Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zabezpečení psa v autě
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Hafina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:45
- Nahlásit

abby
No jelikož já mám prostě kufr, ne kombika, tak Aris jezdí na sedačce. Máme deku + postroj připnutej do pásů. Dopředu neleze, zadní sedačky nazašpiní, když jede někdo s ním vzadu, tak se případně přikryje dekou, aby nebyl špinavej, ale je to dost nepraktický. V podstatě totiž jezdíme nejčastěji jen já + pes + maximálně Laďa s náma, takže 2 vepředu a pes na zadní sedačce. My zatím o dětěch neuvažujeme, takže tohle řešit nemusíme.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:13
- Nahlásit

sarax
zjištovala jsem to u kamaráda (je policajt) a fakt se to smí. Ještě že to dítě už mám velké a nepotřebuju to.c

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:53
- Nahlásit

abby

A když je miminko malé a musí s ním sedět někdo v zadu?

Na tohle je super ještě jedno "dětské" vnitřní zrcátko. Instaloval jsem ho, když byl Ondra malý, abych na něj viděl když jsem jel s ním sám; a teď ho tam zas mám, abych viděl na Indyho do klece.

Jinak radím klec - chlupáč má furt svůj prostor, ikdyž je klec úplně zaházená věcma.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:55
- Nahlásit

abby
Kvuli plnemu autu psu (mam vyhozene zadni sedacky v kombiku ) jsem poridila na veci rakev na strechu.

Vrele doporucuju - pes v kufru, bagaz na strese... (Kam das dite, necham na tobe, ja zatim mrne par let jeste neplanuju... )

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:58
- Nahlásit

wami
hele,když si tu, nedodáváš aj věci od Kronchu? v tvym e-shopu jsem nenašla,tak jenom jestli nááhodou

wami
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:01
- Nahlásit

Mar3
mno, lososky nemam...
asi bych to mohla zkusit nejak domluvit, ale zatim na Kronch zajistenyho dodavatele nemam.

(Zato mozna budu mit tyhle veci pro bezpeci psa v aute - jenze kdyby to vyslo, bylo by to podstatne levnejc... ( http://www.greendog.cz ) )

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:39
- Nahlásit

wami

Vidíš,já si počkám,až to budeš mít.A za tip na rakev děkuju.Stejně ji chceme kupovat na lyže,protože teď se nám se psem do auta blbě vejdou.Dát tam věci,mě nenapadlo.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:06
- Nahlásit

Náš jezevčík sedí na zadním sedadle.Mezi předními a zadními sedadly máme síť,aby nemohl za námi do předu.Zatím nám nikdo nic neříkal a už nás několikrát kontrolovali policajti.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:26
- Nahlásit

abby
me zas nenapadlo, dat tam lyze... ty pridelavam gumicukem primo na pricniky...

Mel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:28
- Nahlásit

Mar3
zkus se mrknout do tohodle kšeftu

Mel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:30
- Nahlásit

wami
tak já mám sice jenom jednoho psa, velkýho kombíka, ale stejně má chudinka moje maličká sklopený zadní sedačky... sice ne kvůli prostoru, ale kvůli tomu, aby mohl být co nejblíž u svý milovaný paničky... bejvák tam má luxusní

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:39
- Nahlásit

abby
no my koupili před nedávnem pás od greendogu a jsme zcela spokojení máme feldu takže pes je připoutanej na sedadle uprostřed po stranách se vlezou minimálně ještě dva lidi.jestli nebudete mít paterčata tak myslím že se tam vejdou jak dětský sedačky tak pes.

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:00
- Nahlásit

fromeli

už jsem zažila sešrotovaný kufr při bouračce, takže to pro nás nic nejni

Proto mám vyndanou jednu zadní sedačku a místo ní přikurtovanou klec, aby chlupáč nebyl úplně vzadu.

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:04
- Nahlásit

Walda
můžu závidět....většinou jí nechám v autě..ale pokud dám dovnitř 3 děti musí do kufru
je fakt že sem nervní při velkým provozu..ale dá se to

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:16
- Nahlásit

sarax

Proto jsem si koupil Espace - má po zemi 7 úchytů na sedadla a sedadla do nich můžeš libovolně kombinovat až do 7 sedadel nebo móře psů

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:23
- Nahlásit

Mel
díkec

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:26
- Nahlásit

Walda
no jo..to by se mi taky líbilo....ale to sou věci který musej počkat
sím tě..pokud půjdeš do hospy vezmeš tu knihu???

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:45
- Nahlásit

sarax

Knihu přinesu. A konečný termín nahlášený ze závodního rozhlasu je teda 14.3. tj. zejtra?

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:50
- Nahlásit

Walda
14.3. tj. zejtra?
fakt..já se ani nekoukla...tak snad jo

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:16
- Nahlásit

Já nad ním teď uvažuju, protože jsme začali dost jezdit autem cca 1x týdně. Jaká velikost? Vím, že tam je návod, jak jsem na to koukala váhám mezi M a L, mám AST má 28 kg.

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:18
- Nahlásit

AOZ
myslíš ty pásy:??bejvá to podle obvodu hrudníku ne???my moc nejezdíme takže mám objednaný od Trixie a M,....obvod 50-70 tuším

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:20
- Nahlásit

sarax
Prosím o odkaz na Trixie, já koukala na ten co dal isdpch.

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:53
- Nahlásit

http://www.veterinarnipece.cz/vyrobek-postroj_bezp ecnostni_do_auta_l_trixie-id-2613?PHPSESSID=e5a2c4 3b24b368159b4e2def6e9d4f19

Tak jsem to vyšťárala, jak to, že je tam takový cenový rozdíl?

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:58
- Nahlásit

AOZ

Cena je divná. Tolik nestojí ani normální stopovací postroj, natož něco, co má vydržet přetížení při nárazu. První dojem: nedůvěra.

AOZ
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:03
- Nahlásit

Walda
Děkuji, ale to jsi mě tedy nepotěšil, né, že bych byla lakomá, ale když můžu ráda ušetřím

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:12 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

AOZ

To máš jako s dětskou sedačkou. Vyzkoušet se nedá, ale když je třeba, musí zafungovat. Takže je třeba důvěřovat výrobci (mimochodem u sedaček třeba Britax-Römer) a spíš nešetřit.

Rozhodně bych postroj aspoň prohlíd, a jak tam budou obyčejný umělohmotný přezky, tak pryč od toho - ty roztrhneš rukou.

abby
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:01
- Nahlásit

AOZ

Já právě měla od TRIXIE a stál do 500Kč.Ale podle mě je to šunt (ať se nikdo neurazí).Vůbec to na psu nedrželo.Nakonec se nám rozbil úplně.Stejně jsem měla pocit,že je to jenplacebo a kdyby něco,tak ty spony psa neudrží.

Walda

my máme Fabii combi a sedadlo oddělat nemůžu,to bych tam opravdu nic nedala.Proto se mi ta klec moc nelíbí.Zabere hodně místa a nic moc to neřeší.A myslím,že když je zvyklá cestovat na zadních sedačkách (cestujeme hodně),tak to pro ni bude i nadále nejlepší.

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:01 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

abby
tak mam u sebe v kramku ty bezpecnostni pasy, taky mam ted jeden doma a vypada fakt dobre...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 23:09
- Nahlásit

a jestli vas stvou nizke ceny, tak verte tomu, ze nemam problem je nadhodit...

Walda
Aneb o politice obchodniku a rabatu - vazne si myslis, ze vzdycky plati, ze cim vic penez za to das, tim je to kvalitnejsi...?

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 00:04
- Nahlásit

wami

Vážně máš pocit, že tohle:
To máš jako s dětskou sedačkou. Vyzkoušet se nedá, ale když je třeba, musí zafungovat. Takže je třeba důvěřovat výrobci (mimochodem u sedaček třeba Britax-Römer) a spíš nešetřit.

znamená tohle?:
vazne si myslis, ze vzdycky plati, ze cim vic penez za to das, tim je to kvalitnejsi...?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání