| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:25
- Nahlásit
Garfield
Au.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:54
- Nahlásit
Anu
Vona to fakt není štika?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:56
- Nahlásit
Ale i štiky dokážou bejt mega ne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:03 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
"Žeryčkuuuuu!"
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:06
- Nahlásit
StaHi
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:23
- Nahlásit
StaHi
no fůůůůj to je humáč...Od dnešního dne koupu sebe i psa jen v potoce...snad nás nesežere pstruh nebo nějaká jiná malá čudla
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:17
- Nahlásit
Garfield
bo ju sumci sežrali a teď čekají na Parlament.
Tak to prošvihli už v roce 2002.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 13:16
- Nahlásit
Tonda
přestávám se koupat Bellisek má recht voda je hnus!co kdyby mě nakonec sežrala ve vaně ryběnka?
Prosím tě kdeže se to chytlo?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 14:33
- Nahlásit
tak jsem to tady pročetl a zjistil jsem, že jsem totální debil.....ano já... jr to tady z toho evidentní )))))))))))))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 16:03
- Nahlásit
fatdog
pozor na ty hopsinky!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 16:12
- Nahlásit
taky sikovna rybicka
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 16:37
- Nahlásit
StaHi
to je moje nejoblíbenější pohádka nemáte nějaký odkaz kde se dají stáhnout díly?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 16:45 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
StaHi
jee ahoj... no moc sikofna ryka, nastesti Aren tusim neni rybarka, takze tohle ji nehrozi...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 16:49
- Nahlásit
kiwikik
Ak vies anglicky, mozno si ich najdes tu
Neviem ich anglicky nazov
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 16:59
- Nahlásit
pigie
jáý bych typla neco jako Gumibears nebo taky, aspon v ty uvodni pisnicce, co jsem kdysi stahla to tak bylo
Jinak v ruštině to bylo Myškigami (azbuku neumim )
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 17:34 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
Eimy
jo jmenují se gummibears a už jsem to kdysi hledala a našla jsem jen první díl
pigie
podívám se.v rámci rozšiřování si slovní zásoby že?
tady je alespoň znělka URL
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 19:04
- Nahlásit
kiwikik
kamarád to měl stažený na kolejích z kolejnetu všechno, česky...
možná bych mohla ukecat přítele aby to stáhl, vypálil a mohly bychom se nekdy domluvit na venceni a mohla bych ti to DVDcko donest...
Problém je v tom, že už je zkouškový a lidí na kolejích je málo
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 19:26
- Nahlásit
Eimy
jéé tak kdyby to šlo to bych byla ráda. tak se optej. díky
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:52
- Nahlásit
Tak jsem se radila se sousedem, a on prý na vlastní oči viděl, jak na štěrkáči u Nákla sumec zchlamstnul čivavu.
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 12:57
- Nahlásit
kiwikik
Prosím tě kdeže se to chytlo?
byvala sterkovna v Moravska Nove Vsi u Breclavi.Jednou nam potapeci rikali,ze kdyby jsme vedeli,co tu mame za ryby,ze se tam koupat nebudem...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 13:03
- Nahlásit
Tonda
Jo, na tom štěrkáči u Nákla se koupe půl Olomouce. Dosud se tam i bagruje a je tam místy až 30m hloubky. Dělníci na bagrech používají na průzkum dna sonary, a taky vídají neuvěřitelný věci.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:25
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/slavny-rybar-ulovil- v-praze-obriho-sumce_117193_bav2j.html
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:55
- Nahlásit
aren
jeden soused říkal, že jeho souseda sousedka, viděla Lochnesku, jak schlamstla Anglickou královnu
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:53
- Nahlásit
AOZ
Tak jsem byla předběhnutá....
Kdo že se to chodí koupat do Vltavy?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:10
- Nahlásit
blanulinka1
Koukám, že máš celkem smůlu na sousedy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:21
- Nahlásit
S dovolením otevřu znova tohle téma. Zjistilo se teda estli ti sumci žerou malý pejsky? Nutně to potřebuju vědět, jinak mám strach chodit se koupat
Kousek za barákem máme nádherný, obrovský rybník. Z jedné strany les, z druhé pole. A nejkrásnější na něm je, že tam vůbec nikdo nechodí. Jenom já s dvanáctihlavou saní . Je moooc veliký, všude kolem je rákosí a z jedné strany na něho navazuje bažina. Takový klasický kačák. Z té strany jak je les je pochopitelně stín, stromy jdou až k vodě. Já chodím z té strany "od pole" - na sluníčko. Je tam zákaz rybolovu a nejspíš proto je tam fůra ryb. Hodně moc. Pro samé ryby není kam šlápnout (teda plavnout). Už jsem si zvykla, že se o mě pořád otírají a nepanikařím. Psice si asi taky zvykly. Jenomže předvčírem jsme náhodou zabloudili k té lesní straně. Na hladině tam plavalo asi šest stínů. Sem si myslela, že jsou to stíny z těch stromů. Byli (bez přehánění) každý tak kolem třičtvrtě metru dlouhý. Sem tam Pumici hodila šutr, náhodou jsem trefila jeden ten stín a on odplaval Ta šedá koza tam samozřejmě skočila a odmítla se vrátit dokud nenajde ten šutr Jak jsem hystericky ječela "vrať se" a "ke mně" tak to ostatní stíny taky přestalo bavit a taky odplavali pryč (naštěstí mi Belu nesežrali)
Včil je tu vedro na zdechnutí, ale mám strach jít k rybňajzu páč už vím co tam žije Tak jak je to vlastně s těma sumcama, sežerou mi šeltičky (popřípadě děcka), nebo ne??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:31
- Nahlásit
Sumec je typický noční dravec, avšak za podmračeného a dusného, typicky "sumcového” počasí je mnohdy aktivní celý den. Mladší jedinci se živí zooplanktonem a zoobentosem, později přecházejí na objemnější potravu. Hlavní složku jeho potravy tvoří především ryby všech druhů, ale nepohrdne ani většími bezobratlými živočichy (jako jsou červi, žížaly, hmyz), dále loví i žáby a menší vodní savce. Sumec je ryba velmi plachá, proto se musíme pohybovat u vody velmi tiše. Naprosto nutné je nesvítit baterkou na hladinu a nerozdělávat oheň, neboť světlo většinou sumce odežene hodně daleko. Vyjímkou snad budou části vod, kde v noci vodu osvětlují projíždějící automobily či pouliční osvětlení.
Tak si vem baterku a můžete se koupat.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:49
- Nahlásit
doporučuju TV kanál Fishing and Hunting je to v češtině a je tam spousta zajímavých informací
jinak já jsem přesvědčená že jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:04
- Nahlásit
Biluška
asi tě zklamu. Dám k dobru jeden hodně starej článek z MF - tehdy ještě jen MF - byla tam fotka jedný český plavkyně, která trénovala tuším na Slapech?? na nějaký dlouhotraťový plavání. A jak tak trénovala, tak jí něco pod vodou "kouslo" do nohy. Teda ne že by to raflo jako žralok a chtělo jí to sežrat nebo stáhnout do vody, ale laplo jí to - na fotce byla její noženka a na ní slušná modřina. Pak tam psali, že to moch bejt nějakej blbej sumec, jak máchala těma nohama, moch si myslet, že ta bílá patička je kačenka, nebo tak něco. Bejt tu Brtnik, bude se mi zas posmívat, že sem byla moc dlouho na sluníčku. ALE JÁ TO TEHDY FAKT ČETLA! nejsem až takovej pohádkář zase. No já vod tý doby už Slapy nepřeplavávám.
Ne že bych se bála, že mě to utopí, ale kdyby mě to čaplo, tak se utopim tím, že dostanu žinfárkt. Ale myslim, že ani šeltička, ani pumička nejsou tak malej pejsek, aby je sumec drapnul. U jorkšíra nebo čibaby bych si tak jistá nebyla, ale tohle už je zas jiná velikost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:10
- Nahlásit
PetraK
Ne že bych se bála, že mě to utopí, ale kdyby mě to čaplo, tak se utopim tím, že dostanu žinfárkt. Ale myslim, že ani šeltička, ani pumička nejsou tak malej pejsek, aby je sumec drapnul. U jorkšíra nebo čibaby bych si tak jistá nebyla, ale tohle už je zas jiná velikost.
No šeltička je dost malej pejsánek, jedna každá z nich má pět kilo . O pumičku se nebojím, jednak je větší a za druhé, gdyby si na ni nějaký sumec troufnul tak by toho asi rychle litoval . Ale o šeltky a o Texíka mám strach
Ta plavkyně taky určitě byla větší jak čibaba a stejně ji kousl
jablunka
To zní dobře, bez čelofky už ani ránu
|