Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Oblékáte své psíky?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:06
- Nahlásit

AOZ
Tak to by si mohl zkusit. Dyť to stálo 600.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:07
- Nahlásit

Mar
a dostala jsi k tomu teda ajik kolečka? nebo ho taháš "nadrsno"...?

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:08
- Nahlásit

AOZ
to bychom měli stejné i účel bude asi dost podobný
veřím,že nejeno podobný,ale stejný
ne,ale fakt - s psama a tak se neválí - sám - to je KONEC

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:22 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

tady je loni kolem vánoc, ve svetříku...

a tady si bassin půjčil můj svetřík ...
Oba to snáší úplně v pohodě...na ty dva by jsi mohla navlíct třeba kožich a voni by v tom vydrželi dva dny

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:23
- Nahlásit

tem mejm je taky fuk co na ne navliknu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:26
- Nahlásit

nika00
to je teda konsilium

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:28
- Nahlásit

blanulinka1
vid inzenyri...

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:30
- Nahlásit

blanulinka1
promiň, ale když jsem vydělala tu první fotku tak jsem si říkala, kde je, vždyť nemá nic na sobě

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:32
- Nahlásit

Taky přidám-náš první a jediný obleček-pláštěnka Do deště a do sněhu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:34
- Nahlásit

Mar
sem vyhrabala:

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:37 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

AOZ
no...byla prďácká 2,5 kila to mělo... (no teď má skoro 5, takže je to vééélikej pes Tady je to stejné místo jen o 3/4 roku později...

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:10
- Nahlásit

blanulinka1
tak tady už je vidět

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:15
- Nahlásit

My jsme měli na Bišonka tenhle svetřík http://www.akva-exo.cz/detail/pro-psy/oblecky/svet ry/939/ ,ale teďka se mi zalíbil ještě tadyten obleček http://www.spokojenypes.cz/plastenky-zimni-oblecky -pro-psy/aviator-oblecek-na-psa+id-Main-aviator.ht ml .Tak se tam ještě asi skočim podívat s Biškou a uvidíme co mu jak sedne )

Džuska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

blanulinka1
Šak narástli už trošku, no Sú to velké ženské! Ja obehám nejaké obchodíky, či nenájdem niečo na ňu vhodné (predpokladám tak do konca tohto mesiaca) a ak nič, tak sa prídeme k tebe odmerať a ty nám jeden obleček "vystrihneš", ok? Možno teda prídeme aj na výstavu, to by bolo super, ale ešte fakt neviem či to bude možné...dám vedieť každopádne.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:52
- Nahlásit

Džuska
tak mi právě bylo nahlášeno z domova, že Bedřicha už o světle zelený "tenký" obleček přišla, neboť prolítla v lesíčku křovíčkem asi 100x tam a z5 a obleček ji asi ukradl ten zajíc, kterýho tam honila Takže stejně budu dělat nový pro nás...

Džuska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:59 - Změnil/a: Džuska
- Nahlásit

blanulinka1

Kniga
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 20:56
- Nahlásit

Mam biglici (stene 3mes.) a uvazuju jestli ji neco koupit nebo ne... Docela solidne se klepe (pred odchodem aklimatizuju vetranim) sotva vylezeme z baraku... Pak kdyz beha to neni tak hrozny, ale kdyz treba prsi atd.. a rano ve ctyri je kosa solidni... vetsinalidi mi to nedoporucuje, ze pak zchoulostivi, ale zase co kdyby dostla zapal plic tak se furt nemuzu rozhodnout...
Podle jedne pani co ma taky bigla je oblecek biglum k ncemu, ze prej maj dostatecne hustou... jenze ona ma teprve steneci a taje dle me moc jemnoucka..

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 21:00
- Nahlásit

Kniga,
bígl je odolný v zimě i v létě. Pokud má pohyb je to pohodě ale před obchodem bych ho v mrazu na vodítku půl hodiny nenechal.

Tami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 21:05
- Nahlásit

blanulinka1
protože to jaksi s tím ušitím vloni nevyšlo a letos už mi bylo blbý ti říkat ..
objevila jsem u nás ve zverimexu jeden obleček který byl samozřejmě krátký - Barča vypadá jako ten tvůj jezevčíček - ale paní prodavačka se nabídla, že požádá dodavatelku aby pro mě ušila přesně na míru.
Zítra si pro něj jdu - je nahoře přes záda na zip a tak bude mít Baru zakryté celé bříško a nebude tam jen pásek jako na většině z nich.

Až to zítra přinesu vyfotím ji, event. rozložené ti mohu nabídnout jako střih pokud to půjde rozložit

AOZ
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 06:15
- Nahlásit

jsem se na vyspala a mám pár dotazů. Využila bych to když jdeme ven a sněží,prší fouká vítr jako to bylo začátkem týdne. v praxi pes nejdřív běhá, je mu teplo a ke konci už musí jít na vodítku tak je promočený, když na to obléknu tu pláštěnku, nezapaří se?? nebo je dáváte hned, ale to mu zase bude vedro??

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 07:38
- Nahlásit

Tami
no vidíš... jsem to ale slibotechna...už jsi druhá od které jsem dostala kartáč No kdyby se ti chtělo posílat ten střih, a šlo by to rozložit atk by to bylo super, ale klidně to nech "na půl"...Ona ta druhá strana bude totožná, takže ji jen překlesím naopak... To už bych musela svěřit mamině, ten zip, ručně ho tam všívat nebude, a tam by se to zase seklo a leželo by to u ní do jara... takže bych to snad svěřila nějaké profi švadleně poblíž ¨
Ale pro Džusku mám dobrou zprávu, a to tu, že obleček pro Wendy už je na světě

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 07:47
- Nahlásit

AOZ
Já dávám obleček hned, ještě než jdeme z domu, a zvlášť pokud prší/sněží, nechávám celou dobu... Ale mám fleece a šustku, takže to určitě větrá líp než ta pláštěnka...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 08:29 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Kdo by chtěl ušetřit pár kaček a využít třeba staré fleecky...
Jedna vestička je pod krkem i na bříšku na suchý zip (patentky, knoflíčky...) Druhá je varianta spíš pro menší psíky s tenkým krkem, je to jen "upravený" ustřižený rukáv, takže gumička kolem zápěstí je kolem krku a jsou vystřiženy otvory pro nožičky a na bříšku je suchej zip...Chrání to hrudníček víc než ta druhá Nad zadeček dávám gumičku na provléknutí ocásku...

Džuska
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:54
- Nahlásit

blanulinka1
No ty si poklad Čo som ti dlžná? Alebo čo piješ?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 17:30
- Nahlásit

Mar
Kde jsi ten obleček koupila? je někde na internetu? prosím kdyžtak o odkaz
Jinak já mám v plánu pořídit ten obleček, co má Máfo od bullvnouzi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 17:36
- Nahlásit

blanulinka1
Nad zadeček dávám gumičku na provléknutí ocásku...
My třeba žádný ocásek nemáme

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 17:42
- Nahlásit

pawLINka
A viděla jsi ho už někde? Já osobně loni prošla zhruba 40 zverimexů v různých městech, než jsem sehnala správnou velikost v Brně ve Zvěrokruhu. Bratru za 600. Jinak všude samý prťavý. A internetu nějak nevěřím, není nad to si ho ohmatat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 17:54
- Nahlásit

bullvnouzi
Právě ho mají u nás ve Zvěrokruhu
Tak jsem nad ním přemýšlela. Ještě se mi líbí ten, co má ten francouzský buldoček, ale netuším kde se dá sehnat. Hlavně chci šusťákový a reflexní.

AOZ
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 06:33
- Nahlásit

pawLINka
http://www.spokojenypes.cz/plastenky-zimni-oblecky -pro-psy/t-coat-nepromokava-vesta+id-Main-nizza.ht ml

já koukala tady po tom a mají tam i ten reflexní co má Mar

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:36
- Nahlásit

Džuska
sím tě... když už jsem ustřihla jeden rukáv tak i ten druhej musel dolů (je to ta rukávová verze ) Dones lahvinku bílého a dáme si spolu, nebo červené na svařák (takže si vezmi řidiče, nebo přijeď sockou ) Doufám, že ti nevadí tmavě fialová barva... ještě chystám zpracovat mikinu khaky barvy, ta má zespodu fleece a nahoře je taková "teplákovitá"
pawLINka
v tom případě bude méně náročná výroba bezocásková verze...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání