| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:52
- Nahlásit
slony
Aha, "štěndo" orla, mládě.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:02
- Nahlásit
no vy mě děsíte, Bellišák má taky jen 4 kg, jsem myslela že to je jen záležitost čivav a krysaříků. Ještěže má ty chlupy vypadá větší.
Kolem Vranovské přehrady se taky tradují historky o sumcích. že jsou tak velcí že uválejí člověka. Dokonce je i viděli chlapi co šli z hospody . Ale stejně se Bellišákovi už nedivím proč nechce do vody.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:28
- Nahlásit
aren
na lisky utocia bezne (vyska cca 35, vaha cca 10)
Do toho se vejdem.
Co vejdete, ta moje obluda z výšky může lišku i připomínat Má sice 40 cm, ale těch 10 kilo taky...
|
slony
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 19:14 - Změnil/a: slony
- Nahlásit
aren
na toho BSO ten orel nalítával, nebo ne?
.. ne len tak nejakeho toho , ale mojho toho .. hej naletel ale neutocil ... podla toho co hovoril sokoliar, tak z domova velekho psa poznal, dokonca sa vraj aj pochytili kym orol pochopil ze na psa zatial nema ... tak ma popytal ci nepustim blondaka, aby nabral orol skusenosti . naletel, nezautocil, pristal obdalec - ked si ho blondak isiel obzriet tak siel do obrannej pozy na kope sena kde pristal
Orol skalný preferuje malé zvieratá alebo zvieratá strednej veľkosti, ako sú kuny, lasice, zajace, mláďatá líšky, srnčatá, kamzíčatá, svište a podobne. Taktiež poľuje na túlavé mačky a psy.
citat z http://www.orolskalny.sk/potrava.php
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 19:16
- Nahlásit
Velkej sumec malého psa klidně slupnou může. Když si dá kachnu, proč ne psa. Ale nikdy mě nenapadlo o tom přemýšlet, psy mám velké, tak mě to nenapadlo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 19:40
- Nahlásit
Na Slapech jsou taky velcí sumci.....rybáři říkali, že i malého pejska slupnou, takže je dobré nejdřív udělat na břehu rámus, zaráchat s vodou, chvíli počkat, vše zopakovat a teprve potom psíka koupat. Naštěstí se Denča nerada koupe a když už jí dostanu do vody, tak je ve vodě víc lidí ......
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 20:44
- Nahlásit
slony
Hm, ta ohlodaná liška a kočka v orlím hnízdě, to je síla.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 20:53
- Nahlásit
aren
žerou ty sumci psy nebo nežerou ??
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:00
- Nahlásit
benda2
Žerou. Bezpochyby.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:01
- Nahlásit
benda2
Malej pes na hladině se plácající dopadne jako topící se moucha slupnutá pstruhem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit
aren
Malej pes na hladině se plácající dopadne jako topící se moucha slupnutá pstruhem.
No tak tos Bendovi zkazila poslední radost,bo se s tim podměrečným čoklem už bude bát chodit na ryby..
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit
davidkova renata
Zase by na něj mohl ulovit poměrně slušnýho sumce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
aren
Zase by na něj mohl ulovit poměrně slušnýho sumce.
A to se vyplatí,Bobe!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
Čéče, dívala ses na to orlí krmení, co sem dal Slony? Lebčičky malých pejsků pěkně v řádce, liška, kočka...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:23
- Nahlásit
aren
dívala ses na to orlí krmení, co sem dal Slony
No dívala , a sem žádnej ten blbej vorel nezalítne,dyš ten kocour čumí z vokna! Asi vemu kočku na procházku po poli ,musíme tomu štěstíčku trochu naproti
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:24
- Nahlásit
Jediné, co mně uklidňuje, že ti dravci, co tady lítají, nejspíš nebudou orli, ale něco menšího, káňata třeba, a ti budou lovit nějakou menší kořist.
Musím se podívat, co to tady vlastně lítá, a na rozšíření toho orla. Třeba v Česku vůbec nežije.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
aren
No hele Aren ,dej si bacha,ty taky nejsi zrovna vazba ,aby si tě nesplet!Nerada bych tě viděla na tom odkazu vedle toho hranostaje!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
musíme tomu štěstíčku trochu naproti
Co Ti to ubohé zvířátko udělalo?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:27
- Nahlásit
davidkova renata
No hele Aren ,dej si bacha,ty taky nejsi zrovna vazba,aby si tě nesplet! Nerada bych tě viděla na tom odkazu vedle toho hranostaje!!
A lebčička pěkně v řádce jako sedmá
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
arendavidkova renata
hele vy dvě vy jste asi neviděly ten dokument jak čínani loví žraloky na psy ?? to by vás prdel přešla při pohledu na psa "co měl štěstí" a nestal se ulovený při tom když mu vytahovali háky z těla.
Jinak o Bendu strach nemám plave jako ryba na suchu a vypadá jako topící se páníček. Takže sumců se nebojíme
Davídková ty si asi neviděla film malý velký mužopes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:31
- Nahlásit
aren
Co Ti to ubohé zvířátko udělalo?
Prudí a škodí,už asi 16 let
A lebčička pěkně v řádce jako sedmá
Mám dojem,že fatdog právě letěl vybírat orlí hnízda!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:33
- Nahlásit
benda2
vy dvě vy jste asi neviděly ten dokument jak čínani loví žraloky na psy ?? to by vás prdel přešla při pohledu na psa "co měl štěstí" a nestal se ulovený při tom když mu vytahovali háky z těla.
Tak ted si mi nasral, dobře víš,že to nesnášim!!Viděla jsem omylem fotku a to mi zkazilo několik týdnů života.Přesně jako ted ty!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:36 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
benda2
Hm, to jsem celkem ráda, že jsem to neviděla
davidkova renata
Prudí a škodí,už asi 16 let
Tak s tím bych si nelámala hlavu, ten brzy zajde věkem.
Právě čtu, že jeden orel žije v Praze - je zaměstnán na Ruzyni jako odháněč malých ptáků.
Jo, číňani jsou zrůdy hnusný, to vím dávno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:41
- Nahlásit
aren
Tak s tím bych si nelámala hlavu, ten brzy zajde věkem.
Tak to se pleteš,to si řikám už léta ,je jako koťátko,naprosto svěží a hravej.
Právě čtu, že jeden orel žije v Praze - je zaměstnán na Ruzyni jako odháněč malých ptáků.
Jo,to tam fakt maj,bylo o tom i několik pořadů.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:37
- Nahlásit
Ty vole, když si představím, že něco takovýho plave pode mnou (viz ta fotka), tak teda máme dojem, že snad nevlezu už nikdy do žádný přehrady ani rybníka! Mně třeba stačí, když plavu v rybníku, nějaká ryba se mi otče o nohu a mám dost...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:26
- Nahlásit
davidkova renata
a zas mám pech,Anubis neplave.......
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:35
- Nahlásit
Syska
A proto já se nekoupu v přírodě prakticky nikde. a navíc sumci žijou v zatopených lomech, dolech, těch máme v okolí dost, voda je tam hezká, čistá. Jenom čas od času, se tam udělá vír, jak se to dno propadá.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:40
- Nahlásit
AOZ
Fuj...my se chodíváme koupat do lomu do Blanska a jednou jsme byli v lomu za Vyškovem. Chlap mě zase sprdne, až tam nebudu chtít vlézt, co jsem to zas kde slyšela...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:42
- Nahlásit
Syska
koupat do lomu do Blanska
no hlavně,že tam je cedule zákaz koupání......
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:43
- Nahlásit
Syska
to znám , ale já mám fakt paniku, jednou mě chtěl vyzkoušet jestli nekecám, že se bojím a šáhnul mi na nohu, nekecala jsem
|