Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / co je to BARF?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:20
- Nahlásit

Ebony
že jedinej nemrava je tu davidkova

a ještě k tomu na druhou,páč je vychrtlá a považuje se za tlustou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:21
- Nahlásit

Neessi
no vida a celý to začlo žrádlem
no a tím pádem se kruh uzavřel - páč obžerství je mezi hříchy

Ebony
jedinej nemrava je tu davidkova

to je fakt.Pjoumatiku nemá!

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:22
- Nahlásit

Ebony
přidávám se do klubu, sbírala jsem cestou dom materiál na veterině, a napadlo mě si tam vlízt na váku, 80 kilo živý nevím čeho, šok, tiše jsem sbalila resekát mammy a šla domu žrát zelenej salát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:24
- Nahlásit

hele lidi- dyš jsme u toho žrádla, tak to sem taky vlastně patří - sem dneska dělala co mi poradili - dáte vařit oloupaný brambory, přidáte k tomu listovej špenát nebo mangold a nasekanej česnek, po uvaření scedíte, promícháte s oliv. olejem a debužírujete. dyš to s tím olejem nepřeženete tak by to mohlo být i zdravé a netloustnoucí, ne? A je to dobrý a rychlý. Může k tomu bejt i flákota.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:24
- Nahlásit

Sali
a napadlo mě si tam vlízt na váku,
to je ale blbej nápad a taky se na sebe NIGDY nedívej v kabince když si zkoušíš voblečení!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:25
- Nahlásit

Sali

nee, buďte v klidu- ta vosumdesátka - to je ten nasbíranej materiál na veterině. Ste ho tuty-boty-kalhoty zapomněla odložit a vážila se i s tím!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
taky se na sebe NIGDY nedívej v kabince když si zkoušíš voblečení!!!!!!!!!!!!

no to doporučuju a dopadnete fšicí jako já, která si koupila drahej červenej kabát a měla ho na sobě jednou jedinkrát, abych zjistila, že v něm vypadám jak jahoda narostlá do velikosti cirkusovýho stanu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:27
- Nahlásit

Sali
ty máš 80? si ztoho nic nedělej,já mám více a nešílím z toho

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:28
- Nahlásit

PetraK
prosímtě já žiju na kafi bez cukru a bez mlíka, na jednom nemocničním obědě co eště nedožeru přílohu, a večer na hlavě ledovýho salátu s cottage sýrem, a vinaigrette záblivkou,
a pneumatika prosperuje,
myslím že to už je jen otázka drsně zvýšit pravidelný výdej, že žrádlem už se to neubrzdí.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
no tam, kde kupuju oblečení, ho ani nezkouším... brezen2008
jo? mám ti ocitovat, k jakým všem problémům nadváha vede, to bude na dlouhý vyprávění.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:31
- Nahlásit

začnu tím, že z toho bolej při hundesportu záda. :

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:34
- Nahlásit

a pak už to bude jak pitevní protokol.
Aterosklerosa, hypertense, diabetes mellitus II. typu s diabetickou polyneuropatií a angiopatií a glomerulopatií, arthrosa nosných klubů, vertebrogenní algický syndrom, riziko ca endometria, ca mammy, .....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:35 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Sali
jo? mám ti ocitovat, k jakým všem problémům nadváha vede, to bude na dlouhý vyprávění.
nemusíš,ale já ztoho nikdy šílet nebudu a ni nechci,zbytečný bunky navíc stresové
já nikdy hubená nebyla ani nebudu,celá rodina od babči byla tlustá,ale kdybych chtěla tak to hodím dolů,ale já prostě ani nevím kolik mám,nemám doma váhu zaplat bůh,ale vím určo že mám nad 80 to určo,venku se hejbám dost,letáky,psy večer práce,doma sem tam taky něco pohybu,ale prostě miluji různé věci které si nevodpustím
ale každej si to zařídí jak chce a kdybych umřela,tak to nikomu vadit nebude a nikomu se stejskat nebude ...
prostě svojí váhu jsem snad nikdy neřešila...
ale miluji např. jízdu na kole,plavání,to tam möhu bejt furt,turistiku,ale ne moc kopce
a taky si dám někdy nějakou ovoce a zeleninu,kort když mám morčata

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:36
- Nahlásit

PetraK
by to mohlo být i zdravé a netloustnoucí, ne? A je to dobrý a rychlý. Může k tomu bejt i flákota.

to ste na vomylu,pani.Bo škrob z brambor je nejlepší zasádlovací materiál.Ale bašta to bé dobrá.Dneska jsem měla jednu paní v ordinaci-od začátku roku -15kg.Systém jednoduchý :dopoledne sacharidy(chleboviny,škroby,ovoce) odpoledne zelenina + maso.Asi to zkusím.Vypadala dobře a byla jen o dva roky mladší než já.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:37
- Nahlásit

brezen2008
já spíš řeším kondici, kterou nemám, a ta váha je jen následek, mít 80 kilo vyrýsovannejch svalů na svejch 176 cm, tak jsem spokojená.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:37
- Nahlásit

Sali

prosímtě já žiju na kafi bez cukru a bez mlíka, na jednom nemocničním obědě co eště nedožeru přílohu, a večer na hlavě ledovýho salátu s cottage sýrem, a vinaigrette záblivkou

no dyk to řikám, ta vosumdesátka byl ten nasbíranej matroš z veteriny.
Drsně zvýšit výdej energie - to jo, to je pravda jediný řešení- ALE GDE VZÍT ČAS A NEKRÁST? Máma řikala, že krást se nemá, tak radši budu tlusté

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:38
- Nahlásit

Neessi
cave na skryté tuky

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:38
- Nahlásit

Sali
jj, taky mám ten pocit, že ač nejim, tak pořád přibírám, já aspoň chodím běhat, ale zrovna včera se mi zablokovala krční páteř a jak nemůžu pořádně ven, tak tu lezu po baráku a hledám žrádlo! ještě že tu nic není, jen maso pro psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:40
- Nahlásit

Sali
začnu tím, že z toho bolej při hundesportu záda. :
a fšecko tě škrtí a nejen při hundesportu
PetraK
ALE GDE VZÍT ČAS
já spíš řeším gde vzít sílu

Neessi
Člen
- Nahlásit

Sali
že žrádlem už se to neubrzdí.

ubrzdí,jen to chce přidat na četnosti porcí a ráno nastartovat metabolismus nějakým sacharidem.Kafe ráno nestačí.Na tom jsem tloustla taky pár let.Pak jsem začla opět snídat a váha šla dolů.

Sali
Člen
- Nahlásit

PetraK
čas by se i našel, ale chybí chu´t, člověk duševně unavenej z práce už nemá večer ten pravej drive. Postaráš se o psy, o barák, úklid, a tak, a nějak ta poslední chuť vyrazit na aerobní silovej záhul zmizí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:41
- Nahlásit

Neessi

paní v ordinaci-od začátku roku -15kg

bába jedna hnusná, douchová brejlatá!

Bo škrob z brambor je nejlepší zasádlovací materiál
hned se mi líp tráví teda . ale je to fakt dobrý.

No ten systím co zmiňovala zhubnutá paní douchová hnusná brejlatá vo stopadesát kilo lehčí bude asi fungovat, páč jsem svýho času snídala dopoledne hromadu ovoce, k obědu zeleninu se sýrem či čunkou a večer malou porci normálního jídla nějakýho, ale krom toho, že jsem zhubla, mi bylo fajn. Jen - přimět se furt kupovat ty haldy ovoce a hlavně si to připravovat. To je jediný úskalí. Páč třeba loupat grepy mě jako neba

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:41
- Nahlásit

Ebony
hledám žrádlo

tak to znám,nejhorší je,že když tu jako fakt nic neni,stejně spáchám nějakou neuvěřitelnou prasárnu ze zoufalství

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
já spíš řeším gde vzít sílu

pani - vy ji nikde vzít nemůžete, dyš ste jako sirka. Sirka žádnou sílu nemá!

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:43
- Nahlásit

Neessi
bude to tak, musím se donutit ráno sežrat jogurt s kusem ovoce,
a během dne aspoˇn ty light mlíčný kysaný drinky...
Počítám, že to otočím na výcvikovým táboře, tam bych neměla mít čas na sezení na zadku, a 5 malých jídel na den si tam představit dovedu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:43
- Nahlásit

Sali
paní na airobik vydáte moc peněz,tak jezdete na kole,vemte flašky naplnte vodou a cviš na ramena,lehni si na záde a jezdi jako an kole,,,,

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:44
- Nahlásit

Sali
cave na skryté tuky

Jo-tak s tím se blbě počítá,ale pokud je genetika celkem v pohodě,tak předpoklad,že to zrovna budu mít já,když rodičovstvo nemělo nic,je minimální.Ale metabolický syndrom má u nás 30% populace a s tím se něco dělat dá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:44
- Nahlásit

Sali
člověk duševně unavenej z práce už nemá večer ten pravej drive. Postaráš se o psy, o barák, úklid, a tak, a nějak ta poslední chuť vyrazit na aerobní silovej záhul zmizí

jo mě stačí ajrobní záhul s taškou, vařečkou a kyblíkem

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:45
- Nahlásit

davidkova renatakdyž tu jako fakt nic neni,stejně spáchám nějakou neuvěřitelnou prasárnu ze zoufalství
taky znám, do salátu se dá nastrouhat i salám, i rybičky se tam daj nadrolit.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:47
- Nahlásit

Neessi
tak my tam něco rodově máme, DM II ve vyšším věku, asi i trombofilii, tendenci k maskulinnímu typu obesity, a láme se to kolem 40. roku, ale drsně, taky ta popisovaná zvýšená chuť k jídlu tam je...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání