| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:22
- Nahlásit
Neessi
jéééééééééééééééééééééééééééé,tak to se těšímmmmmmmmmmmmmmmmmm
heled,až tam budete,tak stačí prozvonit a já si vás někde najdu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:25
- Nahlásit
brezen2008
heled,až tam budete,tak stačí prozvonit a já si vás někde najdu
asi si tě najdu -nebo to zadám Bordžínce,beru ji s sebou,aby se taky trochu socializovala a viděla ty pesany,kteří se namaj tak dobře,jako ona. Hlavně se musí vidět s kámoškama Nuný a Mařenkou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:27
- Nahlásit
Neessi
no jasan,jé já uvidím Borží,v kolik asi máte tam dorazit?
od vinoře jsou už polepené šipky kudy máte jet
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:28
- Nahlásit
brezen2008
v kolik asi máte tam dorazit?
mezi 9 -10 h,ty šipky přilep už od Mělníka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:30
- Nahlásit
Neessi
tak od mělníka jsme to nezařili a aod 9 je to otevřené
tak ahoooooj zítra
jako se fakt na tebe a boržu těším
jdu spát
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:47
- Nahlásit
Neessi
du ti napsat mail
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:57
- Nahlásit
Neessi brezen2008
mezi 9 -10 h,ty šipky přilep už od Mělníka
jééé , já budu od 10.00... se těším
jablunka
ty taky dorazíš?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:58
- Nahlásit
maixnerova
ty taky dorazíš?
Ještě nevím,ale ráda bych.......
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:03
- Nahlásit
jablunka
Ještě nevím,ale ráda bych......
to by bylo bezva , bysme konečně mohly splnit, co jsme si slíbily , snad tam bude nějakej ten kiosek . Tak mi kdyžtak pisni sms, když dorazíte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:05 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
maixnerova
no tak supééééééééééér,tak si mě taky najdi
a volat na mě dárkůůůůůůů,na to sliším nejlépe ))))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:06
- Nahlásit
maixnerova
bysme konečně mohly splnit, co jsme si slíbily , snad tam bude nějakej ten kiosek . Tak mi kdyžtak pisni sms, když dorazíte
no to jisto jistě....................
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:08
- Nahlásit
maixnerova
no to je skvělý-budou tam tvoji důchodci Piškot s Antonií?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:11
- Nahlásit
jo a nezapomente očkováky pro pejsky,jinak nebude v puštění
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:12 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
jablunka
brezen2008
tak zatím, jdu jěště vyrábět na zítřek nějaké to promoušn
holky, mooooooooc se na vás těším a pověřím celou domácnost, aby držela palce a Jablunka přijela
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:17
- Nahlásit
Neessi
jaký důchodci ?, myslíš mé jaré orly ... neee, zdržím se tam až do odpoledne a to by asi pro boba&bobka nebylo to pravý vořechový, bez šlofíčku ...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:20
- Nahlásit
maixnerova
neee,
no to je škoda,jsem mohla zkontrolavat ty boule
jaký důchodci ?, myslíš mé jaré orly
orel neorel-tabulkově jsou důchodci a basta
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:20
- Nahlásit
A nevíte, jestli tam bude znalec psích duší pan Rudolf Desenský opět rozdávat své miloučké přechované pejsky?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:21
- Nahlásit
hluchomurka
bude
ho můžeš osobně navštívit
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:22 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Neessi
Tonička má poslední dobu touhu šplhat na stromy a lovit veverky, je to strašně srandovní ... a z Piškota se vyklubal láskyplnej kavalír . Když jsou na volno a přivolám si je, tak se občas stane, že Tonka přiběhne skoro ke mě, ale jak hůř slyší a vidí, tak se občas úplně netrefí, to k ní pak bob běží, správně jí nasměruje a přivede ke mě... dojímá mě to, fakt, jakože netíhnu k sentimentálním projevům...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:23
- Nahlásit
tak holky,zítra ahoooooooooooj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:24
- Nahlásit
maixnerova
poslední dobu touhu šplhat na stromy a lovit veverky
no to už ale trochu smrdí senilitou,když si myslí,že je kočka
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:32 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Neessi
orel neorel-tabulkově jsou důchodci a basta
áááále, na tabulky se*e pes ..... hasta la vista, bejby
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:36
- Nahlásit
Neessi
no to už ale trochu smrdí senilitou,když si myslí,že je kočka
ať je to jak chce, Tonička je KUS ... mám pocit, že by mohla bejt reinkarnovaná šantánová tanečnice, moc mi připomíná mojí pratetu Bóžu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:40
- Nahlásit
maixnerova
moc mi připomíná mojí pratetu Bóžu
tak to bude určitě vona!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:43
- Nahlásit
Neessi
... jó jó jó asi jó , tak zatím a moooooooc se na tě těšííííííííííím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:45
- Nahlásit
hluchomurka
Nebude. Pan Okrasný keř doufá, že při troše štěstí by se na akci mohl dostavit i pan Sympatický fousáč, který by mohl být požádán o zaslání fota Akély, které by se následně předhodilo davu se slovy "celou dobu vám říkám, že se ta čuba má dobře, tak tady to máte a neotravujte" . Problém nastane pokud se pan Sympatický fousáč dostaví bez Akély a bude vyhlížet dalšího králíka k nedělnímu obědu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 06:46 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Prosím, kdo tam budete, stavte se podepsat tuhle petici http://www.utulky.estranky.cz/stranka/petice
Petice bude k podepsání na Snu zvířat buď u mne nebo u Cibely, udělala jsem jim obří transparent, takže to nepřehlídnete, proto - prosím, nezapomeňte se stavit a podepsat to, díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 08:09
- Nahlásit
Prosím vás, všichni co tam budete, koukejte po Ovečce a sympatickém fousáčovi. Přesně na Snu zvířat před rokem zmizela ze světa, třeba se tam zase objeví. Kdyby ji kdokoliv viděl, dejte mi, prosím, co nejdřív zprávu - tel. 602/658 685. Majitel krom ní má (nebo před rokem měl) ještě francouzského buldočka - psa, pravděpodobně nestandartní velikosti. Všem ochotným moc děkuji za pomoc.
P.S. Taky by mě zajímalo jestli přijedou Harigelovi a jestli vezmou šelťáka
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:09
- Nahlásit
Biluška
ano, ale pokud je tam potkám, dám spíš tvůj telefon jim, oni totiž opravdu na můj popud prý dostali link na zdejší diskusi.....a pokud se sami neozvali, může být blok na jejich straně, víš?
Já nejsem z těch, co by a priori věřili/ a priori byli paranoidní,
ale musím zvažovat všechny alternativy,
a spíš když mám něčemu věřit, tak telefonnímu rozhovoru s Tebou před odvozem Ovečky, osobním zážitkům a Tchořovu svědectví o dění dalším...a z toho mě vyplývá, že bys spíš měla být ráda, že to sousto, co na Tebe bylo moc velký a horký, dožvejkal někdo jinej.
Nezlob se na mě, ale máslo máš na hlavě i Ty.
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
Doporučuji petici nepodepisovat, jejím podpisem jen ukážete, že je ještě více pejskařů úplně hloupých a dementních.
Jednak psát petici snažící se ovlivnit nezávislé rozhodování soudů a soudců byť je psána dle petičního zákona je absurdní již samo o sobě, druhak je to opět psáno zcela laicky a pro zasvěcené srandovně. Neznalost na neznalosti. Například onen mladík, co veřejně utýral kočku mohl obdržet roky dva, ne jeden jak píšou skfělí tvůrci petice, nicméně v téhle zemi existuje určitý systém, dle kterého soudce ukládá trest. Vychází z rozmezí sazeb daného zákonem a zohledňuje spoustu dalších věcí jako dosavadní bezúhodnost souzeného či naopak třeba recidívu, naději na to, že se souzený napraví, fakt, jestli souzený mohl jednat pod vlivem nějakých okolností apod ..... a do tohodle všeho se ten soudce musí vejít. Takže prostě jsou případy, kdy se udělují tresty na horní hranici, kdy někde uprostřed a kdy na spodní hranici. Kdyby oni mastilové aspoň udělali nějakou petici na změnu zákona, ale tohle je opravdu pro srandu králíkům.
Navíc dost dobře nechápu, proč je tato petice adresována vrchnímu soudu.
Prostě a znova opět jen už to neumím nazvat jinak než fanatičtí rádobypomocníčci zvířat škodí.
Je to stále to stejný, jen si honíte ega, abyste si užili trochu těch emocí, který vám nejspíš asi hodně chyběj. Kdykoliv čtu tahle pohlupává fora je mi z toho nablití.
Tak mě nezapomeňte rychle smazat a zablokovat, ať to nemáte dlouho na očích.
Stále to samý, ječíte, jak pomáháte zvířatům a místo toho pomáháte jen sobě k emocím.
Fuj.
|