| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:01
- Nahlásit
Dobrý večer,
po výciku "odborníkem" nám bylo doporučeno při prvním zavrčení na nás ho fyzicky potrestat,což zřejmě byla chyba,protože jsme,tak jak to vydíme teď my,v něm tímto vzbudili akorát nedůvěru.Máme malé děti,na které zavrčí,pokud nemá náladu a kterým tedy musíme vysvětlovat,aby jej nechaly napokoji.Veterinářem nám byla doporučena kastrace,na kterou jsme zatím objednaní,nicméně si myslí,že se to tímto na 100% jeho občasné zavrčení neodbourá a že k malým dětem není vhodný...Je to pro nás tedy těžká situace,protože je velice hodný,poslušný,základy výcviku zvládal v pohodě,ale takto jsme se po zvážení kvůli hlídání kontaktů mezi ním a dětmi rozhodli.S ostatními psy vůbec žádný problém,spíš naopak,zřejmě by to bylo k prospěchu.Doma bez problémů,dopoledne bývá sám,netrhá a nedělá žádné "škody".
Poku Váš zájem potrvá i nadále,napište prosím,odkud jste a něco o Vás.
Co to asi bude....? Kdo uhádne, dostane lízátko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:30
- Nahlásit
impact
Ty budeš mít čtvrtou nudli! To ale už nevim, jakej má mít ocásek....možná mu ho usekni, ať se to líp poznává. Mohl by to bejt Mrakomor. Nebo Mr. Masakr....chudák Máfo. Skočí z mostu, jestli mu přivedeš další nudli.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:36 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
Herdek, první a hned uhádne.
Ocásek vidět není, ale do sbírky mi chybí ještě trikolorní.
A dík za tip. Masakr aka Masík, to by mohlo být.
Prdlajs, převychovám, pošlu do světa. Zůstane mu jméno, co má. A třá se jmenuje od M.
Hm, věřím tomu, že Máfo sbalí svoje křeslo na záda, misky pod paží a odstěhuje se k máti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:39
- Nahlásit
impact
Prdlajs, převychovám, pošlu do světa
no jasně, je dobré mít hned dopředu jasno v tom, jak to bude )))))))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:24
- Nahlásit
Gerda
Neser.
Nemám prachy a prostor na dalšího psa na stálo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:30
- Nahlásit
impact
Neser.
co já??? ))))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:30
- Nahlásit
Gerda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:35
- Nahlásit
impact
čtyři nuuudle ve dvoooře, žááádnej s nima nevooořeeee )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:37 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
Ty pindoooooooooooooooooooo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:39
- Nahlásit
impact
no dovol ))))))))))))))) taková pěkná písnička...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:01
- Nahlásit
Gerda
Voni budou vorat s náma totiž.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:04
- Nahlásit
U panského dvora
náš Vitoušek orá
strakatý nudličky máááááá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:05
- Nahlásit
kinta Gerda
Pindaaa a Mindaaaa. Tak jsem sice začala říkat nudlám o vejku, ale jak koukám.
Provokatérky. Ne, fakt ho dám pryč.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:10 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Oprava:
U panského dvora
naše impactka vorá
...
Ale jinak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:21
- Nahlásit
impact
Provokatérky. Ne, fakt ho dám pryč.
Ale dyť jo, to je jasný, stejnak by ti ho ten picbum jinak sežral ))) Anebo ta Mordí nudla.....koneckonců - jedna nudla (navíc) jaro nedělá.... )))))))))
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:24
- Nahlásit
Gerda
jedna nudla (navíc) jaro nedělá
Ne, fakt ho dám pryč.
Ha ha, sama tomu nevjeří.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:30
- Nahlásit
impact
Nemám prachy a prostor na dalšího psa na stálo.
Nevymýšlej si a trp. Beztak si byla v minulým životě nějaký děsný tyran (třá Musolini) tak si to včil musíš vyžrat. Tomu se řiká karma, víš? . Vítej v našem spolku Hitlera a Stalina už sme našli
A neřikej, že máš čoklů moc, já sem dneska spočítala ty svoje a s hrůzou mi došlo, že jich mám sedumnáct Někteří prostě budou muset z kola ven, akorát nevím kteří
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:36
- Nahlásit
Biluška
Někteří prostě budou muset z kola ven, akorát nevím kteří
normálně, dáš je do řady a každej třetí pude....šoltyje ohol a pošli k impact, chce mít záhon plnej jrt (když oholíš šoltyje, nic nepozná)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:40
- Nahlásit
Gerda
šoltyje ohol a pošli k impact, chce mít záhon plnej jrt (když oholíš šoltyje, nic nepozná)
Pozná, páč budou mít jiný ocásky Ale gdybysem jim ještě vzala ocásky sekerečkou tak už by to asi šlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:42
- Nahlásit
Biluška
Trošku je uprav, Lilátko pošli sem, budu s nim chodit žebrat na václavák, vlčáky dej na výcvik k tomu šikovnýmu pánovi vedle, vořechy si nech a bulla pošli jablůnce. Tim by ses měla dostat na normální počet zvířat, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:45
- Nahlásit
Gerda
Jo, když dám tři šoltyje upravené na jacky k Impact, Lilátko k tobě, Orobulku k Jablůnce a obě vlčice k tomu pánovi tak mi zbyde akorát borderka, pumička, šest vořechů a foxterijér. Foxla bych eventuelně mohla poslat do Horyslovu k Zelníčkovi... tím pádem mi zbyde jenom osm psů. Je to furt dost, ale proti sedmnácti výrazná změna
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:00
- Nahlásit
Biluška
17???
To se teda těším na to Osoblažsko milá paní
Ještě to chce ukecat nudlátora ať taky dojede aneb bez M & M's ani ránu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:06
- Nahlásit
Biluška
tak mi zbyde akorát borderka, pumička, šest vořechů a foxterijér
Foxteryjér může taky k impact, furt je to eště teryjér, takže pumu pošli k zelníčkovi, borderku pošli ke gabifi, tu eště nemá, má jen kozu a krátkovlasou golyji, šest vořechů převlíkni za medvědy a pošli k Cibulkovi. pak budeš mít klid a jednu želvičku, kozičku a malokrálíka. A bude čas na rybičky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:11
- Nahlásit
Gerda
Ty jo paní, tys to krásně vymyslela Hned du na to. Čoklům sbalím batůžky s očkovákama a sypou z baráku Jdu se zaregistrovat na forum k akvaristům, abysem se trošku poučila stran těch rybiček
reneeska
Ještě to chce ukecat nudlátora ať taky dojede aneb bez M & M's ani ránu
Mohla by přijet, mám tu pro ni dáreček. Babička nedávno koupila menšímu díťatovi kraťásky a je na ni namalovaná lentilka a nápis M & M's. Akorát nevím estli Impact budou, páč menší děcko je teprvá ve druhé třídě . Když tak bude muset paní zhubnout, to se nedá nic dělat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:36
- Nahlásit
Biluška
Já Orobulku necííííííííí,paáč by se mi požrali s Bůcou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:39
- Nahlásit
Vy jste pindy fsecky.
Mati me servala za dalsi nudli. A kdyz jsem ji rekla, ze Bilu ma 17 psu, tak me servala jednou tolik. Bilu si ma prej postavit utulek, ja kralikarnu a mame si pozadat o dotace. A taky mi neverila, ze tuten pujde z domu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:45
- Nahlásit
A ty kratase chci. Bude je nosit Mafo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:47
- Nahlásit
jablunka
Já Orobulku necííííííííí,paáč by se mi požrali s Bůcou.
Nevymýšlej si, Gerdička to tak krásně rozdělila tak to laskavje nekaž Třá ti Gerdička vymyslí komu máš dát Bůcu
impact
Bilu si ma prej postavit utulek, ja kralikarnu a mame si pozadat o dotace.
Uvažuju o tom. Zcela vážně. Dotace zařídí Baico, aby taky byla nějak užitečná gdyž má jenom dva psy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:47
- Nahlásit
impact
Takže ty mu chceš vážně zničit celej život ))))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:55
- Nahlásit
|