Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8244 . 8245 . 8246 . 8247 . 8248 . 8249 . 8250 . 8251 . 8252 . 8253 . 8254 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:20
- Nahlásit

Biluškao jsou ty Rybníky? Tam jedem, essi chceš tak ti šampóny odvystavují moje pézetka. Začínají být dost dobrý

jéé, a odvystaví mi příp. i Crysůů??? páč vona nestaví uši teda se mnou nestaví uši, ale jde na pamlsek s každym, i na míček, v pohodě, jen vedle mě má uši sklopený, max s nima zamává jak motýl, se zvohejbanejma uchama, vypadá jak gremlin.. stojí jak kráva.. ale s cizejma šlape
Klidně jim pak půjčím Asínu nebo Crysu do Juniorhandlingu kdyby chtěly

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:27
- Nahlásit

Biluška

Boží tak joooo! Dik zejtra se přihlásíme tada!))

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:27
- Nahlásit

Crysa
Odvystaví i Crysu, není probléma. Nebo ti ji vezmu já, kdyby byla na děckamoc silná. Do junioru už jsou nahlášené se šelmyjema. Myslím. Jedna z těch výstav co jsem teď hlásila junior nemá. Už nevím která

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:29
- Nahlásit

Gerda
Potřebuju, aby Atuše vzala v sobotu na bránění aji Sirku.
vzala bych ho docela ráda, nebo pak můžem na vychajdu po bránění, že bych nechala doma Bůška.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:31
- Nahlásit

Usínám nad počítačem Mám ještě děsně moc práce, hlavně neodpovězených mailů Asi tu holt budou muset sovy vydržet ještě bůhví do kdy, nasypu jim alespoň nějaké zrní a jdu se svalyt. Ráno jedu do Velehradu.
Tímto tedy vzkazuju Ympaktovi, že se stavím pro hrábě

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

Biluška Nebo ti ji vezmu já, kdyby byla na děckamoc silná.
silná je, ale v tahu nechodí To bys byla zlatá paní snad se to všechno nějak stihne, nemám představu kloik maj kruhů a jak to jde v kruzích po sobě a tak.. ale ona to odchodí s každym, stačí klidně jen na statiku, že zuby a pohyb si ukážu a pak jen držet, abych se mohla schovat v davu. Měla by tam být i Eliška od malin, tak možná i ta by mohla, ale s tou se střídáme v kruhu.. no kdyžtak se domluvíme na místě, předběžně mnohokrát děkuji za slíbenou výpomoc

edna z těch výstav co jsem teď hlásila junior nemá.
tahle myslím právě má.Nebo aspoň na přihlášce je možnost přihlásit mladého vystavovatele
))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

Atusch
hele a ty nebudeš vystavovat Sirečka

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:34
- Nahlásit

BiluškaUsínám nad počítačem
já dneska zas od rána usínám..
ale jdu sebou prásknout k Anatomyjy lži

Díky Bilu a všem dobrooou noc ))))

Kejtlin - co pudingová bábofka? nezůstala spláclá?

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:35
- Nahlásit

Biluška
Gdy?

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:36
- Nahlásit

Gerda Filku mám až do neděle rána.
teď mi došlo, že Filátko pojede i krmit králici do Velvar?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:38
- Nahlásit

Prosimvás, kdy je teda nástup v mlíkoších? Je to v po 1.8, že jo? A v kolik?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
Prosimvás, kdy je teda nástup v mlíkoších
no to sem se snažila zjistit už ráno a nic

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:45
- Nahlásit

zuzanarosakovaAlexano to sem se snažila zjistit už ráno a nic

sama sis odpověděla, už od rána. Jako už od rána je nástup, Kejtlina tu psala, že od rána už tam bé bivakovat.
A už jdu fakt chrnět, zvěř nakrmena Brou

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:48
- Nahlásit

Alexa
hele a ty nebudeš vystavovat Sirečka
Chtěla bych, šel by už do mladých, ale záleží jak bude vypadat naše finanční situace. Zatím je to dost bída.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:53
- Nahlásit

CrysaAlexa

Tak to já se dogestim tak kolem poledního, než vstanem než se napakujem do ojta...

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 06:52
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice. Ty co vystavují i ty co se budou flákat

Jedu do Velehradu a do Žumpalandu, to zase bude den

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:01
- Nahlásit

davidkova renata
prosímtě hoď mi k tý šoltyji vedle odkaz, kde ten inzerát najdu na netu

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:32
- Nahlásit

bré ráno, jen zdravím,
u nás je pořád hnusně
ze včerejška na dneček jsem se kvěle vyspala, o půl jedenácté večer, začaly holky pískat s pískací hračkou, Sophince se to líbilo více, dostala jsem od ní hračkou přes nos, pak si vzala opcici s provázkem, řádně se rozmáchla a jebla mě s tím do čela, ona mě chce asi zlikvidovat, pak si holky několikrát proběhly přes mé záda
Já je prostě miluju, ice se mi chtělo spát, ale fakt jsem se řezala

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:45
- Nahlásit

Dobré ráno!
Včera jsme byli s přecedou venčit. Přijle za mnou na Bučinu a obešli jsme stejný okruh, co v nedělu s holkama, vynechali jsme jen zastávku u meruněk. Do Mlíkošů za námi přijede, jen ještě neví kdy.
Crysa
teď mi došlo, že Filátko pojede i krmit králici do Velvar?
Když už tak na Bučinu Klidně ať přijede, Filátko je vlemi, ale velmi roztomiloušké a furt jsem v baráku sama, takže jeden titěrnej pejsek navíc se tam už ztratí

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:51
- Nahlásit

Nazdar čubkííí.
Napičózní nálada pokračuje, bohužel v práci nemůžu chlastat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 08:50
- Nahlásit

Čau blázni, to je zas den, ach jo, nějakej pološílenej. Fifátko se mnou do Bučin nejede, ráno si ho vyzvednu před bráněnim a pojede s námi na bránění. Uvidíte opravdického gremlina s bílým čírem na hlavě.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 08:56
- Nahlásit

Zduř jelita, co děláte, dřete? Musim nechutně dřít, vůůůbec se mi nechce, myšlenkama sem ještě v Jeseníkách a tady se po mě chcou ňáký písmenka a čísla a fuj. Chjo, asi se du přemoct.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 09:09
- Nahlásit

Nazdar nasrantí i nenasratí
tak mám dneska jeden zářez, dneska se mi podařilo vyštípat školníka-dovolila jsem si kritizovat že natírá dvoje dveře 3 dny, ta mi oznámil, že to nemá zapotřebí a že končí

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 09:17
- Nahlásit

Alexa
tak mám dneska jeden zářez, dneska se mi podařilo vyštípat školníka-dovolila jsem si kritizovat že natírá dvoje dveře 3 dny, ta mi oznámil, že to nemá zapotřebí a že končí

Pani, co vy děláte za práci vlastně? krizovýho manažéra? že jezdíte po firmách a vyhazujete nepotřebné? ))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 09:51
- Nahlásit

jbat
že jezdíte po firmách a vyhazujete nepotřebné? ))))))
nééé to byl náš školník a byl děsně protivnej a lez mi na nervy. Včera sem s ním měla hodinovou diskuzi o tom že nestihne do konce prázdnin natřít čtvery dveře, páč musí nastříkat jednu stranu jedněch dveří, ta 48 hodin schne pak to teprf může natřít z druhý strany atdatd a když sem mu řekla že teda asi musí použít jinou barvu tak řek že bude pracovat jenom s nejkvalitnějšíma barvama a ty že dlouho schnou. Ale to už byla jenom špička ledovce, už mě sral delší dobu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 10:18
- Nahlásit

čus šici, venku je nějak dusivo, sem v lese nemohla skoro dejchat

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 10:52
- Nahlásit

zdar dyskomfortí!

Toš sem nevydržela a vzala sem Bajšinu aji s hrčkou ukázat na veterinu. Bajša byla okamžikem vstupu do ordinace strachy posratá až za ušima, asi má stran doktorů ňáké trojma či co Doktorka ju ohmatala, vyšetřila, poslechla a sdělila mi, že nemám panykařit, že je to s největší pravděpodobností jenom lipom, toš to mám jenom občas zkontrolovat a dyby to rostlo, tak přijít. Vyšetření bylo hotové za dvě minuty, na vyčíslení ceny a účet sme čekali půl hodiny. Sem měla té nádheře na recepci říct, že esi o moje prachy nestojí, tak du. Todle se musím eště naučit... ach jo

Jak se máte, luzné ženy?

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:00
- Nahlásit

bonc
hele teď mě napadlo, ty nezdárná šlápoto, že máš dneska svátek??????

Tož ti přeju hodně ve zdraví ujitých kilometrů a taky to ostatní jak se přeje
Tady máš dárek

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:11
- Nahlásit

bonc
no jooooo, boncovna má svatík!!!! tak všécko nejlepčí, kolem sebe jen samé takové šlapky a běhny jako jsi ty a tvá čuba a prostě samou radost.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu na skok, než mi zase vypadne signál a než budu muset jí ven a čoklikama, páč nám v neděli přibyli dva nové přírůstky
Huš je to tady - definitivně jsem se zbláznila a mám doma malomalinu Jahodu a muš malomalinu Buřta alias Brumíka

<< 1 ... 8244 . 8245 . 8246 . 8247 . 8248 . 8249 . 8250 . 8251 . 8252 . 8253 . 8254 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání