| Autor |
Zpráva |
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:28
- Nahlásit
Tak Olomouc hlásí, že ze dvou psíků udal jednoho.
Pro Dejavu P. Š. z Efasu přijela až po tvém odchodu z celou rodinkou.
Akcička to byla pěkná ovšem ta zima to fakt bylo něco.
Druhý psík se líbil moc však většina co se jim líbil již doma měli psa a více a tak to nešlo.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:32
- Nahlásit
To je divný, pan Ulehla nepatří do její rodinky? protože Biluška tu včera psala, že prej je v Itálii
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
dejavu
no já bych dorazila určo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 13:36
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
aha, takze na akci se vybodli a prijeli si akorat nafasovat krmivo, ze? Protoze ja jsem odchazela az v momente, kdy prvni auta si jela jiz nabirat krmivo
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 13:56
- Nahlásit
Pokud si jej vyzvedli a to může potvrdit jen organizátor akce tak ano navíc loni viděli, kolik toho zbylo a tak jít poslední pro krmení se nejspíš vyplatilo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:08
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
no to zahreje u srdce, opravdu, ja jsem jakekoliv prebendy odmitla s tim, at to rozdeli ostatnim utulkum, pokud to spadlo sem, je to ironie.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:13
- Nahlásit
Hm tak to v životě chodí já ponaučena jsem raději přeposlala konkrétnímu útulku, neb mi bylo jasné, že se nám do auta vše nevleze. Třeba ale jsme moc zlí a odvezou to do útulků, kam nacpali zvířata ze Štarnova možná mi něco přivezou zítra až zde budou při natáčení pořadu chcete mě?
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:15
- Nahlásit
a procpak tem, co to krmivo poskytuji, rozdeluji a tu akci poradaji nepovite, o koho jde? je vam to fuk?
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:19
- Nahlásit
Není říkalo se však nebylo vyslyšeno, myslím, že by mohli udělat reportáž o útulcích a sami si udělat názor, když názor jiných jim připadá jako neoprávněný boj mezi útulky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:34 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Loni mi rekli, ze co mi je do toho, ze si to daj, komu chtej a ze utulky se akorat pomlouvaj a ze nic neresit nebudou, tak uz tohle neresim, jsem rada, ze tu vubec nejaka umistovacka psu je a ze tam potkam znamy a setrim si nervy na podstatnejsi problemy nez je par granuli. Hani, prosim, posli mi mobila na Ing. Kluku ze Sternberka, ja ho ztratila na mail coracos@seznam.cz
Diky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:43
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
dejavu
aha, takze na akci se vybodli a prijeli si akorat nafasovat krmivo, ze?
Du blejt, velebnosti
Třeba ale jsme moc zlí a odvezou to do útulků, kam nacpali zvířata ze Štarnova
Tohle přesuň do tématu "takhle při pátku"
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:46
- Nahlásit
máš to tam
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:08 - Změnil/a: hluchomurka
- Nahlásit
UtulekLOZ..., Dejavu
Hm...jen jestli to(ta umistovacka) pak je ve svem dusledku tedy opravdu k dobru psu..myslim nyni i dle vasich kriterii, ne dle mych
Pardon jo, ale mi to pak prijde, jako ze se snazite o neco, cemu verite, ze je OK a na druhy strane si to nechate klidne marit temi jimz jde jen o prachy .....(v tomhle pripade EFAS a vyrobci granuli)
Vy jste totiz strasne hodne, rekl bych az nezdrave a nechavate si enono na tentononc, jenze to je presne ono, diky cemu ti zm**i mohou dejchat.
Dyt treba vim, ze Dejavu vyrabi a spravuje asi pet milionu ruznych webů a pritom kdyby udelala jeden negativni, kde by davala info o tech, kteri jsou opravdu cernymi ovcemi, urcite by to mnohe zmenilo.
Ale nechci delat chytryho ) a tvrdit,. ze je to jedina spravna cesta, kazdej mame svuj pohled, jen tohle me strasne vytaci, tak k tomu musím vždy vyslintat nějaký ty svoje nesmysly ....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 08:43
- Nahlásit
tak co,uvidím se sněkým tady od tud?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 22:03
- Nahlásit
brezen2008
ja tam budu, ale to uz asi vis
hodim sem jeste jednou vyzvu
Nejedete nekdo trasu Brno - Praha v sobotu rano 12.9.09?
Hleda se odvoz pro vetsiho pejska na umistovaci vystavu Sen zvirat z Brna do Prahy a pokud se neumisti tak i zpet.
Pokud by ho nekdo vzit moh hlaste se prosim na mailu: petra.stastkova@cibela.cz
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 21:24
- Nahlásit
Jede letos někdo, koho odsud znám, na Sen zvířat?
http://www.senzvirat.cz/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 21:34
- Nahlásit
Psíček
Přestaň mě otravovat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 21:47
- Nahlásit
Psíček
Vážně?
Myslím, že bys neměl mrhat časem na krávu, která myslí vagínou, slušňáku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 22:21
- Nahlásit
Psíček
Ach ano, MOJE vyjadřování. Úplně jsem zapomněla, že jsem autor řečeného.
Přeju Ti dobrou noc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 23:06
- Nahlásit
Psíček
Jo, autor jsi Ty. Akorát se k tomu už nehlásíš, viď?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:15
- Nahlásit
Psíček
Máš krátkou paměť. Tímhle jsi tu obšťastnil nejen mě. Jo, proberu to s nějakým psychiatrem, páč ho potřebuju, neb jsem magor, že? No a teď jsem vážně celá nažhavená, abych Tě eventuálně někde potkala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Jede letos někdo, koho odsud znám, na Sen zvířat?
Březen tam jede určitě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:00
- Nahlásit
Vlčáčková
já naštěstí dělám jinak bych tam jela a určo nějakou číču nebo pejska vlekla domu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:06
- Nahlásit
kejtlin
Kočky nechci z praktických důvodů. Jestli tam pojedu, tak dovleču psa - už to vidím v živých barvách.
Odsud tam jedou zatím jenom asi dva lidi. Z Mije už jich tam mám asi 7, z toho jeden v 8 "kusech".
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:27
- Nahlásit
Vlčáčková
no já jdu jako už 4 rok
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 00:28
- Nahlásit
brezen2008
Vlčáčková
ja se taky chystam
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 17:19
- Nahlásit
brezen2008
lucYnka XIII
Březen již byl zapsán, někdo Tě totiž prásknul u Davídkové (nebo tady? Teď nevím.)
Lucí, zapsala jsem si Tě už mezi Mijáky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 20:15
- Nahlásit
Vlčáčková
mě ? asi já
heled,mě tam najdeš určo,budu mít na sobě černé tričko s nášivkou - sen zvířat. jediné triko co kdo má,mám ho už 4 roky a velice si ho hejčkám
určo mě nikdo nenajde u koček,tam já totiž nějak nelezu vůbec,to spíš mě najdete s kolečkem jak vozím věci do skladu a pak určo u psů
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:09
- Nahlásit
čauky,kdybyste někdo něco měl,hlavně pražáci,pro pejsky nebo kočky,jako deky,krmení... tak kdyžtak můžete mě dát a já to na sen zvířat dovezu,jedu autem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 00:29
- Nahlásit
Rekapitulace účasti na Snu 2010:
březen2008
Davídková Renata
Gerdička
Jimmi
a možná Lucynkasčíslem, pokud se uzdraví, což já tedy nevím.
Ještě někdo?
Můžu se v Brně stavit pro nějaký materiál zítra až do pátku a vzít to do Prahy. Lidi už moc ne, protože vezu 4 plus Vlčáčka.
Z Mije nás jede 10 plus nějací další spříznění všelikým způsobem s těmi deseti (těch je taky asi 10). To tedy bude Mija v přesile???
|