Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8064 . 8065 . 8066 . 8067 . 8068 . 8069 . 8070 . 8071 . 8072 . 8073 . 8074 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:39 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
co se stalo? nic nevím, nedočítám...

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:41
- Nahlásit

BiluškaVčera byl chvilku venku, využil ji k tomu, aby zalezl do nejvzdálenějšího křoví a tam se třepal strachy . Když ho vezmu do ruky tak se napřed strachy pochčí a pak mě začne olizovat. Mám čím dál tím větší chuť jít Lojzovi rozmlátit hubu a rozšlapat pistolky
tak už mu bude jen a jen líp. On to zvládne, jako všichni změnu k lepšímu dali v pohodě Scaní bude teda od psychiky, tak snad bude zdravej kluk Díky Ti za něj

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:47
- Nahlásit

Biluška
Tak ji pro jistotu obleč, nebo tě někdo nařkne z týrání psů

A mám jí dát tohle.......

......nebo tohle?

Ofšem tu oholenou palici neschováme.

Je v kleci a je tam rád
Hele,tohle je Cecílije.....časem se to zlepšilo,že dokáže existovat se psama i pár hodin,ale jak jí to přestane bavit,nebo jí naprdnou,okamžitě se kýbluje do svý klícky a je spokojená.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:52
- Nahlásit

jablunka
Ten červený je hezčí, dej jí ten. A krom toho schová víc

Crysa
Monty
Ono se to časem poddá. Teď ho navíc i hlídám, aby mu ostatní neudělali něco s tou nohou, takže mu na psychice asi moc nepřidá, že jsem pořád v pozoru nad ním.
A je mokro tak nemůže být venku moc dlouho.

Baysha
co se stalo? nic nevím, nedočítám...
Debilnímu sousedovi přejelo auto štěně. Hodil ho do kuchyně a nechal ho tam dva dny chcípat než jsem na to náhodou přišla, vykoupila štěně za flašku a dotáhla si ho dom. Musel na operaci, má sešroubovaný loket. Byl asi festovně týraný, všeho se hrozně bojí. Socializace pochopitelně nulová

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:53
- Nahlásit

Biluška
že já jsem se ptala...

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:56
- Nahlásit

Biluška
nějaký stíhání stran týrání asi nehrozí, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

Baysha
nějaký stíhání stran týrání asi nehrozí, co?
Ne, páč mám strach. On je fakt degen s totálně vychlastaným mozkem, ofiko myslivec (a neofiko pytlák, páč střílí po všem co se pohne). Mám strach, že když proti němu něco rozjedu tak se bude mstít a postřílí, nebo otráví mi psy. Schopný toho je

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:00
- Nahlásit

Děcka, už jen chvilku a je tu Fejtice a malovrčááááák!!!

jablunka
Samozřejmě že na doma jí dej modrej župan, na ven červenou kombinézku. Když budu mít jednou Libušku pudlovou, bude nosit na tom vyholenym zatku saténovou zástěrku nebo podvlíkačky, a bránit bude ve velký mašli na culíku a bude strašně zlopověstná. A jesi budu mít Defloranci od Crys jednou třeba náhodou čirou nějakou, bude mít stopovací kšírky s kamínkama svárofskej. Ten župan modrej je bombovej, líbí se mi mocinečky .-))) Sesyl je chudák velmi lysá )))

Nazdar frndiny, dnes sme vstávali před chvílí, koukali sme na gilberta grapa, di káprijo tam byl dost skvělej. Konec sem neviděla, to už sem plavala ve sprše a pak hned sme běželi ven. Je tam tak hnusně, že od rána myslim na moravácíí, aby zůstali na suchu a nezavodnili se.

Biluška
Hnusák Lojzák demenťák!!!!!!! Udělat ze štěnce psychotrosku je na vypěstění obličeje, opravdu!!! A budeš si ho nechávat? Myslim Kadylaka? Von možná, než pak najde zase důvěru k někomu dalšímu...víš, jak to myslim - ty ho napečuješ, poléčíš, on si zvykne, důvěru ti dá, jestli půjde dál do světa, nebo jestli zůstane 22. u stolu... třeba si ho zamiluje nějakej účastník gulaku...

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

Gerda
Ten župan modrej je bombovej, líbí se mi mocinečky .-)))
Mě taky a navíc je z takovýho toho jemňoulinkýho materyjálu,co se teď dělaj plyšáci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

Gerda
A budeš si ho nechávat? Myslim Kadylaka?
Určitě ne. S tím přilnutím k nám máš pravdu, ale přesto si pak holt bude muset zvyknout a přilnout k někomu jinému. FAkt jich nemůžu mít tolik. Jednak je to finančně neskutečný záhul, za druhé bych ráda zase trošku poagilitila a díky tomu šílenému množství psů to nestíhám a za třetí bych měla ráda alespoň malinkatý komfort stran bydlení. Už mě neba bydlet mezi psíma pelechama a mít neustále všechno chlupaté,zničené a smradlavé Čehož jaksi nedosáhnu pokud bude psů pořád přibývat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:12
- Nahlásit

jablunka
Mě taky
jansý, dej jí ho, dokud nezaroste, pak ho nenápadně sundej ))) Škoda, že neni labutěnka, viď?

Biluška
neee to nebylo jakože MUSÍŠ šmarjá, to byl právě dotaz, jestli půjde dál - napadá tě už teď někdo, kdo by ho chtěl? Můžem ho posdílet na FB....mezi známejma....

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:13
- Nahlásit

Tady je taká zima i v domě, že jsem zatopila. Jdu si lehnout k "Vítejte doma" než se tu trochu oteplí vzduch aspoň na 18°C..

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:14
- Nahlásit

Gerda
jj, půjde dál. Kdyby ho chtěl někdo teď hned tak ho klidně dám hned, ale musí dotyčný počítat s tím, že ho čeká ještě jedna operace. Nebo si ho někdo může adoptovat virtuálně, či zamluvit a počkat si až bude úplně zdravý.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:16
- Nahlásit

Gerda
jansý, dej jí ho, dokud nezaroste, pak ho nenápadně sundej
Už ho má .....ovšem problém je,že nikdy nezaroste a v tom co jí naroste vždycky za chmýří,vypadá nejvíc strašně.Akorát sem jí teda měla nechat řasy a obočí.
Škoda, že neni labutěnka, viď?
Nenenenene,tam je to česání a upravování ještě drsnější.Já ji vždycky v dubnu oholím,pak každej měsíc doupravím,zhruba v říjnu přestanu holit a celou zimu ji nechám odpočívat,jen občas pročísnu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:18
- Nahlásit

do piče, dneska vychytám fakt komplet přeháňky typu plavák, už nemám žádný suchý boty

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:23
- Nahlásit

Crysa
Tady je taká zima i v domě, že jsem zatopila. Jdu si lehnout k "Vítejte doma" než se tu trochu oteplí vzduch aspoň na 18°C..
No tak ať nenastydne Asítko, ať mu netáhne na zádíčko, jen pěkně zatop, ženo omrzlá.

Biluška
ještě jedna operace? Neni to srovnaný?

jablunka
Akorát sem jí teda měla nechat řasy a obočí.
šmarjá...my možná zůstanem raději doma.....)))))))))

kejtlin
já mám jen jedny, tak musim vždycky v mokrejch, když mi do nich naščí.

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:43
- Nahlásit

Holky doporučte mi prosím nějakou moc pěknou animovanou pohádku jdu se zachumlat s dětmi do peřin a nevíme co si stáhnout.

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:46
- Nahlásit

laguna

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

laguna
Cesta do Fantazie- milákuju jí. A potom ještě ten seriál Byl jednou jeden život, ten sem měla taky děsně moc ráda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:51
- Nahlásit

laguna
Slavný lovec Pampalíni

Gerda
No ty šrouby co tam včil zašroubovali budou muset taky vyšroubovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:54
- Nahlásit

Biluška
No ty šrouby co tam včil zašroubovali budou muset taky vyšroubovat
aha, myslela sem, že šrouby můžou zůstat, ale fakt je, že je to kravina, když ta kost ještě poroste, nemůže zůstat zafixovaná...už mlčim )))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:11
- Nahlásit

Gerda
já dvoje, ale pochybuju že do zejtra uschnou

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:18
- Nahlásit

kejtlin
a když je dáš ke kamnům? Můžeš si zatopit v kamnech, nebo ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:18
- Nahlásit

Biluška
Slavný lovec Pampalíni
Ten dneska běží už po třetí u nás!
laguna
Animovanou nevím,ale ta nová Alenka v říši divů je super.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:22
- Nahlásit

jablunka
Ten dneska běží už po třetí u nás!
Co lovíte? Už máte lefa?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:25
- Nahlásit

Biluška
Co lovíte? Už máte lefa?
Nevím,naštěstí se ke mě občas donese jen nějaký zvuk a Mauglí pak jen přijde,že to buď chce pustit znova,nebo že chce něco jinýho.
Kdybych byla nucena sledovat to s ním,už jsme bez DVD.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:26
- Nahlásit

Gerda
a když je dáš ke kamnům? Můžeš si zatopit v kamnech, nebo ne?

to se na tý popdělaný vrátnici upeču a ne nemůžu máme tu jen přímotop tak metr od země

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:27
- Nahlásit

kejtlin
tak to si chce příště vzít gumáky

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:28
- Nahlásit

tak já nevím, mám jít pytlačit gdyž tam leje, nebo se mám jít svalyt a zakládat na sádlo?

jablunka
pch, bych se s Mauglím koukla hned, pampalíny je nejlepší
Sem navrhla, že si ho pustíme a Mášenek byl dost nepříjemný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:31
- Nahlásit

Monty
tak to si chce příště vzít gumáky

nemůžu mít k uniformě gumáky

<< 1 ... 8064 . 8065 . 8066 . 8067 . 8068 . 8069 . 8070 . 8071 . 8072 . 8073 . 8074 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání