| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:36
- Nahlásit
JE TU NĚKDO Z PŘÍBRAMSKA A OKOLÍ, KDO BY SE MOHL ZAPOJIT DO PÁTRACÍ AKCE??
KOPÍRUJU:
OT - pomoc - ztracená bíglice:
Autor: Petra + Barry IP: 195.22.36.xxx Datum: 04.12.2009 08:56
momentálně sleduji osud roční fenečky bígla, která utekla se stopovačkou [Lips Sealed]
někde u Starosedlského Hrádku (Březnice, Příbramsko) a je dost pravděpodobné že je někde v lese zamotaná - pokud ji nenajdou v průběhu dneška, má možná poslední
šanci v sobotu (pokud vydrží). Pokoušíme se zorganizovat na sobotu plošné
vyhledávání v tamějších lesích - čím víc lidí by se našlo, tím větší šanci by fenka měla..
telefon na majitele je 728 85 31 85, tel na mě 607 570 980, v případě že by mohli už dnes, tak domluvit s majitelem, zítřek zčásti organizuji já.
Pes se stopkou je průser jako sviňa, kdybyste někdo mohl, tak se ozvěte na ty uvedený mobily. Dík.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:48
- Nahlásit
Vys*at se na cely stopovacky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:13
- Nahlásit
Snad nebude hloupá a tu stopku překouše, jestli se někde zamotá...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:20
- Nahlásit
Mucholabka
No snad. Toho border teriéra co se toťka hledal to třá nenapadlo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:25
- Nahlásit
pawLINka
O border teriérovi nevím...jak to dopadlo, našel se?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:27
- Nahlásit
Mucholabka
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10249_0.html
Jj, naštěstí se našel a je OK...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:29
- Nahlásit
Jestli není zvyklá kousat vodítka, tak ji to nenapadne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:36
- Nahlásit
pawLINka
Už to čtu, pěkné, pěkné. Moji psi jsou hovada, to by se vykousali, jen jednou mi Buca zdrhla se stopkou za černou...uf uf.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:37
- Nahlásit
Snad nebude hloupá a tu stopku překouše, jestli se někde zamotá... Mucholabka
Bohužel jí to napadnout nemusí. Každý pes je jiný. Z toho důvodu nikdy nenechávám psy běhat s vodítkem. Čévéčka by to asi napadlo, protože to umí i na úvaze, ale Ambru absolutně ne. Ta by prostě s pocitem že je přivázaná čekala až jí někdo opět odváže.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:46 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
Jestli není zvyklá kousat vodítka, tak ji to nenapadne
Bohužel jí to napadnout nemusí
Souhlasím. Mě zdrhnul pes (NOK) taky se stopkou a díky tomu, že ustavičně zoufale štěkal jsem ho našla, ale vůbec ho nenapadlo se jen pokusit tu stopku překousat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:11
- Nahlásit
Tak Koralka to nenapadlo. Jako bonus rval jen kdyz nebyl nikdo na dohled. A kdyz nekoho uvidel, lehl si a zklapl.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:39
- Nahlásit
PetraK
chtělo by to kontaktovat také myslivce, v sobotu bývají hony , tak jednak by ji mohli najít, jednak by nemuseli být potěšení, kdyby tam na volno běhali psi ( pokud by jel někdo hledat i se psem) a jednak taková naštvaná svině se může ke psu zachovat jak svině . Pokud by se nenašla a byla nějaká hledačka i v neděli, tak bych asi mohla, ale doufám,že se najde dřív. Jinka majitelé už nepochybně budou poučeni, ale pro jiné , puštěný pes se stopkou v lese, to je dost blbý nápad , sice myslím, že většina psů by ji překousala, pokud by nebyli zamotaní tak, že by nemohli ( moji by ji přecvakli bleskově) , ale jak tu píšete, tak jsou i psi, co ne a kdo ví jaká je ta bíglinka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:41
- Nahlásit
mac1
chtělo by to kontaktovat také myslivce
myslivci už jsou nakontaktovaní.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:49
- Nahlásit
Aaa Barry z Kuncicek hleda kamosku biglici pres celou republiku -to je pasak pes, mluvila jsem s Petrou, cubina se ztratila vcera navecer, domu by trefila, tak doufam, ze je jen nekde zamotana. Stopka v lese je pruser jak svina - áaano a jaka to je uleva kdyz spatrite po 25h hodinach cubajznu sourajic metr prekousany stopky. Zitra odpol pujdem hledat biglici s onou zabehlici
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:32
- Nahlásit
Jak to prosím vypadá ? Našla se ?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:30
- Nahlásit
mac1
Nenasla se, hledali jsme do tmy a nic. Prijela na pomoc Radka, prej o ni vedela ze zviretniku, myslela jsem jestli to nejsi Ty. Fenka je bez jakekoli identifikace jen stopka a cerny kozeny obojek. Hledalo se blbe, pac kdyz jsem piskala a volala Bello, tak rvali psi z vesnice a to bylo hodne naprd. V okoli lesy a pole je videt celkem daleko, Frantisek s ni chodil stejnou trasou kazdy den, takze by domu trefila, Bellu jim nekdo pred 3 mesici privazal k autu za zrcatko v Milevsku, tak si ji vzali k sobe. Zitra tam jedu zas, myslivci a JZDaci o tom vi, jsou vyveseny letaky, sice bez fotky, ale popis je dostacujici. Fotku mam , ale nejde mi sem nacpat, nemuzu ji nekomu poslat na mail aby ji sem hodil? Utulky v okoli tez informovany, zitra jeste obvolame vety kolem. Kolem Pribrami je vzdycky vetsi zima nez vsude jinde, dneska mi uz kolem 17h uplne mrzla mokra stopovacka, chudinka snad se brzo najde
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:48
- Nahlásit
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:58
- Nahlásit
Na 90% bych tam zítra mohla kolem 14. dorazit, kdyby už ( doufám) nebylo potřeba, prosím si SMS 774572726 , vzala bych psy , jsou ochotní vlézt do nejhoršího trní a křoví a bordelu a prolezou to ....v okolních vesnicích ji nikdo neviděl ? Nemusela se nikde chytit a mohla někam dorazit, beaglové nejsou žádné srágorky, zvládnou slušné vzdálenosti
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:06
- Nahlásit
mac1
ja tam pojedu zitra asi dopol, treba se potkame sms kdyztak poslu. No ono je to okoli na zamotani vhodny nez by dobehla do nejaky dalsi vesnice a tam jsou letaky, tak snad by se nekdo ozval. Ona mu zmizela v seru za horizont, takze jeji dalsi azimut je neznamy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:09
- Nahlásit
Steph
mac1
děkuju moc. říkala jsem si, že třeba někdo tady bude moci.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 23:16
- Nahlásit
PetraK
no pan tam bydli chvili a co jsem tak pochopila tak ji zatim hledal sam, myslivci slibili, ze se po ni kouknou a vcera jich par zrovna prochazelo okolni lesy a nic. Dneska jsme byli 4 a 3-4psy(nevim kolik jich Radka mela, hledala jinde a pak uz byli v aute a vokna zafuneny ) Jdu mrknout jeste na leteckou mapu, abych se lip orientovala jak tam jsou velky lesy v okoli a co uz jsme prosli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 12:58
- Nahlásit
Steph
a vcera jich par zrovna prochazelo okolni lesy a nic
ach jo , sakra práce
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:06
- Nahlásit
Drzim pesti at se najde! Stopovacka sje svina, taky mi sni Spoty jednou zdrhla, nastesti jak nekde uvizne tak azcne stekat jak o zivot...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:56
- Nahlásit
Zatím bez úspěchu
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:01
- Nahlásit
mac1
a sesla ses s Frantiskem? Ja sla zpatky tim druhym lesem co jsme parkovali, skoro jsem zacala jasat a byl to kus padly brizy, kontrolovala jsem i skarpy. No budu s panem v kontaktu a uvidime, nevis v kde byl v tom utulku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:04
- Nahlásit
Ach jo, kdybych nebydlela tak daleko, pomohla bych hledat, zkuste sehnat co nejvíc lidí a udělat rojnici, kdyby to bylo u nás, tak bych poprosila známý policajty, jenže na příbramsku nikoho neznám.
Štěstí, že není taková zima...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:14
- Nahlásit
kejtlin
problém je, že ji nikdo nikde ani nezahlédnul ( tím nemyslím hledající, ale třeba myslivce, lidi ze vsi ....) , takže může se hledat třeba v okruhu cca 5 km od místa ztráty, ale ona může být třeba o 20 km dál , jak jsem viděla, zvěře je tam dost ( tedy neviděla, ale slyšela jsem psy hlásit srny) , když beagle vyrazí po stopě zvěře , tak 5 km je prd....mohl ji někdo naložit a odvézt a nedat nikam zprávu ( třeba se po víkendu někde objeví info o nálezu , mohla se fakt někde chytit za stopku , prý se neozve a asi by možná tu stopku nepřekousala ( já pořád věřím, že v případě nouze se v každém psu probudí pud sebezáchovy) a to by bylo blbé ....také si ji mohl někdo vzít a má ji doma a ani ho nenapadne, že ji někdo hledá
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:15
- Nahlásit
Steph
jj.sešli jsme se asi v půl 5....no, kde byl v útulku jsem se neptala, ale každopádně v tom útulku byl sice beagle, ale pes
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:17
- Nahlásit
Steph
koukala jsem na Tvé psy na stránkách , hezká zvířátka
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:18
- Nahlásit
kejtlin
prave, ze na Pribramsku je dost zima, vcera mrzlo, dneska to vypada, ze bude nad nulou nastesti. Je tam fakt hafo mist kde by mohla byt a pan tam bydli kratce, takze asi na rojnici nejsou lidi. Dneska jsem stavela nejaky maminy s kocarkama a 2 mlady holky na cyklostezce - cucely na me jak na exota, ze nevi kdo je pan Triska a kde vubec bydli? A ty dve mladosky prej..... a co je to bigl?
|