Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Doga v nouzi
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:10
- Nahlásit

bigdagda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:11
- Nahlásit

monika

je u nás, ale já se ještě nezastavila

Bezva a děkuji,už je tam,kam patří

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:12
- Nahlásit

monika
jezis ten je zrasovanej po celym tele a uz taky bojujete s teplotnim rozdilem koukam....je nadhernej a bude jeste nadhernejsi

monika
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:14
- Nahlásit

má na kejtě nějaký děsný vřed, srst hrůza, přední tlapy má křivé jak svina. Je nedotčen výchovou, povel nezná žádný, je na stopovačce a začnem jako s miminem. fyzicky je na tom blbě, ale jinak je to pohodář, pořád vrtí ocasem a ležel cca asi 5 minut, pořád chodí.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:17
- Nahlásit

bojujete s teplotnim rozdilem
to jo, funí pořád , ale pelech se mu líbí. Je špinavý a smrdí jak tchoř . Venku s Fankou řádili v pohodě, doma na něho občas vrkne, ale bude to dobrý. Normálně už by ho seprala jak smrada.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:18
- Nahlásit

monika
twe, tak ten je zmordovanej. Chozeni ustane, az prejde stres a pochopi, ze uz mu bude jen a jen dobre, diky za nej. Krasnej vanocni darek!

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:18
- Nahlásit

no hlavne aby se mu to jeho byvaly zivobliti nepodepsalo nekde uvnitr - ledviny aj. Fyzicku urcite brzo dozene, vis jak musi bejt radostnej, ze se ho nekdo vsima, se boji usnout, aby se pak neprobudil v kotci.

bigdagda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:22
- Nahlásit

monika

ta srst se dá pořešit vnitřně hlavně přes výživu,ale to jistě víš.
Jinak je možné docela rychle pomoci koupelemi a maskami z venčí.Zde bych mohla pomoct.Ty flíčky to není plíseň,že,alespoň od pohledu se nezdá.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:37
- Nahlásit

monika

zrasovanej je, ale už je to jinej pes než na těch fotkách na 1. straně. Jste pašák, paní .
Na celkovou kondici a podporu imunity moc pomáhají Toničce injekce Zylexisu. Dává se série buď 4 nebo 8 injekcí... anebo ve vážných případech (např. nádor. onemocnění) 1 inj. měsíčně doživotně. 1 inj. + aplikace stojí u našeho veta 530,-.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:39
- Nahlásit

bigdagda
není to plísen. Budou to následky špatného krmení, nedostatek vitamínů. Má jako by boláky.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:43
- Nahlásit

hipík a tonička
k vetovi mažeme v úterý. Zítra odčervíme. Vypadá to, že žrádlo nezvrací. Je docela naštěstí v pohodě. Už dokonce mazal z venku sám do baráku. Taky pochopil, že příjde a dostane piškot. Docela dost mě děsí ty přední nohy. Má je jak lachtan a to doslova.

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:48
- Nahlásit

monika
jsi skvělá, pánBůh Ti ti oplatí na dětech ....budou Ti domů vodit nalezené psy , tak at se mu u Vás a Vám s ním dobře daří

monika
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:52
- Nahlásit

mac1
pánBůh Ti ti oplatí na dětech ....budou Ti domů vodit nalezené ps

odvolej to a hned

Smecka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:01
- Nahlásit

má na kejtě nějaký děsný vředmonika
To vypadá jako otlak. předpokládám že v boudě nic měkkého neměl a je to zdá se na kloubu ...

KacaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:11
- Nahlásit

monika
taky máme lachtaní nožky (i přes to, že byl pesan od malička na superpremiovce, měl kloubní výživu atd.). Bohužel se nám je ani pod dohledem veta nepodařilo narovnat. Nicméně pesan s tím nemá žádný problém a běhá a skáče jak kamzík. Rentgeny byly taky v pohodě. Takže hlavu vzhůru Saška je fešák Držím palce ať se dá co nejdřív do kupy.

monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:08
- Nahlásit

bigdagda
ty flíčky vypadají na demodex. No nic, budem řešit u veta.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:10
- Nahlásit

monika
to mě napadlo hned, že je to vcelku standardní projev demodexe. tak uvidíte, co vám řekne vet. držím palec.
Saša je nádherný, bude z něj luxusní pesan. Díky za něj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:35
- Nahlásit

monika
paní,to je supéér,gratulujééém vypadá příšerně,akle fsadim se ,že za měsíc ho nepoznáme,ste dobrej čék a nepřeju vám uš žádný děti bo si to nezasloužíte

monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:12
- Nahlásit

davidkova renata
nepřeju vám uš žádný děti bo si to nezasloužíte

s tím by se dalo souhlasit.

Jinak máme za sebou seznámení s kočkou. Žijou oba.

Taky krade z linky a Elišce plyšáky. Je docela chytlavý na hru, takže si myslím, že pokud se mu "vhodně" podá "výchova", bude v pohodě brzy. Pochopil piškoty hoooodně rychle a taky neomylně ví, kde máme vchod do baráku. Dokonce se snažil narvat do postele v noci. Sice zpanikařil, jen na ni vylezl, ale je otázka času, kdy se mu na ní přestanou klepat fajflky. Šílené je jeho lehání, on nelehá, on si sedne a pak spadne. To je rána jako z děla a navíc hrabe jak šílený než si lehne. Už ale spí naprosto uvolněně a čumí na telku a u zrcadla stál 5 minut jako socha.

Steph
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:39
- Nahlásit

monika
uvolněně a čumí na telku a u zrcadla stál 5 minut jako socha
no tak to vypada, ze je ouplne zabydlenej, vychovne mu pust Komisare Rexe, proloz to piskotama, ale bacha aby pak nestal u zrcadla pul hodiny a nestekal "Ave Já" Kdy jdete zitra na vet?

monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:43
- Nahlásit

Steph
Kdy jdete zitra na vet
to ještě nemám tucha. podle toho kdy skončí manža v práci.

vychovne mu pust Komisare Rexe
a můžu si to rovnou hodit. Už mám pocit u Fany, že si myslí, že jsem debil, kdyby si to začal myslet i on, tak nevím...

Tinta76
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:47
- Nahlásit

monika
já to všechno čtu až teď ... pani, jste moc hodná, že jste si ho vzala!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:47
- Nahlásit

monika
pani, tak já vám taky přeju, ať už vám to pámbu nevoplácí dětma, ať k vám rači pošle další dogu, tentokrát harlekýna, toho ještě nemáte.

monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:55 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Gerda
ať k vám rači pošle další dogu,
joooooooooooooooo, to by sem tuuuuze ráda. Ale aby měla rovný nožičky, obě ledviny, funkční očička a ušička, něco mozku v palici a aby ho občas použila. Ale ne plyšovou, jak by mohlo někoho napadnout mi nabídnout.

Tinta hodná to já jsem, ale někdo mi řekl, že jsem úplně praštěná a že bych měla mít ve svém věku rozum.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:56
- Nahlásit

monika
on nemá ledvinu?

monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:01
- Nahlásit

Gerda
Fany ji nemá

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:28
- Nahlásit

monika
takže potřebujete opravdu ještě toho úplně zdravýho harlekýna ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:32
- Nahlásit

monika
ať k vám rači pošle další dogu,
joooooooooooooooo, to by sem tuuuuze ráda

helejte mám zapátrat???

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:37
- Nahlásit

monika
Jsi dobrá, pejsek vypadá mimo zbědovaného stavu úžasně. Držím palce.

monika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
helejte mám zapátrat
at tě to ani nenapadne

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání