Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8064 . 8065 . 8066 . 8067 . 8068 . 8069 . 8070 . 8071 . 8072 . 8073 . 8074 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:33
- Nahlásit

čus bus

Baico
A musím přiznat, že dnešní piknik u cesty se nám i trošku zvrhnul

a kruciš

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:37
- Nahlásit

Crysa
kdo koho?
Nepovím
Marush
a kruciš
JJ, dnes to bylo velmi zábavné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:37
- Nahlásit

děte uš do prdele s těma kalogénima!! jinak upozornuju,že ten zvířátkomůdr nebyl Štourač,kterej je docela dobrej a je hlavně přes dogy,ale Špruška esi si to dobře pamatuju,takže nešyřte panyku! navíc je to stejně fuk bo nána je jakési rozbité a nechce skákat už asi tédeň a kvíkla dyš lezla dneska bajkofce do auta.-((

jinak je zima jak f tulení prdeli,ale aspon neprší..zatim

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:42
- Nahlásit

davidkova renatajinak je zima jak f tulení prdeli
spíš lachtaní, ne? Bo lachtani jsou na fotce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:47
- Nahlásit

Crysa
kdo koho
každej s každým,znáš to .. ))) tydlety pyknyky,to je zlo

twe manželé)))))))))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:50
- Nahlásit

all

já včera dostala do držky,tak dnes vodpočívám

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:54
- Nahlásit

davidkova renata
twe manželé

Asi nám fakt nic jinýho nebude, než je fakt nechat to manželství naplnit. Takže přátelé už se hlašte, kdo budete chtít štěndo od Bajkonůra a Nandy. Ale připravte se, že budou děsně drahyý, neb se bude jednat o experimentální křížení a rozhodnš tam budou pracovní vlohy, takže je pravděpodobné, že budete mít hodně muziky, ofšem za velmi mnoho peněz

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:59
- Nahlásit

Hele pěkně vyrostlo to mimino vlčáčí, co?

Marush
já včera dostala do držky
jako fakt tě někdo bil?????

Hele, to je dobrý, Kvitka vyhrála vimbledón, sem prvně v životě viděla tenis....

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:59
- Nahlásit

davidkova renata
Baico

manželé..... ty jo jak voba řvou,to je famílie toto..italský manželství zřejmě to bé

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:00
- Nahlásit

Marush
já včera dostala do držky,tak dnes vodpočívám
šiš povídej,děléééj!! .-))) nebo že by Dudu uš..?
Baico
budete mít hodně muziky, ofšem za velmi mnoho peněz

přesně tak,pani kolegyně.-)))) muziky bé dost na protančení několika párů střevícůch,leč cena bé kurefsky vysoká bo naši čokle eště navíc aji aportujou))))) mrzuté že? .-)))

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:01
- Nahlásit

Gerda
jako fakt tě někdo bil

jo,jo..divnobratříček si celkem ulít no...byl trochu nezvladatelnej,fota na fcb ale on to nemyslel zle

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:03 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
šiš povídej,děléééj!! .-))) nebo že by Dudu uš

nic,jen divnobratr/manžel mě trochu zmlátil vožralej v clubíku, byl nezvladatelnej,furt vyžadoval orální sex a nebyl mu poskytnut, vzal si to moc osobně...byla to legranda,ted jsem mu vokazovala co mi udělal a on...prejříšně tě zabiju,znásilnim a tvojí mrtvolu znetvořim...tak nevim no

takhle na vysvětlenou, já mu řekla že je děsnej soft,že ho přeperu..no nepřeprala jsem no,bohužel...pak se to celý zvrtlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:04
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
bych chtěla jedno štěně se slevou.

Marush
divnobratříček si celkem ulít no...byl trochu nezvladatelnej,fota na fcb ale on to nemyslel zle
a má on od tebe taky nějakou bebí? A co se stalo? Nějakej škandál?

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:05
- Nahlásit

GerdaHele pěkně vyrostlo to mimino vlčáčí, co?

já ho viděla na posled v Jílu a tam byl štěňátek velemalinký a teď huž je halama tlapatej vobrovskej na těch fotkách

Baicodavidkova renata
tak to bé hned rozebraný a vy béte myljonářkýý z těch globálních vofčáků. Pak uděláme F2 a šópnem tam aj zrzavou barvu

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:07
- Nahlásit

Gerda
a má on od tebe taky nějakou bebí? A co se stalo? Nějakej škandál?

ne on nic nemá,jako neměla jsem šanci má metrdevadesát a hází oštěpem..vůbec, já byla normální regulérní oběť,on byl extra vožralej, já ho provokovala(jak to řikaj ty oběti...můžu za to já) a on to nedal,začlo to jako humor a skončilo krví v koutku a několika modřinama no...a já uplně střízlivá,no konečná

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:09
- Nahlásit

Marushnic,jen divnobratr/manžel mě trochu zmlátil vožralej v clubíku,
woe to bych ho dobila jak cigán koně, že by měl minimálně vejce na hniličku a zpíval o několik oktáv vejš..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:10
- Nahlásit

tak mám nakrmeno, mě sere zejtra ta zkurvená hokna

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:12
- Nahlásit

davidkova renata
přesně tak,pani kolegyně.-)))) muziky bé dost na protančení několika párů střevícůch,leč cena bé kurefsky vysoká bo naši čokle eště navíc aji aportujou))))) mrzuté že? .-)))
No to jsem zapomněla zmínit. Oba rosiče aportují
Gerda
bych chtěla jedno štěně se slevou.
Klidně, ale ta sleva nebude zadarmo
Marush
italský manželství zřejmě to bé

To nene, Bajkonůr Nánu doopravdicky miluje.
Crysa
vy béte myljonářkýý z těch globálních vofčáků
No jasně, jen jsme teď prošustrovali to Nánino hárání
huž je halama tlapatej vobrovskej na těch fotkách
Nejen na fotkách. Je obrofkej i ve skutečnosti a tlapy má už teď vetší než Fanda v roce.

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:12
- Nahlásit

Crysa
woe to bych ho dobila jak cigán koně, že by měl minimálně vejce na hniličku a zpíval o několik oktáv vejš..

von je to můj nej kámoš,on mi nechtěl ublížit,teda doufám,my se dycky bijem a fackujem..naše hobby,ale on to prostě přehnal protože jsem mu řekla,že mě v žádnym případě nepřepere... ale stejně si moc dovolil,to je fakt ,ale to je fakt do kulí jsem ho nakopnout mohla...to nikdy nezaškodí

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:15
- Nahlásit

Crysa
Pak uděláme F2 a šópnem tam aj zrzavou barvu
no tak to bych chtěla štěnec s největší slevou, to už by neslo jméno DeFloránc.

Marush
začlo to jako humor a skončilo krví v koutku a několika modřinama no...a já uplně střízlivá
to bude strašná vostuda, až tě zabije a ty nebudeš mít na patolce ani půl promilea eště úplně čistý játra. Vrcholem trapnosti pak bude, až je transplantujou někomu, kdo bude mít ty svoje zničený. To budeš nejvíc dole člověk-neboštík. Na hrobek ti vytešem: Zde odpočívá ta, co ani nepila, ani se nebránila. ))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:17
- Nahlásit

Gerda
to bude strašná vostuda, až tě zabije a ty nebudeš mít na patolce ani půl promilea eště úplně čistý játra. Vrcholem trapnosti pak bude, až je transplantujou někomu, kdo bude mít ty svoje zničený. To budeš nejvíc dole člověk-neboštík. Na hrobek ti vytešem: Zde odpočívá ta, co ani nepila, ani se nebránila.

naprostá výstižná,krutá pravda to je!!! strašlivost

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:19
- Nahlásit

Marush,on mi nechtěl ublížit,teda doufám,my se dycky bijem a fackujem..naše hobby
já to taky znám, takový to z prdele, ale serou mě právě takoví pitomci, co si neuvědomujou co dělaj a jsou schopný vzít někomu ruku tak, že třá vyklouběj prst nebo zhmožděj zápěstí, nebo fláknou silou, že jsou z toho jelita jak hovado. To mi udělal párktát tady místní ydol. Jenže jemu to přišlo ještě jako čurina a mě v hnátě cukalo jště půl roku.. nenávidím takový chování.

BaicoJe obrofkej i ve skutečnosti a tlapy má už teď vetší než Fanda v roce.

to bude pak v pořádkový ale provádět místo zákroků se psem, tak vytlačování koněm

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:22
- Nahlásit

Davídková
Tak jsem měla pravdu. Aicovi je už fakt devět. Ale vůbec na to nevypadá. Tady je jeho aktuální foto.

Marush
Člen
- Nahlásit

Crysa
že třá vyklouběj prst nebo zhmožděj zápěstí, nebo fláknou silou, že jsou z toho jelita jak hovado

ano to jest ten případ,plánuju krutou a zlou odvetu

Gerda
Člen
- Nahlásit

Crysa
To mi udělal párktát tady místní ydol
brus vilis????????

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:23
- Nahlásit

Crysa
to bude pak v pořádkový ale provádět místo zákroků se psem, tak vytlačování koněm
No to rozhodně Je fakt obrofskej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:25
- Nahlásit

mamkoooo
http://www.novinky.cz/koktejl/238013-veverce-bezic i-pres-zavodni-okruh-zkratilo-lamborghini-ocas.htm l

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:25
- Nahlásit

Gerdabrus vilis????????
ne, jeho místní bratr Vilis Prdel

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:27
- Nahlásit

Crysa

Toho neznám Je to taky takovej fešák?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:29
- Nahlásit

Baico
Aico vypadá hodně moc podobně jako Baico, klidně bych ti věřila, že to Bajkonůr je!

Crysa
tak nemluv o idolech ))) měla si mocí strašnou zasáhnouti.

Kriste pane Sáro! Necháš jí, aby se malovala tak, že vypadá jako mýval. Přijdu domů a myslím si, že je to zloděj. Dvakrát jsem jí málem zastřelil.

<< 1 ... 8064 . 8065 . 8066 . 8067 . 8068 . 8069 . 8070 . 8071 . 8072 . 8073 . 8074 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání