| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:14
- Nahlásit
Biluška
To je blablador od paní co pro nás maká f Teplicích
Svět je malej. Si naprosto nezávisle na mě vybrali žumpího psa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:25
- Nahlásit
Atusch
fůůůůůj, prasátko
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:26
- Nahlásit
Hele, napsal mi brat toho množitele, že na mě podal TO.
Jaro K.:
ja som už podal trestne oznamenie za nedovolený vstup na sukromný pozemok,bez prítomnosti majitela pozemku!!!
Ti čoboláci jsou fakt úplně vycvakaní.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:32
- Nahlásit
Gerda
knedlíky ovocný umím
nemethova5
s trafem neporadím bohužel
all
Zuzanka mě dostává do dyskomfortu a to velmi, včera mi zablokovala touchpad a dneskaa normáýl vyběhla ven se psy ale domů už nepřišla nebyly prostě nikde, jem se bála pustit tu ridgebacku co hlídám nevím jaká je na psy no pak jsem ji pustila Zuza nikde, asi až za hodinu seděla u dveří a chtěla jíst, fakt vůbec nevím kde byla zašitá, všechny prádelny apod... byly zavřený, prolezla jsem i všechny keře, jsem zdrápaná a pes nikde, ted´ už tedy chrápe na gauči, ale je to záhada
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:34
- Nahlásit
jablunka
Marush
mně to taky trochu blbne,
mě taky ale taky mám pomalý internet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:37
- Nahlásit
kejtlin
jablunka
Marush
a já mám comp před umřením, v práci mi to jede normálně i vlastně na mým, když po půl hodině až hodine restartování ho najedu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:48
- Nahlásit
lagunaZítra si na mě lidičky vzpomeňte jdu po třech letech zas do práce.
litylity paní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:49
- Nahlásit
laguna
Zítra si na mě lidičky vzpomeňte jdu po třech letech zas do práce.
to je strašlivý zlo, kde pracuješ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:51
- Nahlásit
chtěla jsem koukat na smrt stopařek, ale začíná to za hodinu a myslím, že budu ráda když za vědomí dopeču kuře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:07
- Nahlásit
impact
Doufám, že máš na Máňu darovací smlouvu, jinak tě ještě donutí ji vrátit. I když nevím co budou dělat s kastrátkou
Lidi, co se děje, sem dneska neviděla ještě žádného bílého knírače . A včera snad taky ne . Tak aby vám to nebylo líto tak vám za chvilku vrazím malé šelmyje, už je nahrávám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:09
- Nahlásit
BiluškaLidi, co se děje, sem dneska neviděla ještě žádného bílého knírače
nestraš..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:10
- Nahlásit
JÁÁÁ chcííí tááákýýý tak chodit domůůůů http://youtu.be/1WlRcXIO5ik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:12
- Nahlásit
Biluška
ťuťu, už vypadají i trošku jako pejskové
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:13
- Nahlásit
Biluška
Máňa asi umře při kastraci.
Woe, on není majitelem pozemku. Nevím, co to nacvičuje. Už mám z katastru všechno dávno zjištěný.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:18
- Nahlásit
Biluška
to malý úplně vpravo se mi líbí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:18
- Nahlásit
Baico
ťuťu, už vypadají i trošku jako pejskové
jj, už se dokonce ani neplazí, ale umí chodit. Kousek
impact
Máňa asi umře při kastraci.
Taky řešení. Pokud tě pak teda nebude žalovat za zabití psa.
Woe, on není majitelem pozemku
To máš fuck, vždyť jste tam byli s ním, ne? Beztak nic nikam hlásit nebude, tihle šmejdi akorát vyhrožují.
Nebo dopadneš jak já když mě zažalovali Úlehla se Šíblovou za pomluvy a znemožnění jejich bohulibé činnosti. To byla komedie jak prase. Úlehla podal TO na státní zastupitelství. Ti to předali policii k prošetření. Policajt vyzval Úlehlu k dodání důkazů. Úlehla řekl, že dodá v úterý. Pravda neřekl v které, takže policajt poslal první urgenci, druhou, třetí....pak Úlehla zmizel ze světa a nebyl k sehnání . Státní zástupkyně tlačila na policajta, že nejsou výsledky. Oni mají nějaké lhůty do kdy to musí vyřešit. Policajt byl zoufalý, že ty důkazy (chápej ty články co jsem o Šíblové psala na net) prostě nemá a bez nich nemůže pokračovat . Bylo mi ho líto tak jsem mu je vytiskla, donesla, on je celý šťastný zařadil do spisu, poděkoval, uzavřel případ a poradil mi, ať zažaluju já Úlehlu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:19
- Nahlásit
kejtlin
To je Baletka, je fakt nádherná. Kdybych nechtěla Velkého Ošklivého a Drahého Psa z Francyje tak bych si ji asi nechala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
Zdar, taky je u vás takový hnusopočasí jako u nás?
Asi konec svjeta zas, nebo co
Biluška
jsou to obrovský plesnivý psové uš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
Biluška
Já se obávám, že je to jeho slovo proti mýmu, čí ten pes je. Na pozemku jsme byli s jeho bratrem - majitelem pozemku. Myslím, že mu spíš lepí prdel, páč moje oznámení o týrání na příslušných úřadech se samozřejmě sveze i po něm. Páč se to děje i na jeho pozemku. A to essi mě budou srát, tak oslovím toho třetího bratra inžinýra a to bude teprve tóčo.
Jinak si taky myslím, že to byl výkřik do tmy jako reakce na moje uspokojivé konstatování, že všechno zašlu na příslušné orgány.
Jsem děsná, ale mám radost, že to zavařím aspoň jednomu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
Biluška kuáásná štěkátka
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:28
- Nahlásit
Biluška
Si sehnala tu školku nakonec? Nebo máš chůvu?
Ani jedno budem se s mužem střídat děláme na směny a když se nám jednou za čas sejdou směny tak malou odvezu k našim cca 50 km Bude to nářez.
kejtlin na poště takže zlo na druhou
Crysa
litylity paní
dík
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:36
- Nahlásit
Biluškasice se v šelmiích vůbec nevyznám,ale Baletka se mi taky nejvíc líbí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:40
- Nahlásit
Biluška
mají pěkně sytý pálení, povedly se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:41
- Nahlásit
laguna
Bude to nářez
To teda bude. Vlašskou budeš stíhat, nebo ji mám začít řešit?
sice se v šelmiích vůbec nevyznám,ale Baletka se mi taky nejvíc líbí.
jj, mě taky. Už od narození. Ta světlá barva je absolutně nejhezčí. Asi Lasičáka vymáchám v savu, aby taky takhle zesvětlala
impact
Jsem děsná, ale mám radost, že to zavařím aspoň jednomu.
Nejsi děsná, mám taky radost
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:52
- Nahlásit
Biluška
Pokud bude vlašská jednou za čtrnáct dní tak jako do teď tak jí stíhám.Jeden týden dělám tři dny v týdnu a druhý čtyři z toho jsou dva dny sobota a neděle.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:57
- Nahlásit
laguna
lity lity pracovníčku!!!!!!
Biluška
ťuťuťu to sou kasný štěňátka! Vybrala bych si to prostřední, jesi to teda neni šelmyje-kluk. Hlavně aby to nemělo plesnivou hlavu ))) Líbí se mi, že má černej ocásek. Sopa to je to plostřední?
Máme na sídlu novýho pejska, je to malošiba, má dva a půl měsíce, vypadá jako liška a jmenuje se Sergej. Filátko ho nepřepralo, bo yssergej se nebojí ničeho a bije pejsky velmi zdatně. Nevim, co ty štěnce táhne, ale skoro všechny si dělaj stanoviště pod mařenou. Asi jak sedí a trpí, tak se o ní opíraj a dělaj zpod ní výpady na jiná štěňátka.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:04
- Nahlásit
Božéé zá coo huž tady stojí mnogo vody za tímto ůčelem sou zděs čerpadlá ponorná,střídjí mě dva muži opakuji muži oba mi hlásili nejede čerpadlo,dobrá říkám si nejsem technický typ nebudu to zkoumat.Ted du rožnou halogen dám káblík do zásufky a co nevidím čerpadlo se rozjelo.Ptáte se proč?Protože ho nikdo nezastrčil do zásufky,perpétum mobilé se nekoná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:07
- Nahlásit
Gerda
To prostřední je šelmyje-kluk. Jmenuje se Boeing, tímto jménem jsem mu předurčila leteckou agilitní kariéru. Bude se jako letadlo řítit přes překážky, skákat zóny a tak
danajasa
Sou to samečci, nemůžeš čekat, že by používali mozek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
GerdaMáme na sídlu novýho pejska,
vy si tam ty štěňata snad děláte bo co to snad není tejdne, aby tam nebylo něco novýho tam u vás. Tady v těch končinách vo štěncle nezavadím a když, tak jsou na mym vodítku na předvýchovu
Děcka dobrou noc, jdu zdechat, jsem z toho nicnedělání volaké servané a zítra zas prácovat..
Jo a už se ví, esli bé Mlíkošskej cvičák s těma příplatkama za vjeci jako stany, klubovna, energie atd a kde se bé parkovat? esli si budem moct vtáhnout auta za bránu nebo esli bém stát venku skoro na návsi?
Kdyžtak mě to pak šópněte pls do počty, bo až se vrátím, ta bé asi už žumpa plná a zavřená.
Brou noc, du vraždit stopařký přecpaním
|