| Autor |
Zpráva |
LucTyn
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:51
- Nahlásit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste si již někdo podal přihlášky na tento obor. Já ano, jen mám obavy z přijímacích zkoušek, protože biologii jsem měla naposledy snad na zákl. škole. Ráda bych si o tom s někým popovídala a popř. i vyměnila materiály. Mám nascenové 3 knížky o biologii z mělnického gymnázia.
Můžete mě kontaktovat i na mailu: L-ussy@seznam.cz
|
Patrinka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 16:56
- Nahlásit
Dobrý den, nebo ahoj taky jsem si podala přihlášku a taky mám strach, ale snad to zvládnem. Já se učím bio na maturitu(no spíš si to pročítám) takže doufám, že to bude stačit. A když vše dobře dopadne budeme spolužáci Ale to drobet předbíhám
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:18
- Nahlásit
Ahoj, na ČZU jsem dělala přijímačky na obor Speciální chovy, před 3 roky ještě kynologie bohužel jako obor nebyla Biologii jsem tedy měla na gymplu, maturovala jsem z ní a zas tak jsem se ji tedy na přijímačky neučila, ale myslím, že vám bude stačit když si pořídíte nějakou knížku "Odmaturuj z biologie" a zvládnete to. My tam měli pak ještě několik otázek zaměřených na hospodářská zvířata (dobu březosti jednotl. zvířat, jak dlouho trvá než se z vejce vyklube kuře a já nevím co ještě), tak předpokládám, že tam budete mít něco o psech.
Docela by mě zajímalo, jak přijímačky budou vypadat, tak když si vzpomenete, dejte sem potom vědět. Držím palce, to zvládnete, tak se nebojte
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:27
- Nahlásit
Chci se hlásit příští rok, nejraději bych na denní, ale to nejde, není kde přebývat v Pze se psama ... takže dálkový a biologii jsem měla na gymplu a nematurovala jsem z toho, ale to půjde, snad ... horší bude to maturitní výzo
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:32
- Nahlásit
reneeska
maturitní výzo
To bude zlatí... Vííízo.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 17:36
- Nahlásit
bullvnouzi
říkám, že su mimo ... ale jo z češtiny za 4 ... literatura mě prostě nezajímala
|
LucTyn
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit
Patrinka
Jé, kéž bychom to udělaly ) já jsem si také sehnala knížky z gymplu, ale nevím, jestli to bude stačit... jsem na to zvědavá. Takže ti držím palečky, a ať se tam potkáme )
|
LucTyn
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit
WhiteWolf
hi, pokud se mi to povede, tak ti ráda dám vědět, jaké tam byly otázky ) zatím se tedy naučím to, co mám a asi ke konci měsíce začnu být patřičně nervozní, takže tu budu asi častěji ) jinak děkuji za rady )
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 20:59
- Nahlásit
reneeska
Chci se hlásit příští rok, nejraději bych na denní, ale to nejde, není kde přebývat v Pze se psama ... takže dálkový
tak to jsme na tom uplne stejne .
akorat ja z biologie nematuroval a mel jsem z ni vzdycky 4, jen asi 2x 3. ale to bylo proto, ze jsme meli desne zlou pani ucitelku, co me nemela rada!
jeee ja se tak tesim, az budu diplmonovany kynolog. budu chodit po parku a budu ucil lidi sbirat hovinka do tech papirovych pytliku. inu, osveta.
|
kiny
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:14
- Nahlásit
Taky mě napadlo, že si tam podám přihlášku na to dálkový, protože sem si toho nějak nevšimla, že je v Praze tenhle obor a podala si přihlášku na ekonomku, no tak bych zkusila dvě školy na jednou a když to nebudu zvládat, tak se vykašlu na ekonomku Nevíte, jak přesně to dálkový studium probíhá? Jestli se třeba o víkendu jezdí na přednášky nebo tak podobně? Děkuji za informace
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit
kiny
je to snad pátek odpoledne nebo sobota jednou za 2-3 týdny
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:46
- Nahlásit
younglady
myslim, ze patek i sobota (kamarad dela dalkove jiny obor na czu)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 23:47
- Nahlásit
argosek
já vim, že když jsme se ptaly, tak mluvili jen o jednom dni, ale teď nevim o kterym
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit
Můžete mi dát odkaz na bližší info o oboru "kynologie" na ČZU. Nějak to na jejich stránkách nemůžu najít...
reneeska a bullvnouzi
Taky bych napsala (když už) "vÝzo" dle vzoru vYsvědčení, a to jsem z Čj maturovala za 1. Ale dávno již tomu, od té doby se možná pravidla změnila... )
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 12:39
- Nahlásit
daliva
Trapas...? Proč si myslím, že vízo je s měkkým?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 12:48
- Nahlásit
daliva
http://www.af.czu.cz/cs/?r=584
Nahoře je info o oborech
dole PDFko
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 12:50
- Nahlásit
bullvnouzi
Proč si myslím, že vízo je s měkkým?
Třá chceš vycestovat za hranice všedních dní!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 12:54
- Nahlásit
daliva
Taky bych napsala (když už) "vÝzo" dle vzoru vYsvědčení
jojo zena, ruze, pisen, vysvedceni
bullvnouzi
Proč si myslím, že vízo je s měkkým?
taky me vyzo bije do oci, my vzdycky dostavali viza
(kdyz ne ve skole, tak na ambasadach urcite)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 13:11
- Nahlásit
jablunka a argosek
Ahá. Vízum. Tam bude ten zakopanej pes.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 17:24
- Nahlásit
reneeska
Nevím jak teď, ale za mě měli na ČZU mimipražský psy v kotcích na školních pozemcích, no nebo si sehnali nějaké ubytování na Suchdole, kde pes nevadil, no a nebo to jde udělat i tak, že se domluvíš někde na cvičáku a máš tam psa na stálo v kotci. Joo zařídit se dá vše
Přeji úspěch do studia, sice za mě nebyla ani kynologie ani speciální chovy ale jen normální chovy hospodářských zvířat a pokud jsem chtěla dělat psy, musela jsme dělat všeobecný směr i se speciálníma rostlinkama a speciální ekonomikou přesto to bylo skvělých pět let.
my ještě dělali příjímačky i z chemie a ta byla i během studia dost drsná, vyletěla na ní půlka ročníku, no ale časy se asi mění.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 17:27
- Nahlásit
Nevím jak teď, ale za mě měli na ČZU mimipražský psy v kotcích na školních pozemcíchEny
Teď už ta možnost není. Kotce byly zrušeny.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 18:16
- Nahlásit
Smečka
A nevíš proč? Vžyď tam měli přes den své psy i kantoři ???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 18:46
- Nahlásit
Eny
jj, chemie. Pan profesor Mader a spol. Toto jenom lítalo.
A ty kotce myslim zrušili,když políčko přestal mít na starosti Doc. Jandura. Myslim si, ale že je to velká škoda, že to zrušili.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit
Eny
Já pravý důvod ani nevím ... prostě byly nějaké nesrovnalosti.
Teď se staví naproti Géčku nové kynologické centrum, ale ubytovat psa tam možno nebude.
Jinak na Suchdole je cvičák, kde jisté omezené možnosti ustájení psa jsou, pokud vím.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 19:00
- Nahlásit
jj, chemie. Pan profesor Mader a spol. Toto jenom lítalo.Baico
Chemie byla vždycky síto, a bylo to dobře. Myslím že nyní už to tak úplně neplatí.
A biochemie ... na tu také s "láskou" vzpomínám
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 08:14
- Nahlásit
Eny
Díky za onfo, já mám ještě ten rok čas, tak pozjišťuju co a jak a uvidíme. Navíc jestli budu prodlužovat své nynější studium ...
Jinak biologii jsem měla, leč nematurovala, ale chemie mě v rámci možností i bavila.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 14:59
- Nahlásit
Jaké máte uplatnění po ukončení tohoto studia? Máte už nějaké pracovní vyhlídky či nabídky? Díky za odpovědi.
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:14
- Nahlásit
Za mě byla kynologie tuším jen jako předmět (ne obor), ale náplň byla strašlivá a přednášející podobní (osobní zkušenost). Nevím, jakými změnami to tam prošlo či neprošlo, ale v tehdejší podobě (cca 4 roky zpátky) bohužel nemohu doporučit. Další věc je, že netuším, jaké uplatnění může absolvent tohoto mít...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:35
- Nahlásit
kery
ja budu jezdit po riegru s takovym tim trakturkem, co ma vysavac hovinek a budu pri tom delat machry s diplomem.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 01:13
- Nahlásit
bullvnouzi
no hele klídek..češtinu jsem měla vcelku dobře a vysvědčení s Y ale víííízo s í napíšu klidně páč číst někde výzo je mi celkem divně
|