Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Návrh místostarosty na utrácení psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:10
- Nahlásit

Psíček
V tom případě pro mě nemá smysl s Tebou komunikovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:11
- Nahlásit

Psíček
PS: Tobě v podstatě o jakékoliv řešení nejde, viď? Ty se prostě jen potřebuješ předvést. Tak si to užij.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Psíček

Mēli byste se vzít!

Strejda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mēli byste se vzít!
To nejde. Pan Psíček už dal slovo pí Davídkové, ale nějak zahaprovala organizace, tak se zatím nevzali. Ale ani jeden své slovo nevzali zpět.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ledaže bych byla Černá vdova a ne Vlčáčková!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:29
- Nahlásit

Strejda

To nejde. Pan Psíček už dal slovo pí Davídkové

Škoda, hádaj se s Vlčáčkovou skoro jak my s manželem, hodili by se k sobē

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:04
- Nahlásit

Vlčáčková
Psicek se fakt uz k tem otazkam vyjadril- staci juknout na predchozi stranky. A vicemene jeho nazory nejsou OT.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:05
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
OT: http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_309_0.html víš o tom? mám pocit, že máte stejný problém

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:31
- Nahlásit

kachna_
A co bych jako mela resit, jako o cem vedet? Nic tak hroznyho tam nevidim. A s kym mam problem stejny?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:35
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
myslela jsem, žes taky řešila aktivity se slepým psem a mohla bys jí pomoct, tak jsem holt něco špatně pochopila, omlouvám se.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:39
- Nahlásit

kachna_
Aha, sedy zakal. Ten uz u cuby neresim. Je uplne slepa a nerozeznava uz ani svetlo a tmu. Uz se s tim smirila a ja tez. Ale diky moc za info.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:48
- Nahlásit

kachna_
Nemohu ji pomoct pac v tom sama plavu. Clovek se s tim asi musi vyrovnat sam uvnitr sebe. A rada je fakt tezka. Ma cubina se s tim vyrovnala asi take diky tomu ze mi naprosto duveruje- jsem jeji zrak. Vencime i na volno a bezchybne reaguje na moji hlasovou navigaci. Osvedcil se mi i kliker, pistalka a hlavne predchozi vycvik a komunikace. Neumim vsak poradit áo by meli oni delat kdyz nemeli takovy vycvik nez jejich pes oslepl. Fakt nevim.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 16:26
- Nahlásit

Psíček

Tak se mi zdá, že těžko neseš, když je někdo v jedovatostech a neomalenostech lepší než Ty, viď?

Netvrdím, že se umím vyjadřovat srozumitelně na 100 %, ale to, nač se ptáš, se domnívám, že srozumitelné bylo. Pokud jsi tomu neporozuměl, v tom Ti už asi těžko pomůžu Zkus tlumočníka, třeba tohohle: http://sogood.speedyblog.cz/images/NEW-COW.jpg

inu
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 19:50
- Nahlásit

Kdo vede?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 20:26
- Nahlásit

Psíček

Nechápu
Nedivím se. Zkus myšlení, to je na chápání dobrý a i jinak se to celkem hodí.
Jinak první odstavec je fakt slabý, to už tu bylo několikrát. Zkus vymyslet něco novýho.

Před pár posty jsi tu napsala, že: V tom případě pro mě nemá smysl s Tebou komunikovat. Tak se toho laskavě drž
Se toho držím. Furt to pro mě nemá smysl. Ale vytáčet Tě je zábavné, tak proč si to neužít.

nespamuj to tu stále o tím, jaký jsem a co jsem ti provedl
To dělám? Kde? Já myslela, že Tě jen tak ze srandy nasírám a Ty máš zato, že Ti snad něco vyčítám? Ale běž, kocourku. To můžeš klidně spinkat.

Opravdu zde nikdo nemůže za to, že nejsi schopna psát k věci.
To někdo tvrdí?

Cos měl ve škole z logiky???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 21:20
- Nahlásit

Psíček

Nedivím se. Zkus myšlení, to je na chápání dobrý a i jinak se to celkem hodí.
Dík za radu, ale bohužel nemám vagínu.

Zkus mozek. Cos měl z anatomie?

Tak to jo, užívej si to tedy dál.
Dík, žes mi to dovolil. Přece jen jsem měla trošičku špatný pocit.

Tys měla někde na škole logiku jako předmět jo?
Jo. Hned ve dvou předmětech. V matematice a ve filosofii.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 21:50
- Nahlásit

Psíček

Pesane, a jako co?
Kosmonautiku jsme taky měli v jednom předmětu s raketovou technikou. Byť je to rozdílná problematika a na každou byl i jiný vyučující.
Máš nějaký problém se sdružováním sourodých i nesourodých problematik do jednoho předmětu? Nebo pro změnu rozdělováním? Není to náhodou o tom, že se to stejně musíš naučit?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 22:40
- Nahlásit

Psíček

Dobře, jako zcela samostatný předmět ne. Je nějaký rozdíl v tom, že se to musíš naučit, ať je to organizováno tak nebo tak?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 22:48
- Nahlásit

Vlčáčková
ty jo! Co to mate za skolu? Jaky obor?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 23:17
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Taková přírodovědná.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 23:30
- Nahlásit

Psíček

Dotaz není: Co jsi měl ve škole ze samostatného předmětu logika, že ne?
Adekvátní: Co jsi měl ve škole z algebry ... Co jsi měl z aritmetiky ... atp.

Úplně amostatně bych logiku jako předmět hledala na matfyzu, na filosofii a na právech.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 23:32
- Nahlásit

Psíček
Nedělám, neměj péči.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 00:06
- Nahlásit

Vlčáčková
Na takove prirodovedne mate logiku a raketoplany? To je jako skola vysoka ceho? Vyzkum ufo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 00:24
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Jóóó, UFO a astrologie !

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 00:25
- Nahlásit

Psíček
No, to čučím. My jsme dostávali známky z jednotlivých částí. Zkoušení a písemky. A pak další oblast.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 07:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Psíček

Samozřejmě je možné, že je v tom nějaký skrytý význam, třeba jsi mi tím chtěla vyjádřit svůj obdiv nebo předat tajný recept na vánoční cukroví ...
Tos uhád. Tím jsem přišla s nabídkou kvalitního sexu.

neffrit
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:50
- Nahlásit

I starsi pes muze prozit hodnotny zivot, zvlast kdyz se ho nekdo ujme. My jsme si vzali 10 ti letou fenku bez ucha s nadory a podezrenim na brezost a nemohli jsme si vybrat lepsiho kamarada!
V zadnem pripade s nazorem pana starosty a jemu podobnym nesouhlasim. Utulky jsou zde proto ze nemame duslednou legislativu postihujici tyrani zvirat jejich majiteli a jsou plne prave v dusledku aktivity mesta a jeho okoli. Je to proto mesto kdo se bud postara o to aby lide kteri neplni svoje povinnosti byly pravne postihovani anebo se postara o nasledky temito lidmi zpusobene.
Jsou i jine zpusoby jak regulovat mnozstvi opustenych zvirat - napr. regulovat mnozirny a uzakonit zvire jako myslici bytost tak aby majitele byly vystaveni zodpovednosti a pravnimu postizeni v pripade ze nepljni svoje povinnosti ke kterym se zavazali tim, ze si psa nebo jine zvire poridili.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání