to rozhodně ne.
|
Rufina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 13:12
- Nahlásit
VlčáčkováZvláště když absolutně nejsi schopná pochopit, co píšu. Nejsou totiž všichni jako ty a chápou věty správně, takže si to přeberou bez tvýho zcestnýho tlumočení. A když ne, můžou se zeptat. Tvé fikce o tom, co píšu, si laskavě nech od cesty.
Já to chápu, neboj... to vedení tvých slov ad absurdum a překrucování nevnímám. Díky.
Gi a smečkaZakážeš mi to? Oujeeee, abych se začala bát.
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 14:47
- Nahlásit
Gi a smečka
Je viď, z týhle chs má kámoška vlkouše a já mám zas psa z jiné množírny s PP Líbí se mi co na tohle téma psala Hally, s tím souhlasím.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 15:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A že koupit si psa, není jako si koupit v krámě hajzlpapír...
A jakej je v tom rozdíl?
Gi a smečka
aj v PP chovu je pěknej bordel
souhlas 100%...ale stejně už nemnož
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 15:49
- Nahlásit
Sízra Milanovásouhlas 100%...ale stejně už nemnož
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 16:05
- Nahlásit
Sízra Milanová
.ale stejně už nemnož
Budu si množit co chci a kdy chci.
cangalisa
Líbí se mi co na tohle téma psala Hally, s tím souhlasím.
Jojo, taky mi mluví z duše.
Teď je kolem mě víc lidí, co uvažují nad druhým psem, přičemž první je buď bezPP nebo sice sPP, ale vybranej trochu s nerozumem. A ti to teď maj fest těžký. Páč už maj rozhled, co se v chovu s PP děje a vybrat tu správnou chovku je docela náročný. A já si říkám zlatí mrzáčci z množíren. Vešekrá starost o nějakej výběr s dalším psem je mimo mě.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 16:14
- Nahlásit
Gi a smečka
Budu si množit co chci a kdy chci.
výborně
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 17:14
- Nahlásit
nechápu co je cílem tohohle dohadování... pokud vím téma je původně o množitelích, hodněkrát uhnulo, ale proč se tu hádáte nechápu.. co jsme tu tak všichni máme rádi psi, ne? tak proč se nedokážem bavit v klidu, i když má každý jiný názor?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 17:22
- Nahlásit
Monischka
To jsou nějaký historický věci. Neřeš. prostě se sem tam lidi nedokážou ovládat.
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 17:52
- Nahlásit
Gi a smečka
No to je právě ono, taky jsem ten postřeh zaznamenala a to ten, že člověk stejně ví vše co a jak až když má nějakej čas toho psa doma..před pořízením se zdá celkem vše růžové, po pořízení člověk přichází postupně na tu skutečnou realitu. Přijde mi že volba prvního psa je víceméně o štěstí, u dalšího se většinou díky tomu prvnímu dá štěstí hodně napomoci.
Taky jsem přemýšlela, že výběr půjde v budoucnu "mimo mě", ale jěště se nechci tak brzo vzdát svých ideí
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 17:53
- Nahlásit
Gi a smečka
ok, no...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 19:17
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=nwal7jk08ZQ
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
to je smutný.... ale je to tak
chápu mnohé tady, co se zastávají psů bez PP, že mnohokrát jsou zdravější než ty s PP... ale myslím že tací měli spíš štěstí, že mají zdravého jedince, protože množení bez pp nemá žádnou kontrolu, není absolutně jistý původ psa a tedy ani jeho plemeno (tak si stejně myslím že nic jako čistokrevný bez pp neexistuje), a ani jeho zdraví z hlediska dědičnosti...
Nevím o žádné takovéhle množírně, co by se praktikovala na psech s PP...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 20:00
- Nahlásit
Monischka
Nevím o žádné takovéhle množírně, co by se praktikovala na psech s PP...
tak jistě že jsou i množárny s PP,ale v žádný to prostě nemůže vypadat podobně..
http://tyrana-zvirata.blogspot.com/2011/12/paskovs ka-holatka.html
http://www.qop.sk/nezabijajte-mnozenim
to by fakt neprošlo ,přece jen jsou u vrhů s PP nějaká omezení a regulace
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
Tak a teď tu o Sněhurce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 20:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/zkusebni-rad-chovatel.php
http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=rady_a_predp isy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 20:36
- Nahlásit
tak jistě že jsou i množárny s PP,ale v žádný to prostě nemůže vypadat podobně..
http://tyrana-zvirata.blogspot.com/2011/12/paskovs ka-holatka.html
http://www.qop.sk/nezabijajte-mnozenim
Jebloň
Tohle je prostě fakt, netvrdím, že ve všech klubech bez výjimky a u všech chovatelů bez výjimky (souvisí dost k předpisy klubů), ale kupříkladu u Molossů se na každý vrh přijede ve věku 6 týdnů podívat klubem stanovený kontrolor vrhu, který o každém štěněti, feně a místě, kde je vrh odchováván (výživném, zdravotním stavu apod.) sepíše zápis. Není to tak, že k někomu přijede a k někomu ne, prostě každý vrh na 6 týdnech je zkontrolován. Stav, ve kterém byly např. buldočci z Paskova by opravdu neprošel.
Vcelku nedávno se dokonce na úrovni klubu řešila i jedna týraná fila ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 20:42 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
zase dvakrát
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 23:43
- Nahlásit
Monischka
tací měli spíš štěstí, že mají zdravého jedince, protože množení bez pp nemá žádnou kontrolu
Mám v ruce tak patnáctého, dvacátého, třicátého psa v ruce, jednoho "plemene" a všichni jsou zdravý jak řípy. Divný, co.
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2012 00:02
- Nahlásit
Eldoguero
No ale taky takový rybníček je malý a rozhodně teda iluze už o kontrole taky nemám, jak to jinak může vypadat když kámoš kontroluje kámošovi vrh Navíc tolik práce to zas není vytáhnout štěňata na kontrolu z chlívku a pak zas zpátky. Bohužel tohle moc vypovídající není.
|