Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Oblékáte své psíky?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Džuska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 10:58
- Nahlásit

Túto zimu by som možno nejaký obleček zaobstarala. Problém je ale aký - je to fenka trpaslíčieho jazvečíka a je velmi nízko u zemi, hneď má mokrý podvozok...potrebovali by sme taký obleček čo zakryje aj bruško. S takým som sa ale ešte nestretla, mám pocit, že všetky sa robie aby boli vhodné aj pre psov a preto kryjú len hrudník. To mi je ale nanič, lebo krpaňa je húževnatá dosť, ale o to brucho, to sa trochu bojím nech jej tam niečo neprechladne keď nasneží...nepoznáte niekto niečo také?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:02 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Džuska
já si pro Béďu ušila... z fleecu - světle zelenou a ještě z fleecu a šusťáku ( šedá nepromokavá mikča) na větší zimu, spíš mráz a na hory. Má to tak akorát na míru... Minulej rok jsme měli problém, že na prvním větším sněhu jí prochladlo právě to bříško a měla z toho nachalezenej močák...muselo se to řešit ATB Takže raději oblíkám...

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:06
- Nahlásit

Džuska
S kus té zajít do několika zverimexu a poptat se ony prodavačky buď mají kontakt na někoho kdo by vám ten obleček ušil a nebo jsou tak šikovné prodavačky, že ušijí na zakázku sami. U nás to tak funguje a paní ušije na míru a i podle vaší představy a můžete si vybrat s jakého i materiálu.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:08
- Nahlásit

Džuska
nebo zajeď k nám nebo v sobotu odpoledne do Letňan a pak se stavíme u nás, já ti ji přeměřím... koukneš na ty co mám... Ale ony jsou s Beďulí nastejno, takže bych to mohla zvládnout podle toho a v sobotu ti to předat, a buď si ho vezmeš, nebo si ho necháme a pro tebe udělám další...

Džuska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:18
- Nahlásit

blanulinka1
Ale ty si strašne šikovná, zatial čo ja som na takéto veci totálne krepá! No mala si niečo podla čoho si to šila? Nejaký strih alebo aspoň obrázok? Či si si ju len zmerala a vymyslela to sama? Mamča by to Wenduške určite ušila ako darček na Vianoce

Darina1
No tie zverimexi v každom prípade obehám, ale neviem či sa mi podarí v Prahe naraziť na taký, že mi to tam aj ušijú No určite sa popýtam...

Džuska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:21
- Nahlásit

blanulinka1
No nene! Nebudem ťa takýmito vecami otravovať! To najprv vyzistím ostatné možnosti a až v krajnom prípade ťa budem otravovať

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:21
- Nahlásit

Džuska
No podle starýho oblečku co měla jako stěně po tom , ale úpravama a změnou velikosti...
S tím šitím bych spíš zkusila nejdřív internet, nějakou firmu kde šijí pro psy, klidně i obyč švadlenu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:22
- Nahlásit

Džuska
sim tě... dneska se na to vrhnu... je to na chvilku... fleec není potřeba ani "obroubit" nepáře se, takže jde jen o střihnutí a našití suchých zipů... Ber dokud nabízím Vždyť jsme rodina

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:35 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

blanulinka1
tyjo,ty tagle šiješ??? já neumim stroj ani zapnout
my máme zase problém s hrudníkem - přes "kozy" je mu šecko malý,dyž koupím větší,je mu to dlouhý
ale pamatuju,že u tebe mám už rok objednanou černou dečku s vyšitym logem batmana a furt nic

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:54 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar
já ale nemám stroj... suchej zip přišiješ i ručně...
Ty oblečku s batmanem, a poslal jsi mi za ten rok přesně to logo co tam chceš???

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:06
- Nahlásit

blanulinka1
jj,poslala - vloni

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:07
- Nahlásit

blanulinka1
no jo,ale bundu neušiješ ručně ne, s podšívkou?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:19
- Nahlásit

Mar
do kdy to cheš...? (nechci slyšet, že včera bylo pozdě...)

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:22
- Nahlásit

Bára a Sam
V lékarně kup normální bílou vazelínu.
Máme to na doporučení veta a v pohodě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:26
- Nahlásit

nazdarek lidi!mam ovcouna a sveho psa oblekam,bohuzel,chodime hlidat,takze me ho do busu zaneradenyho jak hrom taky nemusi vzit,jinak mame letni a zimni pelerinu,pod tematem pro davidkovou renatu je foto,jestli nekdo chcete zhlednout,nevyslo to draho,koupila jsem siplachtu na zakryti ruzneho materialu za 69kc. a z toho se usijou v poho ctyri plastenky,chce to jen tvurci mysl a chut,myslim,ze za par korun to jde,pak poslu jeste tu zimni.dana

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

nemethova5
Ušiješ mi na Bucku norkový kožich? Ona jen tak něco nesnese

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:57
- Nahlásit

neoblékám, ale uvažuju nad tím přece jenom chodíme ven na docela dlouho a nohy mažeme normální indulonou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:00
- Nahlásit

Mucholabkaneusiju,norkovy kozich nesiju,to si bez ke kozesnikovy,jak budu mit cas tak ti usiju oblecekAOZtaky mazem packy z indulonou z rakytniku

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:10
- Nahlásit

blanulinka1
do kdy to cheš...? (nechci slyšet, že včera bylo pozdě...)
včera bylo pozdě
no nevim no, objednávala sem to vloni v listopadu tušim tak snad už to brzo bude

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:27
- Nahlásit

kdyby jste chtěli něco vánočního...

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:30
- Nahlásit

Tak my jsme dneska taky pořídili obleček na zimu-pláštěnku To proto,že mám maltézáka a na nožkách a po těle se mu dělají koule a nemůže chodit! A taky nemá podsadu a je hned mokrý jak myš.J inak já byla proti oblečkům, ale tuto lehkou pláštěnka jsem koupila jako takový kompromis-pejska mi to moc nerozkýčká (pláštěnka je opravdu slouboučká) a k našemu účelu to poslouží myslím dostatečně

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:32 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Na té druhé má vskutku kouzelný výraz.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:40
- Nahlásit

co si myslite o tomhle?
Vyrobena z odolného nylonu, voděodolná s reflexními pruhy odrážejícími světlo ve tmě, podšitá jemným extra měkkým flaušem.
Jednoduché zapínání na suchý zip, nastavitelná na hrudi a bříšku, poutka na zadní nohy.

Praní na 30°C

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:41
- Nahlásit

nika00
no,my to máme

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:44
- Nahlásit

Mar
ajooo...a je to dobry? hreje to aspon trochu? a za tim krkem to je co? kapuca?

a je to z toho kramku akarazoo?

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:46
- Nahlásit

nika00
no hřeje, to jo, a hlavně - to vuec nepromokne - za tim krkem je takovej pulkruh - buď mu to dáš přes krk, nebo ohrneš (na vodíku dyž je pes, tak se ti to ale tagle jak to je na fotce ohrne samo,protože tomu vadí obojek, ale asi to je proto,aby mu za krk nepadal sníh
zatim to máme druhej rok a v zimě super - v dešti taky parááda - dycky sem dotáhla domů suchýho psa

mám to z jinýho krámku,ale už to mám od loňska

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:55
- Nahlásit

oblečkářky, prosím vás, když je pes navolno, tak nemá snahu se v tom válet??

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:55
- Nahlásit

Mar
hele von je na té fotce chudák malej, takovej zcepenělej... Jako vycpanej

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:57
- Nahlásit

blanulinka1
on se tak tváří dycky, dyž ho do toho navleču

AOZ
nevim,jak ostatní,ale muj jezdí klidně i po hlavě aby si to sundal (když je na vodítku) - z vodítka ho s oblečkem pouštím pouze v přítomností dalších psů a fenek,takže tam svoji pozornost obrátí na ně, a na obleček jaksi zapomene (když je sám,tak má tendence to ze sebe rvát )

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:01
- Nahlásit

Mar
přítomností dalších psů a fenek,takže tam svoji pozornost obrátí na ně to bychom měli stejné i účel bude asi dost podobný

ale jinak u nás neprůchozí, on se válí i normálně, mě to nevadí, ať si užije, ale stačí, že mu pořád peru ručníky a deky. S vestičkou už by mě asi přítel vystěhoval

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání