| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:00
- Nahlásit
makrel
nene, prvni pověz pak fotky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:01
- Nahlásit
Monty
seminář, co já můžu mít jiného než práci a sebevzdělávání
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:03
- Nahlásit
makrel
no, že jsi mi o tom nic neříkala? Jaký? A kdy ses to dozvěděla?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
- Nahlásit
impact
Ale zkoušela jsem loveckej a taky nic
potvora... Tvoje fenka ale není stará a jinak je v dobrý kondici, že jo? Tak to vydrží s glukopurem anebo můžeš koupit pastu na veterině, zapoměla jsem název, ta se dává psům v takových případech, jsou tam všechny živiny, které potřebuje...
Asi to je případ od případu, Rozinka po kastraci hned druhý den jedla normálně a 3. den si počínala, jako by na žádný operaci nebyla...
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Monty
asi proto, že jsem to našla teď. ale nevím jestli je ještě místo vůbec.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:09
- Nahlásit
makrel
a co je to za seminář? Bože z tebe to leze jako z chlupaté deky
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:09
- Nahlásit
impact
Už jsme si vzpoměla, ta pasta se jmenuje Calopet
http://www.veterinarnipece.cz/calopet-pasta-120g-1 306.html
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:10
- Nahlásit
Tvoje fenka ale není stará a jinak je v dobrý kondici, že jo?
Má pět let a je dovežená 18/6 z chlíva. Ta pasta je Calopet, to vím. No essi se teda do zejtra nerozežere, tak jedem k vetce, ať nám něco dá. Jsem asi měla počkat.. Ale vyšlo mi to tak, že mám 10 dní volna, tož se o ně můžu starat.
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
impact
Jsem asi měla počkat.. Ale vyšlo mi to tak, že mám 10 dní volna, tož se o ně můžu starat.
Hmmm, tohle se klidně mohlo přihodit i později... Tonička u mě byla 7 měsíců, když musela na operaci a byla (naštěstí) v docela dobrý kondici. Každej pes reaguje trochu jinak... Tak hlavně, že jinak je fenka v pořádku, kdyby nebaštila, tak kapačka nebo ta pasta jí podrží. Důležitější podle mne je, jestli dost pije, jestli ne, tak stříkačkou vodu přímo do pusy a viděla bych to na tu kapačku...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:17
- Nahlásit
Zdár ženy dneska sem se dovědíla nemilou zprávu budu přeložena na vrátnici někam bez psa no huvidíme moc nejásám,ale nějak se holt živit musím tož uvidíme co z té jobofky vyleze.impact
To je ta picbulenka?Picbulenkám se dává nevím proč sádlo hodně lidí to chválilo na picbulím srazu jako že je to výživný(naposrání)a prej jim chutná tož vám nevím jako.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:18
- Nahlásit
No pít nechce, ale musí. Dávám jí co hodinu asi půl deci stříkačkou, povinně. A to polyká, ale sama pít nechce. Leju do ní teda vývar z kuřete, mrkve a petrželky. Jsem přemýšlela, že bych jí do toho rozklepla vajíčko, ale nevim, jak ho protlačím tou stříkajdou.
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:21
- Nahlásit
impact
Dávám jí co hodinu asi půl deci stříkačkou, povinně. A to polyká, ale sama pít nechce. Leju do ní teda vývar z kuřete, mrkve a petrželky.
Neboj, to bude dobrý... Jinak ránu má čistou? Žádná horkost nebo cukání?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:21
- Nahlásit
danajasa
Picbulenka? Picbulenka je tu jenom Máfo a ten má gule.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:24
- Nahlásit
Jinak je v pohodě. Aj čůrala. Teplotu má 38,4°, tak to asi bude na ten stav normální. Ach jo, moje nervy.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:29
- Nahlásit
impact
Picbulenka je tu jenom Máfo a ten má gule
Se mi nák plete dneska sem nějak nakřivo jako celek,páč sem zaklopila víko teprvá ve4h ráno skoukla sem tu Katku bylo mi jí líto tož sem zamáčkla symbolickou slzu a venku huž řvali fogli
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:32
- Nahlásit
impact
Jinak je v pohodě. Aj čůrala. Teplotu má 38,4°, tak to asi bude na ten stav normální
...A když dostává každou hodinu deci vývaru, tak ani hlady netrpí...
Ach jo, moje nervy.
normálka...
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:35
- Nahlásit
impact
Tonka právě zvracela i vodu, kterou vypila, i tu, co jsem do ní pomalinku dostala stříkačkou Vývar to samý, takže nezbylo nic jinýho než kapačka. Ale to u tebe podle všeho nehrozí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:44
- Nahlásit
makrel
fotky jsou na rajčeti, ale vůbec se nepovedly
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:51
- Nahlásit
danajasa
No vona dostala i protiblicí injekci včera právě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:54
- Nahlásit
Monty
ale některé jo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:00
- Nahlásit
Nic du se zkulturnit namalovat si na ksicht obličej udělat ze sebe člověka a du se hystoricky znemožnit.Dyby tam byl Bred Pit tož si vemu kapesní přenosnou traverzu a až ho majznu po lebce tak ho zbalím do koberce a budu se vdávat,páč mám eště 30 ostrejch do zásobníku myslím,že řekne ano.Tak pápá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:18
- Nahlásit
kráásný program - Nova - Divoké vlny, Prima - Titanic
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:20
- Nahlásit
Crysa
jj a odpolledne šlo na Primě Dobrodružství Poseidonu......essi vono to nebude nějaký znamení,vzhledem k počasí by jsme měli začít stavět Archu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:25
- Nahlásit
jablunkajj a odpolledne šlo na Primě Dobrodružství Poseidonu.....
essi vono to nebude nějaký znamení,vzhledem k počasí by jsme měli začít stavět Archu.
tak musím začít vymejšlet, copa že jsem za zvláštní exotyckej druch, bo mě to jinak stejně sešplouchne, páč když tam půjdu klasika za debyla, tak už budu mylijondruhá a berou dva kusy a ještě každej jinýho pohlaví
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:29
- Nahlásit
Crysa
páč když tam půjdu klasika za debyla, tak už budu mylijondruhá a berou dva kusy a ještě každej jinýho pohlaví
No a to je jasný znamení,že si musíme postavit vlastní......pro debyly a jejich psy.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:35
- Nahlásit
No a to je jasný znamení,že si musíme postavit vlastní.....
zhynu trýznivou smrtí ve vlnách Labe v obýváku, bo já se rukama neuživím, natož lodi sobě stavěti nekodážu, sotva se rukama nažeru a ještě bryndááámmmm
Jdu hledat necky sobě a nafukovat křidýlka plovací psům..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:39
- Nahlásit
Crysa
bo já se rukama neuživím
Víš co nás tady takovejch bude??? Ale řekla bych,že většina z nás druhejm práci zorganizovat umíme.Takže někoho najmeme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:42
- Nahlásit
Sem f pohodě, na půdě sem našla nafukovací velrybu. Odpluju na ní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:43
- Nahlásit
Biluška
Tak to bych měla bejt f pohodě taky,páč sem verlyba.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:47
- Nahlásit
a začalo pršet
Biluška
no jó, Orient bé zachráněn Willym, už to v barvách zas před vočima vidím, Jacksón zpívá, kosatka z vln Orient zachraňuje..
ale jestli se tohle vyplní, tak se mi všech horskejch i podhorskejch líto..
|