| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 17:52
- Nahlásit
Crysa
Tý vole,to je corgi s medvjedem.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 17:54
- Nahlásit
jablunkaTý vole,to je corgi s medvjedem.
nebo medvěd sprznil prase a vokolo šel pes
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 17:56
- Nahlásit
Crysa
Ale mě se hrozně líbí. kdyby zhubnul,je z něj hezkej pes.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 17:59
- Nahlásit
jablunkaAle mě se hrozně líbí. kdyby zhubnul,je z něj hezkej pes.
jj, je z těch vošklivejch až jsou hezký
Tak ho vem, půl roku bys ho menusela krmit než zhubne Jen aby se pak nezjistilo, že je to tak tlustej šarpej, že se mu sádlem vyhladily tělní vrásky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:01
- Nahlásit
Crysa
Tak ho vem, půl roku bys ho menusela krmit než zhubne
Nechci,je to pes.
Jen aby se pak nezjistilo, že je to tak tlustej šarpej, že se mu sádlem vyhladily tělní vrásky
tak to je pak přípat pro Bilušku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:03
- Nahlásit
Lidi,to je dneska den.......kromě lázeňských úprav mě a Cecílije a vaření rychlovky,sem dneska vůbec nic neudělala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:16
- Nahlásit
nechci tlustého žarpeje . Nechci teda ani hubeného, aby bylo jasno
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:16
- Nahlásit
jablunkaLidi,to je dneska den.......kromě lázeňských úprav mě a Cecílije a vaření rychlovky,sem dneska vůbec nic neudělala.
já ještě zvažuju, zda vyrazit s čubcema, ale asi to vzdám, netvářej se že by krom plácání se po zahradě a chrápání v teplu boudy něco chtěli. Já akorát umyla kopec nádobí a zapla pračku, jinak se tu taky flákám a co je divný, vůůbec mi to nevadí a ještě se ani nenudím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:20
- Nahlásit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:20
- Nahlásit
Crysa
Já akorát umyla kopec nádobí a zapla pračku, jinak se tu taky flákám a co je divný, vůůbec mi to nevadí a ještě se ani nenudím
Jo pračku a myčku sem taky zapla. a taky mi nevadí ,že nic nedělám.
Biluška
nechci tlustého žarpeje . Nechci teda ani hubeného, aby bylo jasno
To by mě zajímalo proč.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:22
- Nahlásit
Biluškanechci tlustého žarpeje . Nechci teda ani hubeného, aby bylo jasno
ale medvjeda ještě nemáš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:28
- Nahlásit
Nazdar frndy, už sem tu, máma už je zpět z lázní, vynadala mi, že sem jí všechno sežrala. Překvapivě má pravdu, je to tak. I šla jsem proto nakupovat, poté jsem se pustila do vaření jahodových knedlíků. Nutno říci, že se mi vůbec nepovedly, jsou vlastne jednak dost hnusné a dvanak ani nejsou moc dobré. Nejlepší je na nich strouhanej tvaroch s cukrem a máslíčkem a jahoda uvnitř knedliku. Řikali mi, ať tam dám tolik mouky, aby se to nelepilo. Tak sem furt přisypávala, páč se to lepilo, až sem tam fkydla asi půl kila mouky, takže bylo strašně moc těsta. Knedliky jsem balila děsně dlouho, neboť mi vůbec nedržely pohromadě s tou jahodou uvnitř, furt mi lezla a při užití síly i tekla ven. Nakonec to jsou vlstně jahodové tulipány, bo mají tvar tulipánových květůch, i odpovídá to, že jsou na té šišaté straně otevřené a mají těstové okvětní lístky. Z některých mi jahoda vyloženě vypadla. Máma snědla jeden a řekla, že je to moc dobré, ale že už nemůže. Kamarádce sem naložila na tácek jich 6 a odnesla jí to domů, že bych ráda, kdyby je ochutnala. Na okamžik sem i zdála vyděšená. Maryji i mě chutnaly moc, když sme z těch jahod sundaly těsto a snědly jahodu s tvarochem, cukrem a máslíčkem, byla to moc dobrá večeře. Jinak nic nedělám už 4 dny. Ale jako vopravdu nic, v poctatě ani moc nechodim ven. Furt jen se válim, jim, spim a čumim na telku. Už mi to moc neba....
Hele, vy umíte všichni jahodový knedliky?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:32
- Nahlásit
Gerda
poté jsem se pustila do vaření jahodových knedlíků.
Tvůj popis způsobil,že tu tu tlemím jak kretén a semnou i Jezevec,páč gdyž mě viděl,šel si to taky přečíst.
Ne a navíc mi to nekutná,páč rozkydlá jahoda je hnusnější než normální jahoda,kteréžto já vůbec nemusím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
Gerda
jo umíme, i švestkové a meruňkové
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
GerdaKamarádce sem naložila na tácek jich 6 a odnesla jí to domů, že bych ráda, kdyby je ochutnala. Na okamžik sem i zdála vyděšená.
jasnýýý, Kaufland, první mrazák v rohu, vedle borůvkovejch
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:35
- Nahlásit
cau decka jsem totalne vpi.i,spalilo se mi trafo od notasu!!!jsem totalne v riti,patnact stovek az dva a pul tisice na nove nemam!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:38
- Nahlásit
nemethova5spalilo se mi trafo od notasu!!!jsem totalne v riti,patnact stovek az dva a pul tisice na nove nemam!
jukni sem je to zároveň i bazáč.
http://www.stilcomp.cz/adaptery-k-notebookum/
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:41
- Nahlásit
jablunka
em dneska vůbec nic neudělala.
No jak u nás doma,skoro teda ale je tu takovej krut,že topíme vod rána,sice pianko,ale zasejc jsem popálila zbytečné složenky a upomínky a táák.
Včera jsem odcitovala Žankovi pár tvých příspěvků z tadyk a pravil,že do Mnichova nejede v noci z út na středu ale z pindělí na úterý sem mu řekla ,že je máčenka ...tak to posunul opět na středu,ale kouše si ret a cuká mu voko.
Gerda
že jsou na té šišaté straně otevřené a mají těstové okvětní lístky.
Nevim proč,ale naskočila mi mudr a její pověstné švestkové
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:42
- Nahlásit
Crysa
pani diky tam uz jsem jukala na muj to tam stoji i s balnym litr,coz je taky hodne,na to,ze mam deset let starej notas,ale i tak diky,hele a neznas nakej bazar,kde uz jsou jety vyrobky za dobrou cenu???uvitam kazdej napad,jeste me tak napada koupit jen tu krabicku jako adapter,ten stoji spostovnym a balnym ctyri stovky,jeste musim pockat na brachu neco ma prej na dilne,ale je to v riti,je v praglu a na dlouho.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:44
- Nahlásit
Eire
ale je tu takovej krut,že topíme vod rána,sice pianko,ale zasejc jsem popálila zbytečné složenky a upomínky a táák.
No přesně,začátek července a já sem teď Jezevce před chvílí poslala zatopit do ložnice,páč je tam fakt kosno.
Včera jsem odcitovala Žankovi pár tvých příspěvků z tadyk a pravil,že do Mnichova nejede v noci z út na středu ale z pindělí na úterý sem mu řekla ,že je máčenka ...tak to posunul opět na středu,ale kouše si ret a cuká mu voko.
krindapána,co sem napsala tak strašnýho?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:46
- Nahlásit
jablunka
add medvěd...ten je božíííííííííííííííííííííííííí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:46 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
nemethova5pani diky tam uz jsem jukala na muj to tam stoji i s balnym litr
hele a neznas nakej bazar,kde uz jsou jety vyrobky za dobrou cenu??? jedinej známym ozkoušenej mám tenhle, jinak na netu jich bude dost, na aukru by se určo nechalo taky něco vyštrachat, co jinejm zbylo od rozbitýho starýho noťasa. Nebo annonce.cz.. jinak projít zastavárny, kde jaká smažka tam vrazí co najde a ceny jsou tam víc jak směšný. Asi bych do toho litr a víc taky nedávala.
EDIT: http://aukro.cz/univerzalni-adapter-120w-na-kteryk oly-notebook-i1688854526.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:48
- Nahlásit
Crysa
diky pani diky,vcerajsem vyhodila celemu baraku elektriku to byla slupka,ze jsem zajela od zasuvky jak mys z dury,mno susedi meli ze me radost obrovskou!!!!kuknujak na anonci,tak na aukro,urco neco bude.jdu strachat,diiiiiiiik!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:54
- Nahlásit
Gerda
add knedle.... já teda jahodový hnedle asi neumim,ale nevim nikdy jsem je nedělala, třeba je umim skvěle
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:58
- Nahlásit
davidkovačupka
si tu nebo sleduješ bestiář ty bestyje?
Jako Dudu tu zas děsně bosnilo...jede si gaučík a na něm mě kouše neustále,už mě kousla moc,dostala facičku a zavrčela?!!! tak jela dolů velmi rychle....hrozivě se urazila a vodešla na pelech(takový ponížení že jo) a ted dělá zagorku...a já taky na ní, mám tichou domácnost!A zejtra jdem na jagy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 18:59
- Nahlásit
Marush
já sleduju bestiář :-D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:01
- Nahlásit
Gerda
Tvůj popis mi způsobil středně velký cik Mášenek chtěl, abych mu to přečetla, vůbec se nesmál, nechápal čemu se směju já a řekl, že tě zcela chápe, neboť se mu taky dycky rozčochtají
Jinak knedlíky umím s jakoukolif náplní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:02
- Nahlásit
Marush
třeba je umim skvěle
to by mě zajímalo, nemůžeš to teda zkusit? Ale nesmí ti nikdo pomáhat, to se pak nepočítá. ))
Hele a Dudan kulhá, nebo se to uklidnilo a nekulhá? Je bolestif? Zítra jaggyrentgén? Dyš vrčí, řekni jí - dud nevrč, šak to se nedělá, sem tvá alfa, jasnéé?
Krs ty knedle - by mě zajímalo, jak to balíte, aby vám to nevypadlo a nepatlalo se a nebyly z toho tulipánky....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:03
- Nahlásit
Gerda
šiš normálně, vezmu kousek těsta, vrazím dovnitř ovoce aušulám kouli, ne?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:04
- Nahlásit
makrel
já sleduju bestiář :-
nechápu že vy ty pořady sledujete dycky když ale zrovna nejdou,to si to jako nahráváte nebo co...co jste to za lidi?!!!
|