Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8073 . 8074 . 8075 . 8076 . 8077 . 8078 . 8079 . 8080 . 8081 . 8082 . 8083 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:04
- Nahlásit

Biluška
mášenek je slušnej člověk!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:04
- Nahlásit

Crysa
panidiky,diky,na aukru jsem nasla za smesnou cenu jen za trista!!!!!!a dokonce univezal,takzeto ma ruzne koncovky na ruzne notasy!!!takzejsem uz napsalaucet vse miprijde nadobirku super,supersuper,tak ja zas jdu se mejte.joadneska jsem byla na cvicaku asuperamin seucil prni behani na plenty adobry a jo mam kseft na troje postroje obranarsky za 400je budu delat.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:05
- Nahlásit

Marush
to si to jako nahráváte
ee, čučím na netu dycky

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:05
- Nahlásit

Gerda
Krs ty knedle - by mě zajímalo, jak to balíte, aby vám to nevypadlo a nepatlalo se a nebyly z toho tulipánky....
zaprvé - nesmíš se s tím moc srát. Tím teplem lidských dlaní se to rozčochtá a pak se to děsně lepí.
Za druhé - ovosé, které tam dáváš musí být zcela suché. Pokud ho předtím umeješ, nebo nedejbože použiješ rozmražené tak logicky suché není. Ta voda pak dělá tu rozčochtanost skrz kterou to nedrží pohromadě. Řeším to tak, že ovosé před použitím poválím v hladké mouce a normálně zamoučené ho tam vrazím. Není probléma

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:12
- Nahlásit

Čus
Dneska je ale hnusne den Aleberti, co?
Ségra dneska klukům přivezla super novou hračku, půlročního flat coated retrívra jménem Bumblebe Dark Angel od Teplic. Farunka je novým kamarádem velmi nadšen.

Gerda
Pani, předběžně si poznamenejte datum 24.9. 2011, protože v ten den plánujeme udělat vořechiádu ve Zdibech na zámku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:12
- Nahlásit

Biluška
ovosé před použitím poválím v hladké mouce a normálně zamoučené ho tam vrazím. Není probléma
No a proč to prozrazuješ teď, když Maruna hnedle může vyrobit luksusní knedle, co se jí nerozčochtaj, bude to mít krásný a dobrý a rychle a bude řikat - já tušila, že umim skvělý knedliky...s borůfkama to taky musim udělat? S tou moukou? To budu každou borůfku obalovat v hladké mouce? Ještě že to neplnim kuskusem....

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:13
- Nahlásit

Baico
Bumblebe Dark Angel od Teplic
ségří pes???? Neni moc vidět na fotce, děsně se míhá...

datum 24.9. 2011
supér! Počítám s tím, díkec za infec!

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:17
- Nahlásit

Gerda
To budu každou borůfku obalovat v hladké mouce?
Příjde blondýna do krámu-Co je tohle to?Prodavač-pneranče.Blond-Tak půl kyla a každý zabalit zvlášt!A co je tohle to?Prodavač-švestky.Blond-tak půl kyla a každou zabalit zvlášt!A co je támhle to? Prodavač-to je mák na to vyser!

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:18
- Nahlásit

danajasa

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:18
- Nahlásit

Gerda
ségří pes????

Ani né tak ségří, jako jejích tchánovic.
Neni moc vidět na fotce
Tak tady máš lepší.

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:19
- Nahlásit

dobrý den fšem, jaký jste měli víkend? Jak se bránilo?
mě Syreček se obalil v bahně ani moučnit sem ho nemusela a drželo to na něm jak přibitý. Mám bahno na zemi, na zdech, na vaně, ve vaně, zkrátka všude v předsíni, koupelně, obýváků a tak. Je to malozlopes!

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:20
- Nahlásit

Gerda
když Maruna hnedle může vyrobit luksusní knedle, co se jí nerozčochtaj, bude to mít krásný a dobrý a rychle a bude řikat - já tušila, že umim skvělý knedliky

neboj,já je dělat nebudu...nikdy , teď jsem si dala light mozarelu a je uplně netučná a absolutně odtučněná,akorát chutná jako guma na tužce....

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:22
- Nahlásit

Atusch
mě Syreček se obalil v bahně ani moučnit sem ho nemusela a drželo to na něm jak přibitý.
Syreček je ten malej? ti malí zmetci to totiž umí nejlíp,právě jsem odbahňovala hlavu malý vopice.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:23
- Nahlásit

Marush
si tu nebo sleduješ bestiář ty bestyje?
sleduju bestyjář,ale furt mě něgdo utoho ruší
facičku a zavrčela?!!!
aleale??!! tak to sem lepíčí bo nanda mě zabíjí až tak vod těch 6 let..moc se s dudu neser,jak bé drzá di do ní nebo nakonec budeš spát f přecíni jako já a to se vážně nedá
okamžitě dej info z jagyny!!
du na tu telku zas

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:23
- Nahlásit

BaicoSégra dneska klukům přivezla super novou hračku, půlročního flat coated retrívra
rasýýýzmůůůůs, bílej honí černýhoooo

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:36
- Nahlásit

Zítra si na mě lidičky vzpomeňte jdu po třech letech zas do práce.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:39
- Nahlásit

Crysa
rasýýýzmůůůůs, bílej honí černýhoooo
Myslím si, že až se černoch otrká, tak to bude naopak

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:40
- Nahlásit

Atusch
Jak se bránilo?
Dobře Fanda kousal na rukáv a Baico vzal Zlatovlásku za prdel

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

Právě sem si poslala muže pro nanuka,je to dobrý muž,nepindal a šel.....tohle počasí mě zabije,honí mě mlsná.

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:44 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

jablunka
jj ten malej. Hajzlík!

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
moc se s dudu neser

to vůbec dudu nebé namachrované..jé ted leží na zádech a má velmi vtipnou grymasu spadlejch toreb

okamžitě dej info z jagyny!!

jo,jo ihned budu referovat

all

lidi já už se těšíííííííííííím na tábor!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:46
- Nahlásit

Atusch
jj ten malej. Hajzlík!
Tak takhle podobně vypadal Vito,jen byl víc nabalenej na hlavě.

Atusch
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:48
- Nahlásit

Baico
Dobře Fanda kousal na rukáv a Baico vzal Zlatovlásku za prdel
Óóóó vydařený den, jsou oba moc šikovní!!!

jablunka
je to zmetek, pak má mít slušnou srst když si dělá bahenní zábaly - sám.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:01
- Nahlásit

Atusch
pak má mít slušnou srst když si dělá bahenní zábaly

Buď ráda, že má alespoň nějakou srst. Fanda je před světovkou uplně lysej To bude vostuda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:01
- Nahlásit

Atusch
ten malej. Hajzlík!
ty kráááávo !! ))))))))))))))))))))))
Marush
má velmi vtipnou grymasu spadlejch toreb

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:04
- Nahlásit

hele lidi,blbne vám poslední dny taky načítání cz psa,nebo sem v tom sama?

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:06
- Nahlásit

jablunka
hele lidi,blbne vám poslední dny taky načítání cz psa,nebo sem v tom sama?

mně to taky trochu blbne,ale příčítala jsem to svýmu pomalýmu intronetu...tag nevim

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:08
- Nahlásit

Marush
mně to taky trochu blbne,ale příčítala jsem to svýmu pomalýmu intronetu...tag nevim

Já to taky přičítala tomu,že nám ta bouřka vypálila modem a máme starší,ale prostě to fakt blbne brutálně a jen cz pes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:10
- Nahlásit

Baico
To je blablador od paní co pro nás maká f Teplicích Žumpa je fšemocná a fšuderozlezlá

Mimochodem, 17.září pořádáme vořechiádu v Jílovém a 18.září tamtéž pořádáme coursing. Si to laskavje zapište. Budu vám to sice připomínat, ale beztak si to zapyšte

Gerda
.s borůfkama to taky musim udělat? S tou moukou? To budu každou borůfku obalovat v hladké mouce? Ještě že to neplnim kuskusem....
Jo. Ale de to jednoduše. Nasypeš mouku na stůl,nasypeš do mouky borůfky, trošku je v tom poválíš, nabereš hrst borůfek, mezi prstama procedíš přebytky mouky a prskneš to do knedlíku. No problema.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:11
- Nahlásit

laguna
Si sehnala tu školku nakonec? Nebo máš chůvu?

<< 1 ... 8073 . 8074 . 8075 . 8076 . 8077 . 8078 . 8079 . 8080 . 8081 . 8082 . 8083 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání