Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Doga v nouzi
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:01
- Nahlásit

Alipaša je spratek
Jen příjde o koule
Tě pic chudáček, ale chápu, že slintající Doga a k tomu chlap, tak to je mazec. Jen to bude hrozný pohled ze zadu když tam nic nebude.
Jinak fotky moc parádní. Jo a ještě malí dotaz. Objížděl i ty Labutěnky? Nebo jenom řval, když jste háraly.

moll
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:51
- Nahlásit

Darina1
...se dávají silikonový implantáty....

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:22
- Nahlásit

moll
Tak to jsem se s chutí zasmála. To by mě fakt nenapadlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:38
- Nahlásit

monika
Alipaša je spratek
jehehé, už se otřepal hošíček.

ale bylo mu to "vysvětleno",

ešče že tak, a ešče, že je vnímavej a chápnul.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 10:25
- Nahlásit

PetraK
ešče že tak, a ešče, že je vnímavej a chápnul.
myslim, že tim celou dobu jen řikal, že chce eště plášťovou dogu k sobě a k Fanyně. Jinak by si monika mohla od biluše koupit traverzu model Klatba (for large breed samozřejmě).

monika
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:36 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Gerda
PetraK
Darina1
moll
no hlavně, že jste se mařeny zasmály.

Trochu dost a fest hajzlík frajeřil. Malé neojížděl, ale vyváděl děsně a navíc začal vrčet na všechno co má doma koule. Což teda manžela a oba synátory docela nakrklo. Utrpělo tím jejich mužské ego. Doma zaznělo "bud my, nebo on", tak jsem řekla "koule" a oni souhlasili. Až moc rychle.

Jo a to o té pláštové dogině jsem jako teda nečetla.

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:05
- Nahlásit

no hlavně, že jste se mařeny zasmály
No víš jak to je“ cizí neštěstí nejvíc pobaví“. Já mám taky dva doma pídi kule, ale na moje ho si ještě netroufli páč to nejsou Dogy. Určitě kdyby vyskakovaly tak ty vajca taky letí do kýblu. Máš recht, ale musí to být podívaná u Vás doma. Jo a jasně netolerovat páč to bude opravdu nad samec.
A, že mu posílejí pac a pusu ještě s kulema Biško a Damišek.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 14:18
- Nahlásit

V Olomouci je tetovaný dogič v nouzi. tetování prý nečitelné. Je tu nějaký dogař?

http://www.djax.cz/olomouckyutulek/gallery.php?akc e=obrazek_ukaz&media_id=2772
http://www.djax.cz/olomouckyutulek/gallery.php?akc e=galerie_ukaz&galerie_id=1&gal_ukaz_pocet=400&gal _ukaz_order=date_up

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 14:36
- Nahlásit

impact
ahoj, já zapomněla jak se jmenuje ten tvor na ČMKÚ

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

pŘEPOSÍLÁM bOBINĚ NA "NOUZI"-bývala to pí.Topinková...jo, ale vono je vlastně nečitelný.Někdy stačí dvě čísla-podle barvy a odhadovanýho věku se dá najít chovatelská, kde se narodil...a pak majitel, snad bude mít zájem o ztracence

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 14:46
- Nahlásit

Tak Bobina z "dog v nouzi" už ho má v "nabídce"

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:37
- Nahlásit

Taky si myslím, že tolik dog se zase nerodí, aby to nešlo určit.. Tak třá se toho nějaký dogař chytí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bré den,je tu něgde monika nebo hally001 nebo tak někdo?
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=6&t=4339

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:18
- Nahlásit

zas tak šíleně podvyživená mi nepřijde...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:21
- Nahlásit

Mucholabka
zas tak šíleně podvyživená mi nepřijde...
no ani mě ne,ale vo to nejde,pokud jsi nečetla text,tak byla na utracení z důvodů "problémů"a skončí na něm bo prý nezvládne fyzicky pobyt tam..má čas do konce tejdne.Komentovat to nehodlám,jen třá nějakej dogař by mohl pomoci..je i s PP

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
no jo, je to chuj...nevím proč by to v létě neměla zvládnout.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:03
- Nahlásit

zdá se mi to, nebo ta doga má jen blbě utvářenej hřbet a bedra? dogaři, prosím, o radu, mě ta doga nepřijde v tak děsivým stavu, mě přijde, že má hodně klenutý bedra a není nasvalená, proto tak vypadá.

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:11
- Nahlásit

Mucholabka

to vis, to jsou ty cervencove mrazy. taky na noc poustim psum topeni.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:15
- Nahlásit

Nezdá se mi tak hrozná, ale nejsem dogař ani psycohlók.

romcca
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:14
- Nahlásit

proč ji chce dát utratit? Co je na pobytu na Vysočině 20. července k nezvládnutí? tomu příběhu jsem nějak neporozuměla...

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:05
- Nahlásit

romcca
Asi tak...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 18:12
- Nahlásit

vím,že je to slovensko,ale kdyby...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=416116&id=10 0000080853281&subject=271258857802&ref=mf

Neysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:46
- Nahlásit

Nechci obhajovat Desenskeho, ale ta doga je opravdu hodne hubena. Bedra ma vic klenuta, ale taky je nejista a boji se, jak jde poznat i z postoje. Takze se hrbi vic. Ovsem obratle by ji vystupovat nemeli.
Navic, spousta dog ma hodne vysoke energeticke a tepelne naroky a mozna se vam to zda divne, ale i chladna letni noc znamena, ze doga bez tukove vrstvy klepe kosu.
Mam podobny pripad doma. Minule leto pod stanem jsme museli davat oblecek, zakryvali spacakem a ten pes se nekontrolovatelne klepal zimou.

Momentalne ji uz resi i klub, chovatelka si ji bohuzel vzit nemuze, ale hleda se novy a schopny panik.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:10
- Nahlásit

Neysa
já věřím tomu, že tomu psovi může bejt v noci zima. Nevěřím tomu, že by zimou chcípla.
btw, pokud má kapří bedra, nebo hřbet, tak je vcelku u týhle vady běžný, že obratle jsou hodně výrazný a vylejzaj, pes musí bejt nasvalenej.
navíc, pokud si takhle stoupne můj pes, ty obratle mu lezou taky a to se rozhodně nemá špatně, jen je hubenej.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:11
- Nahlásit

Neysa
Zajímavé, mám hladkosrsté psy celoročně venku a myslím si že žijí vcelku kvalitně. A v létě bez tukové vrstvy. Pes si po čase zvykne na ustájení venku. Měli jsme dogy na zahradě a přežily i červenec aniž bychom je museli naložit do auta a utratit aby se v červenci netrápily. Hubenější a atrofická rozhodně je ale to snad není indikace k utracení. Spíš si myslím že by ji rád rychle udal a tak vydírá.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:20
- Nahlásit

Mucholabka

stejnej názor

btw, v kotcích jsou zateplený boudy, ne?

Neysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:24
- Nahlásit

Mucholabka
Samozrejme ze dogy byvaji venku i celorocne, ale prave si musi zvyknout pokud jde z bytu, jinak ji ta zima je.
O tom jestli je jeho jednani adekvatni, nebo ne rozhodne neminim diskutovat. Vyjadrovala jsem se jenom k tomu, ze fena dle mne realne pocituje zimu a ma vyssi energeticke naroky. Co ji to muze udelat s oslabenym organizmem pri neodstatecne peci je vec druha.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:29
- Nahlásit

Neysa
Co ji to muze udelat s oslabenym organizmem pri neodstatecne peci je vec druha.
Tím chceš říct že RD reálně ví že o ni bude nedostatečně pečovat proto ji chce naložit?
To je snad jasný že pes kterému je zima musí dostat takovou dávku krmení aby to pokrylo jeho energetické potřeby a ještě něco navíc. Nic dalšího ten pes nepotřebuje, na teplotu se musí adaptovat sám a pokud bude od léta venku, nemělo by mu to v tomto počasí dělat problém, ta doga není jediný pes který jde z bytu ven a tahle to má aspoň ulehčené počasím.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:37 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Ty voe, ten RD je fakt kretén.
"Umí jí pomoci", ale radši ji nechá utratit.
"Nebude ji svěřovat rádobyzáchranářům, aby nestrádala přesuny", ale nechá ji radši utratit.

Bože to je kretén!

Edit: A nestává se z něj tímto chováním taky "rádobyzáchranář"? Proč si ji bral, když věděl, že na to nemá podmínky?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:43
- Nahlásit

pawLINka
on jí nenechá utratit. Ale lidi se budou víc snažit najít novej domov, když si budou myslet, že jí utratí

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání