Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zabezpečení psa v autě
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
AOZ
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 06:53
- Nahlásit

wami
Prosím, prosím, já je nejsem schopna najít v krámku, abych si je koupila. Ještě tam nejsou nebo jsem slepá ??

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 07:05
- Nahlásit

AOZ
když klikneš na krámek ,tak vlevo sou záložky se zbožím...vlevo dole teda.je tam myslím "Bezpečnost v autě",klikneš a v okýnku nad tím se ti to otevře,takže klikneš na "bezpečnostní pásy" a máš to

AOZ
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 07:15
- Nahlásit

sarax
Děkuji, takže to byla "uživatelská" chyba

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

Walda
ja reagovala spis na tohle...
Cena je divná. Tolik nestojí ani normální stopovací postroj, natož něco, co má vydržet přetížení při nárazu. První dojem: nedůvěra.

I u detskych sedacek budu schopna najit nejlepsi kvalitu v rozumne cenove relaci. Nemyslim, ze je to jen a jen o znackach...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:29
- Nahlásit

wami

To ale není ten greendog,ne?

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:46
- Nahlásit

abby
To ale není ten greendog,ne?
Je, akorat ja ho mam primo od vyrobce...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:05
- Nahlásit

wami

Tak to jsi potom hodně levná

A můžeš mi sehnat i to ochranné lůžko?

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:07
- Nahlásit

wami
mno takže já vyzkouším Trixie a když se mi nebude zdát objednám si to u tebe

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:15
- Nahlásit

sarax

Vzhledem k cenám u Wami jdi rovnou do něj.On ten od TRixie nevýjde o moc levněji a vážně není nic moc

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:21
- Nahlásit

abby
no, nejsem nobl podnik...
(a hlavne vyrobce s tim pocita, chteli by toho prodat vic, nez proda greendog... )

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:29
- Nahlásit

wami

A ty lůžka dělá taky on nebo někdo jinej?

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:19
- Nahlásit

wami

ja reagovala spis na tohle...
Aha, to jsem nepochopil.

I u detskych sedacek budu schopna najit nejlepsi kvalitu v rozumne cenove relaci.
Dobrá, ale jak tu kvalitu v tomhle případě posoudíš? Přivážeš sedačku na provaz a hodíš ji z okna? Nebo jak jinak posoudíš kvalitu spoň tak při 10G?

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:25
- Nahlásit

Walda

Já se teda přiznám,že na tyhle věci sleduju různý testy a jejich výsledkem se řídím.Dělá to hodně denník DNES a časopis D TEST.Jinak nevím,jak to chceš testovat.

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:04
- Nahlásit

abby

na tyhle věci sleduju různý testy

No já právě taky, a proto vím, že Britax-Römer nebo Recaro, protože jsou nejlepší. Tady se druhá cena neuděluje.

Mimochodem, nemáš teda nějakej test na psí postroje nebo klece v autě? Já žádnej neznám a fakt by mě to zajímalo.

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:12
- Nahlásit

abby
jj, ty luzka dela taky on, ale jeste jsem to nestihla hodit do katalogu...

Walda
podivam se po testech nejen DNES, ale treba i zahranicnich, a zkontroluju, jestli skutecne jsou v testech zahrnuty vsechny dostupne znacky nebo jen jejich vyber a na zaver se u vybrane znacky podivam, kde je jeji cena nejrozumnejsi...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:20
- Nahlásit

Walda

Abych byla upřímná,tak testy pro psy se mi nepodařilo najít.Mám pocit,že se to moc nedělá.Kdybys něco našel,dej vědět.Taky si to ráda přečtu.

wami

Já myslím,že to nikdy není výběr ze všeho.To snad ani nejde.Ty zahraniční testy jsou někdy k ničemu,protože většinou to zboží tady nedostaneš.

Až budeš na ICQ,tak se domluvíme

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:30
- Nahlásit

abby
jasne, ze to neni vyber "ze vseho", to netvrdim. Jen rikam, ze se pokousim najit stejnou kvalitu za nizsi peniz.
Proste jediny duvod, proc jsem se do diskuze na tohle tema zapojila, bylo, ze se mi nelibi jednoduchy primer - malo penez=nizka kvalita. Netvrdim, ze vse lze poridit levne, ale docela casto proste se daji stejne kvalitni veci mene znamych znacek poridit levneji. Jenom o penezich to tak neni.

V podstate nejvic dam na osobni zkusenost, i kdyz treba detskou sedacku bych zkousela nerada. Zato s pasy pro psy nejake zkusenosti uz mam - i kdyz jsem je nepoustela na provazu z okna...

Na ICQ budu az vecer...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:37 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

wami

Taky nesouhlasím,že nejdražší je nejlepší.Ale často platí,že za kvalitu si musíš připlatit.Dělám to jako ty,koukám na testy a snažím se vybrat kvalitní zboží za rozumnou cenu.Pokud to jde.Jsou věci u kterých nemusím mít to nejlepší na trhu,ale u některých se to vyplatí.

To zase nebudu na ICQ jáMyslíš,že bys mi to mohla objednat a dovézt na sraz?

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:50 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

abby
často platí,že za kvalitu si musíš připlatit
jo, ale soudit o kvalite jen proto, ze je neco levnejsi?

to nejlepší na trhu
to nejlepsi ale ne vzdy znamena to nejdrazsi, ne? A to je to jedine, o co mi jde... Jinak jasne, ze chci za sve penize to nejlepsi, co muzu dostat!

Objednam, kdyztak mi posli mejlika, at vim presne co bys potrebovala, mozna se s vyrobcem budu schopna dohodnout i na nejakych nuancich a upresnenich...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:54
- Nahlásit

wami

Jasně,že ne
Ale je třeba fakt,že nepotřebuju mít nejlepší pračku,myčku.Ale co se bezpečnosti týká,ráda si připlatím

Myslím,že se v tomhle shodneme a asi i Walda myslel to samé,jen to "špatně" napsal.

Napíšu.Musím ji nejdříve změřit

Juli
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:56
- Nahlásit

wami
Prosím Tě, vozíme v zadu v autě dvě děti, každé na jedné straně na podsedáku. Jde ten bezpečnostní postroj zapnout do prostředního 3 bodového pásu???? Máme labradorku a nikam jinam se nám nevejde..buď nechat doma ji nebo dítě

Juli
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:00
- Nahlásit

wami
Ještě jinak.... má ten postroj i ukončení které se dá připnout přímo do spojky bezpečnostního pásu automobilu???
Nevím, jestli jsem to popsala přesně..

wami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:19
- Nahlásit

Juli
ahoj, ten postroj se zapina za autopas, takze sedne uplne do kazdeho auta. Proste kdyz zapinas pas, tak ho provleces smyckou, co ma ten postroj k sobe uchycenou. Rekla bych, ze pas u prostredniho sedadla je k tomu naprosto idealni...

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:24
- Nahlásit

wami
tak ho provleces smyckou, co ma ten postroj k sobe uchycenou
...takže jsem pochopila, že tu koncovku, která by se zapla přímo do upínacího mechanismu v autě ten pás nemá???

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:51
- Nahlásit

Juli
myslím, že ten greendog se na tu prostřední sedačku zapnout nedá, tedy možná dá, ale ten prostřední pás je tam trochu jinak, jestli si to dobře vybavuju, tak nevím, jak to bude brzdit. To by se muselo vyzkoušet, takže vlastně nevím, moc jsem neporadila, jen taková úvaha Ale kdo jej má, tak by to na prostředním pásu mohl vyzkoušet a hodit info))

Jinak k těm Trixie - já jsem je předimenzovala, takže Michelle neproletěla ven ani při prudkém zabrždění ve 120 a to jako hodně prudkém, kdy jsem se vyhýbala kamionu, ale ona má jen 11-12 kilčo)
Mně víc vyhovuje to zapnutí přímo do přezky než navlečení na ten pás, vzhledem k její váze si nejsem jistá, jak rychle by to reagovalo navlečené na tom pásu.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:53
- Nahlásit

fromeli
takže máš Trixie vyzkoušenej???Mě se na něm taky líbí to upnutí....

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:54
- Nahlásit

fromeli
Moc díky, taky nevím, co by bylo nejlepší... Dobře vypadjí jedny pásy u Barona, ale ta cena....
Ty Trixie ale mají zapínání přímo do přesky,že? Otázka jestli do prostředního...

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:58
- Nahlásit

Juli
jj, přímo do "tý díry na pás" Ty jsou všechny stejný, já to mám hozený do tý prostřední, aby za prvé mohla ležet, kde chce a za druhé, abych to nemusela přehazovat, když tam posadím ségřiny haranty

sarax
no já je mám asi 4 roky, ale jak říkám vzala jsem o velikost větší, ono se to dost rozměrově překrývá a ikdyž by jí v pohodě stačila menší velikost, vzala jsem tu větší a má to prostě víc utažený, myslím, že je tam rozmezí snad 20 cm (jestli mě pamět neklame).

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:18
- Nahlásit

fromeli
Tak to asi jdu do těch Trixie

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:20
- Nahlásit

fromeli
o velikost větší, ono se to dost rozměrově překrývá
hm ale jen u velikostí XS a S..od M to už navazuje...my máme samozřejmě M..tak uvidíme...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání