Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8244 . 8245 . 8246 . 8247 . 8248 . 8249 . 8250 . 8251 . 8252 . 8253 . 8254 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
to dítě dítěte dítěte dítěte země a to je celkem v cajku taky ne?

to je jasný, to je super tvor.
ale jinak jako jsem z dětí opravdu v dyzkomfortu a je mi jedno, jestli jsou malí nebo velcí. vždycky se musim ožrat. maj mě na svědomí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
No tak moji už miminovití nejsou ani omylem . Laguniny taky ne a zejména Žumpadítě do Dády co bylo včil na Gulaku stojí za to. To ti pohne s nervama ani nebudeš tušit jak

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
jbat
Pojedete krabicáky, frndy? Budem brát ferneta, drsoně a jasoně, hlavně nezapomeňte ty vína před Bambim ukrejt, jako fakt, on je vínovej typ. My s Jiříkem pojedem lepidlo na rakve.

Biluška
Hele mě je to fuk, akorát durt s tebou počítám, i když si řikala, že nepřijedeš, furt to vidim, že přijedeš. Vem šelmyje. Tu hezkou vem, jak se mi líbí...nevim, ktrá to je, ta zlatá s vlohou.

jbat
no já teď dost vyděšené počítám, kolik parchantů bude na táboře
Neboj, to sou normální haranti, Dítě Dítěte je fajný, dáme mu nějaký psy a on už se zabaví, bude viset na tom stromě a psi ho budou hledat, a na malou eldorádovou si musíme dát bacha...ste neviděli ty zákusy....když jí nacpem do nohavice ringogatí, máme super velikýho peška....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

Biluška
a vy nakonec dorazíte teda? Laguna psala, že nedorazí a žumpadíte od Dády neznám vůbec, neznám ani Dádu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

Žumpadítě do Dády co bylo včil na Gulaku stojí za to. To ti pohne s nervama ani nebudeš tušit jak
je to jasný, jedu v tvrdým

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

tagže se mnou to neonka vyhrála..se vyvine ve zdatného jedince teda
http://www.novinky.cz/zena/deti/239792-liny-rodic- je-klicem-k-pohodovemu-detstvi.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:02
- Nahlásit

kejtlin
Se v tom radši rovnou utop, tohle děcko dávalo zabrat i mě

zuzanarosakova
Asi na pár dní dorazím. Na celou dobu ne, nemůžu Mášena nechat tak dlouho samotného se fšema zvířenama, to by nezvládl. Ještě uvidím jak to pořeším. Máš ještě ten volný stan?

žumpadíte od Dády neznám vůbec, neznám ani Dádu
Buď ráda a děs se dne kdy poznáš

Gerda
Vezmu šelmyje, vezmu štěníska a asi vezmu Getsíka, páč tam budete furt fšichni kousat a mě by to bylo líto tak si taky vezmu kousacího psa

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:02
- Nahlásit

Gerda
fuuuj krabicáky né, to bych blila, dovezu tak 10 flašek a zbytek kdyžtak musim dokoupit tam, prej jsou tam nějaký číňani.

a děti mi nevaděj, pokud se o ně nemusim starat nebo se kvůli nim nějak omezovat

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:03
- Nahlásit

Dáška
abysme nevypadali před sebou úplně blbě
to je to nejdůležitější, připadat si sám před sebou dobře
Že mě to nepřekvapuje

kluk co běžel kolem nás na Šeráka s evropanem z ní dobře nechápal, večer v hospodě vyprávěl - "celou dobu co se šlo nahoru ten pes řval, pořád. Já nechápu jak přitom stíhá dejchat. Kopec jak kráva a ten pes celou dobu štěkal." Byl z toho chudák dost konsternovanej, tak jsem mu vysvětlovala, že při tom zvládá nejen dejchat, ale i táhnout

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:03
- Nahlásit

davidkova renata

http://www.novinky.cz/zena/deti/239792-liny-rodic- je-klicem-k-pohodovemu-detstvi.html

Takže mý dítě bé president...

kejtlin

uvažuju o pár kilech nějaký drogy...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

Biluška
jo máme, ale vzhledem k tomu, že jedu jen já, tak se mi už asi nevejde do auta, bo tam budu mít čokle, ten obr stan s židlema, tašku s věcma pro mě a čokle, chlast, takže nevim.. ale ten velkej stan je pro 4 lidi a budem tam jen s Kejtlin, tak třá dva lidi se tam v nouzi vejdou do tý druhý ložnice

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:06
- Nahlásit

Biluška
Vezmu šelmyje, vezmu štěníska a asi vezmu Getsíka,
kdo je getsík?

zuzanarosakova
fuuuj krabicáky né, to bych blila
to byl taky ftip jenom ) to je mi jasný, že krabicáky ne ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:07
- Nahlásit

Stan přece náhradní nějakej ještě bude, každej, kdo má víc než jeden stan, by měl ten druhej vzít s sebou, fláknem do něj na bojofku haranti, na druhej konec placu....

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
TAkže bych se tam s pézetkama vešla? Holky jsou malý a skladný, nejvíc místa zaberu já . Psy nechám spát v autě,nebo v kotci.

Gerda
Getsík je přece Bageta. Ta akresífní ovčačka co sem tam někoho kousne, naposled toho hasiče v zimě

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:10
- Nahlásit

Mír s vámi přátelé

v kolik bééé sraz v Mlíkoších?????????????????

Baico
gratuluji ke schůzi a přeji pevný nervy s ostatníma členama. Prov vedení kursů pro pokročilé navrhuji navrhovatelku
okud sme měli našeho fíka platili jsme hadry a vzdělávání a kousání bylo zadáčo, od té doby co dojíždí cizej je 1 kolo za pade a cizí platěj 10 káčé za psa klubu navíc
Jezdím občas kousat do Pyšel a tam maj sic vlastního fíka, nicméně taky platěj pade za kolo a cizí navíc 20 káčé klubu

Gerda
když si nakupovala ty botky dorobotky nakoupila sis i ty kraťásky na pásky????

laguna veme pézetka a dovalí do mlíkojed

davidkova renata
jinak bohužel velmi nerada a možná zcestně bych myslela,že by snad bylo lepší ho uspat
naprostej souhlas pani, páč i když píšou jakou má vůli žít tak nacpanej práškama, bo sterojdama a s bolestma to bude bezva život

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:11
- Nahlásit

Gerda
fláknem do něj na bojofku haranti, na druhej konec placu.
NEBO!!!!
bychom to mohli pojmout jako výuku dějepisu a udělat jim takovej minikoncentráček... co?
Marunka MucíQ by nám jistě pomohla...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:15
- Nahlásit

jbat
bychom to mohli pojmout jako výuku dějepisu a udělat jim takovej minikoncentráček... co?
Ty woe, to nedělej. Na to sem hrála fčil s harantama na Gulaku, odmítala jsem vydat stravu a tvrdila jsem, že hrajem na koncentrák. Ti syčáci dělali takový rámus, že sousedi vylízali ven a ptali se vo co gou Nakonec jsem ty špagety musela vydat, jinak by si pézetka snad zavolali sociálku

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:15
- Nahlásit

Valim k neurologoj a domki za Hadíkem.

Čau ženy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:17
- Nahlásit

Biluška
Getsík je přece Bageta
no jo, to já prostě nevim, dyť ani nevim, jak se menujou tvý šelmyje, pamatuju si jenom Kofolu. Maj strašně moc jmen. A nevim, kdo je kdo. Eště poznám i po jméně Lolitu a Pumu, ale to je vše.

Alexa
když si nakupovala ty botky dorobotky nakoupila sis i ty kraťásky na pásky????
Ani prd, už sem na to neměla nervy, byla sem dvě hodiny v krámě a už sem chtěla umřít, graťasy prostě nemám, úplně se bojim, že to už nedokážu, děsí mě přectava, že tam mam jít znova....

jbat
no jako proč ne...těžká práce...budou nám stavět stany a nosit vodu a zapřáhnem je do dvoukoláku, budem s nima dělat zadržení na kole...nemám problém s děckou prací, je to naopak fajn, malé děti mohou vymývat úzké skleničky, páč se jim tam vejdou pařátky.

Alexa
kolik bééé sraz v Mlíkoších?????????????????
my to máme komplikovanější, páč čekáme na Janu a jiříka, oni můžou vyjet až v 11.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:18
- Nahlásit

Gerda
tagže f kolik je ten celkovej sraz? a je někde k dyspozycy přesná adresa?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
je někde k dyspozycy přesná adresa?
50°15'15.238"N, 14°32'10.245"E

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:24
- Nahlásit

sraz no já tam budu od božího rána a začnu chlastat a budu vás čekat, musím pohledat ty stany

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

Alexa
todlecto si neumim nastavit do navigace vůbec! potřebuju ulici

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

Biluška
Zdar, máš sovu

davidkova renata
http://www.novinky.cz/zena/deti/239792-liny-rodic - je-klicem-k-pohodovemu-detstvi.html
Zrovna sem to četla... Zjistila sem, že jsem rozhodně dobrý rodič. Navíc konečně někde ocení lenost

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
todlecto si neumim nastavit do navigace vůbec! potřebuju ulici

tam žádná neni, si neumíš nastavit souřadnice??? to mi neřikj dyť je to děsně jednoduchý musíš to mít v nabídce

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

AlexaGerda
nevim jestli bych to dala psychicky.Zkusím se na to připravit.Ale nevím zda to dám )

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:35
- Nahlásit

Alexa
si neumíš nastavit souřadnice??? to mi neřikj dyť je to děsně jednoduchý musíš to mít v nabídce
to teda taky neumim a nastavit si to taky neumim....to sou inovace ňáký, naval ulici tě řikáme ty blázne technicky vyspělej!!!

ŹENY, REPELENT, MUSÍME MÍT RE-PE-LENT hlavně.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
nastavit si to taky neumim..
hele tebe se neptá kam vést???? a nenabídne ti adresu, křižovatku, místa zájmu, souřadnice, oblíbené???? to je ňáká divná navigace

beru takový tysmradlavý spirály pod stůl a protikomáří svíčky na stůl zbyly mi z itošky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:39
- Nahlásit

Gerda
ŹENY, REPELENT, MUSÍME MÍT RE-PE-LENT hlavně.

to musíme, ale je to lepší než loni!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

Alexa
hele tebe se neptá kam vést????
mám volbu, kam vést, ale musim zadat rovnou město a ne souřadnice, takže automaticky jede v zadání adres adresy a ne adresy jako souřadnice....

<< 1 ... 8244 . 8245 . 8246 . 8247 . 8248 . 8249 . 8250 . 8251 . 8252 . 8253 . 8254 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání