| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
Crysa
vesele se klábosí a za hoďku a půl, co se vrátím, tak dočítám 1-3 stránky.. nevím kde jsou fšichni..
no abys měla čas to dočíst ni?????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:24
- Nahlásit
Alexano abys měla čas to dočíst ni?????
jj, stačí napsat že jsem z5 a je ticho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:24
- Nahlásit
Já to sem chodím třeba sledovat i večer, ale fakt tu je mrtvo
Co děláte???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
hele já teď koukala na tu epizodu z přátel jak byl ross na nástřiku a málem sem si u toho cvrkla když sem si fspomněla na Marunu že by tak dopadla
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:33
- Nahlásit
Atusch
Co děláte
Já si popíjim
Alexa
Jo ale Mařka chodí na ruční nástřik, to neni tak nebezpečný jak ten automatickej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:36
- Nahlásit
budu popíjet za chvíli asi taky, bábovka v troubě, nemám kako, takže jsem tam dala kakaovej pudink uvidím co z toho vyleze
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jo ale Mařka chodí na ruční nástřik, to neni tak nebezpečný jak ten automatickej
počkej to jako někdo chodí kolem ní má takovou tu sprejerku a dělá tsssssssssssssssssss tssssssssssssssssss tssssssssssssssss a stříká to na ní jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:38
- Nahlásit
Alexapočkej to jako někdo chodí kolem ní má takovou tu sprejerku a dělá tsssssssssssssssssss tssssssssssssssssss tssssssssssssssss a stříká to na ní jo
ne, příjde černouček a natře jí válečkem jak fasádu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:39
- Nahlásit
Crysa
příjde černouček a natře jí válečkem jak fasádu
no ty woe a co když jí udělá kocoury?????,
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:41
- Nahlásit
Alexa
Jojo, bába má takovou stříkací pistolku a stříká to na tebe, taky jsem na tom párkrát byla je to celkem dobrý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:47
- Nahlásit
jo malá kočka se už jmenuje Negra
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:48
- Nahlásit
kejtlin
Negra
Dobrý
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:53
- Nahlásit
Alexano ty woe a co když jí udělá kocoury?????
tak se musí modlit, aby jí nevochcali byt
kejtlinkočka se už jmenuje Negra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
Crysa
malá Negra spráskala pangase a šla spát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
Tak, už jsem naskenovala konečně ty přihlášky a platbu z pátku a odeslala mejla směr Rybníky
kejtlinmalá Negra spráskala pangase a šla spát
má rozum a co se psamama? jak je snáší?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
kejtlin
A vodkaď jí máš vlastně? Negru myslim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:56
- Nahlásit
ehm co jsem udělala minulý týden, v lidlu měli v akci melouna za 4.90 i zakoupila jsem toho největšího a dala ho psům k masu ještě jablka a okurky a mrkev, ty woe já zběsilej debent jsem nakrmila večer a v noci jsem musela 5 krát vstávat a pustit psy ven, bo chtěli čůrat logicky. Příště jim ho dám až budou moct být celý den venku a nakrmím odpoledne
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Crysa
Tak, už jsem naskenovala konečně ty přihlášky a platbu z pátku a odeslala mejla směr Rybníky
šiš vidíš hned to du poslat
zuzanarosakova
už ses přihlásila na tu výstavu?????
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova hele a to na tebe stříkaj tu emulzi i jako pod kozy? to jako ta vopsluha řekne "milá paní, vyhrňte si kozy, stříknem to pod nima" ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:59
- Nahlásit
Crysa
zuzanarosakova
psi dobrý nebojí se je od kamarádky pejskařky její kočka měla jedno jediný kotě, úplně bílá kočka má úplně černý kotě, tedy má pár bílých chloupků pod krkem. Chci ji ale naučit aby byla na zahradě kam nechoděj psi, jezevci si s ní chtěl hrát ale jsou na ni moc hrr a tvrdý, no se mnou se zatím moc kámošit nechce, musím dlouho číčat aby přišla, tak mám ji odvčera si zvykne
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:59
- Nahlásit
kejtlin v akci melouna za 4.90 i zakoupila jsem toho největšího a v noci jsem musela 5 krát vstávat a pustit psy ven, bo chtěli čůrat logicky.
ale tam stačí že je to o tý dlouhodobý vyváženosti, jim můžeš koupit 4 melouny, říznout je vejpůl, dát jim to dopo na zahradu a večer jim fláknout jen maso. Když jsem měla starý složení smečky, tak dostávali melouna sami pro sebe, že šel na třetiny a každej si žvejkal svoje a vyhoblovali to až na tu tenkou tmavozelenou šlupku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:04
- Nahlásit
Crysa
nemůžu o žrádlo by se bez dohledu asi servali
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:06
- Nahlásit
Alexa
Já na to asi prdim, zas by mi musel někdo vystavit jednoho čokla a navíc je to 8.8 a to na 90% makám..
Crysa
Já dala meloun jen jednou a měli po ňom trochu srajduse teda nedivim, bo já jí mám po ňom taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
Crysa
a taky velký žerou rychle a malý nebo třeba sinda co nemají moc zubů by z toho neměli nic
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:12
- Nahlásit
zuzanarosakovazas by mi musel někdo vystavit jednoho čokla
tak to by snad problém bejt nemusel, ne?
navíc je to 8.8
není, je to 4.9.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:15
- Nahlásit
Crysa
Tak se zejtra prihlásim teda asik ? Hodíš mi na fcb prosím odkaz na tu přihlášku prosím?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já na to asi prdim, zas by mi musel někdo vystavit jednoho čokla a navíc je to 8.8 a to na 90% makám.
To jsou ty Rybníky? Tam jedem, essi chceš tak ti šampóny odvystavují moje pézetka. Začínají být dost dobrý
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:17
- Nahlásit
zuzanarosakova Tak se zejtra prihlásim teda asik
Hodíš mi na fcb prosím odkaz na tu přihlášku prosím?
máš to tam, ve zprávách
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:17
- Nahlásit
Nazdar pipiny, už sme domki, budu mít na hlídání na víkent Filátko, je velmi legrační, má bílý dlouhý číro a na hřbetě mu roste opravdická grifoní srst, má velice široký hnědý rič na zádech, který u krku plynule přechází v bílé číro. Potřebuju, aby Atuše vzala v sobotu na bránění aji Sirku. Filku mám až do neděle rána.
Co děláte? Já su ňáké zdechlé, půjdu asi číst ty podvazovaný nohy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:19
- Nahlásit
Gerda
půjdu asi číst ty podvazovaný nohy
co to je?
|