| Autor |
Zpráva |
Smecka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:48
- Nahlásit
Šikovná holka
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Mám dobrej systém, jak se něco objeví tak je nejdůležitější jako první připnout loveckou Lilly, následuje připnutí bíblích holek sherrky a žažy, které sedí a čučí a následně píšťalkou přivolat voříšky, stačí jedno písknutí
Tak to máš hoňky, ale máš to perfektně zmáknutý.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:40
- Nahlásit
Lola1 Je to občas legrace Ale sem fakt ráda, že to tady dopadlo takhle skvěle, já Lilly ztratila jednou jedinkrát a to bylo, když zdrhla prvně za zvěří, nečekala jsem to, celé to trvalo dvě minuty a i tak jsem málem dostala infarkt, tohle já si neumím vůbec představit :-/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:14
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Jak píše Lola1 - máš to perfektně zmáknutý.
Já mít tolik psů, u kterých bych musela dávat pozor, co by kdyby, tak skončím brzo v blázinci! Ještě že berňáka zdrhat za čímkoliv nenapadne, toho jen koutkem oka kontroloju, jestli jde za náma a nervím jen s Woričkem na stopce nebo jako u vás - na pásu v postroji s amortizérem. Woriček má asi vodítko či stopku na doživotí U něj ten lovecký pud asi s hardisku nevymažu....
Mně když zdrhnul poprvé k lesu, stmívalo se, můj na služebce v Rusku a já slyšela od lesa výstřely - nechtěj vidět ten amok, co jsem měla. Dva dny jsem to nemohla rozchodit! A to se za 10minut vrátil...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:59
- Nahlásit
worick Ty jo, tohle jsme zažily, když zdrhli bíglíci kamarádů, nechali se strhnout, vyběhla srna, vyběhl jeden a už to bylo, jen ty moje trubičky - žaža ta se ani nenamáhala vyběhnout, páč je trošku posera, stačí na ní syknout, Sherrka se běžela podívat, ale po dvaceti metrech to obrátila a kráčela zpátky, zjistila, že se tam asi jídlo nerozdává a za něčim tak rychlym jako je srna se opravdu nepožene Ale to sme hledaly ty dva utečence tři hodiny, ozývaly se výstřely a procházející myslivci, když jsme se ptaly, jestli je neviděli odpověděli, že ne a že jestli je nenajdem a oni je uvidí první, tak je picnou ... to bylo tenkrát šílený, nakonec se objevili, jak se stmívalo ...
|