Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Doga v nouzi
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:47
- Nahlásit

Lola1

opravdu je moc hezký. Až se vykrmí, bude to pan pes.

Gerda
takže potřebujete opravdu ještě toho úplně zdravýho harleký
já si to myslím, ale rodina si to nemyslí . Taky mi nic nedopřejou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:57
- Nahlásit

monika
jTaky mi nic nedopřejou
sou to kruťáci, to je jasný )))

monika
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 08:28
- Nahlásit

dneska už spal frajer na sedačce.

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 08:50
- Nahlásit

monika
Obdivujem a dakujem za toho pesana. U vas sa bude mat vyborne, isto si mysli, ze prisiel do neba

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 09:51
- Nahlásit

monika
dneska už spal frajer na sedačce
Kanapem to začíná, za chvíli jde z křesla děcko, potom z ložnice vy, nakonec z baráku všichni, zavládne dogí teror....Je to tmavej pes, uvědomte si, pani, že je dominantní, měl by mít svoje místečko a musíte ho ignorovat. Eventuálně než mu dáte mlsík, rači ho ignorujte.

monika
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:19
- Nahlásit

Gerda
zavládne dogí teror

no a za odměnu, když bude hodnej, mu koupím granule z hypermaketu a přihlásím ho do polepšovny. Nebo raději sebe, potřebuju to víc.

Steph
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:20
- Nahlásit

monika
no na tech novych fotkach vypada jak vegatak, kterej spal na gauci od malicka Drzim place at na ty vet jsou samy dobry zpravy v ramci moznosti jeho stavu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:48
- Nahlásit

monika
To by se dalo vydýchat, ale mě by se ta jedna složenka okotila na všechny barevné rázy, tedy mimo tu, na kterou by peníze měly chodit mi

eh, pani to vypadá, že vám by se i zlatej důl v houno proměnil

ačkolif, když tetkon koukám na Alexandra velikýho, tak ne. Páč Sašena je zlatíčko sám a vy ste Svatá Anežka za živa

monika
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:05
- Nahlásit

PetraK
no Sašenka je hlavně chytrý jak opice. Už objevil kouzlo ložnice a dneska v noci se chtěl nasomrovat do postele.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:27
- Nahlásit

monika

pani a ... máte radost?? Máte, že jo. Velkou. Já vám to voběma moc přeju. Těším se, až tomu obříkovi dojde, že UŽ je konečně klid, že je doma, svalí se a vydejchne ze sebe ten štréz. A co paní domu? není z něj otrávená?

monika
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:40
- Nahlásit

PetraK
A co paní domu? není z něj otrávená?
jak sfiňa Byla napružená jak tanga na malé řiti, ale fčera ho milostivě pustila k sobje na pelech. Jinak se střídali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:50
- Nahlásit

monika
jak sfiňa

aspoň se nebude nudit.
Hlavně aby se z něj nepoblila , tohle teď začal dělat Ešus, když potkáme boxinu Špagátu, ona je takový milý stvoření, kontaktní, pořád za ním běhá, dává mu hubičky a ten pacholek zrzavohubej se skorem dáví, jen když jí vidí , tak jí vždycky, aby jí to nebylo líto aspoň hodím balónek.

Jinak se střídali.

jehehéééé, ty vado, pořadník na pelech!! To je jak za komanče, když byly pořadníky na kolo fáborit

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:04
- Nahlásit

Ahoj Moni!
Čtu, že Ti ke štěstí chybí ještě harlekýn? Že by jsi napsala ježíškovi a on to pošeptal naší Enďuli?

monika
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:13
- Nahlásit

Bobina a smečka
a tobě ježíšek pošeptá, kde budu pak bydlet s celým cirkusem jo?????

Easy
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:12
- Nahlásit

monika

nechcete zachránit ešče doginku?

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4727156/Nemecka-do ga.php

monika
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:18
- Nahlásit

Easy
což o to, já bych i chtěla, ale Fany má na to jiný názor. Byla by pláštová i z druhé strany, až by ji vet došil. Fany je ochotná tolerovat psa, fenu by nevzala. Fany je v tomtdle nekompromisní sfiňucha. Včera tak prohnala Alipašu po zahradě, že pak padnul za vlast. A konečně jí to vyšlo a kousla ho do prdele a zdrhla přede mnou, páč věděla, že ji trefím.

Easy
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:33
- Nahlásit

monika

Včera tak prohnala Alipašu po zahradě, kousla ho do prdele a zdrhla přede mnou, páč věděla, že ji trefím - no to musela bejt podívaná: fena honí psa, paní honí fenu

monika
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:06 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Easy
no to musela bejt podívaná: fena honí psa, paní honí fenu
já nehoním, já mám dobrou trefu, to víš praxe

Jinak právě odjela chovatelka Alipašy. Jsem ráda, že se přijela podívat. Dostali jsme piškotky a ušííííííčka na žužlání, granule a taky konzervy. Čistá přijela, oslintaná odjela. Vezla sebou nádherné štěnda co je třeba udat. Ona totiž paní, která měla Alipašu měla ještě štěnata a Klára tam pro ně jela. Čuba krysaříka se spustila s russelem a paní je chtěla utratit. Takže kdybyste někdo měli zájem o mini fenečku, tak se hlaste.

Jo a už se nestřídáme na pelechu, už spíme spolu. Možná bude i společné foto až Ali pochopí, že když se zvednu, tak on může klidně ležet.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:08
- Nahlásit

monika
hele a jak je na tom Alipaša se zdravotním stavem?

monika
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
vypadá to, že dobře. Může se objevit ještě cokoliv, ale dravčík se nepotrvrdil, na prdeli je rozkousaný otlak, takže mažeme a pomalu krmíme. Ty boláky se začaly krásně zatahovat. Přestal se drbat. Odčervili jsme, odblešili a budeme čekat co dál.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:16
- Nahlásit

monika
)))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:28
- Nahlásit

monika
vypadá to, že dobře

no dyk sem to řikala...dávám mu tejden,maximálně dva

Easy
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:00
- Nahlásit

monika
já nehoním, já mám dobrou trefu-tak tuhle manéž bych chtěla vidět
Čistá přijela, oslintaná odjela-paní mohla rovnou přiject zaprasená ale je fajn, že se stavila a psík jí není lhostejný
a fotky určo dodejte

Smecka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:12
- Nahlásit

na prdeli je rozkousaný otlak, takže mažeme a pomalu krmímemonika
To jsem si myslela ... měla jsem taky dogu a v 11ti se mu udělalo něco podobného. Hodně špatně se hojil, museli jsme použít enzymatickou mast (jméno už si bohužel nepamatuju, je to víc než 10 let. Ta jediná zabrala.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:48
- Nahlásit

Nebyl to Tenazym? Před měsícem jsem s ním úspěšně vyhojila ošklivě řízlé bříško polštářku na přední noze naší doginy. Vůbec není poznat, že tam měla díru, jak vrata!

MONČO: A co povídáníčko pro Dogu v nouzi, nemáš už něco v rukávu? Klidně pošli i pár nových fotek, je kluk fotogenickej, tak ať si tu popularitu řádně vychutná! Tyhle happy endy moc ráda přidávám!

Smecka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:46
- Nahlásit

Bobina a smečkaNebyl to Tenazym?
Já fakt nevim, musela bych vidět aspoň obal. Jestli ho vyráběli před 10ti lety tak možná i jo. Dnes budou určitě mnohem dokonalejší masti než měl k dispozici Uděnka ...

monika
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:43
- Nahlásit

Bobina a smečka
Bobi já něco spáchám.

monika
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:46
- Nahlásit

Easy
tak tuhle manéž bych chtěla vidět

noooo, cirkusu se to u nás často podobá. jsme i tak proděleční

ale je fajn, že se stavila a psík jí není lhostejný

to jsem taky ráda, takových chovatelů, ale moc není

Smecka
máme sprejík na hojení ran. Ten pak vystřídáme za mast na ten otlak. Ale ta rána na tom otlaku se hojí úžasně.

Smecka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 18:43
- Nahlásit

máme sprejík na hojení ran. Ten pak vystřídáme za mast na ten otlak. Ale ta rána na tom otlaku se hojí úžasně. monika
To je dobře, je to mladé zvíře, jeho tělo má určitě v zásobě velký potenciál a dá se rychle dokupy.

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:32
- Nahlásit

monika

Včera tak prohnala Alipašu po zahradě, že pak padnul za vlast. A konečně jí to vyšlo a kousla ho do prdele

a pak

už se nestřídáme na pelechu, už spíme spolu.

Chytrá holka,používá rafinované ženské výcvikové metody "cukr a bič"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání