Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Kubíček.... :o)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:32
- Nahlásit

Můra je taky hezké .-)

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:38 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Jsi naprosto šílená .... ale já mít zahradu, nejsem jiná

impact
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:45
- Nahlásit

Makrel - ze jo?

Ren - boze, ten muj dvorek ma presne 34,15 metru ctverecnich.

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:47
- Nahlásit

impact
No je to jak nic, ale furt se tam můžou vyčůrat. Navíc Brit i Kika který chci, jsou větší jak nudle, maličko :-D

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:48
- Nahlásit

Ale je to lepší než byt. Já bych hlavně měla strach u více psů, že kdyby něco, tak by se mi o ně neměl kdo postarat. jednoho naši vždycky nějak vyvenčí, ale víc by nezvládli.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:51
- Nahlásit

Můra je moje kočka. Náhodou hezké jméno. Ať se daří. 4 psi už je celkem zabíračka-i když tohle jsou nudličky.

kinta
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:54
- Nahlásit

impact
Muréna neboli Můra
Bombá !!
Hned prosím fotečky, hned, hned!

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 19:01
- Nahlásit

makrel
jj i to je problém ... dvě babička utáhne, víc ne. Resp. 4 babička s dědou vyvenčí. Babička tři a děda Aranku :-D

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 19:13
- Nahlásit

reneeska

No naši jsou poněkud méně schopní

impact
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 19:30
- Nahlásit

Strach, ze kdyby neco, nema se o ne kdo postarat fakt nemam. Tra Mord ma zajisteno dozivotne hlidani tady u tety reneesky. Jinak doufam a pevne verim tomu, ze bych nudle rozestrkala po znamych pejskarich, kterym verim a Mafo by zustal doma. Spis jsem skoncila s tim nekam treba na vejk odjet.. Bo si budu muset vytipovat nejakyho vencice z rad mistnich kamaradu a platit si ho. Fotak uz je nazhavenej na zejtra a ja teda taky.

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 19:37
- Nahlásit

Tra Mord ma zajisteno dozivotne hlidani tady u tety reneesky.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 19:41
- Nahlásit

No co kulis ocka?

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:10
- Nahlásit

impact
Magor, Máfo, Mamba, Mordor a Muréna
No, to jako teda sedí...hlavně to první teda

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:14
- Nahlásit

Huz jsem na ceste, nervozni jak cip. Jsem se vubec nevyspala, ptz se mi zdalo asi 150 snu o tom, ze jsem ten vlak zaspala.

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:15
- Nahlásit

impact
Šíííílenče!!! a pak koukej sázet info a fotos

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:26
- Nahlásit

Kujwa uz jsem na Svinove a pul hodky budu cekat na prestup. Ted jsem mu volala a vsechno plati. V 11h je moje. Juhuuuu.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 11:33
- Nahlásit

Boze. Je uzasna.

kinta
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 18:44
- Nahlásit

all
Přátelé, pokud byste kdekoliv zahlédli jakéhokoliv "džekraslíka" v nouzi, už není třeba zakládat témata, či jinak se ho snažit udat. Zcela stačí odvézt ho slečně impact.

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 23:40
- Nahlásit

impact
kde jsi? co foto?

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 07:13
- Nahlásit

kinta

ani nemusí vozit, ona si pro něj přijede.A kamkoliv.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 11:08 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Lola1
Už se to tahá.

kinta a makrel
No zatím to vypadá, že by si ji i vzala máti o pár ulic dál, ptž fenka se tváří, že je extrémní lenoch. I když to může být tou zlomenou nožkou.
Tže by se mi uvolnilo místo na dalšího.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 11:51
- Nahlásit

Táááák, prvních pár je tadyyyyy. ...

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 12:07
- Nahlásit

impact
Tže by se mi uvolnilo místo na dalšího
Tak já se jdu pomalu po nějakým dívat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 12:34
- Nahlásit

impact
Na russlech v nouzi jsem ti prihodila Denyho.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 12:39
- Nahlásit

kinta
Jak najdeš, hoď echo.

Fifi
Koukám, přidám.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit

Je nádherná!
Zdá se mi to nebo má trochu vyšší nožky?

impact
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 14:45
- Nahlásit

pawLINka
Je vyšší a kratší.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 20:29
- Nahlásit

Jinak teda nejnovější info:

Dojela jsem do Krnova, pan Schultz byl tak hodný, že mi ji v autě dovez až před nádr, tže jsem nemusela hledat útulek. Jinak týpek hrozně v poho. Můra ta se se mnou teda odmítla bavit a když jsme čekali na vlak, rozhodla se dokonce, že půjde jako zpátky. Jinak je hrozně klidná a hodná, ale mám obavy, že je to pouze tím, že ji ta nožka bolí. Docela se snaží běhat, ale víc ji nosím. Může skákat dolů, ale nevyjde ani schody. Má tu kyčel celou posunutou a prý teda zlomený, bo podrcený. Mluvila jsem s naší vetkou, že se mi nezdá, má furt suchej a teplej nos. Prý to může být jednak tou nohou a pak taky stres z přesunu. Počkáme do pondělí a v pondělí ráno se k ní stavím aj s čubinou a uvidíme. Doma seznámení proběhlo v klidu. Jsem ji protáhla před dvůr, dala dovnitř a pak za ní po jednom pouštěla psy. Napřed Máfa, ten byl v poho. Mezitím jsem vyhodila tašku, ve které přijela, na dvůr Mordovi a Mamb na očichání. Pak jsem vytáhla dovnitř Morda, ten se hned chtěl mydlit ze srandy, jak se mydlí s Mambou. A pak jsem vzala Mambu do předsíně, chytla ji pod pažičkama, zvedla a hezky jí vysvětlila, že jestli něco zkusí, tak sednu na vlak a obratem ji odvezu místo Můry do útulku. Tož musela jsem ji během seznamovačky pořád upozorňovat, ale dobrý. Nakonec dámy spaly se mnou v posteli. Ráno Můra rozlepila oči, vykoukla z podpeřiny a hned se začala vrtět, což je teda úspěch. Na druhou stranu začala vrčet na psy. Ne nějak z agrese, ale podle mě spíš krz to, že nechtěla, aby ji prudili, ptž jí fakt není dobře.

No, ráno jsme šly spolu do práce, ptž jsem ji nechtěla nechat se smečkou na dvoře. Hned po odchodu z branky mi vzala čouda za psem, tak jsme ji tam chvíli chytali, ale dobrý. Teď odpo a navečer už slyší na jméno aj na přivolání.

Zatím nevím, jestli tu zůstane nebo ne. Pokud se uzdraví a bude z ní střelený jack, tak zůstane s náma. Pokud by ale zůstala tak hodná kopristka, nejradši se válející na gauči, tak ji asi dám o dvě ulice dál do opatrovnictví mámě, ptž ti naši by ji uštvali. I když zase Máfo je taky salámista, tak by měl koprující kámošku. Nevím, uvidím. Pořeším to tak, aby jí bylo co nejlíp, princezně malé.

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 20:31
- Nahlásit

impact
Krááása, nemůžu, než Ti znova gratulovat. Ale já jednoho dne dosáhnu úspěchu s výcvikem, Bruno bude 100% ovladatelný a pak jdu do dalšího taky. Jestli teda v té době budu ještě živa, ptž s Brunem to vidím na pár let.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 20:37
- Nahlásit

impact
Hele a co ti říkali k tý kyčličce? Jestli je to na hovno, tak by byla nejjednodušší resekce. Náš nalezenej teroch měl takhle nohu vykloubenou a nalomenou v růstový oblasti (nějakej milovník ho jako čtyřměsíčního shodil z mostu), sice mu to dali zpátky a dohromady, ale už se to ouplně neopravilo a byť dostává koňský dávky kloubní výživy, má tam teď ve čtyřech letech artrozu jak sviň. Kdyby mu tehdy tu kyčli ufikli,tak měl klid

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání