| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:59
- Nahlásit
pawLINka
já ho koupila tady www.haty.cz ale už vloni,teď je tam nevidim,ale myslim,že na akarazoo je maj.
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:33
- Nahlásit
Tak obleček na naši jezevčičku už mám, je fakt super, bříško má celé zakryté, ten zip nahoře je také dobrý.
Příště už jí takový ušiju sama, zítra ji vyfotím v kabátku a kabátek samotný a dám to sem.
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:01
- Nahlásit
blanulinka1
Jasné, dáme vínko, donesiem, už sa tešííím Bohužial ale cez víkend nestíham prísť na výstavu, mám nejaké neodkladné povinnosti (školské, fujfujfuj) ...ale ďalší týždeň alebo víkend (ako ti bude vyhovovať), by sme sa aj s Wenduš zastavili Čo vy na to ženy?
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:06
- Nahlásit
Tami
Ano, ano, to chce jazvečičí klub vidieť! Čím skôr s tým sem!
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:12 - Změnil/a: Tami
- Nahlásit
slíbený obleček
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:17
- Nahlásit
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 16:22 - Změnil/a: Tami
- Nahlásit
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 17:36
- Nahlásit
tady jsou nejake navody na siti a pleteni oblecku a strihy
Střih zde http://pes.pvsp.cz/zobraz.php?action=clanek&idclan ku=423&idpredka=0a zde v diskuzi na nástěnce jak na to pletení http://www.dama.cz/diskuse/komunita.php?d=936.
http://www.diynetwork.com/diy/cr_clothing/article/ 0,2025,DIY_13751_4586012,00.html
http://www.makezine.com/blog/archive/2007/09/how_t o_make_a_dog_sweater.html
Kdyby se nekdo do toho zabral, tak jsou vitany svetry pro utulkace
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 22:37
- Nahlásit
Tami
Tak ten je ale fajt parádny! To musí mať bruško zakryté najviac ako je to technicky možné si myslím. Ale hovoríš, že ti ho ušili namieru? Alebo sa to dá aj niekde kúpiť?
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2007 19:07
- Nahlásit
Džuska
paní mi ho ušila na míru - ve zverimexu jsem viděla takový podobný, jenže byl Barče krátký protože byl na jorka - paní mi nabídla že zavolá dodavatelce. Tak jsme Barču změřili a ona jí to ušila přesně na míru. Břáíško má fakt krásně zakryté.
Mohla jsem si vybrat i barvu - nahoře je šusťákovina a uvnitř takový umělý beránek.
Stál 500,- což je dost - ale mám alespoň "mustr" kdybych ho chtěla ušít.
I když pokud neztloustne tak určitě alespoň 2 roky vydrží.
Mám se ti zeptat, za jak dlouho by ho ušili pokud bys event. podobný chtěla?
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 23:04
- Nahlásit
Tami
Jasné, kľudne sa spýtaj, naozaj by sa nám niečo také hodilo, hlavne keď prší a tak (Inak samozrejme využijeme ten od Blanulinky ). Prípadne mi pošli na nich nejaký kontakt ak máš, alebo neviem ako by sme to vymysleli
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:37
- Nahlásit
Džuska
tak mi napiš na mail, mám ho otevřený a domluvíme se.
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 12:43
- Nahlásit
Tami
Poslala som
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 13:23
- Nahlásit
Džuska
tak se domluvíme nějak na tento týden, ať nezmrznete Nejlepší by pro mě byl buď pátek nebo pak víkend... Jinak jsem do 7 v práci, nebo ještě středa tak od 16:00 do cca 18:50 pak jedu na TaeBo na Palmovku Pátek, pokud nepůjdeme na loveckej výcvik tak od 16 prakticky až do neděle Od soboty ráno bude mít Béďa až do neděle "pánskou návštěvu" z Brna, přijede jí její kamarád Borůfka Tak by jsme mohly ven ve třech
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:30
- Nahlásit
blanulinka1
kam chodíš na lovecký výcvik?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:46 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Tami
snažím se chodit na Hafbo, ale teď kvůli tmě to spíš nestíhám, vycvik začíná v 15:30 nebo 16:00 a já dělám do 15:30 (v Letňanech) takže pokud se mi nepodvede utéct dřív, tak mám smůlu Ale můžu doporučit...(Hlavně Zuzku...)
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:15
- Nahlásit
Ahojky všichni,jak to tu tak čtu,tak bych ráda Bugsoj taky nějakou pláštěnku zateplenou koupila.Už o tom přemýšlím dlouho,on je totiž docela citlivka chi.Je to RR a tak mam prosbu,jakou myslíte,že mu mam jako pořídit velikost?? 60 nebo 7O přes záda??
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 22:14
- Nahlásit
No já o tom ted v tech děsných břečkách uvažuju pro labutku, ale nevím jaký obleček je nejlepší pořídit.
|