Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sen zvířat v Praze
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:00
- Nahlásit

davidkova renata
noooo a dalsi to je mazeec
kokrvnouzi
ta kost jako namka ne zebych davala psum maso a jako prilohu kost

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:13
- Nahlásit

ketty
Jak vykecám? Co vykecám? Dyť to všichni viděli na vlastní augle!!!
Málem jsem odešla s Karinku. U Jimlína mi vůbec nechtěla ta, která mi v prosinci vnutila Vlčáčka, věřit, že jí jenom hlídám Hněvicím.
Ale byla to fakt fuška se přemluvit a Karinku vrátit.

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:25
- Nahlásit

Vlčáčková
jojojo jaa vim nooo ja vzdycky nekde zpusobim rozruch naky a to chci byt nenapadna ...jojo to verim proto ja radsi nic nehlidam ja mam problem vracet psi klientu klientum po uplynuti doby vycviku nejlepe kdyz jen dochazej a nenechavaj to tady

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:30
- Nahlásit

ketty
jasně, všechno chce čas a trpělivost, nemůže člověk čekat, že se pes z útulku bude hned 1. den chovat jako doma, bohužel dost lidí si to myslí, takže je fajn, že Žofka měla štígro není nevyhovující...davidkova renata
ajaj, ale znám dost lidí co jsou šílený, ale úřady to neví a občanku mají :-D

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

ketty
Mě se ta Karinka tak líbí! A navíc je hrozně hubená, potřebuje vykrmit. Naštěstí ona mě nijak moc nechtěla, spíš stále zírala, kde je Kačka a poklusávala na vodítku jako koník. Kdyby se na mě lepila, tak bych si jí asi odvezla. Budu jí sledovat a po výměně oken a udělání podlahy uvidím, jestli si pro ní nepojedu.

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:36
- Nahlásit

kokrvnouzi
neee je skvela uplne jako uzas pes a tady na tu silenou smecku si musi zvyknout kazdej jako vyjma lisky 1 to je magoor ten se snicim nepara ten po hodine byl jak domaa ridil celou smecku mazec pes a zofka si urco zvykne nahodou je myslim dost vpoho teda nevim proc jak prisla o toho panicka ale.... a je to ten pes co je urco pekne zavyslo takze az zjisti ze ¨je v bezci a v nebezpeci ty ostatni tak myslim bude stasty pes zas jako uz mi dava hudlany packou macha at jao jeste mazlim kdyz ji du podrbat a prestanu takze uzasnej pes a zere vpoho na maso se vrha jako selma

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:37
- Nahlásit

Vlčáčková
no parada pekne tak at vse vyjde ku prospechu vsech

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:48
- Nahlásit

ketty
Víš, která to je? Podívej se sem: http://www.zachrannychov-hnevice.wbs.cz/psi-k-adop ci.html - třetí se shora Karina. Je větší než kokr, bude vyšší než moje bestie WSS. Byla taková pohodová, vůbec neměla tendence se pobít. Vlčáček jí chňapl po nose, tak akorát uhnula a šla od něj.
Vlčáček vůbec chvilkami potřeboval nakopat prdel! Je tak hodný na lidi a menší pejsci mu nevadí, ale stejný nebo větší pejsek - to je kalamita.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:55
- Nahlásit

ketty
Páníčka jsme včera shodou okolností potkali se Zuzkou, říkal že se o ně nemohl pořdáně starat, že se dlouhodobě léčí a že než kdyby se měli furt handrkovat po příbuzných, kteří se o ně nestarali, že jim bude líp u někoho jiného, blíž neuvedl, tipla bych to buď na psychiatrii nebo závislot možná, je to mladý člověk a po fyzické stránce vypadal dobře- i když človek nikdy neví, každopádně Zuzana mi ho ukázala dřív než stačil něc říct, bylo vidět, že ho miluje, určitě je měl moc rád, bohužel cesty osudu jsou někdy různé...

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:55 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

aktualni foto jak si tu zijou lisky

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

Vlčáčková tyy jo ta je kraaasnaa nadhera jako
kokrvnouzi
jojoj no tak jak dou takle pryc od nekoho kdo je ma rad tak........ urco je to i pro panicka smutne natoz pro psa ...

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:14
- Nahlásit

ketty
to určitě, bohužel někdy se musí rozloučit...
jo a pozor na uvazování...
Jinak ještě tam čeká velká kopie, kdyby chtěl někdo hustýho psa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:33
- Nahlásit

ketty
No je moc hezká! A miloučká. Je to fantastická babička. A víš co? Leze jí páteř a kyčle. Je hrozně hubená. Ale hladová nebyla, protože jsem jí dala pytlík žrádýlka, ten slupla, ale druhý nejedla.

argosek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 22:29
- Nahlásit

ketty

ses si jista, ze to byl dobry napad?

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 08:42
- Nahlásit

kokrvnouzi
ja ji nikde uvazovat nebudu vsici maj dlouhodobe odlozeni ona se nauci taky zatim umi dlouhodobe byt odlozena v posteli velky hafi se ji nelibej tak je jen s liskou 1 a hotovo kdyz nekdy se bude chtit kamosit s velkejma tak ji zaradim mezi ,ty si ji ocuchali uz seznamili se ,bad se zamiloval no a kdyz nee ma sve kralovstvi s kralem lisakem Vlčáčková
no pekne tak at se ti zadari a vse vyjde

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 08:52
- Nahlásit

Psíček
joojojoooj ja chci nejviic jen toho kona sem nemela kam daat

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 08:53
- Nahlásit

argosek
kapesni psiiik

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:12
- Nahlásit

ketty
Kdyby sis to rozmyslela s mámou od lišky, tak jedu 25. 9. do Ústí a můžu Ti jí dovézt. Bydlíš někde u Prahy, viď? Aby malá lištička nebyla osamocená s Tvými trhači.

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:23
- Nahlásit

Psíček
noooo to sem pekne v prrrrrr...liiii teda jako
Vlčáčková
chaaaaaaaaa bych to vazne nemela kam dat a ralf stale tuu ...jojo diky no bydlim kousek od D1 cca 1km od exitu11

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:53 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

ketty
Člověče taková podobnost: taky bydlím kousek od D1. Asi 2 km. Ale bohužel na exitu ani nevím kolik - 210 nebo takňák...

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

Vlčáčková
no parada skoro sousedky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:11
- Nahlásit

ketty
Viď? Taky mě to hned potěšilo.

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:13 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčková
no tak az pojedes nekdy okolo se stavna kavu kdyz si na trase snad te u me nic nesezere

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:16
- Nahlásit

ketty
Neriskuj. Jezdím zpravidla v noci. Ze Snu jsme taky odjížděli až po setmění. Aby ses pak nedivila, že 24. 9. lehce před půlnocí budu tam jak na koni.

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:21
- Nahlásit

Vlčáčková
chaaa vyborne a ne ze tu ennapadne vypustis nakyho psa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:52
- Nahlásit

ketty
Vlčáčka bych mohla. Ten by se snažil ukousnout hubu všem Tvým psům kromě Žofky. Na Snu snesl pouze dva pejsky - Žofku a Čudlinku z Jimlína, protože ta je ještě výrazně menší než Žofka a navíc jí znal, páč tam byli spolu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:01
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=GBCEo8A4dIQ&feature =player_embedded#!
od lucky točekové

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:10
- Nahlásit

jinak já bych si tam taky vybrala- buldočka,bílej a z maršovic bych jim sebrala bílého křížence haskouna,k dastymu barevně by ladil.. ke kočkám sem nelezla skoro vůbec
a naštvala mě doslova jedna babizna z nějakého kočičáku,bo já jí jen tak z prdele říkám,tak jak to jde - a ona,to jsou tady kšefty,z 10 jsme udali zatím 2 (,jsem milé dámě řekla,že se musí víc snažit a ona,hmale je to málo,
já mám na to názor takovej,že at je jakejkoliv utulek rád,že něco udá a ještě dostanou pak krmení zadarmo.. a né si myslet že všechno udám a ještě jsou nespokojený

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

brezen2008
Huskoun z Maršovic jel domů. ketty vyžebrala Žofku z Ústí. Jimlíňáci udali 4 pejsky, ovšem za hoďku dovalila zpátky matka se synem v přísném doprovodu tatínka, kterému ještě z kapsy čouhaly nůžky na plot a který jim vysvětlil, že kluk je nezodpovědný a psa mít nemůže. Pročež jim pesana vrátil. Cibela udala fouska z Polska a ještě jednoho psíka (myslím). Hněvice taky asi dva.
Ale všichni říkali, že to bylo letos horší než loni.
Prča byla, když dítě od Azylu Rita přišlo vybírat peníze na Azyl k těm z té mojí druhé skupiny, když tato skupina jim nedávno vybrala x tisíc na invalidní vozík pro psa s tím, že se pokusí i najít nějakého páníčka, oni peníze odmítli, odmítli i psa dát do adopce a začali vyhrožovat právníkama. A pak tam běhá dítě s kasičkou na drobný!!!???
Takže nespokojenosti některých se nedivím, jsou i horší případi.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:14
- Nahlásit

ketty
co to venčení zejtraaa????

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání