| Autor |
Zpráva |
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:33
- Nahlásit
Frantisek je nedostupnej a druhy cislo nikdo nebere, tak pisnu az se ozve a upresnim tu mapu
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:54
- Nahlásit
zatím se mi též neozval , tak uvidíme ...třeba jel někam do útulku
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:55
- Nahlásit
tak nic, pán se neozval , tak zítra jiné aktivity , ráda pomůžu, když můžu, ale druhá strana musí o pomoc stát
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 08:08
- Nahlásit
mac1
me se taky neozval, jen manzelka, ktery byla na nocni a zatim nic noveho, prej ji stale hleda po okoli
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 09:16
- Nahlásit
Steph
no jo, to pak je těžké , kdyby alespon ji někde někdo zahlédnul
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Pro 2009 09:26
- Nahlásit
mac1
také jsem se nechala zlákat štěkotem a vyšla z lesa až na pole :-/, kde bylo vidět hooodně daleko, a nic
hele čistě náhodou - nemůže bejt někde na poli nějaká díra, do který mohla spadnout?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 09:58
- Nahlásit
od majitele ztracené bíglice:
Tak bych chtěl všem co se podíleli na hledání naší fenky poděkovat. Už je totiž DOMA. Dnes nám ji dovezl pán. Běhala po silnici mezi polama. Kupodivu je naprosto v pořádku (i podle veta) a dokonce byla nažraná. Udělala bobek na zahradě. Stopovačku překousala cca. zbytek metr. Opravdu všem moc díky
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! kOPÍRUJU ZE ZVÍŘETNÍKU!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:00
- Nahlásit
PetraK
cože???? no ty vado,vůbec sem nedoufala ,ani sem radši nic nepsala.Tak to je bomba!!!!
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:00
- Nahlásit
Uf!!!
|
rain
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
no ty vado,vůbec sem nedoufal
no myslím, že moc lidí nedoufalo. Já jsem si říkala, že když to tam prolezla Mac s pesama, že kdyby tam byla, že by jí našli.
Pozitivní je, že jí napadlo tu blbou stopku přežvejkat.
Nemám ráda takhle používanou stopku, je to moc nebezpečný.
Jo-o-o sasraky se dějí nejen u Davídkojc na fóře.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:24
- Nahlásit
PetraK
no paráda vypadalo to celkem beznadějně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:28
- Nahlásit
Tinta76
hele , kdyby si ale z toho ti čokli aspoň vzali dycky ponaučení, ale to vono ne. jsou blbý jak troky a příště zdrhnou zas.
Pro tohle já bíglíka nikdy ne, jinak je to pes super,ale tohle by mě zabilo. Já vím, utíkací může být kdejakej pes, ale bígl se podle mě už rodí s utikací buňkou v mozku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:39
- Nahlásit
No konečně.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:57
- Nahlásit
no uffffffffffffffffff, parada, me to prislo mailem od Frantiska, ale nasla jsem to az ted, Petro diky za kopirovani zpravy, mac1 bude taky urcite rada
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
No to je paráda! Teda já su tak ščastnééé....
Jenom jsem to tu sledovala, neb je to daleko, abych mohla taky pomoct a pokaždé mi vyhrkly slzičky. I my bohužel stopku musíme používat - PetraK - náš samojed má taky tu ,,lovící" buňku.
Kolikrát jsem si říkala, že by to byl fakt průser, kdyby s ní zdrhnul i když doufám, že by skončil v prvním křoví - což oni ale asi doufali taky, že jo... No fakt štěstí, že se jí nic nestalo (Worick by taky nepřekousal a nejspíš ani neštěkal. Jinak on poštěkává pořád, ale když ,,čeká" tak je hodný
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:50
- Nahlásit
Ahoj, tak to je super!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:07
- Nahlásit
No to je úplně skvělá zpráva , nejhorší je, že si z tžoho ti psiska ponaučení stejně nevezmou.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:39
- Nahlásit
worick
no my chodili se stopkou a ještě měl pes náhubek, taky se mi jednou stalo, že mi přetrhl šňůru a byl v trapu, naštěstí jsem měla rychlý nohy a viděla jsem v dálce kam to zalomil .... a našla jsem ho z kopečka jak tam visí jak oběšenec, štěstí neksutečný. Jak jsem do té doby byla odpůrcem elektriky, po čase jsem přesedlala na elektriku, tak uvidíme .. Podle mého názoru radši tři, 4 štípance, než takovéhle zážitky
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:51
- Nahlásit
Steph
SKVĚLÉ !!!! Díky za zprávu, mám radost a hezký den , a jsem ráda, že má víra v psí inteligenci nezklamala, že stopku překousala
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:54
- Nahlásit
Tak tomuto som sa naozaj potesila. Myslela som na to, ked som zaspavala, ako sa asi musi citit majitel. Takze hned mam lepsi den
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:56
- Nahlásit
Kalliope
Já ten el. obojek mám koupený Jenže se mi stalo, že mi stejně zdrhnul, asi jak má samojed tak hustou tu hřívu na krku - prostě se mu ty elektrody nějak potočí a je to v pr....
Pak jsem tedy nevěděla jakou intenzitu tam dát - někdy dostal štípanec, někdy ne a jistotu, že zrovna nezdrhne jsem neměla žádnou. A ještě nerva, že ho praštím moc. Vrátila jsem se ke stopce, kterou mám navlečenou na ruce a jsem si tak jistější, že ho můžu korigovat. Obojek mi tam leží...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 13:03
- Nahlásit
worick
Vrátila jsem se ke stopce, kterou mám navlečenou na ruce až potkám samojeda jak uhání se stopkou, na které vleče lidskou ruku, tak je Tvůj
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 13:04
- Nahlásit
worick
tak to máte teda nevýhodu, já to ještě nezkoušela ... musim to ještě pořádně promyslet a vyzkoušet na sobě ...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:15
- Nahlásit
PetraK To néééééééééééééééééééní pravdáá :-D Moje dvě bígliny ani neví co to je, když vidí srnky tak si sednou a čučej :-D Jen ta třetí, ta lovecká je a určitě toho příští rok využijem, ale není to nic, co by se nedalo ohlídat
Mám taky radost, že se našla, mě by za takovou dobu klepla pepka :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:34
- Nahlásit
mac1
No zabrat sice umí a v nestřeženém okamžiku i popoletím, ale naštěstí (jen v tomhle případě) je to vyzdechloň cca 23kg, tak ho udržím. I tu ruku
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:34
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
mě by za takovou dobu klepla pepka a pak by ses dozvěděla , že ji někdo našel a že je v pořádku a kleplo by tě po druhé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 14:48
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Moje dvě bígliny ani neví co to je, když vidí srnky tak si sednou a čučej
tak to teda čučim taky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 15:50
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Moje dvě bígliny ani neví co to je, když vidí srnky tak si sednou a čučej - tak to děkuj bohu, páč nevíš co my s ,,lovcem" zažíváme pořád za nerva Když zmerčí cokoliv, co jde prohnat, letí a můžu se třeba posr.... - nevnímá...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:53
- Nahlásit
worick To by asi Lija dělala taky, ale má smolíka, v lese je na amortizéru a na kšírkách, je teda perfektní hlásič, hlásí pět minut, než se objeví zvěř, takže mám čas si i psi přivolat ke mě a ohlídat si je ) Mám dobrej systém, jak se něco objeví tak je nejdůležitější jako první připnout loveckou Lilly, následuje připnutí bíblích holek sherrky a žažy, které sedí a čučí a následně píšťalkou přivolat voříšky, stačí jedno písknutí, ještě že jsou tak nenažraní a pro tu odměnu si příjdou
|