| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:47
- Nahlásit
Maky a Trix
on jí nenechá utratit. Ale lidi se budou víc snažit najít novej domov, když si budou myslet, že jí utratí
Prostě ubohost sama.
Stejně to neřeší to, proč si ji bral, když ví, že na to nemá podmínky..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:48
- Nahlásit
Maky a Trix
le lidi se budou víc snažit najít novej domov, když si budou myslet, že jí utratí
takže klasický citový vydírání? Neměl by se ten pán alespoň tvářit jako profi?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:53
- Nahlásit
Já fakt nevim, ale nemyslím si, že by vzal relativně v pohodě psa k vetovi na injekci. Prostě si nemyslím, že by toho byl schopen. Třeba byl, co já vim. Ale můj názor je, že je přepsováno a tohle zajistí trochu větší potřebu naléhavosti...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:50
- Nahlásit
mě nejvíc baví,že se už několikrát stalo,že nějaká uživatelka do inzerce tam kopírovala inzerát nebo email na darování psa s tím,že bud si ho někdo vezme nebo bude utracen..osobně jí zjebal,že si NEPŘEJE aby se mu na poradně vyskytovaly tyto vyděračské inzeráty,že tohle tedy rozhodně ne!! ..to je fakt pikantní
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
je to součástí registračních podmínek, ne asi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:54
- Nahlásit
Maky a Trix
ne asi.
jo aha asi.. ..su tupé,no..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
eh no ... http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=3&t=5016
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:56
- Nahlásit
Tinta76
Óó, tak to je dokonalé. Bych mu to tam nejraději připomněla. Ale nechci mít ban. Sic tam nepíšu, ale čtu to tam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:57
- Nahlásit
Tinta76
twe na tebe byl dycky spoleh! dobrá práce
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:58
- Nahlásit
pawLINka
no právě
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:00
- Nahlásit
Mucholabka
Zajisteni dostatecneho mnozstvi krmiva u zdraveho psa, ktery si zvyka na pobyt venku je samozrejme postacujici.
U psa, ktery je hubeny, ve stresu a spatnem psychickem stavu (a po tom co ji opustila rodina se jinak citit nemuze, a je jedno jestli je u RD nebo kdekoliv jinde) jenom zvyseny energeticky pridel nemusi stacit. Pokud nebude mit zajisten i tepelny komfort, aby se mohla posbirat a pak si zacit zvykat - pro mne je to nedostatecna pece.
Kdyz na to podminky nema, nedivim se, ze ji chce dat co nejdriv pryc, nez treba onemocni.
A realne, je celkem jedno, jestli je to citove vydirani, nebo ne, a jak se chova on k ostatnim. Tohle neni o RD, ale o doze v nouzi. Na RD je tu zalozeno jine tema.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:03
- Nahlásit
Neysa
jako sorry,ale dala sem tu čuba kam jsem mohla už včera,takže se o ní ví ,což je účelem,ale pokud jsi nějaký skrytý příznivec,nediv se,že se tohle lidem nelíbí a komentujou to,někdo totiž nemá v hlavě úplně vylízáno jak by bylo potřeba!
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
Ja vim, ze se o ni vi, spousta lidi ji dava vsude a nikde jsem nerekla, ze se lidi nesnazi. Priznivec jsem verejnej, ale nemeckych dog. RD je mne solidne ukradenej a nezajima mne, na netu se prezentujou i horsi lidi.
Chtela jsem upozornit na to, ze neni duvod, delat z tematu Doga v nouzi neco s komentari na RD, kdyz tady ma svoje vlakno.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:13
- Nahlásit
Na nechlupatý psiska jsem laik, ale když je jí zima tak ať jí dá mikinu než nabere váhu v tomto počasí by to zas takové dráma být nemělo, ale chápu že v září už by tam mohla klepat pěknou kosu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 16:49
- Nahlásit
Ta fena to venku v tomhle počasí zvládne, teda pokud bude mít zateplenou boudu nebo krytou boudu. Figuru má docela na houno, ale může být jen blbě vyfocená. Mě se nelíbí, že ji Ruda má a bude dělat krky než ji vydá. Podle toho, jak se presentuje na netu a jak "vybírá" náhradní majitele pro psy bych já jeho sítem neprošla. Takže kdyby měl on Alipašu, tak je tam ten pes možná do teď, páč mě by ho nedal a možná by mi posbíral i ostatní. A to ani nedomýšlím, co bych se dověděla o jeho povaze a potřebách. Ta fena bude mít psycho problémy určitě, ale to ti, kdo dogy znaj vědí, že jsou moc srdíčkové a trpěj při změnách. Zvykne si kdekoliv ji bude líp a u toho kdo se jí bude věnovat. Kecy o tom, že bude Ruda někoho učit co se psem jsou docela úsměvné. Ten pes změní prostředí a bude se chovat zase jinak. Já ted bohužel nemám prostor, mám psy oddělené, Fany je nemocná a další se mi tu jaksi nevleze ani když zavřu oči.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 16:51
- Nahlásit
monika
čus,konečně někdo normální ..tak je rozhozená všade,co jinýho se dá dělat,bud jí to vyjde nebo holt má pech at už z jakejkoli důvodů
co Fanka,stejný nebo lepší trošínku???
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 17:04
- Nahlásit
davidkova renata
čůůůs, ted je to setrvalý stav. Už nehubne, ale není schopna přibrat a je na tabletách. Bez nich nic neudrží v žaludku. Má problémy se srstí, dělaj se jí boláky, ale zvládáme to. Někdy je to náročné. S Alim ji nenechávám, takže jsou solo kapři.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 17:07
- Nahlásit
monika
ale není schopna přibrat
twe proč vona a ne já???????????????????????????? nejsem schopná ubrat..
hm,teda nic moc,to je mi líto ,třeba se to časem malinko usadí..to je furt něco ,ku*va
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 17:11
- Nahlásit
davidkova renata
nejsem schopná ubrat..
o tom taky něco vím
to je furt něco ,ku*va
čoeče, já mám pocit, že jsem si zvykla. Až já to jednou budu mít všecko v cajku, tak to se mnou šlehne. Prostě mi prdne céfka a jsem v řiti. nebo spíš ti, co to po mě přeberou
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2010 18:04
- Nahlásit
davidkova renata
teď jsem mu volala, mluvil o tom, že nemá podmínky "smečkové " pro dogu. Viděla jsem fotky-poslali mi je z bývalé Krupky, výživově mi nepřijde špatná a to jsem trochu pomrvená z naší Ajdy tlusťošky. Docela chápu, že se mu do smečky nehodí, kromě toho že doga je docela rodinný pes a potřebovala by individuální přístup. mPřemýšlela jsem o ní, ale mám strach z té Ajdiny Spondylozy...nemůpžu si dovolit nějakou bitku "nevážnou", aby jí to neruplo.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2010 18:07
- Nahlásit
monika
ahoj teta, taky veselo....Ajda dluží od ledna 50tisíc za veterinu...nějak se nemá k placení Do 3neděl se stěhujeme a příští rok mám povolenou dogu-nějakou v nouzi vezmu...je mi líto té fenky od Desenskýho, ale teď nemám prostor...bohužel
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:54
- Nahlásit
Jak to s ní teda dopadlo, umrzla, utracena nebo osvobozena od RD?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:32
- Nahlásit
reneeska
Jak to s ní teda dopadlo, umrzla, utracena nebo osvobozena od RD?
poslední info od nejvyššího je ,že tam stále je,byli i zájemci,ale prý couvli když zjistili kolik toho sežere..tedy prý kolik jí toho RD dává aby nabrala.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:12
- Nahlásit
davidkova renata
pockej, az sezere rudu, zlatenku, okres pelhrimov a bude hledat, co dal, on te ten smich prejde!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:17
- Nahlásit
argosek
bude hledat, co dal, on te ten smich prejde!
sem v klidu,sem ta bestyje stejnak nedoleze
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:25
- Nahlásit
podle mě tam zustane,jak tak píše,nebo jí zas dá dál a nikdo se nic nedoví kam šla
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
to si o budulinkovi mysleli taky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:32
- Nahlásit
Dle mého názoru se ta fena od něj nedostane. Ruda řekne, že nikdo nebyl dost dobrý se o ni postarat, že neprošel jeho sítem. Ta fena už mohla někde vegetovat a mít se fajn.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:44
- Nahlásit
monika
Dle mého názoru se ta fena od něj nedostane. Ruda řekne, že nikdo nebyl dost dobrý se o ni postarat, že neprošel jeho sítem.
no tak to tam ale zdechne v zimě možná vopravdu
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:36
- Nahlásit
Na foru RD je toto:
Dubina má nové pány! Jela na Slovensko do Ilavy. Nové majitele dohodila sama chovatelka této feny.
|