| Autor |
Zpráva |
Rufina
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:03
- Nahlásit
Uf, tak to dočítám a vidím, že je to tu jak na cvičáku - namyšlené rádoby odbornice, které množí bez PP a proto tvrdí, že je to v pořádku a pak taky pár normálních lidí, od kterých se dá vzít nějaká ta rada na vědomí. Tak vám děkuji.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Neustálé podrývání prestižnosti chovek obecně pro několik darebáků mi přjde úplně stejné. Tak můžeme rezignovat na PP a množit a množit a množit. Je to tak v pohodě, když jsou ty chovky tak špatné, ne?
spíš několik slušnejch chovek a většina darebáků...btw, co takhle spíš omezovat chov a celkově zpřísnit podmínky chovu a na každý zvíře řidičák jak ve Švýcarsku? To mi přijde lepší řešení, ještě bych zakázala asistenční psy a hotovo...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:21
- Nahlásit
Rufina-no, jako na cvičáku...jako v životě ...lidi jsou různé....ale posoudit to nedokážu, protože na cvičáku jsem nikdy nebyla.No je třeba si z toho něco vybrat, pak použít zdravý selský rozum, podívat se taky jinde...přeju šťatnou ruku při výběru.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:22 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
, jako na cvičáku...jako v životě ...lidi jsou různé....ale posoudit to nedokážu, protože na cvičáku jsem nikdy nebyla.No je třeba si z toho něco vybrat, pak použít zdravý selský rozum, podívat se taky jinde...přeju šťatnou ruku při výběru.
hally001
Máš pravdu, na cvičáku se dá potkat opravdový výplod kynologů (((((
Teda výběr jsem chtěla napsat. Jinak Rufina - sem bych si asi pro radu moc nechodila být tebou.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:28
- Nahlásit
jbat
Jinak Rufina - sem bych si asi pro radu moc nechodila být tebou
a kam jinam?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:30
- Nahlásit
jbat-no protože všude jsou lidi....a v lidský populaci je moc debilů. Cvičák je jako pracovní kolektiv, v práci si člověk nerozumí taky s každým že jo....hádá se to možná i na stránkách pletení, pečení, ovulace-čekatelky..to je tipuju, ale na potkaních a prasečích stránkách to taky "jede", co člověk to názor a ideální je prostě se dlouho rozhlížet a najít někoho s kým mám společných 9bodů z 10ti-co se pohledu na zvíře a vše kolem něj týče...a pak si dávat velkýho bacha, aby naše debaty zůstaly jen v rámci fauny, protože jak se dostaneme na politiku je zle...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:39
- Nahlásit
hally001
ideální je prostě se dlouho rozhlížet a najít někoho s kým mám společných 9bodů z 10ti-co se pohledu na zvíře a vše kolem něj týče
máš pravdu, jen někdy si myslíš že to tak je, ale doopravdy je to úplně jinak!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:53
- Nahlásit
Rufina
No vono se toho tady nakecá a nachvástá ... a činy jsou pak často zcela opačné. To si zvykneš.
Doporučuju si zapamatovat nicky na Ešusové, u Berňáků nebo u Špiců, z těch kouká něco rozumného. A další (tam nezařazené) slušné nicky si pak přidáš časem.
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 11:01
- Nahlásit
hally001
co člověk to názor a ideální je prostě se dlouho rozhlížet a najít někoho s kým mám společných 9bodů z 10ti-co se pohledu na zvíře a vše kolem něj týče...
No upřímně já si myslím, že pokud jde o rozumného člověka, kdo zvládne svoje názory vyjadřovat v klidu a místo hádání argumentovat, tak naopak budu ráda, pokud nebudu mít stejný názor na zvíře jako on... alespoň poznám A pokusím se pochopit taky jinou možnost jak k věcem přistupovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 11:13
- Nahlásit
hally001
Ono vlastnictví chovatelský stanice nemění charakter osoby.
noooooooooooooooooooooooooooooo, člověče nevím. Vím o člověku, který nikdy nechoval, pak se na chov dal a přes to, že odbyt psů je hodně špatný tak zcela nelogicky hned po půl roce poté, kdy mu zůstávaly doma štěňata, jel na krytí s druhou fenou. Moc to nechápu, když vidím, že prostě ty psy mám potíž prodat, proč hned vzápětí jedu na další krytí? Já mít potíže s odchodem štěňat, tak si dám na nějaou dobu stopku. O dalších dvou následujících vrzích nemluvím .
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 16:49
- Nahlásit
Vlčáčková-no vidíš...a pak se najde pár lidí, kteří mají pocit, že jsou na tak vysoké odborné úrovni...že mohou doporučovat komu se tu po velkokynologické a lidské stránce dá věřit...nachvástá se tady toho dost, ale musíš kouknout "do všech řad"
|
Reznik
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:22 - Změnil/a: Reznik
- Nahlásit
Monischka
napsal sem pm ti na strankach
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:40
- Nahlásit
hally001
Dle reakce se zdá, že sama sebe nešacuješ mezi slušné nicky. Asi to má důvod.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 22:51
- Nahlásit
Vlčáčková-já osobně se nešacuju na žádný nick...já prostě jen zbožňuju "snídani u tiffanyho"....a jsem v podstatě budhista, proto se kontroluju a nenapíšu co bych měla na "jazyku" protože bych byla nucená reagovat na vaše příspěvky....ale jen k té vaší "glorioře ochránce zvířat"...tolikrát tu inzerované...jednou jsem se na vás obrátila s prosbou o pomoc, pro velmi zanedbávaného a týraného buldoka...a nebyla jste schopna mi pomoci ani přeposláním nějakých kontaktů.....cítím že by bylo třeba vrátit se na zem a trocha té pokory...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:01
- Nahlásit
hally001
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:13 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
hally001
Ano, vyměnily jsme 8 mailů v době, kdy jsem měla v rozestavěném domě 9 psů, z toho 5 štěňat od "cizí" feny, a o 140 km dál umírající matku, kterou okradli příbuzní úplně o všecko a kvůli které jsem se ještě musela s těmi hyenami soudit, abych se vůbec stala opatrovníkem poté, co jí vyhodili z jejího bytu.
Takže sorry, opravdu jsem nebyla schopná dotáhnout do konce i buldoka.
A já si tu žádnou gloriolu čehokoliv netvořím.
Psát si tu může každý co chce, jen jak se říká podle zpěvu poznáš ptáka, a co se týče nějaké hally, tak vzhledem k zdejším pozdějším příspěvkům jsem už ani neměla chuť navazovat další kontakt.
Mimochodem, taky jsem obdržela tohle: "Tak děkuju..fotit bych mohla, pokud bych se dostala k nim na pozemek a to by bylo nápadné....Zítra oběšlu tu vet správu, veterináře v okolí a zašlu na policii. Děkuju a napíšu jak to dopadlo" v předposledním mailu a na info "čekám" dodnes.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:21
- Nahlásit
Vlčáčková-no 8emailů to nebylo a nakonec byl i happy end....protože se podařilo psovi pomoci.....buďte pozitivní...a už nečekejte.....Maminky je mi líto a s příbuznými je často "kříž".....a to není nějaká Hally...to je "haly goulajtliová"....."jako natěrače mě ponižovat můžete....ale jako herce, jako herce...NE." Tak už se tím buldokem netrapte.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:30
- Nahlásit
hally001
Bylo jich přesně 8. Mám je všechny a není problém je poslat jako úhledný googlovský balíček v jednom souboru mailů znova nebo zkopírovat sem.
Dobrou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty mas vzacny dar. Nasrat vcelku poklidne lidi. Asi halt nemaji tvuj smysl pro humor (Začínám mít dojem, že jste posbírali flekatý vořechy a teď to vydáváte za plemeno! - smajl si tam zapomela dat!! ) a tvuj pohled na svet - takovy lehce nadrazeny, ze jen ty mas pravdu a tak je spravne - nesdileji. Ale to nic, jed si dal svou. Nepredpokladam, ze by se v tomto smeru neco melo zmenit, aspon clovek ma naky jistoty... A jak rikas, sem si clovek muze psat, co chce.
Monischka
Diky za osvetleni soucasnyho epi u CSP.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:42
- Nahlásit
Fifi
takovy lehce nadrazeny,
Na tos přišla jak?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:44
- Nahlásit
Vlčáčková-to nebude nutné....pokud jsem se jevila obtížnou, tak přijměte mou upřímnou omluvu...někdy dokáži být až...dotěrná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:45
- Nahlásit
Vlčáčková
Ctenim. Treba to tak nemyslis, ale psany slovo aspon mne tak vyzniva.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:47
- Nahlásit
Fifi...to tedy spíše "jen vyznívá" )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:49
- Nahlásit
Fifi
Jak Ti co VYZNÍVÁ, je ovšem jen Tvoje projekce. Možná tak čteš jen to, co chceš sama.
A teď předpokládám, že v tom zase přečteš něco trochu jiného, než píšu. Něco poněkud citově zabarveného, nejlépe nadřazeného, když už máš ten sklon to takhle chápat. Ale je to moje věc nebo Tvoje, co myslíš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:52
- Nahlásit
Fifi
psany slovo aspon mne tak vyzniva.
jo, to je dost přesnej popis
Vlčáčková
A teď předpokládám, že v tom zase přečteš něco trochu jiného, než píšu.
třeba tohle tak fakt zní, zejména v souvislosti s tímhle Ale je to moje věc nebo Tvoje, co myslíš?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:54
- Nahlásit
Vlčáčková-..Možná tak čteš jen to, co chceš sama. -no, to je častý problém, já například čtu knihu o nějakém sériovém vrahovi, ale ...když se mě zeptáš co čtu, tak....řeknu že o lásce a porozumnění...není to jednoduché.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:54
- Nahlásit
Vlčáčková
je ovšem jen Tvoje projekce. Možná tak čteš jen to, co chceš sama.
sem psala, ze to je my subjektivno. A to po cteni tvych prispevku. Ale to neres...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:58
- Nahlásit
kachna_
třeba tohle tak fakt zní, zejména v souvislosti s tímhle
Myslím, že se pleteš.
Tohle tak znít nemá a myslím, že ani nezní, pokud to člověk přečte jako informaci a ne jako narážku. A to je, podle mého, problém valné části diskuzí, zejména té zde na cz-pes, že se hledají narážky místo, aby se bral text tak, jak je psaný.
Samozřejmě, že to můžu předpokládat, že přečte něco jiného. A to z toho důvodu, že už má nějaký názor, a nepředpokládám, že ho bude hned nebo kdy vůbec měnit.
A to moje věc znamená přece "náhled". Takže to můžu změnit na: "Ale je to můj náhled nebo Tvůj, co myslíš?"
Pořád ještě myslíš, že tam je něco nadřazeného, kachno?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 00:01
- Nahlásit
Fifi
sem psala, ze to je my subjektivno. A to po cteni tvych prispevku. Ale to neres.
No však Ti dávám za pravdu, že je to Tvý subjektivno. Tak si ho nedělej a máš pokoj. Čti jen informaci a na subjektivno se vykašli.
... se mi to zrovna řešit chce ... ale asi bych neměla, protože mám neodbytný dojem v poslední době, že nějak Psíčkovatím. To ovšem neprospívá mé duševní rovnováze.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 00:01
- Nahlásit
Vlčáčková
|