| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 20:57
- Nahlásit
kinta
No já teda žádnou poslušnost u žádnýho nemám. Hm, možná u Máfa, ale to není poslušnost, alébrž se vždycky na všem domluvíme, ptž si rozumíme i beze slov...
Jediný, co po nich chci je, aby vždycky přišli, když chci, aby přišli. A to i když si mají dojít pro lepanec. Jinak po nich chci tak max, aby si sedli při nandavání náhubků a obojků, aby se neprali a respektovali misku a místo toho dalšího. Jinak si můžou dělat, co chtějí, víš.
jana33
To není kyčel, alébrž podrcená pánev. Nevím, dělali jí rentgeny a prý to operovat nebudou, ptž má malý kostičky a mohli by trefit míchu. Což se rovná ochrnutí. Mám domluvený, že se v pondělí staví naše vetka, tak pořešíme co a jak. A ještě jsem psala do útulku na kontakt na jejich veta, aby si mohli s mojí vetkou popovídat.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 21:04
- Nahlásit
impact
No, já právě taky chci, aby přišel, když chci, aby přišel. Jenže si tím nejsem ani trochu jistá. A navíc, Bruno je killer, nesnáší velký psy. A další pravda je, že jsem se do něho zamilovala, když jsem ho viděla v nabídce v útulku, chudáčka hubenýho a tak nějak se na něm učím za pochodu.
Prosím, nekamenujte mě.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 21:07
- Nahlásit
jana33
Už mi došla odpověď z útulku. Měl ji na stole MVDr. Pepřík. V tématu o ortopedovi z Opy se o něm mluví...
kinta
U nás jsem největší killer já.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 21:10
- Nahlásit
impact
Hm, tak o tom budu muset popřemýšlet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 21:58
- Nahlásit
impact
Aha,tak pánev je něco jinýho. Tak ať se rychle zahojí,to zas jde těmhle bestijkám dobře. To,že měl náš teroš nalomenou i druhou kyčel jsme zjistili až v jeho třech letech, když se mu přišlo na to,že má artrozu i v původně myšlený "zdravý" noze
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 08:11
- Nahlásit
Pája a Jája v Buštěhradě, příště jdi rovnou do dvou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit
Ty we jsem se vztekla hned po ránu.
Šlapu s Můrou do práce a kus předemnou zachází k jedné hospodě týpek se stofárdem. Pes jak hovado. Zalez k výloze u tý hospody, psa posadil a vlezl dovnitř. Ptž to tu znám, tak vím, že na tom místě není za co psa uvázat. Tak jsem vzala Můru do náručí, že projdu, jenže pes jak ji zmerčil, tak samo hurá na nás.
Naštěstí teda z hospy na ulic je výloha, tak to týpek hned zmerčil a vyběhl chytit psa, kterýho jsem se z nás snažila zkopnout. Upe na chuj jako. Mít zdravýho psa, tak ho hodím přes rameno a stofárda zpacifikuju. Jenže tohle udělat Můře, tak se posere bolestí.
Týpek ho odchyt, tak mu říkám Si kurwa takový hovado uvážu, když neumí ležet a on prej A za co?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 13:49
- Nahlásit
Tak jsem se pokusila to natočit. Nic moc, ale je trochu vidět, jak má tu levou kyčel upe posunutou dozadu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
Ještě jsem si dneska škubla možná dobrej trapas. Jsem došla ve tři ráno z práce, zalehnu, spím, v osm se vzbudím, vyhážu psy na dvůr a spím dál. Měla jsem jít na půl desáté zase do práce, tak že do devíti ještě pospím. Jenže sotva jsem usnula, tak Mord začal ječet, že chce dovnitř. Fakt jsem se vztekla, nahmátla bičík a v chlupatejch ponožkách, tričku, bez podprdy, roježená a rozmazaná jsem letěla na dvůr s řevem, že ho zabiju. Stejně jsem ho nedostihla. Jsem tam chvíli skákala jak magor a pak šla zpátky.
Za dvacet minut, když jsem zjistila, že neusnu, jsem vylezla na dvůr s Můrou a tam soused vedle na střeše. On opravuje barák totiž.
A teď zásadní otázka. Byl tam i před těma 20ti minutama nebo nebyl...?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 18:34
- Nahlásit
impact
Hej ta je krásná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:29
- Nahlásit
Mordík
Šikmoočko
Komando
Hnědej, černej a bílej. Víte co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:38
- Nahlásit
impact
Hnědej, černej a bílej. Víte co?
Vocááááás.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:44
- Nahlásit
jablunka
Jasnéééééé. To vymyslela kámoška o vejku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit
Dobrý den, na fotkách jde vidět jak je u Vás Můra úplně spokojená, tak to jsme rádi.
Mějte se pěkně a děkujeme.
Schulzová
To mi napísali z útulku po shlédnutí galerie.
Doufám, že ji aspoň stáhnou z nabídky už.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 15:11
- Nahlásit
impact
Tak já myslela, že jí nemaj v nabídce, ale že ještě čekaj jestli se neozve původní majitel, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 15:27
- Nahlásit
Dines
No ae proč je tam i s charakteristikou?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 18:30
- Nahlásit
Tak koukam, ze mam novou polepsovnu. Vyhazov na dvur. Mordor je vyhozenej na noc uz 14 dni a tyden z toho aj s Mafem krz haravku. Dneska jsem je vsechny pri vareni pres okno pozorovala a Mafo s Mordem si hraji jak mali kluci. A nejen to... Jsem jim vcera koupila morkovy kosti. Mafo dnes jednu jeste zmoulal a prilit Mord, ze mu ji sebere. Mafo na neho bafl, Mord se vypleskl na zada a pak krchnul. Si to panove na tom dvore vyresili.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 19:48
- Nahlásit
impact
Mord se vypleskl na zada a pak krchnul.
Krchnul od slova krchov? takze je vyresino?
P.S. - ses odvaha, ja coklum kosti bez dozoru nenechavam.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 15:20
- Nahlásit
Fifi
Tak třá fenám bych to taky nenechala. Jsou stejně velký a mohla by z toho být mela. Ale kluci jsou malej by se porval, ale na velkýho neá a velkej by se na rvaní mohl vys.at...
Nebo jak jsi to myslela?
Jinak pro ty, co přehlédli v jiném tématu, tak tuná ho máte. Vraha.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 15:29
- Nahlásit
impact
Nebo jak jsi to myslela?
Myslela sem to tak nenechavat coklum kosti bez dozoru. At je jeden velkej a druhej malej, nebo jsou velikostne nastejno.
Ale kluci jsou malej by se porval, ale na velkýho neá a velkej by se na rvaní mohl vys.at...
No kdyz myslis... Obcas pohar pretece.
A uziva si vrahoun tu medialni slavu aspon zpuli tak, jako ty?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 15:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Fifi
No pohár přetýct může. A nikdy nemůžeš zvířeti věřit na 100%. Jasný.
Ale to bys musela znát Mafiána. Věřím mu víc jak sobě. A to je co říct. Ten pes je moje druhé já.
A až tu jednou nebude, zůstane mě jen půlka...
Jinak vrahoun si to asi neužívá, ale může si užívat tohle. Jsem objednala za první penízky, aby byl frajer.
No dostane aj Moula a Mamba.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 15:46
- Nahlásit
impact
teda to budou všichni fešáci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:03 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
MaggieM
Doufám, že tam budou ty kamínky držet. Jsem si upe ujela na té pastelové barvě. Maj je právě v tom zveráči u parkoviště u vašeho. Akorát ta délka pro Morda je tam za 260,- a na netu za 129,- ... Jsem to čula a hbitě si do founu opsala značku a našla na netu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:22
- Nahlásit
impact
ale může si užívat tohle. Jsem objednala za první penízky, aby byl frajer.
Sem asi divna, na tomhle sem si nikdy neujizdela. Radsi koupim cokliskam kus flakoty, obojky a voditka do byrvy sladeny nemam (krom tahacich veci nebeske modri od Wamitka ). Cimz nerikam, ze to tem tvym nepreju, at se v tom libi.
Ale to bys musela znát Mafiána. Věřím mu víc jak sobě. A to je co říct. Ten pes je moje druhé já
Taky sem znala jednoho, co fene veril, vic jak sobe. Pak jednou nasel malou fenku na cucky, co byla s tou vetsi leta v kotci pohromade. Nikdy nerikej nikdy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:37
- Nahlásit
Fifi
No oni maj obojky, co se s nima všude válej. Takový lítací. Všichni tři stejnej. Ale chci něco na ty besedy, ať to nemusím furt prát.
A s tím Máfem. No, co ti na to mám říct. První tři, čtyři roky jsme spolu byli prakticky 24 hodin denně. Přesně vím, co od něj můžu čekat a on ví, co může čekat ode mě.
Ale jak říkám, to bys nás musela znát.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:40 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Foto by Roman Neoral.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:09
- Nahlásit
Nevím, proč jsem si myslela, že ten článek bude v Psích kusech, ale bude asi až v srpnu v PPČ.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:16
- Nahlásit
impact
A nechceš ještě jednoho do smečky? Je v Ostravě, možná to není čistý jack ale celobílý ti každopádně chybí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:18
- Nahlásit
rain
Já vo ňo vím. Už dva dny.
Vzala bych, ale začínám mít krizi s penězma.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:43
- Nahlásit
Fifi
no já je radši taky hlídám, ale z jinýho důvodu. Ten mameluk si od tý čůzy nechá všechno vzít, sice zavrčí, ale mám dojem, že se jí spíš v těhle okamžicích bojí, takže radši dohlížím, aby každej měl to svoje, pač se stávalo, že si k němu chodila jak do špajzu a kradla mu, chudáčkovi - ale ruku do ohně za něj taky nedám, spíš bych mu přála, aby se konečně pořádně nas*al
|