| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:21
- Nahlásit
mac1
mě se ztratila před lety čivava, v lednu bylo běžně -10 a míň, byla ztracená 4 dny, pak vlezla starším manželům do auta, viděli letáky, tak mi zavolali, nebyla ani nastydlá, jen měla asi 180 klíšt´at, říkal vet, že musela vlézt někam do starýho sena nebo slámy, kde měli hnízdo.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:28
- Nahlásit
kejtlin
ale jo, před xx lety si vzal můj bývalý manžel mého psa na víken na chalupu (brával ho tam často, chodil s ním do lesa na dlouhé prochajdy, pro psa to bylo moc dobře ) a ztratil s emu, bylo to v lednu a byly tenkrát dvacetistupnivé mrazy, psovi bylo už 14 let, celý život v bytě s ústředním topení ...za 5 dnů volal chlap z vesnice asi 15 km dál, odchytil ho - na žrádlo a vzal na zahradu . Ex hned pro něj jel, šli jsme k vetovi, ani nastydlý ani problémy s klouby .....v pohodě, prostě si udělal dobrodružný výlet v"divočině" se spaním pod širákem , ani nebyl nijak vyhublý
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:33
- Nahlásit
mac1
no, doufejme, že je někde zalezlá, ale je to mladá trubka, taky někde může trčet na tý stopce ve křoví...anebo jí fakt někdo našel a odvedl, třeba myslel, že je vyhozená, jestli ji našel "přivázanou v lese"...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:34
- Nahlásit
mac1
jo Tvoji kluci na nas jednou nabehli v lese, ale pak si piskla a byli v trapu Jsou krasny a paradne vychovany. My potkali spoustu zvere za Hradkem a Roza mi tam znacila divocaky, nic jsem nevidela, ale smrdeli tam. Taky doufam, ze se treba lidi ozvou az v pondeli, kez by byla u nekoho doma.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:41
- Nahlásit
Lucie od Arta
to je pravda, nekdo neznalej nepozna rozdil mezi nechtenym uviznutim a umyslnym zamotanim. Ale po okoli jsou letaky, MP o ni vi, tak budem jen doufat.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:43
- Nahlásit
jakej je nejbližší útulek? asi kladenská Bouchalka, ne?vědí tam o ní?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:05
- Nahlásit
Ne to je Pribramsko - takze Pribram, Volenice u Breznice, Milevsko, Hrachov - vsichni vedi
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:20 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Volala jsem do Rity v Pcherách u Kladna, tam také není – kdyby se tam objevila, hned mi budou volat. Držím moc palce.
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:32 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Jěště mě napadlo – je fenka čipovaná ?
Nedávno mě přišel mail od webmastera Národního registru majitelů zvířat s prosbou o pomoc při hledání ztraceného psa, patrně na žádost majitele. Hromadně ho posílal veterinářům a útulkům. Ztracený pes se může ocitnout nějakou shodou okolností i v útulku v úplně jiném kraji.
Národní registr majitelů zvířat
P. O. BOX 132, 120 00 Praha 2
Tel. +420 602 611 053
info@narodniregistr.cz, www.narodniregistr.cz
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:36
- Nahlásit
hipík a tonička
neni cipovana a znamku taky nemela
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:37
- Nahlásit
Steph
ufff, to se omlouvám, nečetla jsem téma pořádně...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:54 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
se nevomlouvej njn je to na pikatchu, pokud ji nekdo najde a nebude to zrovna psi detektif, tak chvilku potrva nez se vypatra.
mac1
Frantisek psal, ze tam pojedes asi v utery - chtelo by to mozna sepsat nebo nakreslit, co uz je prohledany, mozna budu mit dalsi 2 patrace na St, pokud nelehnou s chripkou
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:55
- Nahlásit
Ahojky, ozvala se mi Petra Vytejčková od Popky a Tafky a nabízíme pomoc, pokud se něco bude organizovat, dejte vědět, můžem vzít psíky a jet pomoc hledat, už je pryč celkem dlouho Prostě kdybychom někde byly třeba, určitě mi dejte vědět, přetlumočím to dál, Péťa zde není registrovaná, tak budu psát já ...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:59
- Nahlásit
Steph
jo, říkala jsem mu ať i dá vědět, že bych v úterý mohla i dopoledne i odpoledne , já ta okna neumyju . Chtělo by to nějaký systém, ale jaký , pes se pohybuje , kde není dnes, může být zítra , doufám, že se zítra někde objeví info " NAŠLA SE FENA BEAGLE"
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 23:13
- Nahlásit
mac1
bych rekla, ze kdyby se pohybovala tak by ji nekdo zahlidnul treba, ale kez by se zitra neco objevilo, presne jak pises. Chtelo by to zakreslit do mapy mista, ktery jsou dukladne prohledany. Za Hradkem jsou ty lesy fakt neudrzovany, tam jestli nekam zabehla, tak se zamotala raz dva a kdyby si ji prekousala, tak by snad nasla cestu domu, kdyz tama chodila pravidelne nebo myslis ze uz stopu neuciti kdyz prselo?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 00:22
- Nahlásit
Ahoj, našla jsem na internetu, že má Příbram regionální televizi. Zkuste tam, kdyžtak napsat a poprosit, jestli by se nezmínili o ztrac. fence či tam neukázali letáček s foto fenky, třeba to pomůže k jejímu nalezení. http://www.fonka.eu/kontakt
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:24 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Steph
Za Hradkem jsou ty lesy fakt neudrzovany, tam jestli nekam zabehla, tak se zamotala raz dva a kdyby si ji prekousala, tak by snad nasla cestu domu, kdyz tama chodila pravidelne nebo myslis ze uz stopu neuciti kdyz prselo? kudy chodila pravidelně, tudy se bez problémů vrátí, na to nemusí po stopě , to je právě ten problém, že ji nikdo nikde ani nezahlédnul. Bordel v těch lesích tedy je dost, to je fakt. To, že ji nikdo neviděl, může znamenat, že je někde chycená , ale také to, že je úplně někde jinde , může ji i někdo mít doma a nebo ji také mohlo srazit auto, provoz tam také není zrovna malý . Takže já bych to asi vzala znovu z místa, kde se ztratila ( pán říkal, že se vždycky chytla za něco za chvilku a že stála a čekala ani neštěkala ani nevyla - to bíglové umí - a ani se nesnažila zbavit se stopky, ale vždy tam byl on.....i když já si myslím, že po pár hodinách čekání by jí mělo dojít, že se musí úvazu zbavit sama ) právě proto, že je tam bordelu dost, to by musela mít sakra kliku, aby se nikde nechytla a nezamotala .
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:50
- Nahlásit
mac1
je na prd, ze se tam ten stekot ze vsi dost rozlejha, kdyz jsem piskla rozstekali se snad vsichni. Kolem silnice - skarpy pan kontroloval a ja vcera taky jela pomalu a koukala.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:02 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Steph
kolem silnice - řekni pánovi, ať ještě zavolá na místní správu silnic - kdyby ji sebrali ve škarpě a odvezli, věděli by o tom
Plus - maluju čerta na ze´d - ale pokud je tam trať, obejít ještě tu...
edit - koukám, trať tam je a dost blízko
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:28
- Nahlásit
Lucie od Arta
treat tam někde je, slyšela jsem houkat vlak
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:03
- Nahlásit
mac1
, já koukala do mapy, není daleko...Jak jsou ty lesy velké? a chodí ta hodně lidů? a myslivců? achjo...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:23
- Nahlásit
trat je u Breznice, to jsem taky panovi rikala - tu spravu silnic mu reknu, ale v tomhle okrese zas tak akcni nejsou, trva vetsinou tyden nez odklidi nahlasene zvire a skarpy tam jsou celkem hluboky, to musi clovek cilene jet az po krajnici aby do ni videl.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:28
- Nahlásit
mail od Radky co patrala v sobotu, mapku zkusim dolpnit a hodim to sem
koukala jsem na cz-pes, přispět tam nemůžu, nejsem registrovaná, a posílám mapku se záznamem kde jsem byla - červeně označenou oblast jsem prošla ( se třemi psy - český strakatý+ kříženec pinče+kříženec bišona- ČSP mám záměrně, ty dva mi osud přivál do cesty), je pravda že kluci vlezou leckde a že se občas někde zasekli, věřím že kdyby ji někde potkali a šli od ní že by se ozvala(je to jen doufání)
teď si říkám, že jsem to jen prošla, do houští nelezla a ani jednou nešlo o celý projití oblasti, volala jsem i pískala, ale jak říkáš jak se něco ozvalo a šla jsem za štěkotem došla jsem na kraj lesa a zdálo se, že štěkot jde ze vsi
Radka ( na zvířetníku radanova)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:44
- Nahlásit
také jsem se nechala zlákat štěkotem a vyšla z lesa až na pole :-/, kde bylo vidět hooodně daleko, a nic
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:49
- Nahlásit
kdyby někde ležela, tak moji psi by mi ji "nahlásili" , ale kdyby tam třeba stála nebo seděla , tak to jsem spíš také spoléhala na to, že by se nějak projevila ona
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:52
- Nahlásit
mapku dopln, chtělo by to označit místo ztráty a směr kam zmizela , zkusím označit , kde jsem byla já
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:53
- Nahlásit
mac Ty si prosla ten les kolem Tusovickyho vrchu, ze jo?
cervene oznaceno - krizkem kde ji naposled Frantisek videl, domecek - kam by mela trefit a mista ktera prosla Radka
zelene jsem prosla ja a nevim kde vsude hledal Frantisek, nejak to zkusim doplnit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:57
- Nahlásit
Steph
Mapa není vidět. Mušíš zkopírovat link z vlatností obrázku. Pokud není konec .jpg nebo .gif, tak se to nezobrazí.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:18 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Steph
[imgs] jestli ten křížek je místo ztráty psa, tak se musí prohledat ten lesík , co vypadá tak blbě označený, ale je to prosím nepravidelný tvar s vykřičníkem , fakt to není žádná sprostá kresba
[jestli mě můj dezorientační smysl neklame, tak kolem toho Tušovického vrchu, ale jen z jedné strany , jak je vyšrafováno na obrázku, snad jsem to správně vyšrafovala i na té mapce , je to ohraničené cestou a šla jsem to tam i zpátky, takže celkem důkladně prohledané
a určitě vy to chtělo směr , kterým se fenečka vydala
a na závěr, žádné nové zprávy ? Že by ji někde někdo viděl ?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:28 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
mac1
vim jakej lesik myslis a neni v te mape zobrazeno kde chodil Franitsek, ale rikal ze kolem Hradku to prosel vsude a v sobotu me prave poslal k rybniku, ze na druhe strane uz je to projite - fena videna naposled na krizku - je to horizont - k nemu bezela cca ve smeru jako kdybys udelala usecku od pismene H u Hradku smerem ke krizku na ty moji mape, ale za horizontem uz ji nevidel.
impact
diky porad s tim bojuju jak vidis )
|