Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kynologie na ČZU
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 23:23 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Mel
Nejsem Ale i to učení by mi to dokázalo docela znechutit - si myslím Spíš by se asi hodilo ne zrovna přijemna povinnost
Teda nevím, ale zatím na mě škola nepusobí tím, že by mě elektro čím dál tím víc bavilo... I když jak co, svoje si tam taky najdu

LucTyn
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:11 - Změnil/a: LucTyn
- Nahlásit

Tak mám po přijímačkách... popravdě musím říct, že nevím, proč jsem se tak šrotila nějakou botaniku a že jsem si sháněla různé knížky o psech a pod... žádná otázka v testu se netýkala psa natož kynologie... byly tam otázky o zajících... to mě fakt dostalo asi nejvíc... No jen doufám, že při mě všichni stáli...
Budu ráda za další příspěvky ohledně přijímaček

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:20
- Nahlásit

LucTyn
O zajících? A to ses hlásila na Speciální chovy nebo na Kynologii?

iwules
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 20:39
- Nahlásit

no já tam zas měla slepice tak to máš fuk. měla sem tam jednu otázku o psech a to který živočišný druh má submisivní a dominantní vlastnosti či tak něco. No já zjistila že sem ráda že sem se neučila páč ty otázky co tam byly sem stejně v těch svých materiálech ani neměla. no bude to dost zajímavý.

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:34
- Nahlásit

Ja sem nemela jedinou psi otazku, stejne tak jako ty nasprtany otazky, ktery vetsinou v testech byvaji (meioza, mitoza, krebsuv cyklus, fotosynteza, vse krok za krokem apod). Na srandicky typu kdo patri mezi prezvykave sudokopytniky ci ktera drubez je hrabava nebo ze kteryho zaludku vyvrhuji prezvykavci potravu sem fakt nebyla pripravena. Ale na dalkovy je na 200 mist jen 400 prihlasek, takze porad je to z vysokych skol jedno z nejlepsich skore.

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:41 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Holky vždyť se škola jmenuje Česká zemědělská univerzita. Ne kynologická.

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:45
- Nahlásit

mitoza s meiozou, prip s fotosyntezou ti prijdou malo zemedelsky? A prijimacky mely byt z BIOLOGIE, ne ze zemedelskyho prehledu

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 23:34
- Nahlásit

HOMM3C
Já nevím, ale kdo patri mezi prezvykavy sudokopytniky, ktera drbez je hrabava a ze kteryho zaludku vyvrhujou prezvykavci potravu bych teoreticky (pokud by to fakt byly jen testovy otazky) myslim odpoved znala i ted a to jsem biologii nepoznamenana od gymplu (odchazela jsem z nej primo na stredni, takze v podstate v devitce)...

Jinak vetsinou je to tak, ze v prijimackach nejsou veci, ktery se pak tykaj studia a je to celkem pochopitelny (u nas na elektru se delaly prijimacky z matiky a bud z fyziky nebo informatiky), většinou začínají na vejšce od nuly kvůli lidem z gymplu v těch odbornejch věcech... Přijímačky jsou taky většinou dělaný pro gympláky...

Smečka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:06
- Nahlásit

mitoza s meiozou, prip s fotosyntezou ti prijdou malo zemedelsky? A prijimacky mely byt z BIOLOGIE, ne ze zemedelskyho prehleduHOMM3C
Tak jsem to určitě nemyslela, toho si ještě užijete, spíš jsem měla na mysli toto:
Na srandicky typu kdo patri mezi prezvykave sudokopytniky ci ktera drubez je hrabava nebo ze kteryho zaludku vyvrhuji prezvykavci potravu sem fakt nebyla pripravena.

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:25 - Změnil/a: HOMM3C
- Nahlásit

na http://prijimacky.czu.cz uz je pocet dosazenych bodu. Myslim, ze sem na tom jeste dobre

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:36
- Nahlásit

HOMM3C
a jak?

LucTyn
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 16:16
- Nahlásit

tak nevím... já jsem test nenapsala zrovna nejlépe... jen doufám, že mě zachrání vysvědčení s vyznamenáním... jen si nepamatuju, kolik dávají bodů, když mám průměr přesně 1,5... nevíte?
PS: Držím Vám palečky

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:29
- Nahlásit

Ja mam 80 bodu ze sta, tak snad dobry. Ale uvidime.

LucTyn
A kolik bodu davali navic je v te tabulce na linku vyse. Kolik mas ty? A ses na dennim?

younglady
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 13:02
- Nahlásit

LucTyn
za to dávali snad 25 bodů

iwules
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:17
- Nahlásit

samej šprťoun je to tady jestli vezmou mě tak už každýho. držim palce

LucTyn
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:20
- Nahlásit

HOMM3C

hlásila jsem se na dálkové.
Tak jestli mi dají 25 bodů k dobru, tak bych měla mít 85.

Mám ještě dotázek... na webovkách jsou výsledky bodů z testů, ale pochopila jsem to správně, že jde jen o body a nejsou tam připočítané případné bodíky z mat. vysvědčení?
Už aby byly výsledky.

Psovod
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 21:57
- Nahlásit

Ahoj, můžu se k vám přidat?
Koukám, že řešíte přijímačky a výsledky Mno... úterý se neodvratně blíží, tak skončí nejistota a odhady... nastane realita Doufám, že nebude krutá...

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 23:08
- Nahlásit

ropsovod druzba

Psovod
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 01:02
- Nahlásit

argosek
ja nepanimáju

LucTyn
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:58
- Nahlásit

Tak na internetu už jsou výsledky!!!
Jsem přijata na dálkový, tak jdu slaviiiiiiit )
Držím Vám palečky!

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:14
- Nahlásit

Psovod

musis studovat

Psovod
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:29
- Nahlásit

argosek
šák jo, už se na to chystám...

já znám akorát tak ropovod družba

Psovod
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:33
- Nahlásit

LucTyn
GRATULUJI
A díky za info, hned jsem se mrknul a budu klidněji spát (tedy aspoň doufám ) neb jsem taky přijat - na denní.

HOMM3C
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:11
- Nahlásit

Du chlastat taky

**PRIJATA**

vsem gratuluju, ale nejvic sobe

Viki
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:36
- Nahlásit

Ahoj všem já jsem taky přijata, na dálkový...jupí

LucTyn
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 09:30
- Nahlásit

Psovod, HOMM3C, Viki

Také Vám všem gratuluji

Patrinka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 20:36
- Nahlásit

Taky jsem přijata na denní tak se na vás těším

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 11:52
- Nahlásit

Patrinka
Gratuluji A budeme spolužáci, tak brzy na viděnou (za 3 týdny u zápisu)

Barunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 15:05
- Nahlásit

Radecha
Ja nevim, jak je to dlouho, co jsi dostudovala, ale ja jsem ted dodelala bakalare spec. chovy a ted delam vyrovnavak.
Musim rict, ze jsem docela spokojena. Samozrejme jsem si vybirala co nejvic kynologie a bakalarku jsem taky psala na kynologicke tema.
Kynologie jako predmet opravdu s momentalni vyucujici nestala za moc, ale kazdy, kdo se snazi, si i z toho neco vezme. Pokud jsou zvani nejaky externiste - odbornici, je to vetsinou dobry.
Nakonec za cele studium jsem si nakonec asi nejvic vzala z tech predmetu obecnejsich, jako je fyziologie, etologie, genetika, chemie, zootechnika, etika atd...
Genetika v bakalari az zas tak extra nebyla, ale ta ted ve vyrovnavaku s Vejlem mi prisla dobra. Chemie se mi podarilo zvladnout vsechny letos.
Naopak si myslim, ze vsechno souvisi (asi jedine, co jsem nevyuzila, je picninarstvi, ale treba bych si dokazala poradit s travnikem na vybeh pro psy a ze ten, kdo se snazi, si potrebne informace z toho vezme a zapamatuje a pochopi souvislosti, co driv nechapal...
Velkym prinosem pro me bylo se trochu naucit pracovat s literaturou a tak trochu poznat, co je odborne a co ne a kde co hledat.
Mam tak trochu srovnani s jinymi skolami, treba Karlovou Univerzitou (konkretne farmacie) a VFU a musim rict, ze tam spis podsouvaji hotove informace a moc nechteji, aby si studenti hledali jine zdroje, alternativni nazory a treba o tom, co se uci, trochu vic premysleli (to bude asi tim, ze je financuji farmaceuticke spolecnosti a on by to obcas mohl byt prusvih, kdyby studenti prisli na to, ze je to uplne jinak).
Treba jak jsi tu psala s tema slepicema, tak ja si pamatuju ze na etice nam treba rikali ruzne moznosti ustajeni, ktere se pouzivaji tady, jake v zahranici atd. u vseho nam rekli plus a minus a v podstate bylo na nas, jak si to srovname v hlave, co je lepsi a co ne. Rozhodne nikdo nerekl, ze tenhle zpusob je nej a basta.

Psovod
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 17:16
- Nahlásit

Všem budoucím spolužákům - kynologům:
na Spolužácích už je naše třída, adresa je http://www.spoluzaci.cz/658495
Odpovědět na kontrolní otázku zvládne každý levou zadní

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání