Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Plemeno - druhý pes
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:47
- Nahlásit

younglady
právě, ale já myslela ty domky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:49
- Nahlásit

WhiteWolf
já se přiznám, že se svým pssem na cvičák nechodím, mě to nějak neláká a mám výhodu, že se můžu díky jeho povaze rozhodnout prakticky pro cokoli

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:52
- Nahlásit

Jimmi
Já už teď taky nechodím, pes má nacvičeno dopředu Ale moc ho to baví a mě taky. Cvičíme si sami nebo s přáteli.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:55 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Když se Ti líbí briard a VK, tak co Bouvier?
Jináč já se taky zamilovala do malamutů a podobných ksichtíků, ale nechala jsem to snům. Pak jsem ve výběru měla poslední dva adepty, KK a VK. Rozhodla jsem se pro VK s tím, že KK si nechám na "důchod". Resp. VK mi přijde daleko složitější na výchovu i výcvik, taky je větší a náročnější na úpravu srsti. Kraťandy jsem obléhala u výstavních kruhů, a Nineterrit atd. mně zaujaly, prostě zlatíčka. Na záchranářinu potřebuješ dost času - dělám klasickou sportovku, protože záchr. bych prostě už nestíhala. Taky mně tam vadila ještě větší příbuznost než u VK.
KK a VK nebo bosík jak tu píšou - úplně odlišné povahy.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:57
- Nahlásit

WhiteWolf
to je asi nejdůležitější, abychom si to nedělali jenom sami pro sebe a když má radost pes, tak já tuplem

Sterkule
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:57
- Nahlásit

younglady
Jen bych chtěla napsat k tomu australákovi: mám jednoho doma. Je mu sice teprve 7 měsíců,ale jsem moc spokojená, i když je právě v pubertě a zkouší,ale aspoň je sranda Takový hyperaktiv jako borderka to rozhodně není, sice si venku rád zaběhá, ale žádnný šílenec. (vím o čem mluvím, borderku jsem měla) Je taky o dost mohutnější, než jsou borderky. S naším cvičím a v jeho věku 10 měsíců a jeden den se chystáme na ZZO. Je hrozně inteligentní a všechno rychle pochopí. Packu podával za pět minut. Poklonu pochopil do čtvert hodinky. K cizím lidem má být rezervovaný, což náš je,ale jakmile mu dáme najevo, že jsou to přátelé, tak není problém a přijde si rád pomazlit. S jinými osy se snáší naprosto v pohodě. Srst mu pročešu jednou týdně a uplně mu to stačí. Venku mu není zima, jako krátkosrstým plemenům a zase mu není třeba ani v bytě hic. Není až tak velikej, takže se s ním dá pohodlně jezdit autem, vlakem i autobusem. Prostě přizpůsobivé plemeno. Když jsem vybírala, tak jsem měla podmínku, že chci cvičit, ačkoliv ne nijak vrcholově a nesmí být pes uplně krátkosrstý, jelikož chodíme na vandry. Nakonec jsem vybírali mezi Chodským psem, Borderkou a Australákem. CHoďák byl pro mě hodně chlupatej, borderka moc hyperaktivní,drobonká a taková hodná, tak vyhrál australák a jsem plně spokojená

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:00
- Nahlásit

Sterkule
vidíš já to věděla že ho tady někdo mám, ale nějak sem si nemohla vzpomenout.
A i holanďana tady někdo má třeba se ozve jako ty

Sterkule
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:03
- Nahlásit

Petra
jj a ještě KEISSA odtud má australačku
O Holanďanovi tady nevim, ale ti se mi moc líbí taky

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:06
- Nahlásit

holanďana má EBONY

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:11
- Nahlásit

WhiteWolf
bingo vidíš a já to pracně hledala

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:56 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

Sterkule
Díky za info Takže ho mám jako dalšího ve výběru, achjo holky to mi nedělejte

Terri
A Bouvier je jaký? jako povahově?

Petra
Ty domy budou dražší a dražší o tom iluze nemám

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:00
- Nahlásit

younglady
A Bouvier je jaký? jako povahově?
Tak to bohužel nevím. Jen vím, že se VK podobají, snad i do práce by se něco našlo...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:03
- Nahlásit

younglady
povahove? Jednoho znam a moc se mi libil... Akorat byla takova urvanejsi, ta fenulka, ale na sportovku docela hodne dobra...

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:05
- Nahlásit

Terri
ok někde sdi ho najdu

wami
Děkuju

wami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:07
- Nahlásit

younglady
jj, tady jsou jejich stranky - kdyztak tam je nekde urcite mejl na majitelku, je to prima zenska, tak ji muzes zkusit napsat...
http://www.sweb.cz/Alerita/

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:12
- Nahlásit

wami
Paní dobrý den, jen jsem Vás chtěla pozdravit a popřát Vám hezké odpoledne.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:19
- Nahlásit

wami
to jsou "ti naši" ne? Právě od ní mně to napadlo, že to tu písnu

wami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:04
- Nahlásit

Garfield
Bry podvecir, pani slepickova, ja pak utikala vencit smecku, tak prejeme taky pekny den!

Terri
to jsou "ti naši" ne?
tezko rict, co myslis tim "ti nasi"... Tahle bouvierka je z Brna, z meho puvodniho cvicaku na Rybnicku a tak si rikam, ze se mi po ni a po jeji panicce a po Badyskovi (pro zmenu NO) a jeho panicce i tak trochu styska...

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:07
- Nahlásit

wami
Tak to nejsou "ti naši" Ten obrázek je totiž pidi, tak jsem to moc nerozpoznala. Občas na cvičák dorazí Bouvierka a vlastně je to jediná, co naživo znám...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:17
- Nahlásit

Terri
no, a proc sis na nej neklikla? otevre se ti vcelku normalni fotka...

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:47
- Nahlásit

wami
Hele, klikla! Ale mi se to zobrazí znovu ve stejné velikosti
Nebo je na to jiný fígl?

wami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:14
- Nahlásit

Terri
coze?
No, me se to zobrazi velky...
Tak jiny figl na to je, kdyz vlezes na ty webovky te ch.s. Alerita, jak jsem davala odkaz vys, tak ve fotogalerii "vycvik" najdes par fotek vcetne tehle, tam by se ti mely zobrazit i veliky...

Sylva
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:16
- Nahlásit

younglady
Gratuluju k nastávajícímu veselému životu
Jak jsi našla všechny ty vybrané rasy v útulcích? Teda, dá li brát vážně to, co jsi psala 15tého ledna?!

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:22
- Nahlásit

Sylva
zvažuju všechny možnosti, nepsala jsem, že si vezmu jedině psa z útulku a nic jiného, chci mít možnost výběru. Samozřejmě, že se dál budu koukat po útulcích, ale pokud tam nenajdu pejska, který by byl pro mě a kterýho zvládnu tak holt šáhnu jinam

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:32
- Nahlásit

Sterkule
Ale všude právě píšou, že australák potřebuje zaměstnat a hooodně pohybu, podobně jako borderka? Moc se mi líbí tohle plemeno

Sylva
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:39
- Nahlásit

younglady
No joo. Přečti si to své téma "neumím říkat ne". Taky jsem tam psala i lidech co jen vedou prázdné řeči... Ale každej je jakej je a nikdo dokonalej

Sterkule
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 07:56
- Nahlásit

younglady
v poho, jsem ráda, že se líbí

Venuše
tak to vysvětluj těm psům momentálně mi tady spí u nohou a odmítá se jenom pohnout, co ho budím. Já oproti borderce pocítila rozdíl, že je klidnější. Rozhodně ten můj a i lidí kterých jsem se zatím ptala a mají aussieka doma. Doma s ním není žádný problém, že by chtěl běhat. Venku se proluftuje a je opět ok. Rozhodně necítím v poměru s ostatními psi nějaký velký rozdíl. A pokud s ním chce člověk něco dělat, tak si myslím, že není problém žádný. Mému stačí na vyběhání, když nemám čas i třičtvrtě hodinky venku, za kterou to stihne a je v pohodě potom doma.

Venuše
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:03
- Nahlásit

Sterkule
Tak to si mě uklidnila Je to sice hudba budoucnosti, ale fakt se mi hodně líbí a chtěla bych si ho přídit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání