Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kynologie na ČZU
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 17:19
- Nahlásit

Barunka
Další člověk, co studuje (studoval) na ČZU a má tento názor. O to víc se těším na říjen

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 17:58
- Nahlásit

Psovod
Studuju a jeste dlouho budu, akorat jsem uz nepokracovala na Zajmovy chovy, ale na Reprodukcni Biotechnologii, jelikoz ac je to celkem zabava studovat takove obory, uz bylo na case zkusit neco, v cem se snad clovek muze uplatnit.

Opravdu je to hlavne o pristupu studentu... A ani s temi vyucujicimi to neni tak nejhorsi, napr. muj oblibenec je pani Masopustova (Chov. exotickych savcu...) a najde se jich i vic.

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 17:59
- Nahlásit

Zacinam si myslet, ze tam nebyl takovy naval, jak inzerovali

Barunka

Ale porad to je jedina ceska vysoka skola, kde maj kynologii v naplni uciva

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:11
- Nahlásit

Zacinam si myslet, ze tam nebyl takovy naval, jak inzerovali
HOMM3C
Jak pak to? Z čeho soudíš, že přihlášek na kynologii nebylo moc? Mám dojem, že jich teda bylo hafo, alespoň na přijímačkách se kolem mne ozývalo samé "Na co deš?" "Na kynologii".... a i současní studenti (jiných oborů) tvrdili, že prý je nával. I když... přímo od ČZU jsem o tom nikdy nic neslyšel. Mám dojem, že ten počet přihlášek / počet přijímaných, co uváděli na přijímačkách, tak to bylo za celý program zootechnika.

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:13
- Nahlásit

HOMM3C
Vzdyt jo, ja jsem vsechno, co jsem tu psala myslela pozitivne, kdybych mela volit znova, pujdu zase na jeden z profesnich oboru CZU (kynologii nebo spec. chovy) a pak bych zase delala vyrovnavak a volila jeden z nabizenych magisterskych oboru...

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:18
- Nahlásit

Barunka
A v těch exotických savcích - probírají se i velké kočkovité šelmy? Lev, tygr....

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:36
- Nahlásit

Psovod
Jasne... Momentalne je to predmet na jeden semestr, takze to byva obcas problem, ale jestli si dobre pamatuju, tak prednasku na kockovite selmy mela Ing Gardianova, ktera se na ne specializuje... Ale vim, ze byla snaha o to, aby byl tento predmet dvousemestrovy, protoze je toho fakt hodne...

Viki
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:45
- Nahlásit

Ahoj, kdo tu krom Homm3c jde ještě na dálkový?

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:45
- Nahlásit

Psovod
Az budes mit po zapisu a budes mit prihlasovaci jmeno a heslo do systemu, bez na https://student.czu.cz/ vpravo se prihlas, pak klikni na fakulty - > FAPPZ -> vyber katedru KGŠ -> vyučované předměty - > chov exotických savců - > skripta a literatura a tam mas k dispozici prednasky a jine materialy... vcetne chovu kockovitych selem

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:48
- Nahlásit

Jestli chces, poslu ti to na mail.

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:02
- Nahlásit

Jestli chces, poslu ti to na mail.
Barunka
To patřilo mně?
psovod(zavinac)email.cz

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:05
- Nahlásit

Naše třída
Tak jsem byl poučen o (ne)bezpečnosti volného přístupu a jednoduchých otázek
Nově tedy - na http://www.spoluzaci.cz/658495 je přístup zabezpečen vylepšeným heslem. Kdo máte ze spolužáků zájem, písněte si PLS na můj e-mail pro heslo.
Budu rád, když se k nám přidáte. Zatím tam jsme jenom dva

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:23
- Nahlásit

Barunka
Mám to - děkujůůůů :-D
(Jedno vím jistě - tento předmět budu MILOVAT :up

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:28
- Nahlásit

Viki
Vím o 5 lidech minimálně, co jdou na kombinované.
Což je dokonce více než na prezenční. Že by ostatní nevěděli ani o jednom fóru*?

(*od slova fórum, ty ftipálku , ať už kterýkoli...)

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:45
- Nahlásit

Psovod
To jsem rada...
Taky patril mezi moje nejoblibenejsi...
Letos jsem se pristihla, ze mam docela rada i ty predmety, pred kteryma nas hrozne strasily - jako genetiku a biochemii, takze pristi rok jsem si dala volitelne cytologii a karyologii a genove technologie, tak uvidime, jestli me to neprejde
Takze az pak budete mi za sebou kynologii, nebojte se pokracovat dal...

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 23:44
- Nahlásit

Barunka
Pokračovat dál mám určitě v plánu Uvidím jak to půjde s Bc. Zatím mám čas, i na vybírání specializace atd., ale už jsem neodolal a kouknul jsem se na předměty Mgr. a některé jsou docela zajímavé

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:48 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit

Barunka
Ahoj, máme na sebe nějaké štěstí Nakonec jdu taky na tu reprodukční biotechnologii.

Barunka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:06
- Nahlásit

WhiteWolf
Jee tak to je super

LucTyn
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:16 - Změnil/a: LucTyn
- Nahlásit

Viki
Ještě já jdu na dálkové

Viki
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:57
- Nahlásit

To bychom se třeba při zápisu mohli všichni nějak blíž seznámit.

LucTyn
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 06:53
- Nahlásit

Já jsem pro

slunecnilistosvit
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:21
- Nahlásit

Viki a spol já jsem se taky dostala na dálkové, na zápis asi nedojdu, musím za sebe někoho poslat, zrovna jedu na 4 dny na dovču a sešlo se to..-(

Psovod
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:17
- Nahlásit

Viki
Já jsem taky pro
A někteří se seznamují blíže už teď - na Spolužácích Tak jestli se ti nechce čekat až na zápis, s (zatím) 4 - 6 spolužáky můžeš pokecat už teď.
Tedy - nevím, jestli tam už náhodou nejsi, protože ty přezdívky mne docela matou :-D
Tak třeba nějaký/á "bigos.debilos" - náš pravidelný návštěvník a přitom netušíme kdo to je a jestli to je vůbec náš spolužák

Psovod
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:19 - Změnil/a: Psovod
- Nahlásit

HOMM3C
Ahooojky, už máš přístup na Spolužáky? Měl jsem dojem, že jsem ti posílal majla...
nebo už tam dokonce jsi ve spolužácích a já v tom mám chaos kdo je kdo

Psovod
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:23
- Nahlásit

slunecnilistosvit
I dálkaře berem

Psovod
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:29
- Nahlásit

Smečka
Koukal jsem naproti Géčku - všude kolem dokola, kdeže se staví to kyn. centrum a nikde nic nevidím Sice se tam kolem blbne, ale spíš to vypadá jen na nějaké stavební úpravy. Můžeš to prosím upřesnit? Směrem na Sídlištní nebo směrem na políčko nebo....? Díky.

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:52
- Nahlásit

Psovod

a jo, frcim tam btw taky sem dalkar

slunecnilistosvit
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 17:41
- Nahlásit

Tak už jsem taky na spolužácích-))

Alinka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 18:21
- Nahlásit

Já vám všem tááááák závidim, že budete tohle studovat . Já nestudovat tam, kde studuju teď a bejt mi míň, tak se tam taky přihlásim...... I když to dálkový by nebylo marný i tak Byli ty přijímačky těžký? Četla jsem na těch jejich stránkách, že jsou buď z biologie nebo Scio bo jak se ty testy jmenujou.

Viki
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:39
- Nahlásit

Tak ju, já myslela, že na spolužácích to je pro denní, tak to jdu prubnout.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání