| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:58
- Nahlásit
Gerda
A tady je Fufu na cestách:
On byl včera fakr rozhodnutý, že s vámi odjede Musíte k nám přijet zase na návštěvu
Bajkofce gratuluji k úspěchu v jednání, za ní a za přecedou přijedem rádi
Mám radost a hlavně jí bude mít Michal. První na co se mě ráno v sms ptal, jestli jste přijali omluvu a budete jezdit dál.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:03
- Nahlásit
Atusch
V tomhle týdne bych k tobě ráda zajela povenčit, vzala bych domek, pařátky ))) a deku do auta, budu ji mít pod stanem, tak abych na ní nezapomněla. Jak jsi na tom časově? Stačí, když zavolám z práce, že už jedu pro psa, nebo se chcem domluvit nějak den dva dopředu? Co je Atikoj?????? Jesi ho rozbiješ, kamaráda mojeho největšího, tak uvidíš!!!!
bonc
Hele ty blázne jeden starý, ty vážně ujdeš v marastu sto kiláků? Jedna medajle žumpí, s krávou, je tvoje 100%. Jsi opravdický chodec - máš bodec? Gratuluju ti k přežití, myslim, že jsi strašně pošahaná, tvůj pes pak samozřejmě ještě víc.
Dáška
Pani, vy ste slušnej člověk!
jbat
Hele nebudeš tomu věřit, děfče, ale vyjela sem děsně sebejistě, naprosto sem věděla, že se ve Velvaře nemůžu ztratit, dojela jsem rovnou ke coopu, kde se mi moc líbilo, neboť tam planul duch prázdninově venkovské samoobsluhy.
Děcka, už jenom tejden!!!!! Musíme to začít nějak logisticky řešit, i Pavliii od Pikslíkap otřebuje info, kdy má doject, takže sem jí řekla, ať přijede na závot v čt. Musíme si všechno naplánovat, jak pojedem, kudy, kde se ztratíme, jak daleko jsou Doxy a Nelahozeves, jestli budeme chtít tu Katku na seminář klikání, zkusila bych se jí zeptat, jestli má čas a chuť, potenciální stopaří si připravěj, na co budou stopovat a vezmou si kolíčky, aby se neztratili...nebo aspoň buzolu...
Mám vídejio, kde Jiřík pije limo a řiká - Na zdraví, Bambi!
Co si berete na spaní do stanu? Voteplováky? Já asi jo....nějaký svetry...
Dnes musíme vytisknout ty krávy na ty medajle. A kompletovat ceny....
Aleksandra - pani, asi se možná stavim i u tebe a přivezu ti ty ceny do závodu, co jsem vysomrovala, je toho málo, ale mě se to du knédla už vážně nevejde, budem s davítkovou plný až po střechu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:05
- Nahlásit
Baico
Mám radost a hlavně jí bude mít Michal. První na co se mě ráno v sms ptal, jestli jste přijali omluvu a budete jezdit dál.
My ale nejsme urážlivý a není důvod se zatěžovat omluvami, kor když za tebou a přecedou jezdíme od začátku. teď máme mohutný úkol vybrat nejlepší Gremčí fotku na ten hrník přecedský! Tak hledej šmudlo, projedu to i u sebe.
Víš, co mě napadlo? Ale je to jen nápad, tak mě klidně pošli do řiti. Že bych mohla v pátek večír doject za tebou s Mařkem, do soboty, to bysme ti pomohli dát barák dokupy a jelo by se na bílku na kousačky...nabrali bychom aji Krysky po cestě...co si o tom myslíš? Teda jako Crysky jsou jen nápad, vůbec nejsou ověřený, třá by vůbec na kousing nejely....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:08 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Gerda
dík
vážně ujdeš v marastu sto kiláků?
tudle otázku jsem si v pátek hooodněkrát kladla... zvlášť takhle těžkejch sto, první kopec, Šerák - 700m převýšení na 7-mi km... nahoře vichřice a 3 stupně, slejvák furt und furt... jako mazec. Ale bomba. Prostě super.
máš bodec?
myslíš hůlky? Ne, máme je doma ale já je nemam ráda, jako pomůžou, to určitě, ale mě hrozně rozčilu mít něco v rukách, ani vysmrkat se nemůžeš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:09
- Nahlásit
Gerda
jSI VELKOCESTOVATEL!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:10
- Nahlásit
bonc
jako mazec. Ale bomba. Prostě super.
Jedno je jisté, ty NIKDY nebudeš organizovat žumpí výlet. Se nenecháme zabít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
jbat
jSI VELKOCESTOVATEL!!!!!
no to je samozřejmě pravda a už se konečně ukazuje )) Ale do mlíkoš furt netrefim....a to si Jiřík myslí, že za námi pojede v koloně.....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:16
- Nahlásit
Tak hlásím že nemůžu přijet ani na dva dny jak jsem plánovala.
Odpadlo mi hlídání
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:17
- Nahlásit
Gerda
a to si Jiřík myslí, že za námi pojede v koloně.....
Byl už na zámku v Nelahozevsi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:24
- Nahlásit
Gerda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:24
- Nahlásit
Gerdano to je samozřejmě pravda a už se konečně ukazuje )) Ale do mlíkoš furt netrefim....a to si Jiřík myslí, že za námi pojede v koloně.....
tak to vám pak ještě rozhodí sandál, že je uzavřená křížovatka, odkud se dá sjet nejlíp z Mladoboleslavský dálnice krz Starou Boleslaf a pak fut po silnici do Tišic, kde se uhejbá ke cvičáku. Teď béte muset jet cestou složitější a delší..
boncPokořily sme Šeráka, 96 velmi drsných km, kopec střídal velekopec, chcalo a chcalo a chcalo, cesty se změnily v potoky a potoky v řeky, les v bažinu a bahení lázně, a my to dokázaly.
jste hotoví chrdinové!
Baico dobrá zpráva o schůzi
Odpovím ti na otázku vloženou fčlánku - u nás jako ZKO Štětí se neplatí, jako členové neplatí za kousačky, ale taky věci jsou klubový, nejsme odkázáni na jeden rukáv co si přinese fík vlastní, ale je tam mnoho všeho, fík je oblečen za klubový, vzděláván za klubový, přezkušován za klubový, návleky jsou klubový...
Ostatní, co si tam jezdí po dohodě za fíkem, tak platí přímo jemu a ne klubu (zatím to nikoho nenapadlo, že by mohli platit ještě za plac) a to co vím tak snad 100Kč, když dojíždí někam náš fík za jinejma, tak ceny smluvní a tolik lidí, aby se vyplatilo aby fík dojel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:26
- Nahlásit
laguna
Tak hlásím že nemůžu přijet ani na dva dny jak jsem plánovala.
Odpadlo mi hlídání
neeeeeeeeeeeee to neeee, musíš přijet, vem haranti s sebou
jbat
Byl už na zámku v Nelahozevsi?
jestli tam doteď nebyl, má nejvyšší čas ) ten zámek nás pronásleduje.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:27
- Nahlásit
jbat
Co Atíček??
No samosebou vypadá v pohodě, minimálně byl tak zdravej jako když jsem odjížděla. Jak nečekané Ale jinak mu dobře asi nebude, pojedem raději na veterinu, i kvuli těm plicím.
Baico
Nejdůležitější info je, že Renata s gerdou trefily až ke mě před barák a pak to Gerda korunovala tím, že naprosto sama bez problémů našla ve Velvarech Jednotu
To je velmi velmi zajímavé, ale zas tak moc mě to asi netěší, neb ta bloudivá nemoc je asi u mě, neuměla jsem včera trefit trasu kterou jsem jela v pátek, a v neděli už se mi to nějak zmotalo, jela jsem o pár kilometrů dělší trasou naštěstí jsem to znala i tama. Bloudivou nemoc fakt nechci, někdo si to zas vemte.
Jinak jsem ráda, že se to mezi Vámi na cvičáku alespoň relativně srovnalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:28
- Nahlásit
davidkova renata
dobrý! Mám ale lepčí, kde je přímo ksichtík, jdu pohledat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:29
- Nahlásit
baico
Odpovím ti na otázku vloženou fčlánku
též..na břevnově je členství za 1850(500 sou brigošky,ty se případně vodečtou zpětně za rok),kousačky se neplatěj..kruhovka a pak kdo je dál tak může pokračovat,ostatní jdou domki..předpokládám,že systém je stejný jako píše crysa,jestli tam pak choděj kousat cizí to nevim,nikdy wem je neviděla a nestarala se vo to
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:31
- Nahlásit
davidkova renata tak u nás je ještě členství za krásných 600,-Kč a dokonce máme posledních 7 let trvale vlastního 1-3 figuranty..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:32
- Nahlásit
Gerda
ty NIKDY nebudeš organizovat žumpí výlet.
došla vůbec ta vesta? Zbylý 200,- za vejšivky dle emila došlu snad zítra.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:33
- Nahlásit
Crysa
600,-Kč
no břevnov je snad nejdražší co sem kdy zatim viděla,figuruje trvale mladej Karlas a ještě jeden kluk,to sem zapomněla jaxe menuje,ale sou tam voba už taky drahně let
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:34
- Nahlásit
Gerda
Že bych mohla v pátek večír doject za tebou s Mařkem, do soboty, to bysme ti pomohli dát barák dokupy a jelo by se na bílku na kousačky...nabrali bychom aji Krysky po cestě...co si o tom myslíš?
Že je to výborný nápad. A moc se těším, už aby byl pátek. Kromě toho mi můžeš dovézt i něco, co ti můžu dovézt do Mlíkošů. Od nás pojedu sama jen s vecerčákama.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:35
- Nahlásit
Gerda
Ok určitě se stav, nemusím to vědět dva dny předem, ale kdyby jsi mi napsala aspoň 3-4h předem bude to ideál, ale asi na večery nic v plánu nemám.
Jo ty pařátky... no vidíš...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
Podnikatel ..
Úspěšný podnikatel prohání po krajině svůj nový džíp a najednou zahlédne klasického bezdomovce. Ten si jen tak sedí, pak natáhne ruku, luskne prsty a objeví se před ním čerstvě natočené pivo. Bezdomovec ho vyzunkne a zase natáhne ruku, luskne, objeví se další pivo. Podnikatel přijde k němu a ptá se, jak to dělá.
"No víte, jednou jsem prohrabával popelnice, našel jsem takovou divnou lampu a jak jsem ji začal čistit, objevil se džin, no a tak si teď dávám pivko."
Podnikatel si v duchu říká "blbá socka" a nahlas povídá:
"A neprodal byste mi tu lampu? Tady vám dám klíče od nového džípu, tady jsou klíče od nové vily, tady je bankovní karta, na účtu je milion."
Bezdomovec povídá:
"No když chcete..." a plácnou si.
objeví se džin a podnikatel spustí:
"Chci vrtulník, zámek, kontrolní balík akcií firmy..."
"ZADRŽ!" říká džin.
"I mezi námi džiny došlo ke specializaci, nedělámevšichni všechno.
Takže co si dáš: Gambrinus nebo Radegast?"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:40
- Nahlásit
Zde popište stávající či plánované fakultativní služby a jejich vazbu na registrovanou sociální službu.
Nechápu, proč na mě v té práci nemůžou mluvit aspoň česky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:42
- Nahlásit
Crysa
jáj, co bych za takovou lampu daláááá!!!!!
Ještě by mohl umět "Sauvignon nebo Merlot?".
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:03
- Nahlásit
Baico
Jupííí, super, tak to je krása, přijedeme přebydlet, vezmu k tobě asi teda kanystr s vodou, vyzkoušíme nafouknout nafukovačky, jak se na nich bude lebedit, a vezmu k tobě teda asi stan? a Polštářek a peřinu, pak budeme mít víc místa v knédlu, to je velmi hezkéééééééééééé! Budu se moc těšit!
Atusch
Fajné, tak to vidim na zítra, mámě přijede návštěva a musím si brzo odvézt Mařku, tož tak sjedem k tě
Crysa
Takže co si dáš: Gambrinus nebo Radegast?"
)) ty vole, to by mě zabilo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
Baico
Tuhle fotku nechám upravit a oříznout a dáme jí na hrník, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
Baico
A na druhou stranu hrnku bych si myslela na fotku, co dávala jako první Davítková, neboť tam Gremíček moc pěkně stojí, co myslíš? Fotila jsi to ty? Pokud jo, prosila bych si jeden hires Aleksandře...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:16
- Nahlásit
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.223318724 377128.50704.170081639700837
A už du.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
impact
ty woe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
sem nějaká zdechlá po tom víkendu v úterý jdeme s radkem jezdit, nevím essi se vůbec udržím na koni....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 10:41
- Nahlásit
Gerda
Tuhle fotku nechám upravit a oříznout a dáme jí na hrník, jo?
Fotky dohledám doma večer v origoš rozlišení. A souhlasím.
|