| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:20
- Nahlásit
Biluškao jsou ty Rybníky? Tam jedem, essi chceš tak ti šampóny odvystavují moje pézetka. Začínají být dost dobrý
jéé, a odvystaví mi příp. i Crysůů??? páč vona nestaví uši teda se mnou nestaví uši, ale jde na pamlsek s každym, i na míček, v pohodě, jen vedle mě má uši sklopený, max s nima zamává jak motýl, se zvohejbanejma uchama, vypadá jak gremlin.. stojí jak kráva.. ale s cizejma šlape
Klidně jim pak půjčím Asínu nebo Crysu do Juniorhandlingu kdyby chtěly
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Biluška
Boží tak joooo! Dik zejtra se přihlásíme tada! ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Crysa
Odvystaví i Crysu, není probléma. Nebo ti ji vezmu já, kdyby byla na děckamoc silná. Do junioru už jsou nahlášené se šelmyjema. Myslím. Jedna z těch výstav co jsem teď hlásila junior nemá. Už nevím která
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:29
- Nahlásit
Gerda
Potřebuju, aby Atuše vzala v sobotu na bránění aji Sirku.
vzala bych ho docela ráda, nebo pak můžem na vychajdu po bránění, že bych nechala doma Bůška.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
Usínám nad počítačem Mám ještě děsně moc práce, hlavně neodpovězených mailů Asi tu holt budou muset sovy vydržet ještě bůhví do kdy, nasypu jim alespoň nějaké zrní a jdu se svalyt. Ráno jedu do Velehradu.
Tímto tedy vzkazuju Ympaktovi, že se stavím pro hrábě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
Biluška Nebo ti ji vezmu já, kdyby byla na děckamoc silná.
silná je, ale v tahu nechodí To bys byla zlatá paní snad se to všechno nějak stihne, nemám představu kloik maj kruhů a jak to jde v kruzích po sobě a tak.. ale ona to odchodí s každym, stačí klidně jen na statiku, že zuby a pohyb si ukážu a pak jen držet, abych se mohla schovat v davu. Měla by tam být i Eliška od malin, tak možná i ta by mohla, ale s tou se střídáme v kruhu.. no kdyžtak se domluvíme na místě, předběžně mnohokrát děkuji za slíbenou výpomoc
edna z těch výstav co jsem teď hlásila junior nemá.
tahle myslím právě má.Nebo aspoň na přihlášce je možnost přihlásit mladého vystavovatele
))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
Atusch
hele a ty nebudeš vystavovat Sirečka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
BiluškaUsínám nad počítačem
já dneska zas od rána usínám..
ale jdu sebou prásknout k Anatomyjy lži
Díky Bilu a všem dobrooou noc ))))
Kejtlin - co pudingová bábofka? nezůstala spláclá?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
Biluška
Gdy?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:36
- Nahlásit
Gerda Filku mám až do neděle rána.
teď mi došlo, že Filátko pojede i krmit králici do Velvar?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:38
- Nahlásit
Prosimvás, kdy je teda nástup v mlíkoších? Je to v po 1.8, že jo? A v kolik?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
Prosimvás, kdy je teda nástup v mlíkoších
no to sem se snažila zjistit už ráno a nic
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
zuzanarosakovaAlexano to sem se snažila zjistit už ráno a nic
sama sis odpověděla, už od rána. Jako už od rána je nástup, Kejtlina tu psala, že od rána už tam bé bivakovat.
A už jdu fakt chrnět, zvěř nakrmena Brou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:48
- Nahlásit
Alexa
hele a ty nebudeš vystavovat Sirečka
Chtěla bych, šel by už do mladých, ale záleží jak bude vypadat naše finanční situace. Zatím je to dost bída.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
CrysaAlexa
Tak to já se dogestim tak kolem poledního, než vstanem než se napakujem do ojta...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 06:52
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice. Ty co vystavují i ty co se budou flákat
Jedu do Velehradu a do Žumpalandu, to zase bude den
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:01
- Nahlásit
davidkova renata
prosímtě hoď mi k tý šoltyji vedle odkaz, kde ten inzerát najdu na netu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:32
- Nahlásit
bré ráno, jen zdravím,
u nás je pořád hnusně
ze včerejška na dneček jsem se kvěle vyspala, o půl jedenácté večer, začaly holky pískat s pískací hračkou, Sophince se to líbilo více, dostala jsem od ní hračkou přes nos, pak si vzala opcici s provázkem, řádně se rozmáchla a jebla mě s tím do čela, ona mě chce asi zlikvidovat, pak si holky několikrát proběhly přes mé záda
Já je prostě miluju, ice se mi chtělo spát, ale fakt jsem se řezala
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno!
Včera jsme byli s přecedou venčit. Přijle za mnou na Bučinu a obešli jsme stejný okruh, co v nedělu s holkama, vynechali jsme jen zastávku u meruněk. Do Mlíkošů za námi přijede, jen ještě neví kdy.
Crysa
teď mi došlo, že Filátko pojede i krmit králici do Velvar?
Když už tak na Bučinu Klidně ať přijede, Filátko je vlemi, ale velmi roztomiloušké a furt jsem v baráku sama, takže jeden titěrnej pejsek navíc se tam už ztratí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 07:51
- Nahlásit
Nazdar čubkííí.
Napičózní nálada pokračuje, bohužel v práci nemůžu chlastat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
Čau blázni, to je zas den, ach jo, nějakej pološílenej. Fifátko se mnou do Bučin nejede, ráno si ho vyzvednu před bráněnim a pojede s námi na bránění. Uvidíte opravdického gremlina s bílým čírem na hlavě.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
Zduř jelita, co děláte, dřete? Musim nechutně dřít, vůůůbec se mi nechce, myšlenkama sem ještě v Jeseníkách a tady se po mě chcou ňáký písmenka a čísla a fuj. Chjo, asi se du přemoct.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 09:09
- Nahlásit
Nazdar nasrantí i nenasratí
tak mám dneska jeden zářez, dneska se mi podařilo vyštípat školníka-dovolila jsem si kritizovat že natírá dvoje dveře 3 dny, ta mi oznámil, že to nemá zapotřebí a že končí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 09:17
- Nahlásit
Alexa
tak mám dneska jeden zářez, dneska se mi podařilo vyštípat školníka-dovolila jsem si kritizovat že natírá dvoje dveře 3 dny, ta mi oznámil, že to nemá zapotřebí a že končí
Pani, co vy děláte za práci vlastně? krizovýho manažéra? že jezdíte po firmách a vyhazujete nepotřebné? ))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 09:51
- Nahlásit
jbat
že jezdíte po firmách a vyhazujete nepotřebné? ))))))
nééé to byl náš školník a byl děsně protivnej a lez mi na nervy. Včera sem s ním měla hodinovou diskuzi o tom že nestihne do konce prázdnin natřít čtvery dveře, páč musí nastříkat jednu stranu jedněch dveří, ta 48 hodin schne pak to teprf může natřít z druhý strany atdatd a když sem mu řekla že teda asi musí použít jinou barvu tak řek že bude pracovat jenom s nejkvalitnějšíma barvama a ty že dlouho schnou. Ale to už byla jenom špička ledovce, už mě sral delší dobu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
čus šici, venku je nějak dusivo, sem v lese nemohla skoro dejchat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 10:52
- Nahlásit
zdar dyskomfortí!
Toš sem nevydržela a vzala sem Bajšinu aji s hrčkou ukázat na veterinu. Bajša byla okamžikem vstupu do ordinace strachy posratá až za ušima, asi má stran doktorů ňáké trojma či co Doktorka ju ohmatala, vyšetřila, poslechla a sdělila mi, že nemám panykařit, že je to s největší pravděpodobností jenom lipom, toš to mám jenom občas zkontrolovat a dyby to rostlo, tak přijít. Vyšetření bylo hotové za dvě minuty, na vyčíslení ceny a účet sme čekali půl hodiny. Sem měla té nádheře na recepci říct, že esi o moje prachy nestojí, tak du. Todle se musím eště naučit... ach jo
Jak se máte, luzné ženy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
bonc
hele teď mě napadlo, ty nezdárná šlápoto, že máš dneska svátek??????
Tož ti přeju hodně ve zdraví ujitých kilometrů a taky to ostatní jak se přeje
Tady máš dárek
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:11
- Nahlásit
bonc
no jooooo, boncovna má svatík!!!! tak všécko nejlepčí, kolem sebe jen samé takové šlapky a běhny jako jsi ty a tvá čuba a prostě samou radost.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem tu na skok, než mi zase vypadne signál a než budu muset jí ven a čoklikama, páč nám v neděli přibyli dva nové přírůstky
Huš je to tady - definitivně jsem se zbláznila a mám doma malomalinu Jahodu a muš malomalinu Buřta alias Brumíka
|