| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:44
- Nahlásit
Anu
Možná tak koupání na vlastní nebezpečí ne? Ale zákaz? My tam teda vloni nebyli, takže nevím, co se změnilo, ale bylo to vždycky fakt obležený..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:45
- Nahlásit
Anu
zas mám pech,Anubis neplave.......
:
No pocem ty máš ale pech!!!Ty se toho čokla snad nezbavíš!Hele tak zkus chodit po poli,esi třá nepřiletí nějakej slabozrakej vorel,moh by si ho splíst s hranostajem nebo s Aren
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:47
- Nahlásit
AOZ
nekecala jsem
A co se stalo?? Po mě třeba jednou manžílek hodil pavouka, když jsme se ještě moc neznali, zrovna jsme spolu začínali chodit. Byli jsme kdesi na motosrazu ve stanu, hrozná prdel, málem jsem prorazila stan, když nic jinýho, aspoň se zbořil a on ho musel znovu stavět...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:51
- Nahlásit
davidkova renata
to je na palici,žádný rybník se sumcem u baráku nemám,orlové u nás vyhynuli,na pumpách u nás nekradou,myslivci nestřílí,já snad budu muset s tím čoklem ještě pár let vydržet
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:52
- Nahlásit
Původně jsem myslela že si děláte srandu s těmi sumci,to jsem fakt ještě neslyšela.
Ale co se dravců týče,pro malé psy jsou opravdu nebezpeční,i když je třeba nedokážou zvednout ze země,při pokusu mu mohou propíchnout drápem plíce,což se stalo známým u jejich psíka.Někde na sídlišti Dědina tuším.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:56
- Nahlásit
Anu
to je na palici,žádný rybník se sumcem u baráku nemám,orlové u nás vyhynuli,na pumpách u nás nekradou,myslivci nestřílí,já snad budu muset s tím čoklem ještě pár let vydržet
pritom je to tak jednoduchy .... sedni do auta, jed na druhy konec republiky (treba nekam k Asi), jdi se s Anubem projit do lesa, pockej az zdrhne za srnou, rychle utikej k autu, nasedni a jed domu ..... z Ase domu sam netrefi, neni prece Lassie ...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:59
- Nahlásit
Jirikovo
víš na kolik by mě ta cesta přišla???A vůbec to bych měla špatné svědomí,jó když ho spolkne sumec to je jiná,ale takhle nápadně,to ne,ještě na mě pak zavolají srstku-navíc je tetovaný-kdyby aspoň na uchu-to se dá uříznout,ale on je na tříslech,tam to každý najde
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:00
- Nahlásit
Syska
Já "plavu" většino tak, že na mělčině chodím po rukách, tělo natáhnu a nohy nechávám vlát ve vodě(nevím jestli si to někdo podle popisu dokáže představit), šáhnul mi na nožku a já se tam málem utopila.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:01
- Nahlásit
Anu
ještě na mě pak zavolají srstku
predpokladam, ze tohle jsi uz cetla, takze je ti jasny, ze Srstka ma nejmin co do toho kecat ....
Prochází se Marta Kubišová po Stromovce a uvidí děsně zabahněnou kachnu.
I slituje se nad ní, vezme bílý šátek, kachničku očistí, řekne:
"Kachničko,leť!" a má z toho hroznou radost. Jde dál a zase narazí
na zabahněnou kachnu, vezme papírový kapesníky, celou jí očistí, řekne:
"Kachničko, leť!" Kachna odletí a Marta má ještě větší radost. Zase
jde dál a co nevidí - zase zabahněnou kachnu.
Říká si: "No jo, ale čím já ji očistím, když už nemám ani šátek, ani
kapesníky?!" Najednou uvidí kousek dál na lavičce spícího, ožralýho
Srstku.
Přistoupí k němu, zacloumá s ním a říká:
"Zdeňku, nemáš u sebe papírový kapesníky?" Srstka se probere a říká:
"Chceš srát? Chyť si kachnu!!!"
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:04
- Nahlásit
Jirikovo
už jsem to četla,nějaký dobrák mi to poslal....
to ne já to nechám na náhodě-sice ji půjdu krapek naproti,ale úmyslně ne......
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:09
- Nahlásit
Jirikovo
mimochodem ty ani nevíš,že Anubis se minulý týden poprvé koupal!!!!!!!!!!!!škoda že jsem neměli foták či video.Sice jen pár metrů plaval-no plaval,cákal kolem sebe jak fontánka na náměstí a když vylezl tak se zapřísáhnul,že už nikdy do vody,ale i tak to je úspěch.....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:16
- Nahlásit
V Brně se vykládá, že u dna hráze Príglu jsou sumci tak velicí, že sežrali i kostel.
Prígl je vlastně zatopená vesnice, kde údajně ještě když jsem byla malá, byla při poklesu vody vidět kostelní věž , vidět už není, bo ju sumci sežrali a teď čekají na Parlament.
|
slony
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:22
- Nahlásit
Smečka
Původně jsem myslela že si děláte srandu s těmi sumci
ja tak trochu ... pokial viem tak jediny dokumentovany pripad ze sumec slupol pidi psa sa stal dakde v Nemecku, ten sumec bol potom nejaku dobu medialne znamy ako Kudo ci Kuto ci tak dako
sumec lovi prevazne v noci, prevazne v spodnej polovici vodneho stlpca a je to navykova ryba ... takze vynimocne sa nejaky sumec nauci lovit ondatry ci kacky ale na suchozemske obratlovce chut nema .. nie je krokodyl
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:47
- Nahlásit
Anu
To vypadá, jako že jste se pokusili chudinku malou utopit a hodili ho tam?!
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:00
- Nahlásit
Meta
hodili ho tam
to ne.Šli jsem se koupat a on moc chtěl jít za mnou,tak jsem mu pomohla z kamene do vody-držela jsem mu tělo(žádný nátlak),tak chvíli pádloval ale pak chtěl ke břehu a potom už ho vůbec nevzrušovalo že mi se koupem a seděl na břehu a pozoroval.Jednou a dost říkal
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:56 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
Anu
žádný rybník se sumcem u baráku nemám
a co tvuj "letni byt".Vis,ze tam kde se Anub tak nesmele koupal,plavou takovehle potvory?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:57
- Nahlásit
Tonda
uz nikdy nejdu do rybnika
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:00
- Nahlásit
Orry
jojo,clovek ani nevi co pod nim plave
|
sněhule
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:23
- Nahlásit
Já mám zase trauma z divočáků. Hlavně v lednu a únoru, kdy mají období říje, mám dojem, že je vidím za každým stromem a jen čekám, kdy to moje torpédo nějakého vyruší.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:29
- Nahlásit
Tonda
Kriste...to je štika???
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:43
- Nahlásit
Syska
Kriste...to je štika???
a to krčisko to je pštros,ne???
Tonda
Anub tak nesmele koupal
koupáním bych to rozhodně nenazvala,spíše smočil kožich,ale dobře že jsi mi tu fotku připoměl,budu si to pamatovat až do té vody znova půjdu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:47
- Nahlásit
Anu
To je od tam, jak se koupal i Gafínek, že?
A že ten hajzl žádnou "rybičiku" neaportoval.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:55
- Nahlásit
ta fotka je od rybáře, tak té velikosti ryby bych moc nevěřila
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:59
- Nahlásit
AOZ
no tomu holka věř,žádný švidl to není!
Garfield
jojo ale ono tam těch jezer je víc-neb spíš jsou spojený,já si už nepamatuji ve kterém mi řikal Tonda,že ho ulovili.Příště si dáme většího majzla a budem tam ty psi déle držet
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
Anu
a já tajně doufala
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
Anu
budem tam ty psi déle držet
Vylepšila bych tu větu o "pod vodou".
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:06 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Anu
já si už nepamatuji ve kterém mi řikal Tonda,že ho ulovili.
Jak se loví taková potvora? Harpunou?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:09
- Nahlásit
Garfield
Vylepšila bych tu větu o "pod vodou".
řikáš jako jistota je jistota jo? Když né sumec tak nedostatek vzduchu to jistí???
Smečka
Jak se loví taková potvora? Harpunou?
netuším,já u toho nebyla.Myslím,že ani ne,že ho normálně chytli, ale jak se vytahuje tang z vody,to fakt nevím
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:15
- Nahlásit
Smečka
Dynamitem.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:19
- Nahlásit
Garfield
Dynamitem
kdeže takhle se loví němečtí kapříci,ale né moravský sumci (pro někoho štiky )
|