Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zabezpečení psa v autě
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:22
- Nahlásit

sarax
já nevím, jako máme velikost, musela bych se doma kouknout. Ale určitě máme nejmíň to M.

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:27
- Nahlásit

sarax
ale myslím, že to je teď běžně v obchodech, tak se to dá ozkoušet, když jsem to kupovala já, tak to ani nebylo k mání

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:29
- Nahlásit

fromeli
mno S je 30-60 a M 50-70..L je 70-90-my máme hrudník65 tuším..tak budu doufat že to vydrží..ale snad jo...někdo psal že se to hned rozbilo ty od Trixie,ale mě se líbějjsou nějak polstrovaný???

Mel
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:38
- Nahlásit

Juli
Ty Trixie ale mají zapínání přímo do přesky,že? Otázka jestli do prostředního...
prosimtě, tobě se v autě liší zapínání pásu na sedadlech?
Řekla bych, že je to u všech pásů stejné.
Nicméně ten Green Dog jsem viděla a vypadá fakt super. Nezapíná se přímo do přezky od pásů, na zádech má takové oko, které provlíkneš zapnutým pásem na té zadní prostřední sedačce. Díky tomu má pesan má relativní volnost a taky se mi líbí, jak je udělaný to, co má pesan na sobě jako postroj. Kvalitní a krásně vypolstrované a vypadá to dost pevně.

sarax
bejt tebou jdu do toho greendoga... se na to můžeš mrknout u isdpch, má to na Čerta..

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:39
- Nahlásit

sarax
jo, tak Michelle má 50 a proto sem brala to M
Jsou vypodložený Jsou širší než normální kšíry, ikdyž já tyhle používám třeba na výletě, když jsou tam třeba skály apod., přijde mi to lepší než obojek)
A taky mi vyhovuje, že jsou regulovatelný oba popruhy, protože špageta je fakt nestandardní

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:45
- Nahlásit

Mel
tobě se v autě liší zapínání pásu na sedadlech?
Já to asi blbě napsala....to prostřední sedadlo má 3bodový zapínání, tak jestli to jde tam... Juli musí sedět uprostřed mezi dětma, jinak nemáme šanci odjet..
Mně se ten Greendog taky líbí, ale to upínání přímo na prostřední sedadlo se mi nezdá....totiž na obrázcích s Greendogem ti psi sedí pouze na krajním sedadle, tak aby v tom nebyla nějaká zrada..

Walda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:55
- Nahlásit

Juli

Mě se zajištění psa na prostředním sedadle zdá dokonce lepší, protože prostřední pásy nebývají samonavíjecí, a tak se dá nastavením pásu pohyb psa přesně vymezit. Samonavíjecí pás může pes dost vytáhnout a pak případně letět hodně dopředu. Některá auta mají na samonavíjecích pásech navíc plynový předpínače a ty jsou udělaný na váhu člověka, jak by to trhlo psem nikdo neví.

abby
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:09 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Juli

Já si ho budu kupovat od Wami,tak ti pak řeknu.Mám kdyžtak připínací díl od Trixie,když to nepůjde,použiju tohle.

Ten Greendog zapínáš do připnutého pásu,pokud ti jde připnout prostřední díl,tak by to mělo fungovat.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

jen drobna rada - pokud chcete pas od VK (greendogu), a chcete ho zapnout primo do te upinaci casti na pasy, tak firma ZeroDC (z hlavy nevim odkaz, ale google najde) dela takove kratke upinaci voditka, na jedne strane pevna karabina, na druhe bud hruska nebo ctverec, co se zapne do toho pasu. Da se to pak pripnout k tomu autopasu VK (greendog) a primo do upinaci casti pasu auta...

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:37
- Nahlásit

firma ZeroDC (z hlavy nevim odkaz, ale google najde) dela takove kratke upinaci voditka, na jedne strane pevna karabina, na druhe bud hruska nebo ctverec, co se zapne do toho pasu. Da se to pak pripnout k tomu autopasu VK (greendog) a primo do upinaci casti pasu auta...
wami
ty si šikovná

No a máte vystaráno

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:26
- Nahlásit

wami
Máš pásy VK pro labíka na skladě?? Jdu do nich...páč!! Od Trixi a asi ani od jiných do prostředního 3 bodového pásu zapnout nejdou... Aspoň u Daewo to tak je. Upínáky u prostředního sedadla mají úplně jiné koncovky jako u krajních sedaček a já musím Juli vozit uprostřed protože děti na podsedácích se tam nevejdou jinak jak na krajních sedadlech. Trixi půjde upnout jen do těch krajních...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání