| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 09:57
- Nahlásit
impact
bože, to byla mladá fenečka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:01
- Nahlásit
Pro Meggie
Pozdravuj nahoře Montíčka
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:01
- Nahlásit
impact
to je hrozný, moc mě to mrzí...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:03
- Nahlásit
impact to je mi jí líto! chudák malá alespoň se u tebe měla dobře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:15
- Nahlásit
impact
cože?????????????????????????????????????????,
panebože ,pani upřímnou soustrast...co říct nevim
all gdo brání
chce někdo zejtra na 10??? vodpopvězte laskavě at to můžu tlumočit dál!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:19
- Nahlásit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
chce někdo zejtra na 10???
Já už jsem slíbila, že pojedu zíra na cvičák a zajedu s Evou od toho veselýho černýho labradůra na stopy. Chtěla bych je dotlačit na podzim do ZM. Takže já nee.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:28
- Nahlásit
impact
no ty vole! tak nedala tu narkozu vůbec esi to dobře chápu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:29
- Nahlásit
impact
držte se paní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:30
- Nahlásit
impact
Je mi to líto.
a už se jen jednou vyspím
Musím kvůli vám aspoň zamíst dneska.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:31
- Nahlásit
jablunka
Musím kvůli vám aspoň zamíst dneska
to bysem nedělala připadá mi to dooost zbytečný.-))))pomluvíme tě samosebou tak jako tak
|
impact
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
No, nedala asi narkozu, plus stres z uspání plus asi nějaká srdeční vada, ví bůh. Vetka říkala, že tohle ještě neviděla a ani se jí to nestalo. Mě to nepřekvapuje. Pokud se jí to někdy mělo stát poprvé, muselo se to zákonitě stát s mým psem.
Díky všem. Odpo přijede kámoška a zajedeme ji pohřbít vedle Atinky.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
no jelikož má být jako dneska tak kousat asi nechci. Leda pokud by aspoň nepršelo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
to bysem nedělala připadá mi to dooost zbytečný.-))))pomluvíme tě samosebou tak jako tak
To je mi celkem jasný,na nějakej úklid dlabu,stejně mi to tu vobrátíte vzhůru nohama,ale zametu a vytřu,páč je celkem vidět,že fčéra celej dem lilo.
impact
No, nedala asi narkozu, plus stres z uspání plus asi nějaká srdeční vada, ví bůh.
Hele,proto si asi zaspala,vím že tady se těm věcem moc nevěří,ale já na to dám celkem hodně.
Ale však víš,že tohle je s těma reparákama vždycky sázka do loterie,tak si hlavně nic nevyčítej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
Atusch
Leda pokud by aspoň nepršelo.
tak snad už nemá ne????? nám se to též vůbec nehodí,tady teda už od včera neprší,mě je to fuk,my nejedem,ale jirka chce zjistit co a jak aby se podle toho zařídil
impact
no děs..jediný že to měla rychlý a bezbolestný..nevim co k tomu říct,je to prostě na piču.-((((((((((((((((
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
jablunka
proto si asi zaspala
Taky si to myslím.. Ale asi jsem to potřebovala vědět předtím.
tak si hlavně nic nevyčítej
Nejsem si jistá, že to půjde.. Možná jsem jí přisadila tím, že jsem ji nechala přispanou odvézt, prostě to srdíčko nezvládlo a puklo. Kdybych jela s ní, tak se to třeba nestalo. Musela se hrozně bát.
davidkova renata
Je to na piču. Zase my, zase se to musí stát nám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:42
- Nahlásit
impact
Taky si to myslím.. Ale asi jsem to potřebovala vědět předtím.
Zkus těmhle věcem trošku víc věřit.
Nejsem si jistá, že to půjde.. Možná
Je tam to "možná",není to jistota,tak se v tom zbytečně nehrabej,bude to ještě horší..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:44
- Nahlásit
impact
ach jo
jablunka
taky podobným věcem věřím, už jo......
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:47
- Nahlásit
impact
a vetka ji nepostouchala srdíčko před operací?
To [i]Možná jsem jí přisadila tím, že jsem ji nechala přispanou odvézt, prostě to srdíčko nezvládlo a pukl[/i]
já taky možná neměla rýpat do Montyho, možná by to mělo pamalejší průběh, ale je tam to možná a to už nám nikdo neřekne co by se stalo nebo nestalo
S tím už nic nenaděláme a nedozvíme se to
Drž se, máš ještě ostatní pejsky a ty ti to podaří alespoň trochu zmírnit tu bolest a smutek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:48
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast a "kdyby" a "možná" je na hovno
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:56
- Nahlásit
impact
to je na hovno todlecto pani. Na ňáký možná kdyby se vyser, mohlo bejt jiný možná kdyby. Prostě se to z nějakýho důvodu mělo stát, i když je to na píču. Aspoň užila kus hezkýho života u tebe, jiný ani tolik štěstí v životě nepotká.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
Bré dopoledne, ženy, v první řadě upřímnou soustrast ympaktoj, těžko na to něco říct....ach jo, drž se holka!
Potom hnedle FŠÉÉÉCKO NEJLEPŠÍÍÍ K NAROZKÁM BŮŠKOJ A BONINOJ, TREKOVÝMU SPECIJALISTOJ! Ať nás tu serete ještě hodně dlouho, vy pejsci! DOma mi dárky dávat nejdou, ale Bůšek dostane darem dar osobně a Bonice ode mě dostává 50 km rychlým během, s paničku, kterýkoli víkend si bude přát. Doufám, že to boncovna nepokazí a dárek Bonici ode mě předá.
Atuše
přestane přemejšlet nad nějakým kousáním, když zítra jedem k jabloni, která kvůli nám dneska trošku zametá, aby mohl Bůšek rozbít celý její domeček a všechny pejsky. A musíš vzít aji Sirku, bude si hrát s Vítkem.
Děcka, vidim to takhle:
Ráno sjedu v 9.00 pro Atuši a odvezu jí k davítkové. Tak se v 9.30 překulí do auta k hanciw. Společně se nalodíme a jedem pro saraksovou. Tu nakládáme v 10.00 a pak vyrážíme směr Jabloň. Souhlasej všichni s plánkem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
Gerda
Ráno sjedu v 9.00 pro Atuši a odvezu jí k davítkové. Tak se v 9.30 překulí do auta k hanciw. Společně se nalodíme a jedem pro saraksovou. Tu nakládáme v 10.00 a pak vyrážíme směr Jabloň. Souhlasej všichni s plánkem?
A v kolik vás mám vyzvednout v Nelahozevsi?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
Gerda
Já jo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:06
- Nahlásit
Baico
A v kolik vás mám vyzvednout v Nelahozevsi?
)) ty si strašně moc blbááááááá )) Jen se obávám, že máš pravdu...tak ve 12.45 u zámku? )))
jablunka
myslíš, že do 12 můžem bejt u tebe?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:07
- Nahlásit
Gerda
přestane přemejšlet nad nějakým kousáním, když zítra jedem k jabloni
jo tak, no je fakt, že na to sem jako i zapomněla. Jen mi řekni co tam bude za psy, které bude moct Bůch sežrat nebo oni Bůcha??? Syrečka bych vzala ráda, když už je i vykoupanej... žeáno...
Tak se v 9.30 překulí do auta k hanciw
jen tak mimochodem, Hancaw o tom ví? A chce dutohlávky do auta? I Džína?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že do 12 můžem bejt u tebe?
Ty jezdí pomalu,viď? Ale když pojedete plynule,tak klidně i dříf.
. Jen mi řekni co tam bude za psy, které bude moct Bůch sežrat nebo oni Bůcha???
Boxéry budu držet vodděleně,tam by byla možná druhá část tvé věty,nemá cenu to pokoušet a vostatní moji psi jsou k dispozici k sežrání(stařečci teda ne,ti se těhdle her nezůčastňujou) a syrečka vem,požere se navzájem s Vitem a Pučim,ale mám obavu,že ti ho voškubou nestandartně.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
Zdar lidi, koukám, jak sem vlezu, hned zas téma na prd
impact
drž se pani, nenapadá mě co jinýho říct
Atusch
bonc
všechno nej pesanům, doporučuju jim vůbec o žádných narozeninách neříkat, jsou pak děsně namyšlený
Lidi na netu psali, že prej mají být konem týdne tropy zatím to vypadá spíš na ty jezce apocalyptický
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:19
- Nahlásit
Gerda
Bonice ode mě dostává 50 km rychlým během, s paničku, kterýkoli víkend si bude přát.
že sem hubu nedržela
Eldoguero
Lidi na netu psali, že prej mají být konem týdne tropy
fakt??? sem myslela že už zase léto endšlus.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:21
- Nahlásit
<a> dneska me zase dostala matikarka...
<b> copak? :-D
<a> me vyvolala k tabuli at udelam nakej priklad
<a> tak sem zacal pocitat, ona se mezitim presunula dozadu
<a> kdyz sem to dopsal tak sem se otocil a koukam co dela skrcena nad mou lavici...
<a> a ta *** diktovala sousedovi na kterych polickach mam lode :/
|