| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
jo a brácha bude mít za týden jorka a je z něho posraný
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 18:42
- Nahlásit
Zdaaar, co je za problém s cestou do Mlíkoš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele ta čubu s vystřelený vokem uspali...naštěstí
to je dneska vypíčenej den
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:34
- Nahlásit
..aha..chápu..sem tu dneska za aleksu,crysu i gerdu dohromady ,no jak chcete,du vocud!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:36
- Nahlásit
davidkova renata
co je?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:37
- Nahlásit
davidkova renata
aha..chápu..sem tu dneska za aleksu,crysu i gerdu dohromady
no jak chcete,du vocud!
nebuď hysterická, sem tu už přes půl hodiny řešim vypíčenej internet s operátorama na o2 a přemejšlým essi nejsou zfetovaný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
no asi sou páč finále: mám si zavolat zítra večer mezi osmou a osmou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:42
- Nahlásit
Alexa
mám si zavolat zítra večer mezi osmou a osmou
sem zvjedavá esi to stihneš.-))
kejtlin
co je?
nigdo se se mnou nebaví
hele díky za ten volej! gerda mi ho vo víkendu předala..chceš poslat love na oučet nebo vydržíš do mlíkoš? a kolik dáváš denně? lžičku?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:50
- Nahlásit
ty woe to sou čůráci teď ukazujou na nově jak ten rotvík pokousal vlastního pána a jsou u toho záběry z obrany
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:56
- Nahlásit
Alexa
f čom??? já to nevidím! hod pak linka!!!
jsou u toho záběry z obrany
neměli bysme si stěžovat třá??? i dyš voni to maj tuty vošetřený
jinak můj názor je,že poté co jsem měla tu čest vidět různá individua co můžou dělat ostrahu objektu a měla sem čest vidět pár "hlídacích psů" jediný čemu se divim je to,že se to neděje dnes a denně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
.chceš poslat love na oučet nebo vydržíš do mlíkoš? a kolik dáváš denně? lžičku?
dáš mi to v mlíkoších, dávám denně lžíci, občas dám lososák, občas olivovej, častěji ale lososovej
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:10
- Nahlásit
Bože co to bylo za zpíčenou reportáž na Primě zas??? Frajer čůrák vožralej poslal psa na svoji starou a na policajta, kterýho zavolala a voni: Je na vině agresivní pes nebo jeho pán, je nebezpečný člověk nebo zvíře, které poslouchá rozkaz??? když někdo umlátiî někoho pánví, je na vině pánev nebo člověk KOKOTI!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
zuzanarosakova
sem neviděla ani jedno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:22
- Nahlásit
jinak mladý FLORIÁN CRYSA bude asi vědět bo je od cajtů má opět štěně, sem zvědavá na jak dlouho a hlavně by mě zajímalo kterej kokot mu ho dal nebo prodal
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:22
- Nahlásit
kejtlin
Jak je vokurkovka tak si tahaj z paty takový píčoviny, že to nemá obdoby!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:24
- Nahlásit
kejtlin
FLORIÁN CRYSA bude
Kdo to je??
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:27
- Nahlásit
kejtlinjinak mladý FLORIÁN CRYSA bude asi vědět bo je od cajtů má opět štěně, sem zvědavá na jak dlouho a hlavně by mě zajímalo kterej kokot mu ho dal nebo prodal
tak šifra rozluštěna, tvého ctěného souseda Floriána znaj kluci z obvodu, já osobně ne, nějak ani nevím o co konkrétně tam jde, a asi ani nemusím vedít úpa všechno... Pokud nemá nějakej soudní zákaz držení a chovu psů, tak psa mít může.. a kdo mu ho dal? třá našel? ulovil? v Ředhošti? ze Slovenska?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
FLORIÁN CRYSA bude
Florián je místní socka-celá rodina no socka, žije u strejdy do 15ti se potuloval po past´ácích a pak si ho vzal k sobě strejda no alkáč a zloděj navíc agresor jak svině, s klukem kterej vypadá na 14-16 let ale je mu už aspoň 20 let nevím přesně možná ne, taky už od děcka alkáč, mentálně na 12 let asi tak, fakt síla musela bys je znát, policajti z okolí je znají moc dobře, no a ten mladej už měl asi 5 psů během roku, co s nima dělá nevím, vždycky ho vidím s nějakým štěnětem nebo i dospělým psem jak ho táhne na vodítku, je možný že je krade, sem chtěli se jeho strejdou vlézt a že si bere psa mi to oznámili, no tak jsem si vzala k noze Kyru a Gošu ty řvaly jak protržený, Axa u vrat, já byla tak 3 metry od těch vrat a řekla jsem jo tak pojdtě zkurvenci, drzý ste že to možný není, ale pouštím psy, tak nešli byli posraný, tak někdy je dobrý, že mám profláklý psy že se jich bojí skoro celá vesnice ale to si udělali ty lidi sami, sem chtěli vlézt když byli puštěný, pak sahali skrz plot na malý psy apod.... jinak jsou venku hodný
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:44
- Nahlásit
kejtlin
sem chtěli se jeho strejdou vlézt a že si bere psa mi to oznámili,
Se posrali ne?! udělám si asi zbroják a budu už všechny pičuse střílet rovnou do hlav!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:48
- Nahlásit
kejtlintwl dyk sou plný inzerce psů "daruji", na FB je to co minutu se na mě valej tuny psů se srdceryvnejma příběhama o nemocnejch starejch majitelích a takejch sračkách.. v každý vesnický hospodě seženeš co půl roku psa za flašku nebo pivo, že jinak bude sežrán.. útulky a "umisťovatelky" už to dneska daj komukoliv a klidně za sebe pošlu i někoho jinýho věrohodnýho s takovou naučenou pohádkou, že z toho budou umisťovatelé chcát blahem kam psa posílaj...
Zrovna včera mě dostala známá, co s náma chodívá venčit, vyprávěla jak před jejím domem dvě malý píče na kolech s sebou tahly psy, jedna prej labroucha, druhá štěně, to štěně k tý druhý nechtělo, a ta známá ho nalákala k sobě na housku a podala ho tý holce, holka psa připla a zmlátila a zkopala.. tak se do nich ta známá pustila ale dál nic.. malý píče vodjely. Mě to říkala, snad esli jako doufala že ve stylu supermana proletím deset kiláků čtverčních okolních domů a zjistím kdo to byl a něco udělám..
Pak vyprávěla jak její synátor má od svý bejvalky čupku a jak s ní chodí málo ven.. tak už jsem to nevydržela a zeptala se jí, esli si mám pak vzít šňůru a jít ještě jako vyvenčit čubu co maj doma na dvoře, nebo co jako já s tím mám nebo můžu udělat.. tak couvla, že čubu může venčit i ona a děsně se divila mý reakci. Jenže já o synovo čupce od ní slýchám furt, že s ní málo chodí atd. Když s ní jde, tak to známá mlčí..
Prostě jsou věci, s kterejma člověk fakt nic nenadělá, prostě kde není opora v zákoně, tak nezmůžeš legálně nic. Můžeš to zkusit jako Bilu vykoupit, ale stejně jen uvolníš místo pro jiný zvíře.. a kolotoč jede dál..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
Se posrali ne?
no já kdybych je neznala, tak bych asi čuměla jak blb ale protože je znám tak mi bylo jasný že to myslej naprosto vážně, oni totiž se jich lidi i ve vsi bojí asi mysleli, že se poseru a sama jim nějakýho podám přes plot
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:54
- Nahlásit
kejtlin
Fakt mamrdi!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:55
- Nahlásit
Crysa
máš naprostou pravdu bohužel
v tejdnu mi volal radek kde je útulek v neratkách že našel no našel, jednoho fakt našel a druhýho si vzal se svolením majitele, prej strašný štěně něco jako maltézák s mámou, zubožený, slepený, blechy cestovaly prej v několika zástupech vychrtlý no děs, tak je doma vykoupal a ostříhal, nahladko strojkem a že je vezme do útulku v nera ho s nima vykopli ale na mělníku prej moc příjemný lidi, radek říkal, že tomu pičusovi co je měl-v chlívě +další 3 mrtvý štěňata tam byli s nima, nahází pukavce do oken. tak prej je na mělníku vzali, tak jim koupil prej ještě pytel granulí za 500 a jel domu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:12
- Nahlásit
To je nuda tady, zas chrápete fšichni?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:15
- Nahlásit
zuzanarosakovaTo je nuda tady, zas chrápete fšichni?
nechrápu.. nemám sílu nic dělat..ani psát a ani si zapálit sem večer už stejnak skoro nikdo nechodí,že přemejšlim, esli si nebudu chvíli sjíždět písničky na jůtubce a pak asi padnu..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
ne já se chystám péct bábovku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:16
- Nahlásit
kejtlin
ne já se chystám péct bábovku
Šmarja, tak ty seš zas až moc akční
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:17
- Nahlásit
kejtlinchystám péct bábovku
já taky, už měsíc mám koupenou směs bezlepkovou a bojim se že to bude hnusný jak prdel a tak to votkládám
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:19
- Nahlásit
Crysa
sem večer už stejnak skoro nikdo nechodí,že přemejšlim
Ale proooooč??
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 21:21
- Nahlásit
zuzanarosakovaAle proooooč??
vim já? ale když tu sem, nikdo tu není, jen napíšu že jdu venčit, vesele se klábosí a za hoďku a půl, co se vrátím, tak dočítám 1-3 stránky.. nevím kde jsou fšichni..
|